World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol, persze. nem fut azóta is a replay azért..😊 úgy értettem kulturált módon nem tudok kilépni.

152 tényleg fun volt, de mikor top vagy szétszedsz mindenkit a 107-es szörnnyel, vicces azon a tankon és az is,h gyorsabb mint a t29 fejlesztett ágyúja. usa heavyket testen peneled t34-et is, kv3 megy szembõl lõwe és tiger is, oldalról meg szinte minden amivel találkozhatsz az mm jóvoltából.
alt+F4-el próbáltad már?

wot nick: PsychoTrooper

De rég volt ilyen élvezetes csatám!

Aztán még szidják a csapatot, mert netán nem mindenki akarja kiszedetni magát egyetlen leadott lövés nélkül csak azért, hogy õk élvezkedhessenek...

darki81
Alt+F4 <#wink>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
én is próbáltam a 152-est Kv-ra, kát az tetszett mikor szétszedtem szembõl az IS-4et, viszont messzire már nem olyan jó.
A 107-es is átvisz sok mindent, de ha nem akkor átváltok robbanóra és sebzem szembõl a jagdtigert is 😊
Az a kedvencem mikor tier 3-as 4-es tankok jönnek, és nekem mind 1 lövés 😄

Najahh. Elsõ meccs tier 8-al. Megyek elõre, óbégatok a toronyban, hogy kemény vagyok, kemény vagyok. Aztán úgy megjukuleléztek, hogy csak lestem. 😊

aha értem. ráadásul én kilépni sem tudok belõle valamiért.

amikor feltolod a 152-õt és he-vel 1hitelsz párat😊
Az igazi állatság 3 KV platoonban, kettõ trollágyúval, egy 107-essel. A 107-es lövi a messze lévõket és vigyáz a két másik trollágyúsra, ha többen jönnek és a trollok épp töltenek. Igazi gyilkos felállás, az elsõ ilyen körünkben 12 killt csináltunk.

Kösz. A cél a 107-es. De 41 nézelõdõs csata után, már nagyon vártam, egy olyan ágyúra, amivel sebezni is tudok. És nem utolsó sorban az a 8600 TP különbség bele tellett volna még újabb 40 csatába. Igazán kiábrándító tud lenni, amikor a 14 másik csatatárs meglát és tudja, hogy bukó oldalra került…
A „ne derpelj” alatt mit akartál érteni?

Mighty
Amikor kilõnek egy tankot, akkor mindig rossz helyen áll 😊

Velem is elõfordul, hogy nagy mellénnyel elõre caplatok, aztán csodálkozom, hogy kapom az áldást.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

1, igen, a kliensnek nem szabad futni a közben
2, illetve én a replay fáljokat hozzárendelem a wot.exe-hez, így elég rájuk kattintani

kicsik között nem kell rejtõzködni mész és darálsz kb õk meg pattognak vagy lõ rád nevetséges dmg-t és 1hiteled 107essel is. mostanában 6-8-as tankok is le tudnak pattanni a kv-ról ami elég vicces😊 több mint 900 csatám van vele és hidd el sokkal több dmg-t osztassz ki 107essel mint 152-vel. próbáltam mindkettõt és a 107-es nekem sokkal jobban bejött.
Okos oroszos megoldás, igen. Kíváncsi vagyok mikorra lesz replay gomb. gondolom a 9.valamiben.

replayt csak úgy tudok futtatni, hogy kilépek a játékból, illetve minden egyes replaynél újra kell indítani a clienst? vagy én csinálok valamit rosszul?

egy kis kedvcsináló agyaggalamb lövészet a 107-eshez:

http://data.hu/get/4653744/20120121_1343_ussr-SU-85_murovanka.wotreplay

Igen, de tud rejtozkodni. Meg kell varni, amig latod a szeme feherjet es oneshot! 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ne derpelj, ott a 107-es ami sokmindent átvisz gyors és nagyot sebez, ha kicsik közé tesz be azzal top gun lehetsz könnyedén kv3-at is-t nevetve átviszi és 2-3at lõsz addig mire 152-vel 1-et.
A KV-nál nem tudom, de anno a hetzert sokat használtam a 10.5-sel és mindig volt benne két-három AP lõszer, ha a csata elején átrobog hozzánk egy light, azt tudjam oneshotolni.

Az a 0.44 a vicces.

Nekem az M5Stuart az egyik kedvenc tankom volt. Ha kilõtték a fõ tankomat akkor amíg véget ért a csata mentem vele egy kört. Ha nem volt senki akit lõhettem volna akkor lemminget játszottam de ha volt legalább 5-6 akkor elég élvezetes csaták mentek habár legtöbbször azok is rövidek. A legjobb benne hogy nincs rajtad felelõsség és nyugodtan szórakozhatsz vele mert nem kerül sokba a javítása és senki nem vár tõled semmit. Kedvenc szórakozásom volt hogy az ellenfél mögé álltam és nem tudott menekülni mire eltolt addigra szétlõtték - persze belehaltam. Olyan 59% lett vele a win rate-m mire kifejlesztettem a Chaffet.
Nem voltam egyedül, csak kicsit elõrébb és épp nagyon rossz helyen kapott el. A heavykkel meg nem egyszerû tolatni sem.

Ne kívánd neki. Én KV-val a 42. csatában lõttem ki az elsõ ellenfelet. (Már majdnem fel/eladtam a KV-t.) A gyilok csak azért sikerült mert megvettem a kályhacsövet. És ha már KV kérdésem a következõ: Megvettem a trollgun-t és vettem bele 10 db vasmagos lõszert is. Van-e olyan eset, amikor érdemes ellõnöm az AP-t? Vagy ez egy bukó vétel volt?

A SU-152 mar alapon is vicces. Oneshot 😊

Az orosz Tdk-nél minden szinten az eleje szenvedõs?

Ok,köszi.akkor csak meg kéne venni.Tegnap free-bõl megvettem a 85mm-s,mert az alap ágyú....
Viszont idegesítõ,h szinte egyik ágyú sem jó a köv td-re.Legalábbis itt su-85nél és felette.Németnél nem volt ilyen.

Jó kis kör volt, de meglepõdtem milyen kevés credit járt érte, pedig én is prém nélkül tolom, igaz még csak lorrival.
Van egy két észrevételem, mi értelme van kilépni lövés után a snipernézetbõl majd újrarázoomolni? Szerintem is megért volna egy golyót az is7 1xx HP-jával egyrészt lehetõséged volt a seggét lõni míg a többiek a dombon a foglalásnál szembõl kell hogy harcoljanak vele, így ez mindenképp a csapat érdekeit szolgálta volna+1 easy kill 😊
Honnan lehet leszedni ilyen nézetet hogy jobban kimehessünk a tank mögé mintha helikopterbõl szemlélnénk? Ez befolyásolja az FPS-t?
Na nekem még kell 1,7millió credit a batmobilhoz, jöhetne már a patch és a prémium T34 😄
Mighty
Hát, ha egyedül bóklászol, akkor valóban veszélyesek. Próbálj mindig valakivel együtt menni. A magányos tankok népszerû célpontok mindenkinek.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Hülyeség lenne kihagyni, az egyik legjobb td azzal a löveggel.
Legutóbb olyan 60% körüli KT-t lõttem ki vele, 3-4 lövéssel.
Sok német fan sírva fakadna ha olyan pennel rendelkezõ ágyú lenne a tankján.

Nem tudok nyilatkozni, mert 1 kört sem mentem vele. Elég volt ránéznem az adatlapjára: scout tank 270 m-es látótávval? Mire pozícióba érnék, kilõnek, és még azt se venném észre, honnan... Nem akaródzott futni az 50 xp-s köröket 😊

Hi.
Su-85-re a 107mm-es ágyú megéri,vagy inkább menjek a Su-100-ra egybõl?Thx

A A-20-szal régebben bejött a két percet vár, majd ROHAAAAAAAM. Mostanában mûködik még, vagy az MM miatt fosba mindig.

Stuart az, amihez még akkor se nyúlnék, ha a Chaffe a leg OP-abb tank lenne a játékban 😊 Scoutok nekem nem fekszenek... A-20-at átugrottam free-bõl, AMX 12t-vel sem sikerült egy értelmes kört se összehozni. Ezeken kívül csak a B1 volt még, ami ki tudta verni nálam a biztosítékot, de az nagyon 😄

He???
T-34, T-34-85 nagyon jo kis tankok!
Vetek kihagyni oket, bar a T-34-85 az MM miatt tud csunya szopoagra kerulni 😞

Pontosabban: A bizonyos területre érkezõ HE lövedékek 20%-al kevesebb alkalommal pattannak le.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Tudok várni. Inkább gyûjtögetem a pénzt, minthogy idegbajt kapjak. Ott a PzIV, a VK, meg lassan vennem kéne egy T-34-85-öt. Max majd néha megyek egy duplázót a nagyobbakkal.

Valojaban nem HE buff lesz, mert az ertek nem lesz megnovelve, hanem a tankok "robbanaselnyelo kepessege" lesz 20%al csokkentve. Vagyis a HE sebzest 20%al jobban megerzik.

Engem már rég nem érdekel a statisztika. Az élvezet miatt játszom és nem azért hogy legyen egy 10k meccs / 20k kill arányom. Elég nekem a 7500/3800

Detto ugyanígy vagyok SU85-el.
Amint meglenne az 59%-os win rate, egybõl olyan bukó csatáim lesznek hogy szinte sírva fakadok. Én mondjuk egyik géppel sem megyek zsinórban 3 bukott körnél többet, mert minek hugyozzak széllel szemeben.

7.2-re igertek a francia "adjust"-ot 😊
7.1.1 ben nem lesz.

Azt hiszem, amíg nem nerfelik a franciákat, nem játszok tier 6 felett. Egyszerûen egy vicc, hogy egy 7-es light megesz egy 8-as heavyt egy-egyben.

Csak hogy újabb összeesküvés elméletet gyártsak, érdekes dolgot figyeltem meg ma reggel. KV-5 és Amx-40 tankokkal próbáltam duplázni, mindkét tankkal 55-60% volt a gyõzelmi arányom(kevés meccsel)
Mindkettõvel lejátszottam 5-6 meccset, mindet buktuk 15-3 -ra és hasonló eredményekkel.
Amint lement a gyõzelmi arány 50% alá, azonnal zsinórban nyertem mindkét tankkal 2-3 meccset hasonló arányban.
Valószínû csak nem volt szerencsém, mindenesetre érdekes volt.
darki81
nekem eddig a legborzasztóbb az M5 Stuart volt, azzal csak vesztettem és a tier 3-as ágyú az 0 volt a 9-es tankok ellen 😄
mentem vele asszem 18 csatát, felderítgettem meg a 18 csata alatt összeszedtem kb 2 killt 😄
de annyira szerencsétlen voltam azzal a tankkal, hogy 18 csatából 14 vesztés 😄
pedig én szerintem megtettem amit tudtam azzal a húgy tankkal!!! 😄😄
(eladtam a picsába) nem szenvedek 50k xp-t az m24-ig egy ilyennel 😄

Ha leveszem engedi😊
A másik, hogy ki van fejlesztve szintén egy motor és azt újra ki kell fejlesztenem pedig már egyszer kifejlesztettem?!!!!
Tegnap én is belenyomtam majdnem 35k-t a T29-be, pedig fél nap barátnõztem meg mentem más tankkal is 😊 Jó tankokkal könnyen gyûlik.

Újraindult a toborzás a HTO-ba, az egyik legnagyobb múlttal rendelkezõ magyar klánba.

Feltételek:

- 18. év
- TS 3 használat
- T9 Heavy, T8 Medium, T7 arty, T8 TD közel a T9-hez
- Regisztráció a http://hungarianteam.hu/forum weboldalon és a megfelelõ topicban pár sort írni magadról
- Játszani akarás

Klánunkban két divíziót tervezünk létrehozni:
a. div: CW Team, napi csata, gyakorlás
b. div: Fun Team, néha CW, ahogy szeretnék, platoon, company

Jelentkezzetek bátran, és együtt ismét nagyok leszünk! Ingame NH3CL-t keressétek kérdéssel.

bardocz
Premet azt biztosan nem fogok venni. 500As atlag xp-vel viszonylag hamar meglehet, csak nem tudom, hogy kb mikorra kell megszereznem, de ezt ha jol sejtem akkor a wg-nel sem tudjak 😄
És ha leszereled a vk-ról akkor is?