World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...és a másik 4 tankotok? Mik voltak és mit csináltak eközben?

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Doc Hooliday
Arghhhfpppsgrrr<#falbav><#boxer><#violent><#ijedt> Voltunk 5-en az ellen meg ketten egy 34%-os IS4 meg egy 55%-os IS 3...a mi E-100-asunk beállt foglalni és 80%-foglalás körül fogta és elindult 20km/h-val a saját bázisunkhoz hogy majd õ mos jól szétlövi a két IS-t!<#falbav> Természetesen nem ért oda és elfoglalták a bázist! Baszki honnan jön ez a sok pancser? Azon csodálkoztam hogy jutott ez el e-100-ig???<#fejvakaras>

Gottfried
Egy jó tanács azoknak akik nem tudnak mit kezdeni a T110-el mert nagyon nehéz szembõl átlõni még a teknõt is.(nekem legalább is nagyon pattog róla minden)
A pofájába kell mászni és a parancsnioki kupolát lõni.Eddig ez az egy módszer vált be ellene az E75-el.Lehet hogy ezt sokan már tudták de nekem most sikerült elõször megvernem egyet 1vs1-ben
A 3. találatom elõtt:

...és után:

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

pont az a lényeg, hogy nem csak egy helyben osztottam az áldást 😊 de mindegy, Én jól szórakoztam benne.

The Matrix has you...

Alien69
Jelent. Annyit, hogy minden modul ki van fejlesztve, ergo, az adott tankból ki tudod hozni a maxot. Egy stock alap tankból nem tudod kihozni azt, amivel FUN-nak érezheted. Lásd BT2-7, vagy bármely light, mert pl max sebesség nélkül eléggé gázos tud lenni egy ilyen tank. <#idiota>
De személyre szabottra tudod tenni. Például, nem régen itt írta valaki, hogy a top gun más gyengített kupolával használható (asszem E2 shermannál is) viszont, az egyel kisebb löveg szinte semmivel se rosszabb a top gunnál, de ugye oldalról/hátulról jelentõsen páncélozottabb marad a tank. <#vigyor5>

Ebben lehet valami igazság...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Alien69
Persze, kinek mi. Mondjuk, a stug-ban is egyet értünk. Számomra még a Sherman ág is nagyon jó, meg a LEE is.
Érdekes módon, az utóbbi kb 2 hétben a (usa) T20-l történt valami, vagy, csak egyszerûen én használom másképpen. Illetve, most jutott eszembe, hogy megváltoztattam a legénység skilljeit, és a parancsnoknak adtam a 6. érzéket is, és ez is megváltoztatta a játékomat. De, ennek ellenére a t20-t nem tudom igazán stressz oldásra használni, mert ott is bele ugat az MM.<#nemtudom><#vigyor>

Sziasztok a THT klán tagfelvételt hirdet aki szeretne egy dinamikusan fejlödõ klánhoz csatlakozni jelenkezen bátran a jó hangulat mindig garantált.A feltételek nem nagyok t8 fullos nehéz/közepes tank vagy 6 arty na persze ts3 használata.azért csak ilyen alacsonya tier limit mert nem rég keztük a bajnok századolást.persze ez majd változik 😊
jelenkezni:dukenukem1971 és humanusnál lehet
Artman
Tényleg, az elit státusz jelent valami pluszt a játékban? Vagy semmi?

Artman
Ez való igaz 😊 De végül is egy Tier5-ös is jó lehet stresszoldásra, pl nekem a StugIII nagyon bejön megint a KV2 után. Ráadásul farmnak se rosz 😊

Artman
Egyáltalán nem csúnyítja el sztem. Azok a színes izék, na azok igen... Ráadásul te nem fogsz frászt kapni tõle, mert te nem látod ;P Én meg elviselem valahogy 😊
A "tank-elcsúfítást" meg már maga a játék elkövette... De írhatnánk történelemhamisításnak is, mert nem sûrûn van itt olyan tank, ami az eredeti viselkedését mutatná a game-ban...
De hát ez a játék... 😊

Alien69
Pedig magasabb tier NEM való stressz oldásra, mert ha lowba pakol azé szívsz, ha topba, akkor meg azért, mert a csapatod lemminsláma lesz. Persze, van kivétel, de ahhoz képest qrva ritkán. Viszont tier 2-3-ban ilyen gond nincsen. <#ravasz1>
Ráadásul, nem mérvadó, hogy "régen", amikor kezdted a játékot, milyen volt mondjuk PzKpfw 35 v 38-l menni, vagy BT2-7-l. AZóta sokkal nagyobb a tapasztalatod, jobban ismered a pályát, és akár az adott tank a segged alatt már elite státuszú. Ezek a tényezõk meg már elegendõek lehetnek, hogy sokkal kevesebbet szívj adott esetben. Sokkal nagyobb lesz a siker élmény is, mert kevesebbet tud szívatni az MM.

Artman
Van benne valami 😊 Anno én a BT-2 és a BT-7-el mentem olyan csatákat, amire szívesen emlékszem vissza 😊 Élvezetesek és eredményesek voltak 😊

noname23
Annyira nem vészes az a skin nincs agyon színezve a neon hupikéktõl a rózsaszínig.

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Gottfried
Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem.Beléptem egy klánba és megjelent a klánlogo a tankjaimon ami elég rendesen elcsúfítja õket.Le lehet azokat valahogy szedni?
A másik meg hogy az eredeti felségjelzéseket hol tudom leszedni róluk? Régebben tudtam hol vannak de mióta van ez a res_mods mappa,valahol elkeveredtek 😊

Gottfried
"Szép" a Ferdid! :S
Így elcsúfítani a tankokat ezekkel a kritikus pontokat jelsõ skinekkel.....hát....talán a nagyon gyenge kezdõknek még elnézhetõ de aki egy kicsit is szereti a tankokat(nem csak a játékban) az szerintem történelemhû skineket használ.Persze ez is csak egy vélemény a sok közül de én frászt kapok attól ha valaki bohóc járgányokat csinál ezekbõl a gyönyörû vasakból.

noname23
T110-el 42.32% piff

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Artyzásról visszajátszást feltölteni, hát tudod...

Most néztem végig a T2-T3 ligt és med lehetõségeket....hát amikkel vannak tapasztalataim azok közül egyet sem vennék meg szívesen.Stresszoldásra inkább használom a KV-3-at és az IS-3-at.Azok legalább bírják az ütéseket akkor is ha csupa 300-700 közötti efissel hoz össze az MM.

Prém nélkül átlagban 20-25 ezret hoz.
ja, ez csak kép lett, itt a link is.

Link

The Matrix has you...

Azoknak akik utálják az arty-kat 😊 azért másoknak is, eléggé aktívan játszottam.

The Matrix has you...

Alien69
Sokan ott követik el (SZERINTEM) a legnagyobb bakit, hogy mondjuk költenek a játékra, de sajnálnak garázshelyet vásárolni. Néha akcióznak, 150 gold, és KELL venni minél többet. (ésszerûség határán belül)
Mindenképpen KELL tartani 2-3 darab 2-3 tieres tankot (de minimum 1-t), lehetõleg light-med ágon. Nagyon stressz oldó tud lenni, ráadásul, kompenzálja a magas tierben elszenvedett minden faszságot. Hiszen eleve tudod, hogy tele lesz kezdõvel, nem stresszel, hogy az elsõ 4 top tank mind láma, természetesen MIND a TE oldaladon "harcol". Mondjuk nincs 1000 csatája se, de benne ül egy KV5-ben, mert pénze volt rá. Vagy van 1000 feletti csata száma, és már roham léptekben benne ül egy IS3-ban, de tapasztalat és tehetség hiányában, magas önbizalom túltengésben szenvedve (bár a szenvedés inkább a csapat társakra hárul, ha pályára lép) szépen elbénázza a legtutibb kört, amit esetleg mész, mert hiába lõsz ki 5-6 tankot, ha ez a láma marad egyedül a pályán, tuti bukta lesz. <#ravasz1>

Itt sincs ingyen a móka...

Artman
Azért nyomom szinte nonstop a SugIII-at ma, még 1 milla kel, s meg is van a Királytigris ára 😊))

Artman
Mennyi jön össze KV1-el átlag csatánként prémiummal és anélkül neked?

szabii98
Nekem van mikor 90°..
túl sok mindent telepítettél a gépedre mostanság. indítsd újra, ha megint elõfordul

I met God. She's black

Artman
Jaaaa.... azt meg át kell kínlódni valahogy 😊 Nincs olyan ág, amiben ne lenne legalább 1 vagy 2 kínlódós tank...

KV1-gyel semmi baj nincs, 85-össel kaszálni lehet vele T5-6-ban.
szabii98
most. holnaptól csak fele lesz

I met God. She's black

Alien69
Böngészõket zárd be. <#vigyor1> Szerintem a háttérben zabálja valami a memóriádat.

A Stug-Ferdinánd páros szerintem is jó felsorolás még hozzátesszük a JgTigert és teljes az élvezetes Német TD-k sora.Ráadásul úgy tudom,hogy az event alatt a stug dupla kredites.Én a Jgpz-rõl írtam.

Artman
55 fok bõven jó... Valami más lesz ott... Neten nem fut a háttérben valami olyankor???

Artman
KV2 volt idáig a farmosom, de az új patch óta csak kínlódtam vele :/ KV1 meg... :/ akkor már inkább élvezzem a csatákat 😊

Artman
Ráadásul most iszonyat jól keres az event alatt a SugIII 😊 olyan 50-60.000-es köreim szoktak lenni 😊 Na jó, néha csak 40.000 😄

StephenKing
Valakinek volt már olyan problémája hogy 4-5 csata után az fps leesik 10 alá a normál 30-35-rõl. Túlmelegedésre gyanakodtam de a max hõmérséklet amire felmegy az 55fok szerintem még bõven jó kell hogy legyen. Valakinek valami ötlet hogy mivel lehet a gond?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Alien69
Jaja, a Stug egy kifejezetten remek móka. Arra még a 10,5-s gun is remek alternatíva közelre. Igaz, kicsit kamikaze TD így, és én jobb szeretem rá a tip top löveget, de néha igenis sajnálom, hogy csata elõtt nem lehet bemenni a depóba csövet cserélni. <#ravasz1>

Alien69
Nem. <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
De ettõl még jobb, mint menni egy -10 lostos sorozatot egy azon tankkal. A tier 2-3-s tankokat meg nem annyira tudja szopatni az MM. A tier 4 már szar ilyen szempontból.
Illetve, nem lehet bizonyítani, hogy igazam van-e, vagy nem, de én így is szoktam cselezni. Változtatok, ha rossz épp a sorozat. Megyek más nemzettel, más tierrel, más típussal (arty-TD-med). Össze zavarom az MM-t, hátha. Néha tényleg bejön, ha meg nem, akkor se stresszelem magamat, és így TUTI, hogy hálás lesz az egyik kör. Ha meg nem, akkor se megyek egy tankkal 3 vesztes kört, mert van vagy 35 tank a garázsban. <#vigyor5>

Artman
Nem csak hétvégén, lassan már mindennapos lesz, hogy a csaták fele már az elején el lesz cs.szve...

Doc Hooliday
Soxor megfogadtam, hogy hétvégén nem fogok játszani, fõleg vasárnap, de csak leszopatom mindig magam ezzel a sok vasárnapi sofõrrel! Ma még például olyan szinten szopat a játék hogy válogatott agytopronygyokhoz pakol be!<#idiota> Például a kv-3 - asssal ma még nem tudtam megcsinálni a 2X-es szorzós csatámat 8 meccsbõl! <#nevetes1> pedig az egyiknél 6 killt csináltam és még így is elbuktunk! Az elõbb két tiger volt a top tanunk...az egyik meg sem mozdult a csata végéig, kempelt a kiccsávó! Egyem meg a szivét(jól átsütve, bõ zsírral!)<#vigyor1> a másik tiger meg offline! Fasza mi? Ilyen meccseket fogok ma ki! Lehet írok a wargamesnek egy levelet hogy miért haragudtak meg rám??<#nevetes1>

Artman
A német TD ág igenis nagyon jó tud lenni, ha tudod kezelni õket. Nekem pl most épp StugIII a farmtank (bocsánat: farm-TD), nagyon jó kis köröket futok vele. A Ferdinand-ról ne is beszéljünk, minuszos sose volt tán mióta fullos. Pont most raktam fel róla egy replay-t. 17 lövés, 17 találat, 10 elpusztított tank. Jó kis gépezet.... 😊

Viccelsz ugye?😄
Nem,SEMMIT nem tarthatsz meg teszt-szerverrõl élesbe!!!
Teszt szerver lényege hogy kipróbálhasd az aktuális új dolgokat,prém tankokat,vagy amiket még nem szereztél meg(10x Xp),és ennyi...

Pales27
Jó lenne ha meg tarthatnád. Én vennék a teszt szerón a 15k aranyból félév prémiumot, a köv teszt szerón egy Löwét azután meg arany lõszert tök jó lenne.

Ez tényleg mûködik? Rögtön veszek valami T2-3 tankot...

Artman
Durva egy csata volt!!!!
az egész csapat egy LOW KEMPER volt, simán veszítettünk volna... ha nem vagyok én!!! azért elég durva, hogy néha egyedül játszik az ember, a többiek meg várják hogy a másik nyerje meg helyettük a csatát :/

Érdemes visszanézni a replay-t, ritka egy balfék csapat volt :/

http://data.hu/get/5218499/20120610_1126_germany-Ferdinand_redshire.wotreplay

és ha veszünk rajta vmit akk azt megtarthatom?
Alien69
Ok, csak nehogy hirtelen valaki rá ugorjon (mert csak azt az EGY HSZ-t olvassa el), és amikor lejár a 2x-s hozam, jön majd reklamálni, hogy mijarákvanmá, negyed annyit hoz, mint tegnapelõtt.
Amúgy, tényleg hozza rendesen így a zsét így. <#vigyor5>

Egyébként ez a jó hozzáállás!

Ezek alatt minden kinyír kockázat nélkül, akár többszörös túlerõt is.
Ezek felett meg ha tartja a távolságot és jó a legénység kiüt még sok mindent is.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Alien69
De ilyet MINDEN tankkal csinál az MM. Mész pár kört valami kisebb tankkal, tier 2-3-ban, és vissza ülsz, már más lesz a helyzet, mert mást sorsol épp az MM.<#ravasz1>

Sunsetjoy
Tény ami tény, szenvedtet a 3001p, de kb. 50-60 csata, és kiegyensúlyozottan lesz nehéz, nem szopat. Csak tisztában kell lenni a képességeivel. Utána a tigerp feledtet, ha elõtte fullosra vetted mondjuk a 3001-essel a motort is pl. 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...