418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #395719 Pár kép a mai xp rohamról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Volt ma is Tk-zás.
Sajna már csak 50% xp boosterem volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.21. 12:45:58 -
Plata #395718 Vereség
Map: Highway
O-Ni
1 260 35 861
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Heavy Tank No. VI (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1
Javítás: -11 681
Lőszer: -3 960
Fogyócikk: -3 000
Összesen: 17 220 WN8: 3 841.78 (100)
Bocs az új stat mod bekavar.
Jah és jött a postás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.21. 12:39:43 -
Plata #395717 Tegnap végre találtam jól működő stat modot ami mutatta mennyit keresetem,erre ma újabb peccs.
-
Darun #395716 Hállelúja! Végre egy MAGYAR nyelvű leirás. Örök hála! -
Lucifer001 #395715 Ne add fel . Én is sokszor próbálkoztam . 1-2 Random csatát mentem is, hogy frissítse.
Itt okosodtam
( Azóta ma délután meg is lett az összes küldetés . )
-
Angelus1991ster #395714 Én má ott elakadtam, hogy nem tudom Connect-elni a WoT EU-t a Register ablakban :D
Pedig csak a +300%-os crew xp miatt mennék. -
Angelus1991ster #395713 És vége a fejfájásnak.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay
Járművek: AT 15A
Szerzett tapasztalat: 2 963
Szerzett kredit: 57 581
Csatában elért kitüntetések: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: Heavy Tank No. VI (legénység 100%)
Férőhelyek hozzáadva: 1 -
Plata #395712 T10 lght-al nincs értelme játszani. -
Angelus1991ster #395711 Az ilyen meccsből kéne még 3 és kész a hentájapó Tigris misszió
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rammsch31n #395710 ...csak 10-es scoutom van... :D ezért megyek prém heavykkel... legalább jön a pénz is... meg gondoltam haladok is vele, tévedtem... -
diegho™ #395709 Én sem azért játszottam, hogy meglegyen, csak meglett. A T34-85-öt mondjuk ki is próbáltam, de nekem túl lassú. -
Nekem is meglett az első héten, de én se mentem még vele. :-D Biztos fun tank pedig, T6 dagi tigrincs, learatnivaló HP-val. -
diegho™ #395707 Ja értem, azt hittem lemaradtam valamiről, azt már régen megcsináltam, de még 1 kört se mentem vele. Most T8 prémeket (Revo-t) toltam, mert az legalább jó tank, hozza szépen a medálokat, csak kupont nem kapok érte. No meg, ha bejönt a T10 light buff, akkor lehet meg kellene venni a 13 105-öt és a Sheridan-t, mert már rég ki vannak fejlesztve, csak nem érdekeltek. -
A japán T6 heavys küldit csinálják (50k xp első helyezettként), az eleje óta mondom nekik, hogy lightokkal próbálják, az a legegyszerűbb, de mindig leragadnak a heavyknél. :D -
diegho™ #395705 Mert mihez kell xp-ben első lenni? -
Lol, ma 5ből 4x 7k feletti xp-s kört mentem a lightokkal meg (már csak 50%-os van :() boosterrel. Mivel próbálkoztok ti, hogy ennyire nem megy az első helyezés? Spotolsz 2-3k-t, meg sebzel mellé 1,5-2k-t, és simán toronymagasan első vagy. -
Plata #395703 Passz de tök hülye epic-re is kaptam már,ha jól emlékszem Naidin Radley meg az a megjegyezhetetlen Levashailo vagy Lehvasilo vagy a rosseb tudja fejből milyen medálért kaptam.Vagy Lehvaslaiaho,nem emlékszem fejből,most meg nem vagyok játékban. -
Rammsch31n #395702 na jó de a 12k triplázóval meg boosterrel volt 4 prém kör... :"D -
diegho™ #395701 Ma eddig 3 epic medál, még mindig nem jött leárazós kupon. Nem lehet, hogy akkor jár, ha valami olyant csinálsz, amit nagyon ritkán szoktál? Mert akkor szerintem kellene mennem 10 nullás kört és kapnék. -
Plata #395700 Nekem asszem 3.8k xp jött.
Egy csatában sikerült szerezni.
Igaz ma keveset játszottam.
Még boostert sem aktiváltam mert hamar elment a kedvem annyi hülye volt.
Napi első csata 3 öngyilkos csapattársal kezdődött.Egy össze roncsolódott kettő vízbe fulladt. -
Rammsch31n #395699 szaros játék még reggel eldöntötte, hogy 12k top1-es exp elég volt mára... azóta nem sikerült hozzátennem... -
Lokker #395698 Tessék -
Plata #395697 O-I szereti a T8 csatákat,csak nem elsősorban kell harcolni,T8-ban jó nagyokat tud sebezni. -
Lucifer001 #395696 Faceitről tudnátok nekem részletes magyar leírást linkelni ? Google nem a barátom . Kezdő . Első lépések stb . -
Angelus1991ster #395695 Csak akarni kell és meglesz. Higyj magadban és sikeres leszel, ezután vágyaid teljesülnek.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.20. 10:02:20 -
diegho™ #395694 A legnagyobb baj az, hogy a játékosok 90%-a megragadt egy szinten, azon a szinten, ahol nagyon ritkán tudja befolyásolni a csatákat mindkét irányba, tehát a 29 másik játékoson múlik mi lesz a csata kimenetele. Bárki bármit mond 1 játékos is nagyban befolyásolja a csatákat. Nem mindegy, hogy hol, mikor, mit sebzel le, vagy lősz ki. Ez minden csatában más, de nagyon kevesen tudják eldönteni azt, hogy az adott pályán, az adott leosztásban hova kellene menni. Én az első kb 5k csatámban minden betöltőképernyőnél sakkoztam magammal, eljátszottam melyik tank hová megy az ellenféltől, melyik hová megy tőlünk, hová kell mennem, hogy fölény alakuljon ki az egyik fronton. Most már csak akkor lépek vissza a wot-ba, amikor pirosan villog a tálcán, ránézek a leosztásra és tudom hol a helyem. Ez bárkiben kialakul, aki figyel és érdekli a győzelem (tehát kb a játékosok 0,001%-ában, mert ahogy látom a többi inkább csak nyihogni jár a játékba). Én már számtalan helyen leírtam, hogy ebben a játékban baromi könnyű super unicumnak lenni, mert több út is vezet oda és onnantól, hogy átléptünk egy szinten, már teljesen mindegy milyen csapatot kapunk, mert egyszerűen ignoráljuk őket, játszuk a saját játékunkat, maximalizálva a csapat nyerési esélyét. Ha kell megy a nyíl egyenes rush, ha kell megy a camp (igen, van amikor hátulról kell lőni és hagyni a többit spotolni, mert mi legalább tudjuk használni az egér bal gombját és sokkal jobb, ha mi sebzünk, mintha mi spotolunk és a bot nem tudja belőni az ellenfelet). Persze mint írtam nagyon kevesen fogják fel, hogy mit miért csinálunk, éppen ezért, ha netán nem az első vonalban harcolunk, akkor jön a nyihogás, hogy kempelünk, pedig csak nyerni akarunk, de ha focus fire-el ledarál az ellenfél, akkor nehéz. Ez régen sokkal egyszerűbb volt, amikor nem volt gold lőszer kreditért, akkor bizonyos tankokkal nyugodtan lehetett menni elől, mert nem lőtték be őket a kisebbek, viszont mióta a 44%-os bot is goldot lő, azóta nem lehet állandóan elöl menni, mert bedarálhatnak a kisebbek is. Tudom, hogy most megint jön majd legalább 1 megmondóember, aki ki akar osztani, de épp úgy leszarom, mint a játékban a 14 másikat, akiket kapok. Én azért játszok, hogy nyerjek és azért mindig mindent megteszek, ha ez nem tetszik valakinek nem érdekel, amíg én nyerek többet, addig én csinálom jobban. -
Rammsch31n #395693 letripláztam 3 prémet... és vagy 11k top1-es exp összejött velük, mert még egy tartalékot is rányomtam... :DDD így már csak 20k kell... 1 óra alatt medupláztam az eddigit... -
Still_I_Rise #395692 Off:
Elkezdtem a Fallout 4-et :)
-
tothgyorgy #395691 Arra is gondoltam, eventek idején be sem lépek. Meglátjuk. A napi 1-3 esélyt megadom, ha a wg nem él vele, hát így járt. -
tothgyorgy #395690 Én crossout-ozok. Itt is vannak hibák, + szar csapatok, de élvezhetőbb. -
Én is kezdek ráunni. Most az eventek miatt játszottam de azok meg is vannak.
Inkább PUBG-vel játszom. ( PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS )
El kéne passzolnom a WoT+ War Thunder accomat... :D -
tothgyorgy #395688 A legnagyobb ritkaság a 15:13 vagy hasonló. Annál több a 2:15 v 15:2. -
Still_I_Rise #395687 Most 0:9-nél léptem ki. Hármas IS-3 platoon. Szum WN8: 900.
szerk: vége is.. 2:15
És akkor lehet elolvasni a Wotinfo M10 tank értékelő balfaszságait...
Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.08.19. 23:06:49 -
tothgyorgy #395686 :)
Én is foglaltam már tog-gal.
T34-85m jó tank volt eleinte, most már csak szopás. Bekerült a többi rozsdásodó ócskavas közé. Folyton t8. -
Still_I_Rise #395685 Mellesleg 20 csata O-I futrinkával... mind tier8.
Balanced MM :)
A legjobb hogy ebből négy top sebzés a csapatban és két felderítő !!!!! -
tothgyorgy #395684 Akkor én a 2 közá esem. -
Still_I_Rise #395683 Kár, hogy ez a két réteg nem fogja őket eltartani.
Lásd konzol irányban való elindulás. -
diegho™ #395682 Wot-al az a baj, hogy csak egy szint alatt és egy szint felett lehet igazán élvezni hosszú távon. -
Still_I_Rise #395681 Álljatok le... jön a csősz aztán "leülhetsz egyes". -
tothgyorgy #395680 Sajnos nagyon így van. Ezért redukáltam drasztikusan a wot játékidőt.
Ma már csak napi 3-5 kört megyek.
Tegnap 5 kör ma 3. Lehet hplnap csak 1 lesz. Nincs öröm, nincs csata..Belefásultam, kiégtem.
Majd játszok mással.