World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nik0Bellic
Hú de májer vagy aszem meg is ijedtem tõled a kis wow<#wow1> kocka akkor mehetsz is meghódítani Menedékföldét hajrá

Magasabb szinten üdítõbb ez az jelenség😊 Mert valahogy elvergõdnek a 9-es 10-es tankokig 500 eff-el is (belõlük biztos jól megél a wg^^)

IS3 mindig ilyen robbanékony volt? Elmúlt 100-150 csatában legalább 6 pukkant el a döntött részen pershing-el lõve(ami azért duplán irritáló lehet benne ülve).
Régen nem ilyen volt, elég sokat mentem vele és egyszer sem durrant.
Kapott új buffot?^^
Személy szerint egyáltalán nem preferálnám, ha csak a jobb játékosok játszanának magasabb tierekben. Így is van éppen elég kihívás a 900 effi-vel rendelkezõ játékosok kilövésében. Szerintem 1200+ effi játékost nem is nagyon tudnék kiszedni. A noobok istentelenül hasznosak, fõleg ha az ellenfélnél vannak. 😊

Valami szabály kéne, hogy 900 eff rate alatt csak max tier3-ba játszhassanak a moszatok, mert ez kriminális.
Azt gondolná az ember, hogy gyilkos mészárlás lesz, de nem mert 2 perc alatt 1-7 az állás és a KV-1 vagy KV-3 sprinter gépekkel nem lehet mindenhova odaérni. Örülök amikor 7-15-re kikapunk és abból az enyém 4-vagy 5 kill.
Mennek lemming vonattal és semmit nem tanulnak. Bejön egy T1 nehéz tankkal és megy elbújni a sarokba, nézi 100 méterrõl, hogy egy M4 foglal. Akkor minek játszik?

Nem tudom, kétszer produkált kékhalált pár órán belül, utána meg már be se tudtam kapcsolni...
Szerencsére még garanciális. Holnap viszem a szervízbe, ha van egy kis mázlim, 1-2 nap alatt megcsinálják...

Smithwarden
Ha ismeros most akar regelni a jatekra, letezik-e valamilyen aktualis akcios kod vagy lehetoseg amit erdemes az uj accnal fehasznalni? <#kerdes>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Solten
<#hehe>

Saor Alba

mi baja van? én most rendeltem meg a videokarimat 1 hónapos kényszerpihenõ után xd kíváncsi vagyok milyen feeling lesz wotozni 1 hónap kihagyás után. Attól félek 2 óra alatt megunom😄
bardocz
Ja, az már más kérdés. Én eddig csak kormányra raktam ki kb 10 gombot, ott csak tekerõvel volt probléma, mert furcsán érzékelte, és néha kettõt kapcsolt, néha meg egyet se. Aztán miközben ráz a kormány, úgy nehéz ezt használni.
Úgy látszik, a sors sem akarja, hogy ezzel a 7.4-gyel kínlódjak!

Nem sokkal azután, hogy értesültem a holnapi peccsrõl, a gépem fogta magát és elfüstölt. Úgyhogy az én skalpomra még pár napig hiába fognak pályázni a bat artik...

Brutal
Urak OTM mûködik a 7.4-el?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Én minden esetben máshogy küldöm el azt aki nem tetszik melegebb éghajlatra és minden esetben megkérdezem tõlük mit gondoltak mikor a sínekre gurultak top heavy tankban ülve himmels-en kivel fognak találkozni😊 Esetleg hogyan pattant ki a fejükben ez a fantörpikus, merész és meglepõ húzás ami briliáns taktikai érzékre vall😄 Bár az angol tudásom ennyire választékos mondatokat nem tesz lehetõvé és gyakran mellé is ütök mikor hirtelen eresztem ki a gõzt és zúdítom rájuk a dicséretem.
Nem lenne elég a 12 gomb sem a szitkozódásra , bár meglepõdnének ha kör elején már belökném elõre a bindelt szöveget kíváncsi vagyok mit csinálna aki oda szándékozott menni..😄
Metalmilitiakid
Ezzel egyet értek, hogy meg lehet tanulni és használni, nekem ott a bajom, hogy én szeretem stabilan fogni az egeret, fõleg ilyenkor amikor izzadok is. Szóval én tuti minden mozdításnál kb 10 gombot benyomnék a 12 bõl 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Ma én is így éreztem magam, amikor bátran rámentem a fullos 36h val a jgpz4 re, majd teljesen tökéletes szembõl egyetlen lövéssel ammo rack en lõtt és blow up...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nem baj ha majd meglesz július közepére ígérték akkor majd beszámolok a tapasztalataimról a wot ban hogy tudom használni 😊
Ez hatalmas 😄
Hehe 😄
Valakinek ez van az aláírásában wot fórumon:

The E-Series after 7.4 Update

WoT: Nishizumi77

Mikrokapcsolót ki lehet cserélni, enyém bal gombjánál se a gyári van már.

WoT: Nishizumi77

bardocz
"12+2 programozható gombot senki sem tud fejben tartani vagy kihasználni"

A faszt nem. Ha használod megjegyzed úgyis. Billentyûzeten is ugyan ennyit bõven megtanul az ember.
Ez egy eset. Te pedig általánosságban beszéltél.
Gondolom a "noob team"-re is van bindelve egy egérgomb 😊

az a rengeteg játék a wow ami hirtelen eszembe jut😄 sok mást nem tudnék mondani ahol ki tudnám használni ^^ esetleg csében ezzel vásárolnék^^
http://data.hu/get/5256966/20120620_1743_usa-M12_caucasus.wotreplay
Innen indult a beszélgetés és lehordtak mert artyzom.
mondjuk rengeteg játékban jól jön a sok makró, skillek miatt (nem véletlenül mmo egér) wot-ban nem lehet kihasználni, esetleg ha akkora fanatikus, hogy minden gombot arra bindel ami használatos és nem használ billentyûzetet 😄 bár akkor mivel szidja a noobokat?😄
Ez tiszteletre méltó, fõleg annak fényében, hogy ami a te artydból ülve "nem elég aktív"-nak tûnik, az sokszor annyi, hogy szerencsétlen nem mer megmozdulni, mert fél hogy széttépi az ellenséges arty. Mellesleg imádom hogy az artysoknak ilyen kifinomult fogalmaik vannak az aktivitásról, miközben a map végében csücsülve, kényelmesen bujkálva töltik a meccset.
Elég lesz már a képekbõl köszönjük, ez nem egér hardver topik. Zárójelben jegyezném meg, hogy 12+2 programozható gombot senki sem tud fejben tartani vagy kihasználni. Egyszerû parasztvakítás az egész.

Én az arty azon tulajdonságát szeretem hogy õ van hátul és minden zöldet lát. Ha valaki nem elég aktív akkor átmegyek komiszárba. 😊)))
Természetesen egy embernek. Minek adnának egy kitüntetést azért ha nyer a csapat?
az oldalán 12 gomb van lehet ott variálni melyikre mit állítsak
Metalmilitiakid
Én most csak azt nem értem, hogy itt a csapatnak kell elpusztítani a teljes csapatot, vagy egy embernek. Mert a medál neve is többesszámban van, meg az az all playeres rész is kicsit bezavar nekem.

Nem hiszem hogy bárki per pillanat bárki magáénak mondhatna ilyet, ha lenne is. Randomban legalábbis biztos nem.
Metalmilitiakid
Az nem terheli az egeret. 4 év folyamatos Diablo 2 na az terheli az egeret 😄

Metalmilitiakid
Néztétek már ezt az egész csapatot öld meg medalt ? Ez mi az isten akar lenni ?
"Medal of Raseiniai Heroes" - for destroying the whole enemy team (not less than 14 vehicles). Medal will be granted automatically to all players, whose maximum destroyed in battle is equal to 15.

Boron Power
Hát ez nem egészen igaz, az olcsó az tuti, hogy fogyóeszköz, de pl. nekem a G5 az már 5-6 éve megvan. És cod2,4,5,6 és 7, BFBC2, BF3 ment vele végig, az elején még komolyan klánokban, tehát volt terhelve rendesen és még mindig mint az új.

Mondjuk sztem ez a játék nem igényel ilyen szintû egeret.

ruszkiknál ez a KV széria elég ütõs. Elég hamar brutális ágyút kapnak.
A ruszki tankokon vannak a legnagyobbat sebzõ ágyúk?
Ezt KV5 el szerintem még érdemes is megnézni. Bár igaz az arty segítsége nélkül nem sokat értem volna, és könyörögtem hogy segítség...segítség, és az ellenfél se állt a helyzet magaslatán, szóval inkább csak szerencsém volt, de ez igazán jó csata.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez az!
A gerinctelen artyval volt, és még meg is lõtte a top tankjukat.
Aztán meg fel van háborodva. <#nevetes1>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Szégyeld magad artyval vagy. <#vigyor>
az M12 jó kis masina =D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem értem mi a problémád a top tankokkal. Tartották a bázist, ameddig tudták.
Viszont az arty, meg az amcsi td szabotõr volt.
Ilyen gerinctelenül lövöldözni a top tankokat. Ezzel csak az ellenségnek segítettek.<#vigyor><#idiota><#vigyor>
Én biztosan reportoltam volna az artyt.<#banplz>

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ah...de jó csatát vívtam KV-5-el. Komolyan...ez nagyon tetszett. 5 kill, 85 ezer credit. (prém nélkül persze)

Kilõve többek között két tier 8-as. Igaz, a Tiger II elintézésében segített az arty, meg õ maga is bénázott, szóval nem az én érdemem, de akkor is két tier 8-as tank, plusz pár apraja, meg Hummel, meg Jagdpanzer IV lesebzése 1%-ra...

Ez igazán örömteli csata volt.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

mx518 van meg 8 éve, logitech felirat lekopva.. a belsejében istentelen mennyiségû por-kosz lehet már de még bírja ^^ Wotban csak a dpi növelõ csökkentõ plusz gombot használtam eddig, de most hogy mondjátok repair kit-et meg first aid-et lánc-ammo-töltõ javítást+gyógyítást a plusz három gombra nem lenne hülyeség bezizzenteni. Valaki próbálta a játék enged bindelést vagy makrót? Vagy csak a hozzá adott szoftverrel lehet ügyeskedni?
Ezen besírtam.
Ok, csak nem tudom miért nem kedvelitek.
Az ágyút aláírom, hogy kicsit sebez, és pontatlan, viszont kis tierû csatákban eszméletlen kis dög az.
Nagy tierben, meg imádtam, amikor a kv3 forgolódott utánam, mert belelõttem. Igaz, hogy nem sebeztem, csak zavarta, hogy piros a képernyõ.
De amit nem tudtam én megcsinálni azt megoldotta 1 csapattársa, aki a segítségére sietett a kv-nak, és miután engem próbált kilõni, oldalba kapta a kv, és leégette.

Érdemes megnézni hogyan dolgoznak össze a top tankjaink platonba. Szerintem még a legprofibbak is tanulhatnak belõle. (degenerált barmok de ma ilyen napom van)
De bitangul néz ki!
Az a baj, hogy van egy MX510-em már vagy 6-8 éve és az istennek nem akar tönkre menni. 😊
elképzeltem ahogy ez az szuperegér ráhangolódik a WOT-ra😊
G8 AP lõszer
G7 HE lõszer
kettõ egyszerre aranyskuló
oldalán lévõ gombok:
1. sniper mód
2. target lock
3. elsõdleges pótfelszerelés
4. hmm? 😊
mostani egerem is 20K volt 3 éve az G5 volt megérett a cserére meg szülinapi ajándék lesz de megtudnám venni amúgy is😊
Metalmilitiakid
Én egeret 10k környékén veszek mindig, mert annak már megvan a pontossága és az érzékenysége is, ami egy rendes játékhoz kell. 5k környékén esetleg lehet találni 2000 dpi körülit de az is igen ritka.