World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IS3 mindig ilyen robbanékony volt? Elmúlt 100-150 csatában legalább 6 pukkant el a döntött részen pershing-el lõve(ami azért duplán irritáló lehet benne ülve).
Régen nem ilyen volt, elég sokat mentem vele és egyszer sem durrant.
Kapott új buffot?^^
Azt gondolná az ember, hogy gyilkos mészárlás lesz, de nem mert 2 perc alatt 1-7 az állás és a KV-1 vagy KV-3 sprinter gépekkel nem lehet mindenhova odaérni. Örülök amikor 7-15-re kikapunk és abból az enyém 4-vagy 5 kill.
Mennek lemming vonattal és semmit nem tanulnak. Bejön egy T1 nehéz tankkal és megy elbújni a sarokba, nézi 100 méterrõl, hogy egy M4 foglal. Akkor minek játszik?
Szerencsére még garanciális. Holnap viszem a szervízbe, ha van egy kis mázlim, 1-2 nap alatt megcsinálják...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nem sokkal azután, hogy értesültem a holnapi peccsrõl, a gépem fogta magát és elfüstölt. Úgyhogy az én skalpomra még pár napig hiába fognak pályázni a bat artik...
Nem lenne elég a 12 gomb sem a szitkozódásra , bár meglepõdnének ha kör elején már belökném elõre a bindelt szöveget kíváncsi vagyok mit csinálna aki oda szándékozott menni..😄
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Valakinek ez van az aláírásában wot fórumon:
The E-Series after 7.4 Update
WoT: Nishizumi77
WoT: Nishizumi77
A faszt nem. Ha használod megjegyzed úgyis. Billentyûzeten is ugyan ennyit bõven megtanul az ember.
Innen indult a beszélgetés és lehordtak mert artyzom.

"Medal of Raseiniai Heroes" - for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles). Medal will be granted automatically to all players, whose maximum destroyed in battle is equal to 15.
Mondjuk sztem ez a játék nem igényel ilyen szintû egeret.
A ruszki tankokon vannak a legnagyobbat sebzõ ágyúk?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A gerinctelen artyval volt, és még meg is lõtte a top tankjukat.
Aztán meg fel van háborodva. <#nevetes1>#nevetes1>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
az M12 jó kis masina =D
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Viszont az arty, meg az amcsi td szabotõr volt.
Ilyen gerinctelenül lövöldözni a top tankokat. Ezzel csak az ellenségnek segítettek.<#vigyor>#vigyor><#idiota>#idiota><#vigyor>#vigyor>
Én biztosan reportoltam volna az artyt.<#banplz>#banplz>
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kilõve többek között két tier 8-as. Igaz, a Tiger II elintézésében segített az arty, meg õ maga is bénázott, szóval nem az én érdemem, de akkor is két tier 8-as tank, plusz pár apraja, meg Hummel, meg Jagdpanzer IV lesebzése 1%-ra...
Ez igazán örömteli csata volt.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Ok, csak nem tudom miért nem kedvelitek.
Az ágyút aláírom, hogy kicsit sebez, és pontatlan, viszont kis tierû csatákban eszméletlen kis dög az.
Nagy tierben, meg imádtam, amikor a kv3 forgolódott utánam, mert belelõttem. Igaz, hogy nem sebeztem, csak zavarta, hogy piros a képernyõ.
De amit nem tudtam én megcsinálni azt megoldotta 1 csapattársa, aki a segítségére sietett a kv-nak, és miután engem próbált kilõni, oldalba kapta a kv, és leégette.
Az a baj, hogy van egy MX510-em már vagy 6-8 éve és az istennek nem akar tönkre menni. 😊
G8 AP lõszer
G7 HE lõszer
kettõ egyszerre aranyskuló
oldalán lévõ gombok:
1. sniper mód
2. target lock
3. elsõdleges pótfelszerelés
4. hmm? 😊