World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(másnak sem)
"..a parancsfájl leáll..." hiba üzit dobja
vmi más 5let?
¥ xfire: kistekila
A következõ tank kifejlesztve: PzKpfw VI Tiger. Elköltött XP: 45 050. Elköltött szabad XP: 0.
<#gonosz2>#gonosz2>
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ha a motor tönkremegy szarj bele, ha a rack vagy az ágyú akkor azt javítsd meg. Motor nélkül lehet élni, rack nélkül nincs értelme.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
De így már tudom hogy nekem kell tüzet oltani.😊
Automatán használja vagy nekem kell "aktiválni"?
OK, nem lehet tökéletesen elosztani, de azért az egyik E100 cserélhetne a T30al 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Ha pl nyersz zsinórban 10-t aztán 2-t nem,már lehet,h hõbörögsz..😊
Az a király mikor utolsó tankokig megy a csata és tényleg a véletlen dönt.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Akkor viszont hogy lehet az hogy pl.egyik oldalon 3,a másikon 7 tier IX tank van az egy szem X mellett.Ekkora különbség már eldönti a csatát.ha a tiert nézi az MM akkor hogy lehetnek ekkora melléfogások?
De biztos vagyok benne hogy a f*sznak mindkét oldalán szoktál lenni, csak amikor gyõzöl úgy gondolod az a természetes.
Döntetlen
Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 22:01:22
Jármû: Wespe
Szerzett tapasztalat: 337
Szerzett kredit: 7 389
Csatában elért Achievement: Top Gun
6 kill!!!
Siegfried Line
Fergeteges játék ahol a végén a Bison! Foglalt a mi oldalunkon! Kilõtték, majd én foglaltam és csak azért nem nyertünk mert lejárt az idõ. 😊 Az ellenség Wespéjét TD módban meglõttem majd nekimentem. 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Keresem az ésszerû magyarázatot de nem találom.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A WG miért kedvezne titokban a prémeseknek? Azzal nem lehet eladni a prémium accountot amit nem hírdetnek meg.
Szal megnéztem a csatád.Az a gáz,h az elején 3an mentetek(Löwe,E-75,TigerP)cserébe kaptatok legalább4(talán 5)nagy franciát+t34-85-öt.
Többiek mit csináltak nálatok?(költöi volt)Ja,itt jön az eff.rating low.
Már azon csodálkoztam,h te egyáltalán túlélted az elsõ 10sec-et miután találkoztatok a franciákkal.4-5gyorstüzelõ...Csóri top E-75-nek a csapatotokban sansza sem volt.
Nekem is vannak ilyesmi csatáim nagy tierben.Nem is szeretem nagyon.
Nekem eddig csak a KT-vel és a Ferdivel ilyen rossz az arány.A Ferdi annyira még nem vészes mert eddig a 88-assal legalább a lõszer olcsó volt és valamiért most is sok a pluszos csata még a vesztettek közt is mert elég jól sebez az a 128-as.
A KT viszont csak eszi a kreditet.Borzalmas az a 105-ös.Még 30K kell az E75-höz de ha az is ilyen lesz.....
Pedig egy jó skinnel a legszebb tankok a játékban.(szerintem)
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
A Ferdivel,amit nemrég vettem,ilyen szépen megy a játék.A kilõtt tankok mennyisége és a találati arány tûrhetõ(még csak kb. 30 csata óta van meg a 128-as) de a gyõzelmi arány szinte hihetetlen és ez mind az elõbb leírt balance arányoknak köszönhetõ. :-(
Hol ronthattam el?
Az elõbb itt bemásolt képen látható statok szerint összerakott csapat meg már több mint felháborító!
Olyan nincs hogy véletlenül egyik oldalon a top tankok mind profik,a másik oldalon meg mind gyenge játékosok.Hétszentség hogy a profi oldalon csupa prém. user volt...
Nagyon szeretem ezt a játékot és elég jól is megy de most komolyan elgondolkodom a befejezésen mert kurvára kiábrándító mikor a csata elején látom hogy teljesen esélytelen a csapat és szinte soha nem tévedek.Percek alatt bedarálnak a 4-5 nagyobb tierû tankal felálló csapatok. :-(
Szóval nem hittem az összeesküvés elméletekben de ezek a tetves ruszkik sajnos megváltoztatták a véleményem. :-(
Más: ez az amx13 még stocként is egy igazi álom az amx12t-hez képest.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://www65.zippyshare.com/v/89387621/file.html
legvégén kivégzem a type-ot t25 at-vel 😄
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7