World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Ha jól emlékszem akkor a patch leírásban sem volt benne.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
It's not side skirt that gives most of the protection. Let me explain. Being practically not sloped it just gives additional 30mm, however the side armour itself is rather tricky, first of it's highly sloped and what's more important it's hidden from players being covered by side skirt. So it's really hard to figure out the actual impact angle.
So in the worst case we can get approx up to 70deg angle which makes: 90/cos70+30=293mm of effective thickness. It's maximum angle of course. Usually things are better.
Én úgy vettem észre hogy az a worst case van állandóan, mikor ezt a részt találom el mind1 mivel lövöm 90es, 88as, 128as, 155ös, benyeli.
WoT: Nishizumi77
A 6 HE-t dobd ki a fenébe, mert a Bat. Chat. pl. nagyon hamar ki fog fogyni, de a többi franciához sincs valami sok lõszer...(kivéve a Lorraine-hoz, ahhoz van elég mert nagy tank)
Néztem BatChat.-os replay-t, egy hosszabb csata alatt nagyon könnyen kifogy, akkor is ha csak 1 pattan le táranként...
Én úgy tárazok hogy átváltok HEre, majd egybõl vissza 😄
Na jó tudni, akkor azt a 6 HEt már dobom is ki 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
én meg mögé álltam és letékáztam a 9-es td-t! 😄
tudom ez nem helyes és senkinek sem jó, de azért ami sok az sok...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Sokan nem tudják még hogy C-vel újratáraz...1k kredites lõszert lövöldözik el 😄 Aztán írtam neki hogy mi van, de nem úgy tûnt hogy felfogta, mert nem válaszolt.
[HUN]Kami*, kiskami*
Következõ játékban pedig 1 másik Himmel-en lesebzett.
(mind2 pályán rohanok a domb tetejére, ha sikerül még 1-2 gyors tankot összeszedni akkor meg külön öröm seggbetámadni az ellent, erre leszedi a lánctalpam. Pont a leggyorsabb tanknak!!!!)
És mit ír?? "Szorrí autógán""sorry i only try this gun" Miért pont rajtam?
Nem rajtam akarta, csak úgy a nagyvilágba. Azzal aztán felméri a fegyver képességeit, ha 1et ellõ a nagyvilágba.
Na de mind1.
Csak, hogy beszélgessünk valami ritkább témáról is, mit szóltok a szemét artykhoz??? :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
I always try to keep off the American Heavy T-30 with its superdamage.
Papíron, mert a találati aránya valami borzalom. A KV kályhacsöve pontosabb ennél a szutyoknál és az unbalansz rendszer is hajlamos 7-es, néha 8-as hvynek kezelni.
Ez pont akkor idegesítõ amikor az egész napi szopás után átváltok bt-2re, hogy kicsit szórakozzak is.
Nem arról a koccanásról beszélek, amikor véletlenül összeütközünk. az sajnos elkerülhetetlen, hanem amikor a lövedék koccan rajtam.
Az hogy a wg leszarja az ilyen jelentéseket az nem igaz: szerinted miért késnek a javítások folyamatosan? :-D
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Az ingyenfrag vagyok azzal a szarral minden körben. Tuti elátkozták az ARL-m mer olyan nincs, hogy beduplázok 5 tankot elsõre aránylag jó körökkel 1 Steelwall 1 Confederate-el meg minden körben minimum 1-2 killel ezzel meg a negyedik bukót nyomom sorba.
Ja ilyen eredményekkel:
Defeat
Battle: El Halluf 2012. January 19. 9:43:52
Vehicle: ARL 44
Experience received: 51
Credits received: 3 695
Hogy ebbõl mikorra lesz meg a 47k xp még elképzelésem sincs.
Pedig már gyakorlatilag fullos, nagyágyú, nagymotor, nagyfaszom aztán se eltalálni nem képes semmit se odaérni ahova kéne de legalább így a sebzés már nem is érdekes.
Természetesen én vagyok a legveszélyesebb ellenfél.
Ja és,hogy jól érezzem magam teljesen ilyen csapattársakkal ver meg a WG terr26
Ha te így reagálsz arra hogy vki hülye és költi a pénzét, akkor te legalább akkora ******* vagy (válassz szabadon jelzõt magadnak), mint õk.
Ha beléd lõ és visszalõsz az még rendben van, de amúgy kinek képzeled magad hogy te meg akarod mondani/tanítani bárkinek is hogy hányat lövöldözhet a földbe?
Koccanás induláskor... Velem elõfordul, hogy:
1. hirtelen minden ok nélkül a ping felugrik 300-500-ra majd utána visszaáll a normál szintemre, volt emiatt, hogy olyan szépen beleteleportáltam az én szempontomból másba, hogy csak na.
2. Az viszont naponta legalább egyszer eljátssza, hogy mintha valaki oldalba csapná a vezetõt, aki erre hirtelen 90 fokkal balra vagy jobbra elrántja a tankot... Kis sebes tankoknál élvezet, fõleg amikor a T50-2 áll bele egy ház oldalába emiatt az ellen nehéz tankjai elõtt. (Fix, hogy én nem nyomtam arra iránygombot.)De volt, hogy saját tankba mentem bele szép gázzal. A legrosszabb ilyenbõl az amikor meg mintha beragadna és ha nem is csinálok semmit a legkisebb körben jár magától a tank hosszú másodpercekig... Nem billentyûzet. És semmi más játék még hasonlót se produkál.
Link
Van benne egy két érdekes dolog 😄
BS: What is your favorite tank tech tree in WoT? What do you normally use in-game? What tank do you like best? What tank is the scariest to face in-game?
Sergey: It depends, I would say. As far as I’m pretty much keen on fast raids to the enemy base, my in-game research started with USSR medium tanks. Now I’ve switched to German heavy tanks and the Tiger is my favorite one. It’s a strikingly powerful vehicle and I respect its abilities.
Ki kéne próbálni a a Tiger(P)t mert ha a sima Tigris így bejön neki akkor a Pnél elélvezne.
Battle: Siegfried Line 2012. január 19. 1:03:44
Vehicle: E-100
Experience received: 2 994 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 61 297
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper
elsö sniper kitüntetésem vele :-)
Ha belehalok, akkor jelentem.
Fõleg nem értem, hogy kv a 152essel miért lövöldöz vaktában, amikor a lõszer is drága és a lövés is veszélyes.
Ha belehalok, akkor jelentem.
Beviszek 2 sebzést, azután kilõnek.
Így viszont a pénz elég minuszos.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
hát ja emlékszem, én is ott voltam már Kain-os idõkben😊 jó kis korp volt, amikor felküzdöttük magunkat a nemzetközi porondra, volt a legszebb idõszak online gémer életemben😊)...láttam igen, van itt is, bár nem hiszem hogy komoly lenne, inkább ilyen másod szórakozásból csinálták. Sio-Gyapival tartom amúgy a kapcsolatot, jelenleg Pesten van õ is😊
ictory!
Battle: Lakeville 2012. január 18. 23:32:34
Vehicle: T32
Experience received: 2 023
Credits received: 59 488
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper
Kurvajó játék volt! 8 Killem lett a végére. Nagyon észnél kell lenni ezzel a T32vel, mert egy IS-3 is simán becsomagol, ha nem ésszel csinálja az ember.
Tier 6-7-ben megállja a helyét, és a 122-essel még 1-2 sebzést is be tudok vinni a T59-nek.
Csak kellett néhány jó kör, és az hogy ne a puszta közepén lõjék ki a lánctalpam.
Másfél óra játék és egyet sem nyertem bázzz, semmivel sem sikerült duplázni...<#falbav>#falbav>
Csata: Karelia 2012. január 18. 23:08:39
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 401
Szerzett kredit: 45 228
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD