World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄D
Mit vársz az ilyen Gottfried-féle emberektõl. Aki kritizálni meri a német hadsereget és haditechnikát azt egybõl lehazugozzák, ruszki bérencezik stb stb.
Gottfried
Mehetünk hárman is. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

..pont leszarja barki h te megis milyen turelmes vagy. te is ugyanolyan senki vagy mint itt barki, akar en is. csak valamiert benned az alakult ki h te megis miylen faszagyerek vagy, ami sajnos eleg nagy tevedes. de majd rajossz. addig azert jokat lehet nevetgelni, a szuntelen sirasodon 😄DD

.. szerenyseg elvtarsak, szerenyseg.. probald gyakorolni kisfiam 😊
Gottfried
Gábor,ha indulsz,akkor szólj,megyek veled! Egy jó meleg nedves puncinál jobb helyre nem nagyon küldhetne.Úgy látom TDantes barátunk a látszat ellenére szeret bennünket. <#nevetes1>

El mész te is ugyanoda...Ne hogy a kurva életbe eltûrjem hogy fogyatékos hülye gyerekek sértegetnek! Az én türelmem is véges.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

.. szerintem mielott meg nagyon beleled magad a dologba, lehet azon kellene elgondolkoznod, miert is all beled az utobbi idoben ennyi ember.. lehet otthon kene picit korulnezni..

Erre ma jöttél rá? 😊

.. Gabor, nalad a pont 😄DD
Ja, és te kibaszott idióta...nem azt írtam hogy elavult gépeket kellet volna használni...de nem baj, nem tudsz olvasni se sértegetni azt igen!

Áh, le vagytok mint szarva!

Az egyik állanódan beszólogat a másik hazugnak nevez...ilyen szar embereket. De ezt persze mind lehet...de én ne húzzam fel magam. Áh...tûrjem el az ilyeneket mi? Na el húzni a picsába de tényleg

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

El mész ám te is a picsába...

Azért, mert ha más mondja el a véleményét, nem Tdantes, az rinyának minõsül. Nem tudtad? <#hehe>

Nem fikázok semmit ami német te agyatlan! Állítsd le magad mert nem mondtam soha semmi ilyesmit! Nem vagyok német gyûlölõ! Honnan veszel ilyen hülyeségeket?!

Semmilyen tényt , érvet nem mondtál, csak sértegetni tudsz!

Mekkora egy szar alak vagy te!

csaba90
na meg aki tankozott elég komolyan már csak azért sem fog másik repülõset használni mert ugye össze lesz kötve pár dolog a wottal xp credit gold...

Csaby

Gottfried
Egy kicsit félreértettetek!

A Zsigulit csak példának hoztam fel egy felsorolásban mert éppen ez jutott eszembe a régi imádott ruszki dolgok közül.(egyébként nekem is volt egy 2105-ös kocka ladám és egy szamarám is anno,sõt azon is tanultam vezetni valamikor a 90'-es évek legelején)
Egyszerûen csak kedves TDantes barátunk fikáz itt mindent ami német,erre hoztam fel pár ruszki dolgot ami meg sem közelítette a német technikai színvonalat sem napjainkban,sem a háború alatt.(elnézést mindenkitõl ha nem Ladát írtam és ezzel a pontatlansággal bántottam valakinek az érzékeny lelkét. 😊)
Butának nevez itt embereket és azt hiszi hogy rajta kívül mindenki hülye,mindenki csak "ponyva" szakirodalmat olvas,csak az a korrekt,minden részletében helytálló amit az õ kis agya annak képzel el.
Az az érzésem hogy vagyunk itt jónéhányan akit érdekel a haditechnika,különösképp a WW2 haditechnikája,ezért is beszélgetünk itt annyit róla és talán ez egyik oka annak hogy egy ilyen játékkal töltjük az idõnket.Engem a szárazföldi haderõn kívül fõként a luftwaffe haditechnikája,harcmodora,történelme érdeklel és amit itt a Me262-rõl összehordott,azt már nem tudtam szó nélkül megállni.Olyan ellentmondásokba keveredik saját magával hogy az már a nevetségesség határait súrolja és így volt ez a prém tankokkal kapcsolatos vitában pár napja,így van ez most is.Mikor a fejlett,nagyon jól alkalmazható Me262-helyett szerinte elavult gépeket kellett volna gyártani mert nem volt elég nyersanyag.Az elavultakra biztos lett volna.....
Sajnos a hozzászólásaival annyira felhúzott ez az elvakult németgyûlölõ technikai zseni,hogy szokásaimmal ellentétben minõsítettem a tisztelt "urat".
Vitába nem fogok szállni vele mert az elmúlt napokban olvastam pár irományát és ezekbõl egy hihetetlen önfejû,érvekkel meg nem gyõzhetõ,szemellenzõs embert ismertem meg,így nem látom értelmét hogy a vele való értelmes vitának.
Ennyit a Zsiguliról.... 😊

Königstigrincs
van egy bibi a játékkal méghozzá az hogy kilõhetnek...

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Azám, és a KV-5ösnek sokkal kevesebb a matchmaker értéke. Az egy dolog hogy 175-ös az ágyú penje, a kérdés hogy milyen ellenfelek ellen megy majd. Márpedig az IS-6nak úgy néz ki, normál T8 heavy matchmaker értéke lesz. Tehát ellenfelek Tier 6-7-8-9-10.

Königstigrincs
kkk

.&#9769;.(&#8225;)`&#183;._.&#183;.&#9760;-matyashun-&#9760;.&#183;._.&#183;´(&#8225;).&#9769;. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.

Sippie
És jól mondta, tán nem hiszel neki? 😄
Ott 10xesen kapsz mindent, XP-t creditet, akkor mindenki kihúzná fullra magát és a rendes játékban meg örülne hogy 2 nap alatt megvan a Tier10-ese.
A lengyel haver nekem azt mondta, hogy nem lehet atvinni semmit amit a tesztszerveren szereztel ezert kerdeztem ekkora (szerinted)baromsagot. Foloslegesen nem akartam letolteni.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hacsak nem fejleszt a másik cég is egy tankos játékot, akkor a WoT-ból sok játékost nem fog tudni átcsábítani.

Az megint más kérdés, hogy a WoWp-szel összehasonlítva melyik tûnik ígéretesebbnek.

Az mióta rinya, hogy leírom a véleményemet valamirõl?
Semmi okom rinyálni, mert nem fogom megvenni, úgyhogy nekem aztán semmi hátrányom nem lesz belõle. A KV-5 meg tierlimites, ellenben az IS-6-tal.

A KV-5 mellett szól, hogy gyorsan tüzelhet, olcsó bele a lõszer, illetve jó tierekbe pakolja az MM.

Az IS-6 az elsõ kettõvel nem rendelkezik, szóval már csak a harmadikban bízhatnak a wallet warriorok.

csaba90
nem biztos.. speciál én szeretem a tankokat meg a repülõket is de a wowp még nem nyerte el a tetszésem annyira hogy majd komolyan foglalkozzak vele...

Csaby

Nem értem a rinyát az IS6 miatt. 175-ös pen? és? A KV5-meg 167-es!

I.C.ram
Viszont, ha maximalizálják az MM-jét tier 8-ra, akkor elég durva lesz.
Egyetértek, az IS-6 egy vicc. 175-ös pen T8 hevyként. És ugye a 122mm-es ágyú miatt 1000 kredites lõszerár. Tehár a lõszer már egy vagyonba kerül, de az átütés még szar. Ergo nem sok sebzést fog vele tudni bevinni a játékos, tehát a pénz se fog dõlni vele. Eddig a legkevésbé hatásos pénzkeresõ prémium tanknak ígérkezik.

LSSAHPAUL
A zsigulik védelmében szót emelek 😊 Nekem az elsõ kocsim egy 1200-es zsiga volt, imádtam még most is meglenne ha nem könyököl ki a hajtókar a blokk oldalán, azóta volt iker karbis pözsó amivel kanna benzineket nyertem illegális gyorsaságikon, de akkor se adta azt az érzést amit egy zsiguli adhat, ezért kb 10 éve egy lada 2106(4lámpás) kocsim van, ami nemcsak hogy ugye dobja a farát mint állat hanem gyönyörû.
Persze ha csak úgy gondolsz egy kocsira mint pl faterom akkor nem érted. Lehetne helyettesíteni pl egy bmw-vel de pont most télen fogott padkát egy tag és kb millába került a javítás, szemben egy jó zsigát már 100k-ért megvehetsz. Ha valami elromlik elsõnek megyek a méhtelepre és kilóra megveszem, ha nincs megyek a bontóba, ha ott sincs akkor hozatok ukránból, vagy megveszem a magyar utángyártottat. Jah és az se mindegy hogy a zsigát magad is megtudod csinálni, de a napjaink kocsijaival bizony mehetsz a szervízbe ahol majd fizetsz mint a katonatiszt.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Egy pillanatig már majdnem azt hittem, hogy nem is lesz használhatatlan az IS-6, de aztán rájöttem, hogy nem kap tierlimitet!
Tier8 heavy 175 pennel t10-es csatában, fõleg most, hogy hemzsegni fognak az artyk is... nekem elég halvaszületett ötletnek tûnik.

Más:
Belenyúltak a játék fizikájába. Rammolással szinte nem is lehet sebezni. Nem egyszeri alkalomról van szó, és nem néztem félre. Legutóbb például az E-100 kétszer is nekiment a Batnak és semmi. Nagyon remélem, hogy ebbe csak "véletlenül" nyúltak bele, és nem fogják ígyhagyni az élesre...
Bár azt sem értem, egyáltalán minek kell olyan dologhoz hozzányúlniuk egyáltalán, aminek köze sincs a patch tartalmához!?

Na végre tudtam gyakorolni hogy hol kell lõni szembõl a T95-öt ojjektummal.
Sajnos a kupolát nem tudtam eltalálni, de a löveg alatt sikerült megsimogatnom kicsit. Szerencsémre nem a 155-ös löveg volt rajta.

wot nick: PsychoTrooper

Boron Power
Kezdem felcseszni az agyam. Ez a játék tényleg játszhatatlan ha egyedül tolja az ember? Egyszerûen tömegesen gyülekeznek a hülyék. Most pl. Hummellal voltam és a legnagyobb tankunk (egy tigris) mögöttem kempelt.

Nem egészen így terveztem,<#csodalk> jöhetnek a tanácsok. <#integet2>

Mintha az O704 kicsit pontosabb lenne az elmúlt pár napban.

Asszem ráéreztem erre a pályára
A kezdetek 45% win esély:
[/url][/img]

És amit kihoztunk belõle:
[/url][/img]

Remélem most nem teljes méretû képeket tesz be.
Ha mégis valaki mondja már meg hogy linkesítve hogy a rossebbe kell képet beszúrni...mert baromian idegesítõ hogy nem tudom a hsz-t szerkeszteni.

mondjuk freetoplayek között is van különbség, némelyik meg van hírdetve annak, de folyamatos perkálás nélkül esélyed sincs. WOTban azért ezt eltalálták
Free to play lesz szerencsére, de ott is lesz például prém mech pénzfarmolásra, meg lehet majd prémiumot venni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Sippie
persze, a tesztszerveren a tízes szorzóval szerzett cuccok mind mind átvihetõek... na ne kérdezz már baromságokat.
A teszt szerveren megszerzett experience meg credit nem viheto at a normal szerverre, de mi van az ott megszerzett skillekkel? Ha a teszten fejlodik a skill az is eltunik a normal szerveren vagy az marad?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Sippie
elvileg ugyanolyan rendszerû mint a Wot, aki akar fizethet, aki nem nem. Mikrotranzakciós, úgy tudom.
értem <#nemtudom>

Sippie
eszméletlen... eddig is sejtettem hogy agyhalottak dolgoznak a WG-nél, de azért már viccnek is erõs.
Ez a mechwarrior fizetõs lesz, vagy freetoplay?
EmR3 engem még mindig nem engedet be ki írja hogy loging in de alatta van egy ablak valami enteres...
IS-ek oldala hajlamos elnyelni a lövéseket. De nekem tetszett, gyors és jó az a ágyú. Elég sok mindent ütöttem vele.

Épp a francia tier 8 TD vel nyomulok.Hát a bánat tudja,h elinduljak e ezen az ágon.267mm átütésû ágyúja rendre pattog az IS8-6-3 oldaláról is.Sebzése meg épp hogy 300 feletti.

Eagle16
Ez meg itt amihez akkora skill kell 😄

videó

Vicc.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
A Hummel ehhez képest egy Maus...

videó

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Én pont most cseréltem le a GwPanther-t GwTiger-re.

Szerintetek a Hetzer-re megéri feltenni a rövidcsõvû 105-öst? Átütése elég kevés, de a sebzése meg brutális.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

késõbb, 1-2 vagy 10-15 perc, de beenged

Tegnap ott hagytam csatlakozás közben és egy idõ múlva már benn voltam

jóó neked nekem kb 10e xp és nagyágyús lesz a gwtigerem. de mostmár kfejlesztem fullosra max a 8-as artyt nem fogom a németektõl.