World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért van az, hogy egyre több idióta és leming játszik? Nem lehet rendesen csatát játszani. Ma egy top Type végig kempelte a meccset és vesztettünk. És még lehetne sorolni.
Hát ez jó nagy butaság volt a részedrõl. Arra még nem gondoltál, hogy valakit totál hidegen hagy a klánozás? Én sem vagyok klántag, pedig engem eddig vagy hat alkalommal hívtak mindenféle klánba, nem beleszámítva azt az idõszakot amikor megjelentek a klánok és boldog boldogtalan toborzott. Ez szándék kérdése, nem lehetõségé. Amennyi klán van egyébként, a bénákat is kivétel nélkül mind felveszik valahová, ha akarják.

Példaképp emkékezz vissza Matyáshunra, a GLA klán egykori oszlopos tagjára. Szerinted ha õt felvették a csatánkénti 0,3 killével és 34%-os Hit Ratiojával, akkor mégis mennyire válogatnak a jelentkezõk közül?

Nem kéne túlmisztifikálni ezt a klánozást, pláne úgy beállítani mintha a klántagság garancia lenne a jó képességekre. Semmit sem jelent.

Úgy is most lenne esedékes a heti nullásgép akció nálam... <#nevetes1>

ha kifejlesztettem a t30-t, de nem vettem meg, akkor is megkapom patch után a t95, t28-ra a legjobb ágyúkat?😄 mert írtátok h már csak azért is megéri a t30, mivel így meglesznek a nagy pukkantók t95, t28-ra....
nincs most kedvem 6++ millát kiadni rá, amikor amúgy se nagyon játszanék vele😊
habár ha csak úgy kapom meg a nagy pukkantókat akkor inkább megveszem, nem akarok 100++k xp-t kigrindelni😞
darki81
<#hehe>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ha géppel kopaszra nyírhatjuk az artisokat, én benne vagyok.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

meg kikérdezzük a FAQ-t tõle, tudja e fejbõl is.

darki81
ez nem is rossz ötlet, lammaerhez elmegyünk bográcsozni-piálni és utána meg játszunk felváltva a profiljával 😄
meg eladunk pár tankot ha soknak véljük 😄

nemtudommivan te is jössz és a piálás végén már nemtudodmivan 😄

Délben elmegyek 2 analízisre és 3 menedzsmentre ( agyf*sz volt ilyen unalmas vacakon életemben nem voltam ) erre kb pont miután elmentem kijön a teszt szeró? Kemény 😄

Ez azért váratlan volt:
- Added test premiumnyh two French machines: ART-2 levels ACS 10.5sm leFH18 B2 and PT-ACS 3 levels of FCM 36 Pak 40. After the release of updates, these machines will be available on the main server for the players involved in superteste.

WoT: Nishizumi77

Szerintem most már hogy megvan a cím le is fixálhatnánk egy fórumtalálkozót valamikorra😊 vodkát viszek.

meg elég nagy a kert, hogy minden tank beférjen😊

Hát ez vicces csata volt. 😊
Kicsit toljuk, amíg meleg lesz, az aktus után meg lehetne egyet bográcsozni vagy valami. Lammaer remélem családi házban laktok!
Megvan vagy meglesz? 😊

Megvan. Meglesz az ne aggódj.
Nekem sem sikerül sosem megszeretnem a 152-est sosem hiába vettem rá párszor csak poénból végig 107-est használtam. De a tier 6 os VK-imat nem egyszer egyhittelte a kályhacsõ.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

köszi
The first rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is: You do not talk about Fight Club. Third rule of Fight Club: someone yells stop, goes limp, taps out, the fight is over. Fourth rule: only two guys to a fight. Fifth rule: one fight at a time, fellas. Sixth rule: no shirts, no shoes. Seventh rule: fights will go on as long as they have to. And the eighth and final rule: if this is your first night at Fight Club, you have to fight.

Bugi Misi
<#eplus2><#eplus2>

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

noname23
E szériánál hogy volt a crew csere mikor megkaptátok a csere tankokat?
A régi crew camo skilljei vagy más azok megmaradtak?
Vagy jobb a barakkba küldeni õket de akkor a régi tankot fel kell tölteni free 50%os emerekkel hogy kapjunk helyettük 100-ast vagy lehet üresen is hagyni?

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Pedig ott van az, scrolloz kicsit lefele 😊

noname23
Ne aggódj nekem is csak a felére válaszoltak ilyenkor nem árt újra kérdezni.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Doc Hooliday
Ez is igaz, de azért maradok a jó öreg 107-esnél<#wink>

Jó az EU-s acc is azzal is felenged.

Jajistenem, tankokkal kapcsolatos kérdéset feltenni itt amikor zajlik az élet...

Igazából nem nagyon lehet mit válaszolni. FEl kell tenni rá a legjobb ágyút (értsd legjobb penetration) azt lõni. SAjnos a Tigris csak egy átlagos - egyesek szerint - átlag alatti Tier7es. Nincs semmi specialitása, a frontpáncélja mivel nem döntött nevetséges. A HPjából él csak.

Feltételezem nincs prémiumod és ez az elsõ magasabb szintû tankod - a játék bevallottan úgy van megcsinálva, hogy ahogy haladsz felfele, Tier5 után egyre kevésbé hozza a pénzt, T8 felett meg már gyakorlatilag viszi hacsak nem vagy nagyon ügyes vele.

vki válaszolna a kérdésemre? úgy esetleg!
darki81
A kedvenc tankjaimról szoktam csinálni egy videót, és ma az IS-3 került sorra most hogy végre elit. <#alien2>

a videó megtekintéséhez kattints ide 😛

(a "zene" a s.t.a.l.k.e.r.-bõl van) <#wink>

jaja, rég volt SG párbaj, pedig hogy összehozta a népet :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tessék, akkor mit akarsz? háborogsz itt mint az állat meg fenyegetõzöl, aztán visszakozol...

Halálosan meg lettem fenyegetve, gyerünk...

Érdekes mikor 1 hittelnek vele egy nagyobb tierû tankot senki nem panaszkodik hogy szar lenne 😄
Valamit valamiért.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

De most miért... megkaptad az infót amit kértél 😄

darki81
köszi<#wink>

letöltöttem a 7.1.1-et mert tele vagyok moddal nehogy bezavarjon ha felteszem és rá a 7.2-õt akkor hova kell regelni, h tudjak azon a testserveren játszani ahol toljátok?😛 kell hozzá test reg vagy orosz acc? elõre is kössz a helpet😊
Ingame is le lehet rendezni...

Az az addon nincs fent még de 7.2-re tuti felteszem.

elég ha megveszed a prém fullos lesz
darki81
Srácok, feltennék egy értelmetlen hülye kérdést, de végül is tudom a választ, csak valahol basztat a bizonytalanság 😄

Ha kifejlesszük a T34-et akkor fullozzuk ki?
vagy elég ha megveszem és úgy hagyom ahogy van?
a prém tank mindenkinek ugyan olyan?
gondolom igen, csak nem szeretnék meglepõdni 😄

<#nemtudom>

De olyan jó, különösen a fenyegetés része....

Ja, ha a címem kell itt van:

2119 Pécel, Határ utca 21.
Este 7 után gyere, napközben a munkahelyen kockulok

ismerõsnek 1800+ klán nélkül nekem csak 1430, õ nem akar klánozni még nekem meg nincs t10-em hozzá😊
Doc Hooliday
Hát ja, az lesz csak felhúzott mert nagyon gas!<#buck>

Szerintem bontsunk sört és óbégassuk, hogy CATFIGHT! <#nevetes1>

bardocz
Ja, tudom, csak 3 óra alvás után ingerlékenyebb vagyok kicsit...😄
Ez olyan fasza westernes. <#eplus2>

nemrég vettem meg a tigert de semmire sem használható a lövege pedig már kipróbáltam a 7,5-öst a 10,5-öst és a 8,8-as kwk 36-ost. vmi ötlet mert a tank így abszolút veszteséges.
Sztem még hagyjátok a francba, mert második public betánál már úgyis más statjaik lesznek.

"Az hogy a való életedben egy reggeltõl hajnalig gép elõtt ülõ kockafej vagy az biztos."

Ezt az egyet eltaláltad, IT-ben dolgozom, gép elõtt ülök egésznap.

Az meg külön tetszik hogy egy mondattal idegbeteg örjöngésbe kergethetlek 😊

nem kötelezõ használni 😉

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

vélemények az M103, T110 tankokról? ill. ha valaki játszik vele, tolhatna fel utubera videót, avagy ha olyat lehet, töltse fel a replayt. köszi 😊

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Nem azt mondtam ne lõdd ki, csak nézd meg hogy mielõtt kilövöd platoonban van e. Ha igen, akkor kicsit késõbb állj bosszút, hogy a platoontársa ne tudjon egybõl revansot venni.

Emlékszem, velem Lakewillen görénykedett egy Tigris (Ferdivel volt platoonban). Megvártam mig elhelyezkednek, szépen beáltam a ferdi mellé az AMXemmel (hogy ne tudjon rámfordulni), aztán gyorsan likvidáltam a tigrist.

Mikor láttam hogy a ferdi rám akar fordulni, kapott egy figyelmeztetõt oldalról, és chaten egy üzenetet hogy meghal õ is ha próbálkozik 😊

Doc Hooliday
Hogy a keze szakadt volna le aki kitalálta a KV-ra a 152 milis tornyot!!!<#falbav>...lövök egyet, utána mire újra betölt kénytelen vagyok menekülni mindenféle kis rozsda boglyák elõl szégyenszemre, mert olyan mintha nem lenne fegyverzetem olyan sokára tölt be! Ha 5000-et sebezne se kéne olyan lassú!<#levele>