World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
na, ha ezeket a köröket számolom átlagba amiket most mentem KV-val, akkor már csak 1500 kört kell menjek a KV tankkal hogy meg tudjam venni a 9es tankot XD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Eagle16
Szerintem sehova, így hivatalosan...én a hivatalos fórumon láttam, valaki ügyes nyitott neki topikot.

Ha jól emlékszem akkor a patch leírásban sem volt benne.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Amúgy meg továbbra is elmehet a francba a spaced armor:

It's not side skirt that gives most of the protection. Let me explain. Being practically not sloped it just gives additional 30mm, however the side armour itself is rather tricky, first of it's highly sloped and what's more important it's hidden from players being covered by side skirt. So it's really hard to figure out the actual impact angle.

So in the worst case we can get approx up to 70deg angle which makes: 90/cos70+30=293mm of effective thickness. It's maximum angle of course. Usually things are better.

Én úgy vettem észre hogy az a worst case van állandóan, mikor ezt a részt találom el mind1 mivel lövöm 90es, 88as, 128as, 155ös, benyeli.

WoT: Nishizumi77

De mert ezt hol írták hogy ez lesz az újratárazás? Biztos rohadtul figyeltem 😄

Amúgy remekül megvoltam az én verziós újratöltésemmel is, pillanat alatt le lehet kattintani azt a: dupla "3" és utána dupla "1"es gombot 😄

vinki1
A legjobb meg az ha 1 papir tank mögé be bújik eggy havy.

Eagle16
Na ne szórakozz hogy te se tudtad 😄

A 6 HE-t dobd ki a fenébe, mert a Bat. Chat. pl. nagyon hamar ki fog fogyni, de a többi franciához sincs valami sok lõszer...(kivéve a Lorraine-hoz, ahhoz van elég mert nagy tank)

Néztem BatChat.-os replay-t, egy hosszabb csata alatt nagyon könnyen kifogy, akkor is ha csak 1 pattan le táranként...

pointer4
<#zavart1><#idiota>
Én pár napja csináltam ugyanezt. kb. 20 hp-m maradt míg sikerült kimanõvereznem a seggemben mozdulatlanul álló shermant. Õ a helyemre állt én meg az övére.😊 a szép hogy utána elmagyarázta, hogy ezt nem szabad csinálni.

Cvel újratáraz? 😄

Én úgy tárazok hogy átváltok HEre, majd egybõl vissza 😄
Na jó tudni, akkor azt a 6 HEt már dobom is ki 😄

patchaou
Ha életben maradok miután hátulról blokkolt egy "csapattárs", mostanában már nem lövöm szét õket. Inkább mögé ügyeskedem és addig blokkolom amíg be nem kap egyet.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

darki81
volt egy 9-es td, haver beállt oda ahova õ akart állni és letékázta a spanomat 😄
én meg mögé álltam és letékáztam a 9-es td-t! 😄
tudom ez nem helyes és senkinek sem jó, de azért ami sok az sok...

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

vinki1
nem nagyon xeretek bosszút állni mert ugye neki is pénzbe kerül a javitás,meg lehet hogy tényleg véletlen volt,csak akkor ha töbször is megismétli.

ollie
Egyik nap engem egy KV blokkolt, ami miatt nem tudtam visszatolatni a fedezékbe, és leszedték a fél hp-met (ha jól emlékszem Tigris P-vel voltam). Mérgemben hátbadurrantottam, szerencséjére lepattant róla. 😄

vinki1
Az van hogy az ember nem nagyon akar vissza löni mert büntetést kap de néha nagyon el kap az ideg akkor aztán leszarom hogy bünti van.

PLaci
Te vagy a golyófogó! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

darki81
amíg a nagy tank csatában, gondoltam megyek egy felderítést az ajándék 2-es tankkal, csak nem tudtam felderíteni mert a csapattársam kilõtte a motoromat mert õ akarta azt a részt felderíteni XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Eagle16
Tegnap elõtt láttam levegõbe lövöldözõ AMX-50 120-ast 😄

Sokan nem tudják még hogy C-vel újratáraz...1k kredites lõszert lövöldözik el 😄 Aztán írtam neki hogy mi van, de nem úgy tûnt hogy felfogta, mert nem válaszolt.

vinki1
Én azt utállom mikor vagy 7-et mellém tol aztán mikor rá mérek hogy már elég lenne akkor meg elkezd körözni körülöttem aztán még belém is löl,mikor vissza lövöm akkor meg minden noob vagyok meg köcsög.

Nekem néha szokott lõni a touchpad feletti plussz egérgomb is, ha nem figyelek, és ráeresztem a kezemet. Szívtam már meg miatta, csiki-csukinál és bokorülõként pl.

[HUN]Kami*, kiskami*

Ezek a kezdéskor össze-vissza lövöldözõ barmok nagyon idegesítõek. A múltkor az egyik ilyen barom el is lõtte a Panzerjägerem motorját, nagyon jó volt 10 km/h-val haladni. ráadásul ez nemcsak a kis Tier jellemzõje, láttam én már IS4-et is össze-vissza lövöldozni, jó hogy van ezüstje dögivel.

Nekem az volt a fordulópont, amikor BT-2vel Mineson kezdésbõl leszedte a lánctalpam.
Következõ játékban pedig 1 másik Himmel-en lesebzett.
(mind2 pályán rohanok a domb tetejére, ha sikerül még 1-2 gyors tankot összeszedni akkor meg külön öröm seggbetámadni az ellent, erre leszedi a lánctalpam. Pont a leggyorsabb tanknak!!!!)
És mit ír?? "Szorrí autógán""sorry i only try this gun" Miért pont rajtam?
Nem rajtam akarta, csak úgy a nagyvilágba. Azzal aztán felméri a fegyver képességeit, ha 1et ellõ a nagyvilágba.
Na de mind1.
Csak, hogy beszélgessünk valami ritkább témáról is, mit szóltok a szemét artykhoz??? :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

..francia atok.. en amx40el megyek rendszersen kv-k ellen. mikor nagynehezen vegre megvan a dupla akkor igenkomoly 700 xp-ket kapok 😊
Mighty
Engem még soha nem lõttek meg kezdéskor. Néha van koccanás, de ha figyelsz, el tudod kerülni. Inkább az az idegesítõ, ha városi pályán vagy dombok/hegyek oldalában beállnak a seggedbe és olyan, mintha ellõtték volna a láncodat. Ha szemben egy revolver táras francia van, külön öröm...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

.. ezen most azert jot nevettem..

I always try to keep off the American Heavy T-30 with its superdamage.
Az még talán nem is akkora baj, hogy betesz ilyen dögök ellen, hiszen az egyéb 6-osokkal is sûrûn elõfordul. Ennek használható az ágyúja.
Papíron, mert a találati aránya valami borzalom. A KV kályhacsöve pontosabb ennél a szutyoknál és az unbalansz rendszer is hajlamos 7-es, néha 8-as hvynek kezelni.
Pont leszarom, hogy hányat lõ a földbe, levegõbe, ha nem éppen elõtte mennék el, és a parasztja lelövi a lánctalpam, lesebez, vagy a 152-vel ki is lõ.
Ez pont akkor idegesítõ amikor az egész napi szopás után átváltok bt-2re, hogy kicsit szórakozzak is.

Nem arról a koccanásról beszélek, amikor véletlenül összeütközünk. az sajnos elkerülhetetlen, hanem amikor a lövedék koccan rajtam.

Az hogy a wg leszarja az ilyen jelentéseket az nem igaz: szerinted miért késnek a javítások folyamatosan? :-D

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ó... a fa...m
Az ingyenfrag vagyok azzal a szarral minden körben. Tuti elátkozták az ARL-m mer olyan nincs, hogy beduplázok 5 tankot elsõre aránylag jó körökkel 1 Steelwall 1 Confederate-el meg minden körben minimum 1-2 killel ezzel meg a negyedik bukót nyomom sorba.
Ja ilyen eredményekkel:
Defeat
Battle: El Halluf 2012. January 19. 9:43:52
Vehicle: ARL 44
Experience received: 51
Credits received: 3 695
Hogy ebbõl mikorra lesz meg a 47k xp még elképzelésem sincs.
Pedig már gyakorlatilag fullos, nagyágyú, nagymotor, nagyfaszom aztán se eltalálni nem képes semmit se odaérni ahova kéne de legalább így a sebzés már nem is érdekes.

ollie
Te vagy a heavy scout. 😄

ollie
Jogos amit mondasz.

Árulja már el valaki mi a faszt keresek én ilyen csatában?

Természetesen én vagyok a legveszélyesebb ellenfél.

Ja és,hogy jól érezzem magam teljesen ilyen csapattársakkal ver meg a WG terr26

Ejj de frusztrált valaki.
Ha te így reagálsz arra hogy vki hülye és költi a pénzét, akkor te legalább akkora ******* vagy (válassz szabadon jelzõt magadnak), mint õk.

Ha beléd lõ és visszalõsz az még rendben van, de amúgy kinek képzeled magad hogy te meg akarod mondani/tanítani bárkinek is hogy hányat lövöldözhet a földbe?

Semmi értelme az induláskori lövésnek, mert ha lenyomod kétszer a kívánt lõszer gombját, kiszedi az éppen betöltöttet és rögtön betölti azt amit szeretnél. Inkább csak arra jó, hogy a komolytalan játékosokat felismeri róla a többség, és nagyjából tudja, milyen színvonalú játékra számíthat tõle.

Induláskori kapáslövés... Páran így váltanak lõszert. 😊 Én legalábbis kis tier-û tankoktól láttam csak "gépfegyver" tûzet vaktában, nagyobbaktól egyet pukkantanak. Legalábbis nem rémlik nagyobb ágyúval és drágább lõszerrel való ilyen szórakozás. Mondjuk velem is elõfordult, hogy a kávédaráló 107-esével mert aznap "kedvelt" az MM és Fortuna (+ nem is vagyok jó), az elsõ betöltött AP-t elõttem, mint kierõszakoltam volna a váltást HE-re, mert láttam, hogy abban a mecsben ellen ucsó hárma ellen jó csak. És valahogy kedvem volt valamit szétlõni.
Koccanás induláskor... Velem elõfordul, hogy:
1. hirtelen minden ok nélkül a ping felugrik 300-500-ra majd utána visszaáll a normál szintemre, volt emiatt, hogy olyan szépen beleteleportáltam az én szempontomból másba, hogy csak na.
2. Az viszont naponta legalább egyszer eljátssza, hogy mintha valaki oldalba csapná a vezetõt, aki erre hirtelen 90 fokkal balra vagy jobbra elrántja a tankot... Kis sebes tankoknál élvezet, fõleg amikor a T50-2 áll bele egy ház oldalába emiatt az ellen nehéz tankjai elõtt. (Fix, hogy én nem nyomtam arra iránygombot.)De volt, hogy saját tankba mentem bele szép gázzal. A legrosszabb ilyenbõl az amikor meg mintha beragadna és ha nem is csinálok semmit a legkisebb körben jár magától a tank hosszú másodpercekig... Nem billentyûzet. És semmi más játék még hasonlót se produkál.
Interjú a wot fejlesztõ fõmuftival:
Link
Van benne egy két érdekes dolog 😄

BS: What is your favorite tank tech tree in WoT? What do you normally use in-game? What tank do you like best? What tank is the scariest to face in-game?

Sergey: It depends, I would say. As far as I’m pretty much keen on fast raids to the enemy base, my in-game research started with USSR medium tanks. Now I’ve switched to German heavy tanks and the Tiger is my favorite one. It’s a strikingly powerful vehicle and I respect its abilities.

Ki kéne próbálni a a Tiger(P)t mert ha a sima Tigris így bejön neki akkor a Pnél elélvezne.

Hell Girl
Maximum a tanárnak fogsz te jelenteni. 😄 A WG pont leszarja hogy ki lõtt ki és miért.

Victory!
Battle: Siegfried Line 2012. január 19. 1:03:44
Vehicle: E-100
Experience received: 2 994 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 61 297
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun, Sniper

elsö sniper kitüntetésem vele :-)
Én már rászoktam arra, hogy ha meglátom, hogy valaki kezdésnél ellövi magát (akár levegõbe, akár földre, akár rám), azonnal belelövök (ha rajtam koccan, még ki is lövöm). Egyszer majdcsak megtanítok mindenkit, hogy hagyja abba. Lehet, hogy évek, de sikerülni fog. :-D
Ha belehalok, akkor jelentem.
Fõleg nem értem, hogy kv a 152essel miért lövöldöz vaktában, amikor a lõszer is drága és a lövés is veszélyes.
Ha belehalok, akkor jelentem.

ezt nem hiszem el. elkezdõdik a csata, amint megmozdulok a béna kv a mozsárágyújával seggbe lõ és meghalok. persze hogy nyerünk és így duplázza az xp-t amit kárpótlásként kaptam...hurrá
Azóta mondjuk bucira vernek folyamatosan.
Beviszek 2 sebzést, azután kilõnek.
Így viszont a pénz elég minuszos.

Sippie
ez általában így van. Én ha szarrá szidok egy járgányt, utána jönnek a jó körök 😄
Tudna valaki feltenni jól sikerült Jagdpanther replay-eket? Hogy tudjam, mire számítsak, mennyire rám van szabva az a harcmodor, amit követni kell vele. Õszintén szólva a T25 AT után az álcázás és a hull down hiánya kissé aggaszt....

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

off

hát ja emlékszem, én is ott voltam már Kain-os idõkben😊 jó kis korp volt, amikor felküzdöttük magunkat a nemzetközi porondra, volt a legszebb idõszak online gémer életemben😊)...láttam igen, van itt is, bár nem hiszem hogy komoly lenne, inkább ilyen másod szórakozásból csinálták. Sio-Gyapival tartom amúgy a kapcsolatot, jelenleg Pesten van õ is😊

I.C.ram
Kicsit aprítottam a T32-vel 😄

ictory!
Battle: Lakeville 2012. január 18. 23:32:34
Vehicle: T32
Experience received: 2 023
Credits received: 59 488
Battle Achievements: Top Gun, Boelter's Medal, Reaper

Kurvajó játék volt! 8 Killem lett a végére. Nagyon észnél kell lenni ezzel a T32vel, mert egy IS-3 is simán becsomagol, ha nem ésszel csinálja az ember.
Kimondtam, erre T8-9-10es gépek jönnek ellenem :-D

Visszavonom amit amit a KV-3ról mondtam.
Tier 6-7-ben megállja a helyét, és a 122-essel még 1-2 sebzést is be tudok vinni a T59-nek.
Csak kellett néhány jó kör, és az hogy ne a puszta közepén lõjék ki a lánctalpam.

Na most iszom valami erõset!
Másfél óra játék és egyet sem nyertem bázzz, semmivel sem sikerült duplázni...<#falbav>
Bugi Misi
Gyõzelem!
Csata: Karelia 2012. január 18. 23:08:39
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 1 401
Szerzett kredit: 45 228
Csatában elért Achievement: Acélfal, Mesterlövész

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

kicsit drágán méred az olcsón szerzett kódott

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

Csóró vagyok én ehhez nagyon.Egyébként korrekt ajánlat.