World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem!!! Ez az elsõ nap legelsõ csatája!!! 😄
Sippie
E4-et a bétások kaptak, a többi goldért van
Elsõ napok egyike?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ezek nem az goldra mentek ugye?
noname23
<#hehe>Próbálkozzatok az én nickkemmel xD

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Mit találtam a gépemen 😊))))
Nem teljesen értem, mire gondolsz! :/

Könyvbõl másolgatom be a részeket, de a könyvben is csak részletek vannak, ezért is vannak ilyen nagy idõbeli ugrások, gondolom én.

Ha félreértettem bocs.
most raktam újra a gépet és akkor még nem ilyen volt
Nem, az nem én leszek V.T. 😊

patchaou
És ez miatt nem települ fel? Mi lenne ha az ok gombra kattintanál?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ne bassz, hogy itt megakadsz <#falbav>

wot nick: PsychoTrooper

már megvan csak lassan indult el
Gyõzelem!
Csata: Steppes 2012. február 21. 13:04:26
Jármû: Hetzer
Szerzett tapasztalat: 804 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 9 274

Na végre a 12.-re gyõztünk.
Ki kell választani egy mappát...

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Miért nem engedi telepíteni:

Select extraction path
Elsõ próba: Székesfehérvár?

Igen, köbö kettõ perc alatt ki lehetne írni ide az én nevemet is.

Öööööö. De igen. Csak sok az ilyen hülye, mint én és õk ma akarnak ötszörözni. <#pias>

Ez így is van. Ha bgabor lakhelyét (város), vagy nevét tudnánk, itt is ki lehetne deríteni sok mindent, amirõl azt se tudta, hogy létezik. Pl. az Én nickem elég egyedi a magyar weben, így hamar rám lehet találni. Régi profilok, bejegyzések...stb.

Az nem holnap lesz?

noname23
1943 July 5-23 ezt miért nem írod le?
Érdekesebb lenne mint hogy pl😮kt 3 "gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."

Mindenki hajt az ötszörösre.

Egyszer egy fórumon írta valaki, hogy ez szerinte hülyeség, hogy csak a net segítségével kiderítik ki kicsoda. 5 perc múlva kiírták a nevét.

A 10. csatám hetzerrel ma és duplázni még nem sikerült mi van ma itt?
Googlizás valóban jó dolog. Én kocsit néztem a neten és gyanúsan kevés kilométeres autója volt begoogliztam hát a telószámát ami után a google kiadta hogy még 3-4 ilyen pár ezer kilóméteres verdát árul,na képben voltam hogy ez egy mocsok kereskedõ vagy karosszériás és felejtõs a dolog. Szépen különbözõ variációkba beírod a teló számát és az összes utóbbi néhány évben feladott hírdetése bejön. Aztán volt egy távoli ismerõsöm aki mindíg rejtett számon hívott, annak meg csak az e-mai címét kelett lenyomoznom googleval és beadta hogy árulja a nyaralóját érdeklõdés e-mail ugyanaz telószám meg mindene meglett , hoppá kisöcsi nem tudsz elrejtõzni.

Az nem lehet, nincs rajta tanksapka.

Sziasztok! 😊
Kicsit elmaradtam a naplóval, de nem adtam fel, továbbra is folytatom. (Hétvégén nem volt netem sajna😞)

Kárpótlásul most 3 részt másolok be! Ha valaki nem emlékezne, a korábbi részeket elolvashatja, csak be kell írni a keresõbe a parancsnok nevét!

Szóval..

Újabb részletek Joachim Scholl Tigris tankparancsnok naplójából.

1943. augusztus 29.
"Ma hátrálásra kényszerítettek minket. Az oroszoknak, úgy tûnik, kimeríthetetlen készleteik vannak, csapatokból is és páncélosokból is. Biztos hogy százával állnak rendelkezésükre a Miki egerek és a KV páncélosok. Nagyon megrémültem, ez volt az elsõ alkalom, mikor halálfélelmem volt. Nem akarom, hogy Oroszországban temessenek el. Karl csak lõtt és lõtt, egészen addig, még kifogytunk a lõszerbõl. Akkor visszafordultunk, és a saját vonalak felé vettük az irányt. Az elõretörõ gyalogság adott át lõszert, hogy megvédhessük magunk. Nagyon tisztelem azokat az embereket."

1943. augusztus 30.
"Tegnap hosszasan beszélgettem Uschával és Paullal a tegnapi eseményekrõl. Úgy gondolják, hogy több Tigrisre van szükségünk. Egyetértek velük. Megmutattam nekik ezt a naplót. Paul azt mondta, hogy jó ötlet, de csak addig, még nem jut az oroszok kezére. Úgy döntöttem, hogy ez a napló soha nem fog kikerülni a zsebembõl. Uscha meg fogja kapni a Kiváló Harckocsizó kitüntetést, minket pedig háborús érdeméremmel fognak kitüntetni. Nagyon büszke vagyok erre."

1943. október 3.
"Újabb nagy ütközet. Lassan elegem van ebbõl a védekezõ vacakolásból. Annak ellenére is, hogy így könnyebb kilõni az ellenséget. Bertie egyre jobban tudja álcázni a Tigrist. Ma fagyott. Három kabát is van rajtam, de annyira hideg van, hogy gondot jelent az írás, mert az ujjaim merevek."
Bízok benne, hogy nem azonos bgabor tagtárssal 😄

Ez ugye nem "bi"gabor?

Hú, ez nem volt PC, don1t ask, don't tell...

noname23
B1-el mire belejöttem na persze hogy akkor tovább kell lépni
Hasonló tier4 AMX40et meg miért szívatja az mm azzal még T7 csatába is berak és sokkal kevesebb T4 T5 volt vele.

Bízom benne ez nem a tied: http://www.randiparty.com/bgabor

xD

Egy kis googlizás és többet tudnak meg az emberek rólad mint gondolnád...

Levlista... Én még BBS-eztem, FIDO-ztam, amikor még nem volt net, 9600-as, majd 14400-as modemmel. Azok voltak a szép idõk...

noname23
"minden személyes adatát kiteregeti többnyire vadidegen embereknek"
exhibicionisták xD

Nem tartom normális dolognak, hogy az ember az egész életét, minden személyes adatát kiteregeti többnyire vadidegen embereknek. Meg hogy óránként beírja, éppen hol van, mit csinál. Sokan annyira rá vannak kattanva, hogy otthon egész nap a gép elõtt ülnek, amikor meg nincsenek otthon, a telefonon csinálják. Arról is meg vagyok gyõzõdve, hogy a közösségi oldalas kapcsolatoknak a döntõ többsége csak felszínes ismeretség, nem valódi emberi kapcsolat.

A másik oldalról meg az emberek mindig nagy hévvel kelnek ki az összes adatukat tartalmazó megaadatbázisok és hasonlók ellen, meg hogy a kormány vagy bárki nyomon tudja követni, éppen hol vannak és mit csinálnak. Eközben pedig mindezeket önként és dalolva megosztják a többi birkával a facebookon.

Mindegy, ez csak az én véleményem, nem vitaindítónak szánom. A facebook gyökérség meg nem érdekel, amíg nem lesz kötelezõ. 😄

Forolto
in game player rating a neve,szerintem erre keress rá a neten,már én is gondolkodtam azon,hogy felteszem,már letöltöttem,de valahogy jobb a tudatlanság az elején,még él benned a tûz,hogy nyerj,ne azt lásd az elsõ másodpercben,hogy noobok vesznek körül...

Egyik nap talán ezen a fórumon láttam egy olyan képet, amelyen a efficiency rating-et nem százalékosan írta ki a töltõképernyõre meg játékban a nevek mellé, hanem egyszerûen csak különbözõ színekkel jelölve a neveket mutatta meg, hogy ki a good/bad player.

Tudnátok ebben segíteni, hogy mi a neve meg hogy honnan lehet letölteni?

Köszi

..erre kivancsi is leszek nagyon, mert ugye az e75nek a kibuvojat 200as pennel lehet atloni.
Mi a bajod a koncepcióval? Szerintem jól ki van találva, azt aláírom, hogy akik folyton rá vannak kattanva az nem normális, meg aki telefonról nézegeti. De szerintem egy igen csak hasznos portál, úgy mint ahogy ez is az.
Ha más nem, a kuka a tetején.

"És nem tudom megérteni azokat, akik a fél életüket elõtte töltik."

Ezzel nem tudok nem egyetérteni. De ha egyszer mégis regisztrálsz, meglocsolnád a paradicsomaimat? <#idiota>

bardocz
Ez igaz, de nem olyan vészes, és csak az ágyút kell kifejleszteni rajta, ha elõtte mindent kifejlesztettél IS-en, utána tökéletesen használható.
Én még arra is emlékszek, amikor levelezõ listáztunk.

2004 óta vagyok regisztrálva az SG.hu-ra. Akkor még a közösségi oldalt mint olyant, még fel sem találták. <#smile>

Ilyen fórumok mint az sg, pedig az idõk kezdete óta léteznek a neten, a kilencvenes évek évek eleje óta.

Facebookot meg nem divatból utálom, az elejétõl fogva ellenérzésekkel viseltetek az egész koncepcióval kapcsolatban. És nem tudom megérteni azokat, akik a fél életüket elõtte töltik. 😄

..valami huncutsag azert lesz a dologba biztos 😊
MatchDiabolo
Hát azért nem mindenki facebookmonk én is lemaradtam a hírrõl<#nevetes1>

Érdemes megnézni a méretarányokat a fotóknál. Pl.: Panther-Jgpanther-PzIV.

Ennyit a rejtõzési értékekrõl...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

170/30 lesz a homlokpáncél a T110-en? Az szigorú...

Az az otthoni gépemen van, most kihagytam 😊 De már alakul a team szépen.

darki81
lemaradt a klánlogó 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;