World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen de a d2-es fegyvere semmit nem visz át
patchaou
Más tier3-ast is berak kv ellen.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Stock tigrissel most öltem meg egy tájpot,163 hp-ra egyedül le sebeztem egy jtigert,valami franciát is megöltem,de a fene se emlékszik a tipusára.Jtigert sajnos egy balfasz csapattárs lenyúlta,jól esett volna ha én ölöm meg,teljesen egyedül voltam ellene,és csak akkor jöttek oda mikor már 163 hp-ja volt.Ja és túléltem 0 sérüléssel.

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. január 5. 13:27:39
Jármû: PzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 005
Szerzett kredit: 25 726
Csak lõszer költség volt.

A d2-est szépen be rakja t5-be a kv ellen nem sok esélye van
A nemet kis premiumok mennyire hasznalhatok ezek utan?

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

amx38 lowtierben nagyon kemény, torony oldalról lõhetõ, kellett van 30 skuló mire rájöttem, de csak levadásztam a többi amx38-at :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

kösz ezt nem tudtam😊
darki81

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Oszcilláló toronynak hívják. Az 50-es években volt divat. A löveg fix beépítésû és a torony két részbõl áll. Nem jött be ez az elgondolás, az AMX-13 kivételével nem is nagyon volt olyan harckocsi ami oszcilláló tornyos volt és rendszerbe is állították.

Az AMX 50 sorozat 4 fõs, a toronyban is van két ember. A vezetõ mellett a rádiós volt a harckocsitestben. Nem volt külön töltõ ember, az újratöltés azt hiszem a lövész és a rádiós feladata volt.
Csak a töltés folymata automatizált, más nem. De ez is csak a tár kapacitásáig, utána a legénységnek újra kellett tárazni.
A francia kis tenkok mennyire szarok az valami hihetetlen. Szánalmas ágyúk vannak rajtuk, de a páncéljuk (némelyiknek ) egész jó
Elsõ random csatám francia csigával.

Victory!
Battle: Karelia 2012. január 5. 13:19:15
Vehicle: ARL 44
Experience received: 1 790 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 26 994
Battle Achievements: Master Gunner, Sharpshooter

Companyhoz sajna túl korán van, 20 percig vártunk hogy összerakjon minket egy másik 6-ossal, hát nem jött össze.

Zsír 10 csata 80% verség körülbelül a mai átlag. Új patch és rengeteg idóta játszik. Mindenki csak a franciákat akarja kilõni közben meg seggbe lövik õket azt leszarják. Én a franciát szüneteltetem a kis Tetrafost meg el adom egyenlõ egy gyors halállal, még a loltraktor is átüti bárhol bármikor.

Amúgy szerintem tiszta sor.
Ha a stock T-44-et 140 mm-es átütésû ágyúval berak Maus, meg IS-7 mellé, akkor a TÁJPOT is tessék ugyanoda sorolni.
Ráadásul a fullos Tájp majdnem jobb mint a fullos T-44.
Helló pedotankos😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nagyon állat a kis tetrisz tank. Elsõ csatám, csak 3 kill-t szereztem, mert folyton lopkodtak.😄

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 5. 13:08:12
Jármû: MkVII Tetrarch
Szerzett tapasztalat: 1 862 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 12 835
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Szárnysegéd

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Azért ezt így ebben a formában gondold át szerintem mégegyszer meg olvasgass vissza miért is van probléma a type59-el.

.. eppen a premium tankos sir, h vegre a tobbi premiumtankossal egyenlo feltetelekkel kell kuzdenie.. ez azert egy kicsit mas..
Ha megnézed az adatlapom a beta shermanen kívül nincs premium tankom. Ennyit az egészrõl. Aki sír azért, mert egy ingyenes játékban elõnyt szerez az, aki pénzt költ egy tankra, az magát minõsíti.

Ui.: Leszarom a mínuszt.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Hetzer 1 lövésbõl ki lövi a d2-est az igen
Én meg neked egy mínuszt ha már ennyire pro vagy a Mastercard tankoddal.

ki is lõtte a tájpom 5 másodperc alatt,egy leláncolás és három lövés😊
Na, a Tetrach és a francia szar eltakarítva, két ingyen garázshely. <#eljen>

Azt akarják hogy ne legyen felsorolva a Type. Most felrakták ugyanabba az MM rendszerbe, mint bármely másik T8 medet.

patchaou
Köszi szépen! ezek szerint ma még nem próbálom ki 😄

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

na😊 találkoztam egy amx50 120-al😊 tier 9😊
..kv5nek 10mmel kisebb atutesu agyuja van, megsem sorolja kisebb tierek koze..

a mm kulon teszta, az ugy szar ahogy van. azon meg nem segit az sem, h szerencsetlen tier 5el megis mi a tokom kezdjek 3 ilyen ellen is..

szerintem.
patchaou
Ment a mínusz 😄

Mit akarnak a petícióban?Nem tudok angolul de talán t10 csatákba akarják rakni tájpot?

amx50 100
Én nyomtam neki egy +-t. Igaza van!

bardocz
Bosszúból oneshootoltam kettõt egyszerre malinovkán^^ Életem legszebb lövése volt.
..mar -108nal tart a jobarat 😊
Üzenném annak a pár wargaming bérencnek aki itt fényezi õket mindig hogy pl az MM rendszer mekkora jóság!!!

Tényleg fasza... az sem nevetséges hogy a szemben levõ arty is nagyobb tier mint én😄DD de minden rendben ez így jó!!!

patchaou
Ok, értem, de egy típus nevet tudnál mondani?

Ja ilyen kék sámánszerûség varászbottal!

Kösz.

Gyõzelem!
Csata: Mines 2012. január 5. 12:39:23
Jármû: T14
Szerzett tapasztalat: 1 617
Szerzett kredit: 32 899
Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun
Szent ég,ez jó csata volt.De jó hogy megjöttek a francia tankok,van kire vadászni.És szinte mindig top tank vagyok.

a magasabb tiereknek mind ugyanolyan jellegzetes törnyuk van,erre gondoltam😊 mivel azok automatizált tornyok,nincs a toronyban legénység,a töltést automata rendszer végzi😊
patchaou
Nekem a pzIV-em bedobta felülre, a kis szarokon kívül csak két kv-t meg egy su85-öt kellett lenyomni. Lett is egy top gun gyorsan.

engem az amx 40 csodával dobál t7be állandóan pedig ezzel a fossal még az artykat sem tudom megsebezni kb 😄
patchaou
lol az összesnek fura tornya van <#vigyor2>

Az feltûnt valakinek rajtam kívül, hogy a ruszki honlapon Gyedmaróz máshogy néz ki, mint a miénken Santa Claus? 😊

Sippie
4 csata alatt elérhetõ a tier3, és az már van dögivel. Az elsõ francia T3-as csatám kapásból KV-k ellen volt, én mi a szarért nem tudok az a KV lenni? 😄
az csak amiatt kell ha egyéni beállitásokat eszközölsz ,abba a fájlba menti,é igen ugyan oda kell tenni😊
Gottfried
Két új garázs hely....kellemesen meglepõdtem. :-)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Sippie
😄
de nyújtsunk be petíciót szegény tájpoknak amiért nem csak +1 hanem akár +2 Tier ellen is bekerülhetnek...
Egyébként a löwe és KV-5 besorolása milyen? Azok is mehetnek T10 csatába?
Lehet, kell kis idõ, míg többen t5-be érnek a semmirõl.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

este próbáld, addigra rengeteg t4-5 fr lesz, holnaptól meg t7-eket kell húzni, hogy végre újra top tankok legyenek :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Eagle16
Engem tök alap Tier 4-essel rakott Tier 7-es csatába. 15 km /órával végigmentem a terepen, aztán egy lövésbõl kilõtt egy KV...tiszta élvezet.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sippie
Nem értem én ezt a játékot... nyilvánvaló hogy az új patchel rakatnyi T1-T2-T3-T4 került ismét játékba... ehhez képest KV-val és a randa francia T5-el is T8-T9-es csatákba pakol bele... hát a kurva annyát?! aztat...