World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõbb azt írtad.
"..lelaztak a porba.."
Hagyjuk, Menjünk tovább 😄
Amit én írtam azt jelenti 2 tier9esük volt 2 tier8asotok ellen szemberakva.
Porba alázás ettõl még nem lesz. Nyerhetnek de nem alázva.
Csata: Mountain Pass 2012. május 11. 21:33:00
Jármû: VK4502 (P) Ausf. B
Szerzett tapasztalat: 810 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 18 683
Mindkét oldalon elindult a vonat... Én nem szálltam fel a sajátra ehelyett egy is-3-al karöltve vártuk a halált 8 piros tank személyében, közben a vonatunk elérte a végállomást és 4 killel behúzták a zászlót...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Szépen beirtam illedelmesen hogy "eastern side isweak, could a big guy come please?" és mindkét esetben jött az affirmative 1-1 top tier tanktól. Sõt, még írták is hogy nyugi, máris jövünk.
Tuti hogyha azt irom hogy "fucking lemming train" or "noob bastards come to help" nem ez lett volna...
(a délelõtti tájpos)
Jelentkezzen!
Információ:
http://worldoftanks.eu/community/clans/500004621-HHR/
Továbbá a -HHR- klánban is van felvétel hasonló feltételekkel, kikötésekkel és egyenlõre kevesebb sikerrel, de dolgozunk a sikeren.
Információ:
http://worldoftanks.eu/community/clans/500007324--HHR-/
www.sro-smilyez.extra.hu (Pluto)Daidalos
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ne személyeskedjünk mondtam már.
vagy mivel tesztelted le a procit?
Próbáltam már én is ezt a progit de akkor se mûködött meg régebben mondták cpu controll is jó azt is próbáltam már.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Voltak aranyért vásárlós tankok amik meg kikerültek a shopból 38H735(f) és a B2 740(f).
3.kategória az elõrendelõs tankok,bétás ajándék,monster sörmi(E1),E4 sörmi,Pz 4-5,A-32,Kv-220.
És van a tetrarch amirõl már szóltak.
Nincs kedve inkább valakinek indítani egy századot?
Nem az volt. Vettem egy slotot a kvízeken összenyerészkedett aranyból.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
nolj mar fel legyszives..
(nem a löwe,T34, érdekel hanem PL:a PZ IV Hydraulic)
Minden tiszteletem a csapatát segítõ,tisztességes artystáknak de sajnos túl sok van köztük ilyen aki azért játszik artyval mert hátulról,kockázat nélkül szeret lövöldözni és gyáva szemtõl szemben odaállni valaki elé.És ez nem csak a játékra igaz..
A játékstílusából nagyon szépen meg lehet állapítani valakinek a jellemét.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
megyek,iszom valamit mert akár játék,akár nem,gyûlölöm az ilyen gerinctelen férgeket...
Ezek lõnének hátba a valóságban is ha azzal megmenthetnék a saját bõrüket,vagy nyernének vele pár forintot...
Persze ezek után nem lep meg hogy artyban ülnek.