World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

-"Kérhetek egy autogramot?"
-"Persze. Kinek lesz?"
-"Hát nekem."
-"Az ki?"
-"Matyi... De nem ez ám az igazi nevem."
-"Hát mi?"
-"Mátyás."

csak úgy eszembe jutott.
3. A magyar hadviselés emberjogsértései – A magyar hadsereg humánusabban
harcolt, mint a német Wehrmacht vagy az SS, kevésbé kegyetlenkedett
a keleti fronton, sõt barátságosan bánt a helyi lakossággal
Az állítás nem igaz. A Wehrmachttal vagy az SS-el összehasonlítva a magyar
megszálló alakulatok 1941–1942 folyamán a brjanszki erdõben semmivel sem
voltak jobbak. Vérengzéseiket bizonyítják saját jelentéseik, amelyben felgyújtott
falvakról és kiirtott (sic!) lakosságról számolnak be. A magyar megszállók
ugyanúgy részt vettek hadifogolytáborok õrzésében, zsidók összegyûjtésében és
vesztõhelyre kísérésében, a lakosság éheztetésében, „partizángyanúsak” kivégzésében,
falvak felgyújtásában, a kollektív bûnösség elvének alkalmazásában,
mint a német csapatok. Ennek nem ideológiai okai voltak, a katonák a kapott
parancsokat hajtották végre. Ezért a fõ felelõsség a magyar politikai vezetést
terheli, amelynek tudnia kellett, hogy mihez biztosít csapatokat.

Ungváry Krisztián írja...

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Königstigrincs

.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Közhelyek puffogtatása...<#eljen>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Königstigrincs
jó -nem jó. mi az? 😊
facebookon ismerem Elismerjük Palesztinát oldalt.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Ez így van, de pont nem a statisztikai részérõl volt szó a dolognak, hanem az egyéni esetekrõl. Ezért említettem ezt az esetet, hogy tudatosítsam, hogy a németek ugyanúgy képesek voltak elmebeteg állatkodásra a gyakorlatban, mint a ruszkik, az ugye már más kérdés, hogy feleannyi embert se tettek el láb alól mint a bolsevik banda. A fejlesztõk hülyesége meg vitathatatlan, de lobogtassák csak a vörös csillagos zászlót, ha az esik jól nekik, mi azért akkor is szétlõjük az IS-eket <#eplus2>
Miért nincsenek sehol sem a németek az oroszokhoz képest? A számok számítanak csak?

A fehéroroszok meg eléggé alacsony színvonalon állnak, és ez nem becsmérlés, csak náluk nincs igazán demokrácia, és a társadalom és elmaradott. Minden téren. Szélsõségesen nacionalisták? Miért a magyarok milyenek?

gurubefree
annyit meg a temahoz es en ezzel le is zartam "A történelmet a gyõztesek írják"

mindenki azt hisz el ami akar van aki nyitott szemmel jar van aki megelegszik azzal amit ele talalnak .

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

csaba90
lehet hogy a játékban nem vagy valami jó. De nagyra értékelem hogy a helyes szemszögbõl látod a világot! Így van olyan ország nem is létezik.. Palesztína van 😊

Csaby

Te nem értesz a szóból? Nem fogok veled szórakozni. Ez sehogy se jön az elõbbi témához.
A tegnapi dolgot nem kezdem elõlrõl, és tegnap amit akartam elmondtam, ismételni magamat nem fogom.

ez nem egy verseny, nem is lehet az, hiszen a Németek sehol nincsenek a ruszkikhoz képest sem embertelenségben sem civil darában. Az egyik csapat kinyírt 5 millát, a másik 20-at. Na de mint lejebb is olvasható, sokan szentûl hiszik, hogy ez nem így volt, mindennemû ténytõl függetlenül. Az egész témában ez a vicces. Fehérorosz barátaink is elméletileg az okosabb fehéroroszok, és lám még ezek is milyen szélsõségesen nacionalisták. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

gurubefree
en nem lovagolok semmin .... csak valahol elmarad az amit nagy boszen hangoztatsz.

"Baromságot beszélsz, érvelni nem tudsz, és most a stat-om alapján akarsz kötözködni." ez a velemnyed rolam azok utan hogy azt amit te allitasz nem allja meg a helyet . en nem kotekedem egyszeruen erdeklodom .... mert ha ez igy van akkor nagyon komoly szinten jatszol a Lowe-vel . nem kell rogton ellensegeskedni 😉

Königstigrincs
HADTÖRTÉNELMI LEVÉLTÁRI KIADVÁNYOK.

Historiográfia – a teljesség igénye nélkül.

http://mek.oszk.hu/05000/05069/ht

Sztálin támadott volna elõször a második világháborúban!Sztálin a második világháború kitörése elõtt két héttel egy legalább egymillió fõs hadsereggel támadta volna meg Hitlert, ha sikerül megegyezni a Moszkvában tárgyaló angol és francia delegációkkal - derül ki a titkosítás alól feloldott, és 70 éven át szigorúan titkosan kezelt brit kormányzati dokumentumokból.

A brit és francia delegációk Moszkvában, 1939. augusztus 5.

Korábban

Szovjet-Németország létrehozását tervezték Sztálinék
65 éve írták alá a Molotov-Ribbentrop paktumot

hirdetés

Az iratok szerint a Szovjetunió felajánlotta a briteknek, hogy egy hatalmas hadsereggel támadja meg Németországot, ha ez az egyetlen módja, hogy az angolokat és franciákat rávegye: szálljanak szembe Hitlerrel. Egy hasonló esemény az egész történelem menetét megváltoztatta volna, hiszen ezáltal nem kerülhetett volna sor a Molotov-Ribbentrop paktum megkötésére sem. A 700 oldalnyi szigorúan titkos dokumentumot kutató Lev Szockov vezérõrnagy, egy visszavonult orosz hírszerzõ nyilatkozata szerint Sztálin soha nem egyezett volna ki Hitlerrel, ha a nyugati hatalmak elfogadják az ajánlatát. A most 75 éves Szockov a vele készített interjúban elmondta, hogy „ez lett volna az utolsó esély, hogy megállítsák a farkast, és megelõzzék a világháborút”.

Az már korábban is közismert volt, hogy a nyugati nagyhatalmak képviselõi 1939 augusztusában Moszkvában tárgyaltak egy lehetséges szövetségrõl, ám ennek részleteirõl egész mostanáig semmit sem tudtunk. A szovjet ajánlattal Vorosilov, és a Vörös Hadsereg vezérkari fõnöke, Borisz Saposnyikov 1939. augusztus 15-én rukkolt elõ: aszerint 120 gyalogsági (egyenként 19 ezer fõvel) és 16 lovassági hadosztály, 5000 nehéztüzérségi egység, 9500 tank és több ezer repülõgép és bombázó sorakozhatott volna fel bevetésre várva a német határ mellett.

Az angol delegációt vezetõ Sir Reginald Drax azonban nagyon hamar tudomásukra hozta, hogy õk csak tárgyalhatnak, de semmilyen egyezséget nem köthetnek meg. A dokumentumok szerint ez talán hiba volt, hiszen a britek, a franciák és a lengyelek ezen szovjet segítséggel Hitler haderejének dupláját állíthatták volna ki. Amikor a tárgyalások során a szovjetek megkérdezték, hogy az angolok mekkora erõvel tudnák segíteni a leendõ kétfrontos háborút, Drax válasza kiábrándító volt: nekik csupán 16 harcra kész hadosztályuk volt, és ez nem hagyott kétséget afelõl, hogy egyáltalán nem készültek fel egy esetleges összecsapásra.

A tárgyalások menetérõl egyértelmûen kirajzolódik, hogy a nyugati nagyhatalmak szkeptikusak voltak az ajánlattal kapcsolatban, ugyanis a résztvevõk tudtak a Vörös Hadseregen belüli tisztogatásokról, így nem nagyon hittek abban, hogy egy demoralizált sereg hatásos lehet Hitler ellen. A franciák azonban meggondolták magukat, és augusztus 31-én mégis elfogadták volna Sztálin korábbi ajánlatát - derül ki az iratokból. Ekkor azonban már késõ volt, hiszen egy hete aláírták a szovjet-német titkos egyezményt.

Simon Sebag Montefiore történész, a korszak szakértõje szerint a most bemutatott dokumentumokból világosan látszik, hogy a britek és a franciák kolosszális lehetõséget szalasztottak el 1939-ben, hogy megállítsák a németeket. Szerinte az ajánlatból egyértelmû, hogy Sztálin nagyon komolyan gondolta a németek elleni fellépést. Mások azonban igencsak szkeptikusak: Donald Cameron Watt professzor szerint bár a részletek újdonságnak számítanak, egyáltalán nem biztos, hogy az oroszok bármi hasonlót komolyan gondoltak volna. Egy hasonló felvetés ugyanis a jelenlévõ felek késõbb publikált naplóiban is szerepelt volna.

A dokumentumok egyébként az 1938 eleje és 1939 szeptembere közti idõszakot fogják át, és azokból például azt is megtudhatjuk, hogy a Kreml tudott arról a Csehszlovákiára gyakorolt francia és angol nyomásról, hogy az beleegyezzen a müncheni egyezmény feltételeibe. Ez a nyomásgyakorlás igazából fenyegetés volt: nyíltan közölték Benessel, hogy semmiképp se merje életbe léptetni a Szovjetunióval korábban aláírt, az ország határainak védelmérõl szóló katonai egyezményt.

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Aha, tehát akkor most ezen fogsz lovagolni. Remek. Szerintem lapozz vissza úgy egy évet, és vegyél elõ onnan valamit és lovagolj azon.

És amikor a friccek az orosz gyerekek szeme láttára tarkónlõtték a szüleiket, aztán beterelték õket pajtába és rájuk gyújtották, mert nem akartak több lõszert pocsékolni, az emberséges volt, nemde?
Sõt ,a magyarok is elég durván viselkedtek miközben megszálló csapatként voltak jelent az oroszoknál. És akkor most mégis mi van? Semmi, ilyen a világ.

gurubefree
",,de 250 aranyért 6.250.000 kredit spórolnék a modulcserékkel. Ezt a mennyiséget te 1 nap alatt nem fogod visszahozni farmkörökkel anélkül, hogy ne maradj le tõlem a fejlõdésben."

Egy nap farmolással simán meg van. Számolj már egy kicsit. Akkor nem beszélnél hülyeséget.
Ha csak 10 órát megyek, akkor is és nem 24-et, akkor is. Lazán."

Ime . Erre irtam valamit csak valaszt nem kaptam ra .

"Nem Derek egyet veled .... es biztos vagyok benne hogy sokan masok sem. Ugy beszelsz egy premium tankrol mint ha azzal csak nyerni lehetne. sajnos ez nem Igy van. aki meg azt allitja hogy ossze szed +6M credit-et egy Lowe-el 10 ora alatt ...mar elnezest de hazudik! Lassan a te allitasod : 6.250.000 credit. 10 ora kockulas. Ha csatankent 10 percent szamolunk akkor ( persze ez nem mukodik meet az esetek nagy reszeben meg Kell varni a csata veget ) a 10 ora 60 csatara eleg. Ha elosztod az alltalad emlitett credit osszeggel az azt jelenti hogy mind a 60 alkalommal nyertel es nem is akar hogy meet +100k creditet csinaltal. na ez ebbed a formaban lehetetlen es ezek utan csak Ugy kivancsisagbol megneznem a Lowe-d nyeresi %-at!

Csak fulcsalom hogy johet ki ... ennyi nem tobb .

Königstigrincs
elég!.
Titkolt hírek képekben - hogy képbe legyél

Fenntartható élet, eszközök,megoldások..? !

Mi az, ami megtörténhet? Tornádó? Aszály? Árvíz? Terrorista támadás? Nem oly elvetélt gondolat, mint pár éve hitte, ugye? Benzinhiány? Gáz? Áram? Miért? És analizálja mi lesz annak a következménye? Ha elmegy az áram mit csinál a hússal a mélyhûtõben? Ki tudja-e szárítani? Füstölni? Konzerválni? Ahhoz miféle felszerelés kéne? Most...hogy még nincs rájuk szüksége...Persze, mindezt már rég letöltötte a netrõl a számítógépére, ott gugol a winchesterében, igaz? Csak most, hogy nincs áram, nem tudja azt bekapcsolni...vajh mért nem nyomtatta mindezt ki, mikor még megtehette?

Mi fog velünk történni a közeljövõben ? Azt a JóIsten tudja .
De érzékelve a gazdasági-politikai-pénzügyi helyzetet bármi ...

JAVASLAT

Tudom, tudjuk, hogy lassan már semmire sincs pénzünk, de az éhség és a szükség nagy úr...

Most ha nehezen is, de van még lehetõség ezt valahogy kipréselni a hétköznapjainkból.

A félretett vagy a bankokban lévõ pénzünket megenni nem tudjuk, különben is, ha beáll a rendkívüli állapot, elsõként ezt azonnal zárolni fogják, mint a sajátjukat .

Váltsuk át élelmiszerre, gyógyszerre és felszerelésre!

Feltétlenül tegyünk félre vizet vastagfalú mûanyag kannában...A víz elõbbre való a fegyvernél, a gyógyszernél, de még az ételnél is. Hordjon össze egy kis víztartalékot. Sokat...

Élelmiszert, krumplit, kétszersültet, szalonnát – nagy az energiatartaléka(!) – sót, cukrot, lisztet, kávét (éjszakai õrség...), fûszereket és mindenféle konzervet (lekvárt!) és szárított, tartósított porokat, ezt a háziasszonyok tudásával egyetemben! konzerv(húsok, halak, zöldségek, sûrített tej), Szárított tésztafélék, csokoládé, tejpor, lekvár, levesek, rizs, liszt, cukor, szárított bab. A konzervek nagyszerûen elállnak többnyire víz sem kell, vagy csak kevés az elkészítésükhöz, zsíroskupában lévõ zsírban tartósítani lehet hosszabb idõre is a jól megsütött húst,nyers zöldséget,gyömölcsöt/alaposan megtisztítva/ lényeg vastagon borítsa zsír ,ne érje levegõ ,mert megavasodik.

A savanyúság,befõtt alapvetõ vitaminpótló, a hosszú sötét hónapok alatt...

A háziállatok etetésére is gondoljanak a beszerzésnél.

A pálinka és az alkohol nagyon fontos, jó a nehéz helyzetekre, sebtisztításra, tûzgyújtásra stb.

Egészségügy: Menjen, és tettese magát rendbe. Látogassa meg a fogászt, és javíttassa ki minden fogát.

Be kell szerezni többfajta antibiotikumot, mivel ha az ember csak egyfélét szed, az gyorsan hatását veszti. Ez különösen a gyerekek számára fontos, úgyhogy két különbözõ fajtát tartson belõlük.

Kötszereket, fájdalomcsillapítókat, a gyógyszereseknek tartalék gyógyszereket, orvosi eszközöket, ércsipeszt, szikét, ragtapaszt, bármit, ami csak van. A víz tisztításhoz faszén,szürõk.

Szakkönyveket, könyveket : GYógy-fûszer növényhatározó könyvet vásároljon , amiben színes-jól beazonosítható növényrõl vannak képek . Gombahatározó könyv !

Elsõsegélyrõl szóló könyv .....

Térképeket – Ország amiben él ,Európáról,Föld országairól, domborzati-útvonal térképek.

Pokrócokat és meleg ruházatot (sapka, kesztyû, sál) lehetõleg sötét színben (a feltûnõ ruházat halál...).

Áram: pár órai tartalék üzemanyag generátoraik számára.

A kis LED-es fejlámpák nélkülözhetetlenek a kétkezû munkáknál.

Gyertyát és olajat, vagy petróleumot, tüzelõ és fûtõanyagot, általában mindenféle szerszámot
és deszkát, vaslemezeket, amivel erõdíthetünk, reteszelhetünk...gyufa,tûzkõ...

A katólikus boltokban lehet vásárolni finomított,illatosított petróleumot
hozáávaló lámpákat a régiségboltokban..

Mosószer.Szappanfõzés technikája.

Vetõmagvak, szaporításra alkalmas növényrészek.

Arany!!!túl lehet adni rajtuk ,mindig az akkori valós piaci árakon minden helyzetben.

Számolni kell a cserekereskedelem kialakulásával !!!!

Bármi lehet az ami az élet fenntartását biztosítja.

Kés, balta, lapát és feszítõvas mindig legyen kéznél, jól jöhet a törmelék ellapátolására, menedék építésére stb. diesel motor elõnyben,4X4terpjáró, vidéken ,ha lehetõség van ló.

Bûnözés és a létbizonytalanság........Kérdés:„Az otthont-megszállók milyen taktikával közelítik meg a házakat falun illetve városban?

Igen. Szükséged van fegyverre, gázpisztolyra, bors-spray-re, machete-re, fejszére, egy deszkára, melybõl kiáll egy rozsdás szög: egyszóval akármiféle fegyverre, amit csak szerezni tudsz.

Ami számítani fog, az a rátermettség, a szakmai tudás, az erõnk és a minimális eszközeink, ugyanis a mi fõ támaszunk nekünk embereknek a morál és a hit, az alkotó, teremtõ, problémamegoldó képesség.

M Nagy Ervin nyomán

Hogyan is óvhatja meg a családját ?
1. Semmiféle értékes holmiját ne említsen senkinek.
2. Éljen visszafogottan, szerényen.
3. Soha ne hagyja, hogy elvágják az egérútjait .

Kérem olvassák el a részletesebb tudásért a felkészülésük érdekében ezeket az oldalakat ime:
http://www.antalffy-tibor.hu/?p=976#comments
http://kemenyidok.blog.hu/
http://jobbik.net/index.php?q=node%2F6242
Egy túlélõ "vallomása" az Argentin gazdasági válságról 2001
http://ffek.hu/blog/hetesi_zsolt
http://www.hunnianet.hu/irodalom/Apokalipszis_2012-Egely_György_tanulmánya
http://asterope.bajaobs.hu/hetesi/

Eltûntem. Hát igen. Én tudod nem ülök itt egész nap. Van jobb dolgom is. Ettõl függetlenül az én Löwe statom nem tartozik a te baromsághoz. Elég szánalmas amit csinálsz. Baromságot beszélsz, érvelni nem tudsz, és most a stat-om alapján akarsz kötözködni. Hát gratulálok. Ki nem állhatom azokat akik a statisztikára verik egyébként meg, de amint mondtam, szerintem egy párszor leírtam a játékbéli nevem, linkeltem képeket, csatákat, satisztikákat, sokan ismernek is a játékból...találj meg ha annyira érdekel.

De én nem fogok veled szórakozni.

Viszont a németek is hasonló állatként viselkedtek a SZU-ban, szóval valahogy egy-egy. Sajnos mi is belekerültünk a szórásba, de valahogy mi mindig. 😊

gurubefree
tegnapi tema dude ... nyugalom . senki nem mondta hogy lenne egymashoz barmi koze is csak tegnap a nagy nyomas alatt eltuntel 😊

Königstigrincs
itt csak én lehetek úriember.. egyik sem volt különb ezért is cserélném el a német tankjaimat magyarokra (na jó kt maradhatna) az oroszokat ki sem próbálnám semmi áron, az amerikai-francia stílustól meg hányiger kerülget.. sorra vettem a nemzeteket. még szerencsE hogy Izráheli NINCS....jaj bocsánat olyan ország nem is létezik....

neeee, és leírja, hogy olvas normál törit, neeee

hát az SS, ha megfeszül sem tudott volna annyi embert halomra ölni, de én biztos azért tudom így mert nem normális törit olvastam :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kérdés: hogy jön ehhez a kérdéshez a Löwe statja?
Nem titok a Löwe statom. Soha nem is volt.
Másfelõl, hogy jön a náci mosdatásodhoz a Löwe- statom? Te normális vagy?

És mit beszélek magam ellen? Mert nem mosdatom a nácikat? Bocs, hogy nem vagyok náci.

gurubefree
"Rettentõen unalmas ez a hülye naci mosdatás. "

Menthetetlen vagy 😊 sajat magad ellen beszelsz . es ellnezest de aki itt okoskodik az nem en vagyok lsd. 6M credit easy pissy ..... lathatnam a Lowe stat-od mar ha szabad .

Kösz ,hogy ennyire ismersz. Én pontosan tudom mi a különbség náci és fasiszta között, de nem is errõl volt szó, hogy mi köztük a különbség. û

Pontosan tudom hogy kik találták fel a koncentrációs tábort is.

De az egy baromság hogy a németek úriemberek voltak az oroszok meg barbár vadállatok akik gyerekeket erõszakoltak meg.

Rettentõen unalmas ez a hülye náci mosdatás.

De okoskodj csak, én úgy se értek nagyon a történelemhez.

Na jó!
Komolyra fordítva a szót:
Köszi, hogy feldobtad a napomat.
De most be kell vallanom valamit:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Egy kis fun.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

bedy68
Ez annyira frappáns volt,hogy nem tagadnám a helyedben.
Azóta is emlegetik <#gonosz3>

Gördülő kövön nem nő moha

Én úgy tudom, hogy igen, de ha nem, akkor bocsi, és leszedem, ha nem tetszik.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Halkan jegyezném meg, hogy olyan nagyon nem titkoltad. 😊

Königstigrincs
áá én egy kalapszar vagyok.. ez az én titkom😊

Königstigrincs
Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség! 😊ezt én mondtam?

Értem, tehát ez a te titkod marad.

Königstigrincs
mert úgy eredeti* ahogy én is eredeti vagyok ,magamat adom , jönvki blitzkiregezni?

gurubefree
nem fogok olyan emberrel eszmet cserelni aki alapjaban nem tud elvonatkoztatni dolgoktol ...... a te fajtad az aki nem tud kulonbseget tenni naci es fasiszta kozott ezert egy kalap alatt emliti ebbol adodoan az osszes katonat is. nagy hiba . btw meg a koncentracios tabor sem nemet "talalmany" persze ez sem koztudott mint az sem hogy amerikai katonak is oltek halomra foglyokat mivel nem volt hol tartani oket annyian voltak. etc ..... ez a haboru es itt nem a haboru milyensege volt a kerdes hanem emberekrol beszelunk ....

bedy68
Elég szar napom volt. Nem gondoltam volna, hogy még valami felvidít.
Köszi Matyi <#wave>

Gördülő kövön nem nő moha

Pedig már kezdtem azt hinni, hogy szegény buta volt, de most megnyugtattál. 😊

Köszi, de arra még nem váalszoltál, hogy a PZ4-et milyen köpködõvel viszed.

Königstigrincs
nem ismerek külföldi okos embereket ....csak magyart.

Königstigrincs
ahogy tetszik

Mihail Koskin is ezt mondta, aztán milyen sajnálatos véget ért.

Königstigrincs
rendben, nem fogsz csalódni benne. ha megfelelõen használod és kifullosítod akkor nagyon jó tankot kapsz. mellesleg már bétában kitûnt a t9bbi közül. azok voltak a szép idõk.....

Ám annyit még kérhetnék, hogy az idézeted használhatnám aláírásként?
A kényelemrõl, meg abszolút igazad van.

A háborús veteránt hallhattuk. Teach me master <#worship>
Königstigrincs
úgy hogy az az Isten.

Königstigrincs
jó tankos roszz körülmények közt mutatkozik meg mit is tud aki szuper gépen nyomja az túl kényelmes.. a háború nem a kényelemrõl szól...

Rendben. Értem mire gondolsz.
A T9 sokat elvisz kreditben, a T8at meg ki lehet hozni pluszra, még ilyen hétvégi tankosoknak is, mint én.
Köszi a segítséget.
Ám a PZ IV-en melyik fegyvert használod?

OFF
Egy játék ahol nem csak tankolhatsz,hanem manaedzselhetsz egy foci,hoki csapatot 😄A játékba ma már több,mint 600 ezren vannak,mi magyarok a 7.ek vagyunk,de nagyon kéne a segítségetek,hogy lehagyjuk a román,szlovák csapatokat. Mint mindenben ebben a játékba is fontos a létszám,több menedzser->több jó játékos. Akinek kicsi kedve erre is van annak ajánlom,én már 3 éve játszok vele és ennyi az aktivításom 5m 5d 9h 34m ott,szóval eléggé leköt 😄
Ha megtetszett :http://www.powerplaymanager.com/r191050
ON