World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na igen, az a csodadoboz nagyon bosszantó. Az armageddonban egy KV-2 tornyot kellett volna Bruce Willisnek kivinnie az aszteroida elé, az meg szépen lepattant volna róla és megy másfele.

WoT: Nishizumi77

Ha nem tetszik, akkor nem kell vele játszani. Én sem nyomom a sárkányos-fantasy világos faszságokat, mert kurvára nem érdekelnek, de nem is járom mondjuk a Diablo topicba anyázni. <#eplus2>

Má' megint itt van egy.... Ezek tényleg a fényre jönnek 😄

Hát emberek ne haragudjatok h ezt mondom kiprobáltam a game-et szerintem egy óriási bukta, egy utolsó, semmi... inkább üljenek vissza a tervezõasztalhoz aztán csinálják meg rendesen.Miért csapták össze ezt a játékot. kicsit több idõt kellett volna ráforditani... nem tudom mennyivel lett jobb azzal h halasztották a peccset. nah mind 1 ha kijön hozzá még egy patch vagy vmi ami javit ezen a szörnyûségen, akkor talán újra megprobálhattok vele értelmesen játszani. Ámen és üdvözlet mindenkinek!!!

Veszélyes hulladék az, ami rendelkezik veszélyességi jellemzők közül eggyel vagy többel, illetve ilyen anyagokat vagy összetevőket tartalmaz.

Az is fasza, amikor a hõs KV-2 dobozáról pattanok egymás után háromszor Ferdinand bácsi 128-asával.

Eagle16
Jaj de jó ez a word of random tényleg. M103-mal vagyok, E-100 87313km-rõl kétszer egymás után szembõl átlõ és 900-at sebez...istenem. 1850-rõl maradt 50 HP-m...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mi van ma? Eddig 15 csatából 13-szor Malinovka, plusz egyfolytában vereségek...

Pénteken szépen gyarapodott a kezdõknek szánt tankismertetõnk de hétvégén úgy tûnik mindenki strandolt.

Még sok tank van hátra, gyerünk gyerekek, hadd jöjjenek azok a leírások!
Természetesen jöhet leírás olyan tankról amirõl már valaki összedobott valamit, sosem árt ha van másfajta vélemény is.

Ne felejtsétek tartani a formátumot és egy privit küldeni a hozzászólás linkjére nekem.

Hajrá hajrá!

Sippie
köszi, igen ez érdekelt. Közbe utánanéztem és pl prémtanknál nincs büntetés, másik tanknál 25%, másik kategóriában meg 50%-ot ír a WoT wiki. Szóval asszem bepakolom a T110 legénységét a T34-be, és jöhet a móka 😊
Sunsetjoy
Na ezek miatt írtam a Churchill tankról jellemzést 😊
Persze múltkor észrevettem egy hibát benne 110 átlagsebzés van írva, nem 110 átütés...

Arty-val fisherman bay térképen honnan kell lõni a várost? Nem vagyok jó ott, még siegfried is jobban megy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ne vegyél rá mérget, csak rémlik valami. Nincs nálam a laptop, nem tudom kipróbálni.

Így szokta, ha nagy ritkán arra vetemedek hogy meg akarom duplázni a type Et akkor ezek közül rak valamelyikre: himmelsdorf,ensk,siegfried line

szabii98
annyira nemgáz, mert meglepõ mennyire használhatóak TDként. voltmár példa hogy szembõl szedtem ki ferdit, gondolom meglepõdött 😄

I met God. She's black

2-300 pontot is kaphatsz, ha nyertek... 😊))
(természetesen csak viccelek, tudom milyen szívás ez...)

szabii98
S51et dupláznám, erre 2. csata himmelsen. ok

I met God. She's black

Sven Hasselt én is szeretem, a stílusa nagyon jó, néhol még reális is, de aztán többnyire átvált Rejtõ Jenõ stílusba (még mindíg emlékszem arra a jelenetre amikor Pici-ék felrobbantanak egy lõszerszállító konvojt és Pici menekül lefele a hegyoldalban egy utána guruló teherautókerék elõl - á'la Indiana Jones).

Ami igazán érdekel, hogy Hassel vajon tényleg járt háborúban vagy nem. Ellentmondásos infókat találtam errõl a neten.

sikerült 😊)) Stoppos igazad volt ÓÜ vel kelet 😄 köszi a segítséget 😊
Na ezt kipróbálom, ha hazaértem, köszönöm!

én nem találtam olyat
oksa köszi a segítséget 😊
Valahol a beállításoknál mintha lenne térkép méret már eleve. A plusz/mimusz billel is lehet. ÓÜ a magyaron talán...

Ha már Churchill akkor...(prém nélkül persze)

Eddigi legjobb köröm vele
8 kill

Megértem azokat akik szeretik a Churchillt . Nem rossz tank.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nézd meg a beállításokban a billentyûzet kiosztásánál, ha jól emlékszem magyar û-é de nem vagyok benne biztos mert én átállítottam a num+--ra.

No akkor mélyhûtõbe a géppel!

le fagyott a gépem és eszer csak visza lépttem és kész.
Úú, mióta szeretnék nagy térképet!
Hogy csináltad?

Pluskast
Ja. Mániákus curchil rajongó volt😊 Emlékszem Ts-n ott áradozott, hogy az milyen fasza tank😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sziasztok!
hogy lehett a térkép mérettét váltosztatni? mert nekem a térképem iszonyat nagy lett...
pls help.
Ejha:

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. június 18. 9:57:16
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 954
Szerzett kredit: 23 898
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, Szárnysegéd, Mesterlövész

Mindezt stock AMX-139/90esel, prém számla nélkül. Mi lesz itt ha fullos lessz ez a cucc? <#hehe>

Jaa. Akkor üdv a klubban <#nevetes1>
Köszi!
Type Em van már, de az majdnem ugyanaz mint a GW tiger ágyúja, elsõsorban HEt használok, mert AP nem ér semmit ha mellé megy, és elõfordult már hogy telibe vertem egy ferdit és csak a lánc szakadt le...
GW tigernél összesen 2 AP volt nálam, 1-2 közelharci helyzetnél jól jött, meg maus ellen.

Liana menõzik a fórum aláírásában:

2012 - World's most efficient player for tiers 4-10 (based on wot-news formula that is big fail). 2011 - EU server 1st place Average Experience per battle (1.208 average xp for 2.934 battles); 3rd place Sniper: Damage contest; 1st place October's TopGun contest.

Hát ingyen golddal nem nehéz, ha én is éjjel nappal vk36ot tolnék kónikus ágyúval nekem is ilyen statom lenne.

TOMSILENT
Jaja, meg az õ bíztatására vettem meg a ram2-õt meg Churchill-t! <#idiota>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

A GW Tigert melyik löveggel használod? Ha a másodikkal akkor melyik lõszert teszed bele?
Én egyszer GW pantherrel vettem le IS-4bõl 1300HPt, faron találtam.
Szegény maust meg teljesen ellehetetlenítik az artyk, GW tigerrel és type Evel mikor nagy ritkán játszok, és látok egy maust mindig azonnal elkezdem tölteni az APt, 1500-1600akat leszakít belõle, volt hogy 1700 hpról kilõttem, bûntudatot is éreztem, hogy szegény ezt mivel érdemelte ki?

Az azért sokkal ritkább, az amcsinál meg szinte mindig így van. 😄
Ui.: Nekem is M12-m van.

- WoT: Rogerius -

Nem igaz...
Az E-100 semmilyen buffot nem kap, de a Maus kapni fog valamennyi HP-t. Ezt elméletben majd a 7.5-ben meglátjuk...

szerintem ez nem csak amcsi betegség, én m12-es artyval 1 lövéssel szedtem ki egy ferdinandot (1200 HP) úgy, hogy oldalba kaptam 😊
Pluskast
Túl szép lenne, hogy igaz legyen😊)

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Soha nem lehet olyan rossz a helyzet, hogy ne tudnának tovább rontani rajta 😄

Azon ne csodálkozz...
Amcsi betegség a T szériánál, hogyha nem szembõl, hanem oldalba kapja az arty lövését, akkor az arty majdnem a sebzése maximumát viszi bele. Ez pedig a GW Type E-nél jócskán 2000 felett van.

kerla
Neeem, én voltam az E-75-el, ezért is fájt annyira... <#hamm>

Lehet hogy az az E75 én voltam <#idiota> dragon ridge?
Lol ráadásul most látom hogy épp TKztak a társaim a képen....

Ezek a jó meccsek. Tegnap volt olyanom, ahol 11.30-kor már csak ketten voltunk talpon. Ilyen hogy sikerül? Érdekes

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Engem type E lõtt ki egyszer T30ból kb 2000HPról 1 lövéssel. Akkor még T10 volt.

Kép elkészítése után kb 2 perc múlva kikaptunk 😄

Ha nem képzed át õket, akkor az elsõdleges képesség (vezetés, újratöltés, stb.) nem fog fejlõdni (sõt mivel kategóriát váltottál, ezért ez kb. olyan mintha egy 60%-os legénységgel használnád azt a tankot...).
A másodlagosat nem tudom.

kerla
Én akkor néztem nagyot mikor a 100%-os E-75-öt a GW Tiger egyetlen lövéssel kinyírta. Egy ház mögött lapultam pedig..