World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl:lammaer értékei kiegyensúlyozottak
http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif
hülyeség az amit te mondasz mert ha figyeltél volna a td+heavy+arty ugyan úgy kiegyensúlyozatlan értékei lesznek xDxDxD FAIL erre szokták mondani szövegértés 1-es.
Ha neked az a hero akinek 3.0 körüli a cap és 2.0 körüli a spot mert beszambázik felvillantani a többieket egészségedre<#mf1>#mf1>
Pihenés képen megnéztem 1 filmet.
The Misfit Brigade
A film Hitler 27. páncélos ezredérõl szól, ami rabokból állt. A harcolásért cserébe szabadságot ígérnek nekik...
Hát! Összesen 5 tank szerepelt benne kb 10 percig.
Rég láttam ilyen hülyeséget.
Nem tudom ki rendezte, de már sajnálom, hogy megnéztem.
Néhány példa: Amíg az orosz gépek bombáznak, és golyózáport zúdítanak a táborra, addig a németek vigyázzban állnak 1 helyben. Teljesen logikus.
Oroszul alig tudó német beszélget oroszokkal, de õk meg sem kérdezik, mi ez a fura kiejtés. (oroszul tanulok, nem könnyen beszélhetõ nyelv) Teljesen logikus.
Az orosz T-34esek picsájába kerülnek a német páncélvadászok, és amíg a T34-esek 1-et lõnek, addig a németet 3-at 4-et. A t34esnek bizonyára nem volt kedve életben maradni, vagy abban bízott, hogy a németek úgysem lõnek.
A német katonák tiszta hülyék:
-Ne feledd: kis töltet alulra, nagy töltet felülre.
-Rendben!
(2 és fél perc múlva)
-Hogy is volt? Kis töltet felülre, nagy alulra? (ja és ez kapott robbantási kiképzést)
Az orosz katonák (akiknek már nincs kedve harcolni), simán továbbengedik a magukkal robbanószereket hurcoló német katonákat, miután azok kártyán elnyerték mindenüket. (nem tudom, csak megkérdeztem volna, hogy:
-Te Ferdinánd! Ugyan hova viszitek az a rohadt sok robbanószert?
-Ááááá sehova, csak felrobbantunk 1 orosz vonatot!
-ÓÓÓ, értem. Sok szerencsét!)
Szereznek 1 páncélvadászt, ami 1x csak felrobban. Békésen kiszállnak, aztán gyerünk.
Senkinek nem jutott eszébe, hogy:
-Te Ferdinánd, ugyan a puszta közepén hogy a p*csába robbantunk fel?
-Nem tudom. Vagy kilõttek, vagy aknamezõ.
-Óóóó akkor rendben. Azt hittem valami komoly. Te, ha kilõttek nem kéne gyorsan fedezékbe bújni?
-Á ne izgulj, rájöttem, ez 1 aknamezõ! Ráérünk nyugodtan mozogni.
-Ja, már majdnem elkezdtem izgulni.
Az oroszok bombát szernek 1 kutyára, és kikötik az épület sarkánál. Teljesen logikus.
A zsíros célpont 1 6 vagonból álló vonat, ami olajat szállít, 160 km-re a frontvonal mögött. (ennél jobb célpontról álmodni sem lehet)
Ezredes: vegyék elõ a makettet.
Elõvesznek 1 fadarabot.
Ezredes: tanulmányozzák!
Ennek a felrobbantásáért mindenki vaskeresztet kap, az ezredes meg lovagkeresztet.
Jó szórakozást a filmhez.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
noname23: Gyakorlatilag én is ugyanezt írtam, szóval nem figyelsz kellõképp. Ha a két kalkulátor közel azonos pontszámot dob ki, akkor az többek között azt is jelenti, hogy kiegyensúlyozottak az értékeid, mert nem mész el túlzottan például a foglalás irányába.
szóval mindegyik közel van a másikhoz és nem pl: cap: 3.0 a többi meg közelében sincs.
(én egyébként jó béna vagyok mindkettõ szerint, de a kedvenc tankjaimmal külön-külön 1500 körüliek az értékek)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Azt az ágyút HE lövedékkel kell használni, és azt bizony csúnyán tönkretették. Szóval a 75 mm-essel jobban jársz.
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
A régin pedig 1394
ezen meg 1520
A lényeg, hogy a régebbi nagyobb hangsúlyt fektet a felderítések számára, a foglalásért és bázisvédésért szerezhetõ pontokra, míg az újabb inkább az átlagos sebzést kalkulálja bele a képletbe.
Szerintem akkor játszol jól, hogyha a két kalkulátorral közel azonos pontszámot kapsz eredményként, de ez persze szigorúan magánvélemény.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
http://wot-news.com/stat/server/eu/norm/en
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Mikor javítják az M6os tankon a bughalmazt?Lassan nem merek rálõni semmivel,mert hatástalan.Mióta éles lett a játék,mindig összeakadok egyel amire 2x annyit kell lõni mint 1 Mausra,h kilõjem.Hihetetlen...