World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
tegnap megcsináltam vele a Legyõzhetetlen- ma pedig a Túlélõ kitüntetést XD
EZ DE RONDAAA!!!<#idiota>#idiota>
Ezt a madáretetõ tornyot,hát...
(mivel a free xp-bõl Bl-10 lett még a stock reménytelenség érzése is az enyém a T10 csaták lehetõsége mellé...)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
AdmiralAckbar-t kerességet !
Boelter kitüntetés, 9 kill...JagdpanzerIV-el. <#idiota>#idiota>
Ha az utolsó páncéltörõm nem pattan le az E-75 aljáról, akkor meg is nyerhettük volna a csatát, de lepattant. A random faktor nem szerette volna ha mi nyerünk, nem úgy volt megírva a történet. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Teljesen mindegy, ki mennyire jó játékos, egyedül nem lehet csatát nyerni...
Picit gyakorolj még medezni ha elfogadsz egy jó tanácsot. (nem rosszból)
Maussal meg egy kis titok, ha még keményebb páncélt szeretnél, menny fel egy dombra az, hogy az is megdõljön. Semmi nem lövi át.
http://youtu.be/3yMaQKBUGxA
http://generalelectric.forumx.hu Az új fórum.Jelentkezzetek.
WoT: Nishizumi77
Volt még egy haláli eset is. Himmelsdorfon a halál utcához mentem IS-7-el, jött egy IS-4 és egy Vk4502 Aufs A is követett minket kicsit lemaradva. Egy AMX-50B átvágott elõttünk. Az IS-4 eltalálta, én mellé lõttem, aztán fedezékbe vonultunk. Gondoltam ha beér az AMX-50B slepje soha nem szedjük ki. Aztán látom hogy a Vk nem áll meg rohan elõre. Elõször nem is kapcsoltam, mondom ez hülye. Amikor kapta az elsõ lövést akkor esett le, hogy kitárazza az AMX-et hogy le tudjuk rohanni. 😄 A Vk túl is élte volna ha nem lövi oldalba egy Tiger P. Persze lerohantuk az AMX-et és darabokra lõttük, aztán tier 10 nélkül az ellenfél csapatát is.
A videóban lévõ kitolatós csiki-csuki nagyon jó. Én valamikor december elején láttam elõször, egy Tiger P csinálta ellenem Himmelsdorfon. Neki nem nagyon jött be a frontrésznél lévõ a döntött rész miatt. Azóta ezt használom mindig, ha van elég hely és megfelelõ erre a harckocsi. Szembõl AP és HE lövedékkel a legtöbb harcjármû esélytelen.
Elõreláthatólag február uccsó hetében jön a 7.2.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A T34 a legpuhább pont ezért ilyen nagy a RoF-ja és a mozgékonysága is. Ha nem lenne ennyire gyenge a páncélzata akkor nem lenne ilyen nagy a RoF. Amúgy a francia 120 mm-esnél meglehet nézni mekkora a RoF. Kb ugyanazt fogják kapják majd az amerikai gépek is, hacsak nem még annál is kisebbet, mivel szívósabbak lesznek.
Pedig jobb mintha az orrát tolnád ki mindig, mert akkor az alját átlõhetik, meg nagy az esélye hogy az oldalát is, ha nem figyelsz rá és véletlenül azt is kihozod a fedezékbõl. De most majd kipróbálom ha lesz rá alkalmam az biztos.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hihetetlen basszus hogy az oroszoknál mekkora divatja van ennek a játéknak, csak azért mert ruszkik a készítõk vagy mi? Kapnak rá valami állami támogatást, hogy ezzel tolja a fél ország meg a FÁK csatlósok?
Vagy a listából hogy tudhatom ezt meg?
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Most adtak megint (cserébe?) egy ilyen "kill the courier" játékot...hát kösz. Több esélyem van megnyerni az 5-ös lottót szerintem, minthogy találkozzak egy ilyennel.
Nem értem hogy a féláron vehetõ tankokat miért nem kapta meg az EU szerver is...semmi értelme. Pedig most vehettem volna ARL-44-et féláron.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius