World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
A pofájába kell mászni és a parancsnioki kupolát lõni.Eddig ez az egy módszer vált be ellene az E75-el.Lehet hogy ezt sokan már tudták de nekem most sikerült elõször megvernem egyet 1vs1-ben
A 3. találatom elõtt:
...és után:
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
The Matrix has you...
De személyre szabottra tudod tenni. Például, nem régen itt írta valaki, hogy a top gun más gyengített kupolával használható (asszem E2 shermannál is) viszont, az egyel kisebb löveg szinte semmivel se rosszabb a top gunnál, de ugye oldalról/hátulról jelentõsen páncélozottabb marad a tank. <#vigyor5>#vigyor5>
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Érdekes módon, az utóbbi kb 2 hétben a (usa) T20-l történt valami, vagy, csak egyszerûen én használom másképpen. Illetve, most jutott eszembe, hogy megváltoztattam a legénység skilljeit, és a parancsnoknak adtam a 6. érzéket is, és ez is megváltoztatta a játékomat. De, ennek ellenére a t20-t nem tudom igazán stressz oldásra használni, mert ott is bele ugat az MM.<#nemtudom>#nemtudom><#vigyor>#vigyor>
jelenkezni:dukenukem1971 és humanusnál lehet
A "tank-elcsúfítást" meg már maga a játék elkövette... De írhatnánk történelemhamisításnak is, mert nem sûrûn van itt olyan tank, ami az eredeti viselkedését mutatná a game-ban...
De hát ez a játék... 😊
Ráadásul, nem mérvadó, hogy "régen", amikor kezdted a játékot, milyen volt mondjuk PzKpfw 35 v 38-l menni, vagy BT2-7-l. AZóta sokkal nagyobb a tapasztalatod, jobban ismered a pályát, és akár az adott tank a segged alatt már elite státuszú. Ezek a tényezõk meg már elegendõek lehetnek, hogy sokkal kevesebbet szívj adott esetben. Sokkal nagyobb lesz a siker élmény is, mert kevesebbet tud szívatni az MM.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
A másik meg hogy az eredeti felségjelzéseket hol tudom leszedni róluk? Régebben tudtam hol vannak de mióta van ez a res_mods mappa,valahol elkeveredtek 😊
Így elcsúfítani a tankokat ezekkel a kritikus pontokat jelsõ skinekkel.....hát....talán a nagyon gyenge kezdõknek még elnézhetõ de aki egy kicsit is szereti a tankokat(nem csak a játékban) az szerintem történelemhû skineket használ.Persze ez is csak egy vélemény a sok közül de én frászt kapok attól ha valaki bohóc járgányokat csinál ezekbõl a gyönyörû vasakból.
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
Mindenképpen KELL tartani 2-3 darab 2-3 tieres tankot (de minimum 1-t), lehetõleg light-med ágon. Nagyon stressz oldó tud lenni, ráadásul, kompenzálja a magas tierben elszenvedett minden faszságot. Hiszen eleve tudod, hogy tele lesz kezdõvel, nem stresszel, hogy az elsõ 4 top tank mind láma, természetesen MIND a TE oldaladon "harcol". Mondjuk nincs 1000 csatája se, de benne ül egy KV5-ben, mert pénze volt rá. Vagy van 1000 feletti csata száma, és már roham léptekben benne ül egy IS3-ban, de tapasztalat és tehetség hiányában, magas önbizalom túltengésben szenvedve (bár a szenvedés inkább a csapat társakra hárul, ha pályára lép) szépen elbénázza a legtutibb kört, amit esetleg mész, mert hiába lõsz ki 5-6 tankot, ha ez a láma marad egyedül a pályán, tuti bukta lesz. <#ravasz1>#ravasz1>
túl sok mindent telepítettél a gépedre mostanság. indítsd újra, ha megint elõfordul
I met God. She's black
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
De ettõl még jobb, mint menni egy -10 lostos sorozatot egy azon tankkal. A tier 2-3-s tankokat meg nem annyira tudja szopatni az MM. A tier 4 már szar ilyen szempontból.
Illetve, nem lehet bizonyítani, hogy igazam van-e, vagy nem, de én így is szoktam cselezni. Változtatok, ha rossz épp a sorozat. Megyek más nemzettel, más tierrel, más típussal (arty-TD-med). Össze zavarom az MM-t, hátha. Néha tényleg bejön, ha meg nem, akkor se stresszelem magamat, és így TUTI, hogy hálás lesz az egyik kör. Ha meg nem, akkor se megyek egy tankkal 3 vesztes kört, mert van vagy 35 tank a garázsban. <#vigyor5>#vigyor5>
Nem,SEMMIT nem tarthatsz meg teszt-szerverrõl élesbe!!!
Teszt szerver lényege hogy kipróbálhasd az aktuális új dolgokat,prém tankokat,vagy amiket még nem szereztél meg(10x Xp),és ennyi...
az egész csapat egy LOW KEMPER volt, simán veszítettünk volna... ha nem vagyok én!!! azért elég durva, hogy néha egyedül játszik az ember, a többiek meg várják hogy a másik nyerje meg helyettük a csatát :/
Érdemes visszanézni a replay-t, ritka egy balfék csapat volt :/
http://data.hu/get/5218499/20120610_1126_germany-Ferdinand_redshire.wotreplay
Amúgy, tényleg hozza rendesen így a zsét így. <#vigyor5>#vigyor5>
Ezek alatt minden kinyír kockázat nélkül, akár többszörös túlerõt is.
Ezek felett meg ha tartja a távolságot és jó a legénység kiüt még sok mindent is.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...