World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.. szerenyseg elvtarsak, szerenyseg.. probald gyakorolni kisfiam 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Áh, le vagytok mint szarva!
Az egyik állanódan beszólogat a másik hazugnak nevez...ilyen szar embereket. De ezt persze mind lehet...de én ne húzzam fel magam. Áh...tûrjem el az ilyeneket mi? Na el húzni a picsába de tényleg
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Semmilyen tényt , érvet nem mondtál, csak sértegetni tudsz!
Mekkora egy szar alak vagy te!
Csaby
A Zsigulit csak példának hoztam fel egy felsorolásban mert éppen ez jutott eszembe a régi imádott ruszki dolgok közül.(egyébként nekem is volt egy 2105-ös kocka ladám és egy szamarám is anno,sõt azon is tanultam vezetni valamikor a 90'-es évek legelején)
Egyszerûen csak kedves TDantes barátunk fikáz itt mindent ami német,erre hoztam fel pár ruszki dolgot ami meg sem közelítette a német technikai színvonalat sem napjainkban,sem a háború alatt.(elnézést mindenkitõl ha nem Ladát írtam és ezzel a pontatlansággal bántottam valakinek az érzékeny lelkét. 😊)
Butának nevez itt embereket és azt hiszi hogy rajta kívül mindenki hülye,mindenki csak "ponyva" szakirodalmat olvas,csak az a korrekt,minden részletében helytálló amit az õ kis agya annak képzel el.
Az az érzésem hogy vagyunk itt jónéhányan akit érdekel a haditechnika,különösképp a WW2 haditechnikája,ezért is beszélgetünk itt annyit róla és talán ez egyik oka annak hogy egy ilyen játékkal töltjük az idõnket.Engem a szárazföldi haderõn kívül fõként a luftwaffe haditechnikája,harcmodora,történelme érdeklel és amit itt a Me262-rõl összehordott,azt már nem tudtam szó nélkül megállni.Olyan ellentmondásokba keveredik saját magával hogy az már a nevetségesség határait súrolja és így volt ez a prém tankokkal kapcsolatos vitában pár napja,így van ez most is.Mikor a fejlett,nagyon jól alkalmazható Me262-helyett szerinte elavult gépeket kellett volna gyártani mert nem volt elég nyersanyag.Az elavultakra biztos lett volna.....
Sajnos a hozzászólásaival annyira felhúzott ez az elvakult németgyûlölõ technikai zseni,hogy szokásaimmal ellentétben minõsítettem a tisztelt "urat".
Vitába nem fogok szállni vele mert az elmúlt napokban olvastam pár irományát és ezekbõl egy hihetetlen önfejû,érvekkel meg nem gyõzhetõ,szemellenzõs embert ismertem meg,így nem látom értelmét hogy a vele való értelmes vitának.
Ennyit a Zsiguliról.... 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
.☩.(‡)`·._.·.☠-matyashun-☠.·._.·´(‡).☩. Szemem a pályán oda teszem a vasat, nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom.
Ott 10xesen kapsz mindent, XP-t creditet, akkor mindenki kihúzná fullra magát és a rendes játékban meg örülne hogy 2 nap alatt megvan a Tier10-ese.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az megint más kérdés, hogy a WoWp-szel összehasonlítva melyik tûnik ígéretesebbnek.
Semmi okom rinyálni, mert nem fogom megvenni, úgyhogy nekem aztán semmi hátrányom nem lesz belõle. A KV-5 meg tierlimites, ellenben az IS-6-tal.
Az IS-6 az elsõ kettõvel nem rendelkezik, szóval már csak a harmadikban bízhatnak a wallet warriorok.
Csaby
Persze ha csak úgy gondolsz egy kocsira mint pl faterom akkor nem érted. Lehetne helyettesíteni pl egy bmw-vel de pont most télen fogott padkát egy tag és kb millába került a javítás, szemben egy jó zsigát már 100k-ért megvehetsz. Ha valami elromlik elsõnek megyek a méhtelepre és kilóra megveszem, ha nincs megyek a bontóba, ha ott sincs akkor hozatok ukránból, vagy megveszem a magyar utángyártottat. Jah és az se mindegy hogy a zsigát magad is megtudod csinálni, de a napjaink kocsijaival bizony mehetsz a szervízbe ahol majd fizetsz mint a katonatiszt.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Tier8 heavy 175 pennel t10-es csatában, fõleg most, hogy hemzsegni fognak az artyk is... nekem elég halvaszületett ötletnek tûnik.
Más:
Belenyúltak a játék fizikájába. Rammolással szinte nem is lehet sebezni. Nem egyszeri alkalomról van szó, és nem néztem félre. Legutóbb például az E-100 kétszer is nekiment a Batnak és semmi. Nagyon remélem, hogy ebbe csak "véletlenül" nyúltak bele, és nem fogják ígyhagyni az élesre...
Bár azt sem értem, egyáltalán minek kell olyan dologhoz hozzányúlniuk egyáltalán, aminek köze sincs a patch tartalmához!?
Sajnos a kupolát nem tudtam eltalálni, de a löveg alatt sikerült megsimogatnom kicsit. Szerencsémre nem a 155-ös löveg volt rajta.
wot nick: PsychoTrooper
Asszem ráéreztem erre a pályára
A kezdetek 45% win esély:
[/url][/img]
És amit kihoztunk belõle:
[/url][/img]
Remélem most nem teljes méretû képeket tesz be.
Ha mégis valaki mondja már meg hogy linkesítve hogy a rossebbe kell képet beszúrni...mert baromian idegesítõ hogy nem tudom a hsz-t szerkeszteni.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tegnap ott hagytam csatlakozás közben és egy idõ múlva már benn voltam