World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engedd tovább hadd dolgozzon az a parancsfájl.

Yan
nekem még így sem töltõdik be, se ff-en, se krómon. 2 különbözõ gépen próbálva 😞
(másnak sem)
"..a parancsfájl leáll..." hiba üzit dobja
vmi más 5let?

¥ xfire: kistekila

Bugi Misi
 Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: PzKpfw VI Tiger. Elköltött XP: 45 050. Elköltött szabad XP: 0.
<#gonosz2>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

mozesapo
Mágikus pajzs, pszi erõ, tudatkontroll, sasszem, stb..<#nevetes1>

Nem tudjátok, mi lesz az a +17 tulajdonság a legénységnek?
Repair kitet vegyél...
Ha a motor tönkremegy szarj bele, ha a rack vagy az ágyú akkor azt javítsd meg. Motor nélkül lehet élni, rack nélkül nincs értelme.

bardocz
Wet amo rack meg fill fueltank with CO2 ezeken segíthet. De én speciel nem vennék rá egyiket se, ha a KV-n meg KV3-on kibírtam ezek nélkül, csak nem annyival rosszabb a Tigris ilyen szempontból.
Sziasztok! A tigrincsre mit érdemes venni? Már csak a legjobb motor hiányzik, de folyton a motor vagy a lõszer megy tökre.
nem baj az, így nem lesz belõle több és a meglevõ rutinos puffancs pilóták még jobban tuidnak mészárolni :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Létfontosságú változtatás, de tényleg. Eddig nem bírtam aludni hogy miért van egy francia tank német kézben a játékban. De már tudok 😊

.. mai hirek az is, h a zsakmanyolt ex-francia nemet premium tankokat is kivonjak a forgalombol. az indoklas: a francia ag miatt. hmm.. nekem fura. de lenyeg h a garazsban megvannak 😊
Nekem nem volt egyértelmû a válasz.Úgy is érthetõ hogy pl: kigyulladok és elhasználódik mert a legénység eloltja a tüzet vele magától vagyis elhasználom.

De így már tudom hogy nekem kell tüzet oltani.😊
Szerinted ha automatán használná, miért írtam volna azt hogy "amig el nem használod?"

Köszi

Automatán használja vagy nekem kell "aktiválni"?
Amig el nem használod õket.

Ha veszek tûzoltó készüléket,elsõsegély dobozt,stb azok meddig érvényesek?
Fõleg ha kicsi a méret odalenn, azt lehet BL10el kompenzálni 😄

Gottfried
Befejezésnek egész jó kis meccs volt.Jó éjt mindenkinek!
A BL10 azért sok mindent tud kompenzálni,bár itt nem volt baj az MM-el.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Leginkább nekem is ez a legnagyobb fájdalmam a matchmakerrel.. amikor nem elosztja a tankokat hanem csoportosítja... legtipikusabb ugye a Type falkák létrehozása, de van más hasonló - pl himmelre egyik oldalra 3*T30, a másikra meg 3*E100.

OK, nem lehet tökéletesen elosztani, de azért az egyik E100 cserélhetne a T30al 😊

Az összeesküvés-elméleteket a C.I.A. által pénzelt, egyiptomi piramisokat építõ földönkívüliekkel együtt dolgozó izraeliták találták ki, miközben ötleteket gyûjtöttek a K.G.B. akták megsemmmisítésére, amik a nácik titkos programját tartalmazta, egy szuper agymanipuláló biológiai fegyverrõl, amit a káthágói elefántok hurcoltak be Európába. Ez volt a már kihalt nyelven a: MMORPG
Sippie
az MM már ott megbukik amikor egyik oldalon van 2 E75, másikon 2 T34, vagy 2 Tier9 Td. Kérdem én, mi abban a bonyolult hogy ezt elosztva adja be? 1-1-et mindkét oldalra?
Gottfried
Na mindegy,mára kimorogtam magam,tolok még pár csatát aztán alvás mert holnap hajnalban meló. :-(

Bugi Misi
nem kilõttél az elõbb T29-l<#ejnye1>😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Amikor gyõzöl nem veszed észre.Olyan biztos van.
Ha pl nyersz zsinórban 10-t aztán 2-t nem,már lehet,h hõbörögsz..😊

Random_
Ha mindig nyernél, akkor másoknak mindig veszíteniük kellene. 😊

Az a király mikor utolsó tankokig megy a csata és tényleg a véletlen dönt.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gottfried
Az MM-et sem értem egyébként.Többször írták itt hogy csak a Tier alapján rakja össze a csapatokat.Ezzel nem is lenne gond,hisz tényleg rengeteg dolgot kellene nézni ha tökéletes balanszot akarnánk.
Akkor viszont hogy lehet az hogy pl.egyik oldalon 3,a másikon 7 tier IX tank van az egy szem X mellett.Ekkora különbség már eldönti a csatát.ha a tiert nézi az MM akkor hogy lehetnek ekkora melléfogások?

Figyu, csomószor van olyan meccs amikor még a statok alapján is balancolt a meccs (kb ugyanolyan hülye vagy okos mindkét oldal). Most az hogy néha látsz olyat amikor az egyik tökpiros a másik meg tökzöld.. van ilyen.

De biztos vagyok benne hogy a f*sznak mindkét oldalán szoktál lenni, csak amikor gyõzöl úgy gondolod az a természetes.

Random_
Bocs de ezt meg kell osztanom!

Döntetlen
Csata: Siegfried Line 2012. február 6. 22:01:22
Jármû: Wespe
Szerzett tapasztalat: 337
Szerzett kredit: 7 389
Csatában elért Achievement: Top Gun

6 kill!!!

Siegfried Line
Fergeteges játék ahol a végén a Bison! Foglalt a mi oldalunkon! Kilõtték, majd én foglaltam és csak azért nem nyertünk mert lejárt az idõ. 😊 Az ellenség Wespéjét TD módban meglõttem majd nekimentem. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Gottfried
Persze,tudom hogy igazad van de egyszerûen sokszor értetlenül állok a dolgok elõtt.Sokat pókerezem és tisztában vagyok az esélyekkel,a nagy számok törvénye alapján.Ezért furcsa mikor 300+ csata után,nem teljesen kezdõként ezt hozza a KT.
Keresem az ésszerû magyarázatot de nem találom.

patchaou
Pontosan, ha a prém felhasználókat elõnyben részesítené a MM, vagy a random többször adna nekik magasabb sebzést, pontosabb lövést stb... akkor ezt nem titkolnák, hanem reklámoznák, hogy több aranyat eltudjanak adni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ez egy nagyon különleges eset volt, már játszottam ezzel a moddal 30-40 meccset, de ilyen MM azért nem szokott lenni. Egyébként Löwe-vel voltam és prémiumom is van úgyhogy nem hinném, hogy ez szerepet játszott.
E-75tel úgy játszom, hogy mellette más tankkal farmolom a pénzt 😄 mert különben nagyon csúnyán csõdbe vinne a kis drága. A 105-össel nincs bajom csak nagyon random. Volt olyan csatám ahol IS-4t a vezetõnyílásnál 2-szer átlõttem utána 5ször pattantam 😄 Másik csatába 6 pattanással indítottam (3db sima IS-rõl, 2db VK3001H-ról és 1db Párducról). Viszont olyan is akad, hogy ott megy át ahol elvileg nem is menne 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Ezek az összeesküvés elméletek annyit érnek, mint az, hogy a filmek alatt bevillantott coca cola képek ivásra ösztönöznek.

A WG miért kedvezne titokban a prémeseknek? Azzal nem lehet eladni a prémium accountot amit nem hírdetnek meg.

Gottfried
köszi! :-)

Hi.Örülök,h mosolyogni tudsz rajta.😊Ilyenkor az ember elgondolkozik,h akar-e játszani a Wot-al.
Szal megnéztem a csatád.Az a gáz,h az elején 3an mentetek(Löwe,E-75,TigerP)cserébe kaptatok legalább4(talán 5)nagy franciát+t34-85-öt.
Többiek mit csináltak nálatok?(költöi volt)Ja,itt jön az eff.rating low.
Már azon csodálkoztam,h te egyáltalán túlélted az elsõ 10sec-et miután találkoztatok a franciákkal.4-5gyorstüzelõ...Csóri top E-75-nek a csapatotokban sansza sem volt.
Nekem is vannak ilyesmi csatáim nagy tierben.Nem is szeretem nagyon.

Gottfried
Itt a másik díszpéldány,a KT.
Jól látszik a listán hogy a többi tankkal milyenek az eredmények.Hogy lehet hogy ennyi csata után ez ennyire kilógjon a sorból ?
Egyszerûen nem értem :-(

A játék mappájában lévõ Wot-with-Ratings VBS script-el kell indítani a játékot.
Gottfried
Akkor kik vannak a jó oldalon ?? :-D

Nekem eddig csak a KT-vel és a Ferdivel ilyen rossz az arány.A Ferdi annyira még nem vészes mert eddig a 88-assal legalább a lõszer olcsó volt és valamiért most is sok a pluszos csata még a vesztettek közt is mert elég jól sebez az a 128-as.
A KT viszont csak eszi a kreditet.Borzalmas az a 105-ös.Még 30K kell az E75-höz de ha az is ilyen lesz.....
Pedig egy jó skinnel a legszebb tankok a játékban.(szerintem)

Sippie
méghogy összefüggés a prém és a gyõzelmek között? Ugyan sosevót!
Sippie
KV5 R2D2-ját hogy a picsába nem üti az E8 gyorstüzelõje?
Nekem tegnap járt le a prém. Ma még duplázni is kínszenvedés volt, a prém alatt meg ment, mint az ágybaszarás.

Nekem tök ilyen az arányom az E-75-el.Már 1ideje csak a 2x-es köröket csinálom,de lehet abbahagyom vele.Az már fix,h nem akarok E-100.

.. nekem van premiumom, megis ugyanugy szopoka ferdinandal, nem kell izgulni..
A Királytigrissel nekem is teljesen ez volt a helyzet nagyon sokáig. Aztán valamiért helyreállt a helyzet és átbillent a másik oldalra míg végül több nyertes csatám lett vele, mint vesztes. Mitõl lehetett ez fogalmam sincs. E-75tel most jelenleg ugyanez a helyzet, de remélem azzal is beáll majd rendes állapotba.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Gottfried
Vagy elfelejtettem játszani.....???

Gottfried
Egy kis adalék az elõbb leírtak alátámasztására.(az össz gyõzelmi arányom 54%)
A Ferdivel,amit nemrég vettem,ilyen szépen megy a játék.A kilõtt tankok mennyisége és a találati arány tûrhetõ(még csak kb. 30 csata óta van meg a 128-as) de a gyõzelmi arány szinte hihetetlen és ez mind az elõbb leírt balance arányoknak köszönhetõ. :-(

Gottfried
Bemásoltam a fájlokat a megfelelõ helyre de sajnos semmi nem változott. :-( Nekem nem mutatja "ingame" a játékosok statjait,maradt minden az eredetiben.Több az oldalon lévõ verzióval kipróbáltam de semmi nem történt. :-(
Hol ronthattam el?

Gottfried
Én soha nem hittem az összeesküvés elméletekben de ami mostanában van az már tényleg sok.Tíz csatából ötször a balance eldönti hogy mi lesz a vége.(érdekes módon prém nélküliként szinte mindig a hátrányos oldalon vagyok)
Az elõbb itt bemásolt képen látható statok szerint összerakott csapat meg már több mint felháborító!
Olyan nincs hogy véletlenül egyik oldalon a top tankok mind profik,a másik oldalon meg mind gyenge játékosok.Hétszentség hogy a profi oldalon csupa prém. user volt...
Nagyon szeretem ezt a játékot és elég jól is megy de most komolyan elgondolkodom a befejezésen mert kurvára kiábrándító mikor a csata elején látom hogy teljesen esélytelen a csapat és szinte soha nem tévedek.Percek alatt bedarálnak a 4-5 nagyobb tierû tankal felálló csapatok. :-(
Szóval nem hittem az összeesküvés elméletekben de ezek a tetves ruszkik sajnos megváltoztatták a véleményem. :-(

Ha van elég fedezék és nem veled vannak elfoglalva, akkor tényleg egész jól el lehet játszani a kicsikével.😊 Ma kaptam a 2. böllérem vele, 41 csata alatt és a legénységem még mindig csak 93%-os(75%-ról kezdtem, mert nem akartam bántani a t34 legénységét).😄 De még mindig nem vagyok érte oda, td-nek jó lesz, heavynek nem való.

Más: ez az amx13 még stocként is egy igazi álom az amx12t-hez képest.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Beküldtem kamikázés eventre most, rem még belefért a határidõbe:
http://www65.zippyshare.com/v/89387621/file.html

legvégén kivégzem a type-ot t25 at-vel 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7