World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont az AMX12t-vel eddig sokkal rosszabbul teljesítek, mint AMX40-el, vagy 38-al akár.
Tier8 csata, legalul ezzel a mûszaki csodával, aztán 2 killért (kicsik) meg egy sebzésért (Lóriból 40%) kapok ennyit prémmel:
Vereség
Csata: Steppes 2012. február 2. 15:15:50
Jármû: BDR G1B
Szerzett tapasztalat: 418
Szerzett kredit: 14 257
Average tank lvl:
Efficiency rating
2688.34
Akinek meg volt esze az szabad tp-bõl átugrotta, vagy mert spórolt rá vagy váltott át
Na de a lényeg, hogy azért ezek erõsen bennevannak a ratingbe, már én is sajnálom, hogy nem kezdtem hamarább spórolni a szabad tp-t mert az a jópár meccs amit végigszenvedtem az amx 40-el meg a B1 nevû rémálommal azért erõsen rontja szerintem
Sebaj hanyagolom õket és próbálok javítani az örök kedvenc stuggal már csak 60 pont kell és 1200 fölött leszek, ami már nekem kielégitõ eredmény lesz 😄
Inkább meséljetek arról a Hellcat az hova fog kerülni a techtreeben ?
IV.-V. light? Vagy prémium lesz?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elhányom magam az ilyen szintû gerinctelenségtõl <#vomit>#vomit>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Average destroyed in the battle:
Average damage in the battle:
Average spotted in the battle:
Average defense points in the battle:
Average captured points in the battle:
Average tank lvl:
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
egyébként meg #98537
Csak tippelem, nem biztos, de szerintem két irányú a komunikáció, te lejelented kivel találkozol, õk éccaka lekérik a statot, másnap már annak az illetõnek is látjuk az értékeit.
Lehet nem így mûködik, de semmiféle regisztráció nincs hozzá, ez a leglogikusabb magyarázat.
Gondolom 1 millió player statját nem kérik le unalmukban.
Nekem pl 3 hónappal ezelõtti értékek voltak megadva tegnap este, majd ma este meglesem jobb lett-e.
Adjunk egy kis idõt a proginak, hogy terjedjen, elõbb utóbb tuti fullosabb lesz.