World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Könyvbõl másolgatom be a részeket, de a könyvben is csak részletek vannak, ezért is vannak ilyen nagy idõbeli ugrások, gondolom én.
Ha félreértettem bocs.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
wot nick: PsychoTrooper

Csata: Steppes 2012. február 21. 13:04:26
Jármû: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 804 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 9 274
Na végre a 12.-re gyõztünk.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Select extraction path
Érdekesebb lenne mint hogy pl😮kt 3 "gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."
Kicsit elmaradtam a naplóval, de nem adtam fel, továbbra is folytatom. (Hétvégén nem volt netem sajna😞)
Kárpótlásul most 3 részt másolok be! Ha valaki nem emlékezne, a korábbi részeket elolvashatja, csak be kell írni a keresõbe a parancsnok nevét!
Szóval..
Újabb részletek Joachim Scholl Tigris tankparancsnok naplójából.
1943. augusztus 29.
"Ma hátrálásra kényszerítettek minket. Az oroszoknak, úgy tûnik, kimeríthetetlen készleteik vannak, csapatokból is és páncélosokból is. Biztos hogy százával állnak rendelkezésükre a Miki egerek és a KV páncélosok. Nagyon megrémültem, ez volt az elsõ alkalom, mikor halálfélelmem volt. Nem akarom, hogy Oroszországban temessenek el. Karl csak lõtt és lõtt, egészen addig, még kifogytunk a lõszerbõl. Akkor visszafordultunk, és a saját vonalak felé vettük az irányt. Az elõretörõ gyalogság adott át lõszert, hogy megvédhessük magunk. Nagyon tisztelem azokat az embereket."
1943. augusztus 30.
"Tegnap hosszasan beszélgettem Uschával és Paullal a tegnapi eseményekrõl. Úgy gondolják, hogy több Tigrisre van szükségünk. Egyetértek velük. Megmutattam nekik ezt a naplót. Paul azt mondta, hogy jó ötlet, de csak addig, még nem jut az oroszok kezére. Úgy döntöttem, hogy ez a napló soha nem fog kikerülni a zsebembõl. Uscha meg fogja kapni a Kiváló Harckocsizó kitüntetést, minket pedig háborús érdeméremmel fognak kitüntetni. Nagyon büszke vagyok erre."
1943. október 3.
"Újabb nagy ütközet. Lassan elegem van ebbõl a védekezõ vacakolásból. Annak ellenére is, hogy így könnyebb kilõni az ellenséget. Bertie egyre jobban tudja álcázni a Tigrist. Ma fagyott. Három kabát is van rajtam, de annyira hideg van, hogy gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."
Hú, ez nem volt PC, don1t ask, don't tell...
Hasonló tier4 AMX40et meg miért szívatja az mm azzal még T7 csatába is berak és sokkal kevesebb T4 T5 volt vele.
xD
Egy kis googlizás és többet tudnak meg az emberek rólad mint gondolnád...
exhibicionisták xD
A másik oldalról meg az emberek mindig nagy hévvel kelnek ki az összes adatukat tartalmazó megaadatbázisok és hasonlók ellen, meg hogy a kormány vagy bárki nyomon tudja követni, éppen hol vannak és mit csinálnak. Eközben pedig mindezeket önként és dalolva megosztják a többi birkával a facebookon.
Mindegy, ez csak az én véleményem, nem vitaindítónak szánom. A facebook gyökérség meg nem érdekel, amíg nem lesz kötelezõ. 😄
Tudnátok ebben segíteni, hogy mi a neve meg hogy honnan lehet letölteni?
Köszi
Ezzel nem tudok nem egyetérteni. De ha egyszer mégis regisztrálsz, meglocsolnád a paradicsomaimat? <#idiota>#idiota>
Ilyen fórumok mint az sg, pedig az idõk kezdete óta léteznek a neten, a kilencvenes évek évek eleje óta.
Facebookot meg nem divatból utálom, az elejétõl fogva ellenérzésekkel viseltetek az egész koncepcióval kapcsolatban. És nem tudom megérteni azokat, akik a fél életüket elõtte töltik. 😄
Ennyit a rejtõzési értékekrõl...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-