World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, erre céloztam amikor leálltunk dumcsizni a témáról. Vereség lehet, azért alázás nem.

Én csak ránézésre. Eddig néha leesett 10-12-re, most meg konstans 50-60. A legkeményebb pályák még ugyan hátra vannak, de nem emlékszem 40-nél nagyobb fps-re...

..en mindig tuldramatizalom a vertesegeimet 😛
".. nem alaztak porba.."

Elõbb azt írtad.

"..lelaztak a porba.."

Hagyjuk, Menjünk tovább 😄

.. en uyg ertettem h nekik 2 extra kilencesukkel szembe nekunk alul egy 8asal volt tobb.. az h ez hol volt balance nem tudom meg elkepzelni sem, mert meg a maus is naluk volt..
.. nem alaztak porba.. szenvedtunk 8 percet.. az eredmeny ugyanaz. zero esely..
"2x9 vs 1x8" Ennek igy nincs értelme....

Amit én írtam azt jelenti 2 tier9esük volt 2 tier8asotok ellen szemberakva.

Porba alázás ettõl még nem lesz. Nyerhetnek de nem alázva.

patchaou
Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass 2012. május 11. 21:33:00
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 810 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 683

Mindkét oldalon elindult a vonat... Én nem szálltam fel a sajátra ehelyett egy is-3-al karöltve vártuk a halált 8 piros tank személyében, közben a vonatunk elérte a végállomást és 4 killel behúzták a zászlót...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

az szerintem 2x9 vs 1x8.. es de.. azert egy fullos patton es egy fullos jagdtiger idenis szamit ennyit...
patchaou
Az a baj hogy Én csak az utóbbi mondatokat ismerem angolul 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Amúgy nekem ma csupa értelmes ember jön össze. Most volt 2x is egymás után, hogy egyedül (vagy csak valami lista alján lévõvel) mentem egy oldalra.

Szépen beirtam illedelmesen hogy "eastern side isweak, could a big guy come please?" és mindkét esetben jött az affirmative 1-1 top tier tanktól. Sõt, még írták is hogy nyugi, máris jövünk.

Tuti hogyha azt irom hogy "fucking lemming train" or "noob bastards come to help" nem ez lett volna...

Mondjuk egy 38H-t szívesebben elfogadnék,mint egy PzIIJ-t,már csak használhatóság miatt is...(igaz a PzIIJ brutálisan tetszetõs)

Az tuti nem azért volt akkor mert volt két +1 tier (2xT8 vs 2xT9) elõnyük a tetején. Annyit az nem jelent.

De hogy miért nem a PzII J-t adták, azt jótékony homály fedi a WG részérõl.

Ezt az MM-et csak nemûbereli!😄
(a délelõtti tájpos)

..lelaztak a porba..
Végeredmény? 😊

Tudom,de annó ezen a néven futott az a három light tankocska.

..valaki ma mondta h szerinte nem szar a matchmaker..

szerintem meg igen 😄
iLoveSmileyz
A HHR klán megvált pár nem túl aktív tagjától, tehát itt a lehetõség aki rendelkezik Top Tier-es tankkal és szeretne cw-zni esténként.
Jelentkezzen!

Információ:
http://worldoftanks.eu/community/clans/500004621-HHR/

Továbbá a -HHR- klánban is van felvétel hasonló feltételekkel, kikötésekkel és egyenlõre kevesebb sikerrel, de dolgozunk a sikeren.

Információ:
http://worldoftanks.eu/community/clans/500007324--HHR-/

www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos

TVelvet
9 betû, b-vel kezdõdik, és r a vége.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ne személyeskedjünk mondtam már.
noname23
Na megnéztem de semmi nem változott kb 40%-os használtság a procin és max 540MB a vga-n ugyan úgy nem lehet hogy vmi placebó hatás ez nálad?
vagy mivel tesztelted le a procit?

Próbáltam már én is ezt a progit de akkor se mûködött meg régebben mondták cpu controll is jó azt is próbáltam már.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

A dobozos változathoz is a Pz38H-t adták a PzII J helyett.

Tényleg az elõrendelhetõkrõl meg is feledkeztem😊..

A Pz4 hydro-t az elõzõ elõtti teszt szerveren lehetett kipróbálni,a WG azóta sem döntötte el mit akar vele kezdeni.(a kínaiaknál már árulják a mi gift csomagunkhoz hasonlóan),ilyen tank még a 3 beigért "retail" light(Bt-sv,PzIIJ,Mtslg vagy mi aszösz),és a Su-85I TD.
Voltak aranyért vásárlós tankok amik meg kikerültek a shopból 38H735(f) és a B2 740(f).
3.kategória az elõrendelõs tankok,bétás ajándék,monster sörmi(E1),E4 sörmi,Pz 4-5,A-32,Kv-220.
És van a tetrarch amirõl már szóltak.

patchaou
Kezdõdik 😄
Nincs kedve inkább valakinek indítani egy századot?

Elgurult a gyógyszer?

Erre a színvonalra itt nincsen szükség, fejezd be. Ha nem tudsz segítõkész, értelmes választ adni valakinek, inkább ne reagálj egyáltalán.

kösz
válaszolj inkább és ne pofázz?
Hát pl a tetrarch sem vehetõ aranyért hanem újévkor kaptuk ajándékba ezért az gift tank. A többirõl nem nagyon tudom, hogy miként kapható de egyes tesztelõknek pl kapható szóval nem olyan könnyû hozzájuk jutni.

vannak értelmes válaszolók is.
kösz nyilván akk azért. és mi akk a gift tank?
Játékba azért nem találsz bizonyos prémium tankokat mert nem vehetõek aranyért. Azok a gift tankok..

a löwén, a T34-en meg még 1-2 másik tankon kívül semmit se találok.
Mit? Melyik tankot?

pedig már ezerszer végignéztem a játékban sehol sem találom. de a WOT oldalon se.
Bueno nacho
Hát ezt le kell írnom. Vége az egyik körnek, alt+tabolnám le a játékot. Véletlenül rányomok a space-re, elkezd forogni a tank, mintha egérrel forgatnám, rögtön ezután leugrik tálcára a játék. Mondom mi a franc, gyorsan visszanyitom. Egy kicsike ablak fogadott, gondoltam, hogy az ilyenkor gyakran elõforduló server disconnectedes; reflexbõl nyomtam az entert.

Nem az volt. Vettem egy slotot a kvízeken összenyerészkedett aranyból.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Pedig ott fel van sorolva mind.

ezt már néztem csakhogy nem tudok angolul, és ebbõl a tech tree-bõl sem találok 1 csomó prémium tankot.
ITT le van írva, hogy melyik gift tank melyik melyik aranyért vehetõ tank.

.. ehhe.. hat presze😄D csak jellem miatt, cwre sose kell tarack😄DD

nolj mar fel legyszives..
hol vannak azok a prémium tankok melyek az online Tech Tree-ben vannak?
(nem a löwe,T34, érdekel hanem PL:a PZ IV Hydraulic)
Az általánosítás elég buta dolog, az nem különben, hogy a dühödet a fórumon akarod levezetni. Szívj el egy cigit, igyál meg egy sört, csapj egyet az asztalra, járj egyet, csak higgadj le mielõtt írsz, mert önmagadból csinálsz bohócot.
Gottfried
Na igen,a tank tudja hogy visszalövök.Ezek a gyökerek sem lõttek volna ha mellettem vannak,ahhoz gyáva ez a gerinctelen fajta.Csak így hátulról....ez az undorító.
Minden tiszteletem a csapatát segítõ,tisztességes artystáknak de sajnos túl sok van köztük ilyen aki azért játszik artyval mert hátulról,kockázat nélkül szeret lövöldözni és gyáva szemtõl szemben odaállni valaki elé.És ez nem csak a játékra igaz..
A játékstílusából nagyon szépen meg lehet állapítani valakinek a jellemét.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Artival több lehetõsége van gyökérnek lenni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
..most meg még ráadásul mehetek éjszakára melózni.....szar az élet. 😄 😄

Gottfried
Igazad van,kaptam már lövést tanktól is foglalás közben de ott még lett volna idõ.De itt mit akartak ezek elérni??
megyek,iszom valamit mert akár játék,akár nem,gyûlölöm az ilyen gerinctelen férgeket...
Ezek lõnének hátba a valóságban is ha azzal megmenthetnék a saját bõrüket,vagy nyernének vele pár forintot...

virkirnek igaza van annyiban, hogy nem arty függõ ez a dolog ugyanúgy megtörténhetett volna, hogy mittudomén egy másik E-75ös lõ téged. ezzel nem az artystákat védtem csak, hogy aki hülye az nem csak artyval hülye, de ez most így jött ki neked.

Gottfried
De most tényleg.....milyen lelkivilága van az ilyen embernek?? Azt még megértem hogy annyira hülye hogy nem látja hogy ha nem találjuk meg az ellent akkkor döntetlen lesz mert a beszûkült artysta agya ezt már nem fogja fel.De hogy két rohadék is rálõ arra a csapattársára akinek jó részben köszönheti a gyõzelmet.....Kik ezek ???
Persze ezek után nem lep meg hogy artyban ülnek.