World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A pontos lövés meg orosz tank valahogy nem passzol össze 😄
De tény hogy sokat javít rajta.

WoT: Nishizumi77

Stabilizátort, célzásgyorsítót. Gyors, dinamikus tank, így még mozgás közben is pontosan fogsz lõni.
Sziasztok.Valakinek van tapasztalata magasabb szintû francia td-k rõl?tier 6-tól elég veszélyesnek tûnik top ágyukkal.Úgynéztem a legpontosabb és leggyorsabb ágyúik vannak.Valakinek teszt szerverrõl tapasztalat????
Jól. Tier limites szinte mindig top tank, masszív, és nagyon gyorsan, nagyon sokat lõ. Használható. Szokszor nagyon élvezetes. Ma is volt egy Top Gun-om vele

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Az artyk mostanság növelt sebzése miatt én repeszálló páncélzatot tennék fel.

„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”

Na 5k free XPt nem számolva már csak 2500xp kell az ARL V39hez. Viszont az S35-CAt megtartom, a 90mmes ágyút ezzel fejlesztem ki, majd kell ARLhez mivel kötelezõ kifejleszteni különben nincs über 90 és kövi tank.

IS-3-ra mit ajánlotok nagy kaliberû töltés gyórsító mellé? én a célzás gyórsítót gondoltam. esetleg valakinek valami jó észrevétel vagy segítség? 😊 köszönöm!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

110 az átütés, többnyire top tank vagy vele. Mi kell még?
Hali.

Azon gondolkodom, hogy veszek egy Churchillt farmtanknak, mert jobban megéri, mint néha prémiumt venni.
A kérdés, hogy mennyire használható a játékban, a löveg elég gyenge átütésü, és az MM besorolása tényleg max tier6?
Na igen, mindig ez van, megcsinálnak valamit szarra, átszenveded magad rajta, aztán mire javítják már rég túlhaladtál rajta.

az lehet, de legalább mást nem szivatnak már meg....
mire javítják már úgyis t7-8-ban fogsz ülni^^
látod-látod, így már senkit sem érdekel, hogy a JPzIV 136-os pennel szaladgál változatlanul, problem solved! :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

told addig a t5-el amíg összegyûlik a free 😄 szoktak ritka nagy baromságokat csinálni jobb rá felkészülni:-/
nem, nem is néztem.... azért ezt nem néztem ki volna a WG-sekbõl....
tier 5 stock = pontos, gyors, 144mm pen
tier 6 stock = pontatlan, gyors, 68mm pen..
lehettél volna azért annyira elõrelátó, hogy megnézed a következõ td adatait mielõtt elhasználod rá a free-t, hogy kifejleszd és megvedd. 5k nem a világvége azért, hogy elkerüld az idegbajt.
oks 😊 nyomjon rá más is pls +1et hátha fetûnik a WG-seknek hogy vmit nagyon elszúrtak....
jó jó nem sok az az 5000 exp talpra... de a 100 exp se sok csatánként amit összeszedek alap gunnal XDDDDD
megvan 😄

tessék 😄

FUCKING 😄
Fórumból, beírják hogy please don't use the F word, és lehet kapsz 1-2 read only bant 😄
Amúgy melyik topikba írtad? Nem találom, adtam volna rá egy +ot 😄

jah, és majd ha egyszer lesz ARL V39-ek, akkor tudni fogjátok hogy FUCKING igazam van 😄😄
szerinted érdekel? 😊
am honna? fórum vagy game? XDD
Azokat a fuckingokat tuti ki fogják moderálni.

Vajon hány nap ban-t kapsz?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Írtam WG fórumba hogy basszák meg ezek az idióta WG-sek........

Please WG fix the ARL V39!!!!!!!
The stock gun is FUCKING SHIT! Are you FUCKING kidding me????
68mm penetration in tier6!!!!!!
And i cant change a gun, cose need to research the suspension!!!!!!!!!!
WG..... its a big joke!
Why not use the "17 pdr AT Gun MK.II" to stock! 144mm pen..... .... ....... ........
Kössz a válaszokat!

Csörcsim utoljára zárt bétában volt, de most nemrég kapott tier korlátot, azt hiszem T6 a max amibe berakja a játék. Általában dicsérik szóval jónak néz ki.

Én még féláron vettem és nem bántam meg! Kellemes, gyorsan lõ, egész jól fizet! 😊
Jól, prém acc nélkül hozhat 15-20-25 ezer creditet is, gyõzelem esetén. Javítás és lõszer minimális. Hát annyira gyorsan nem jön vele a credit, de jön.

Jól fizet a Churchill egyébként? Gondolkodok valami prémiumtankban, de nincs kedvem sokat adni érte.

Aha, itt a következõ. A kép magáért fog beszélni. Kép

Onnan, a kezdõpontról a csata végig nem mozdultak el. Ott kempingeztek. Mi voltunk a támadók. És ott álltak...a kezdõponton...(amúgy ezt megnyertük, mert a Csörcsivel áttörtem, és befoglaltam)

Nem egyszer találkoztam már ilyenekkel. Viccesnek hiszik magukat.

Elég peches lehetsz😊. Az utóbbi 3 napban én csak csodálkozom, hogy egész jó csapatmunkákat produkáltunk randomban 😊.

Ezt azért szeretném én is tudni, hogy miért is jó így bosszantani a másikat. Egy alkalom volt, amikor valami kis fing játszotta el ugyanezt a SU152-m elõtt. Én nem akartam kilõni a bünti miatt hát egy darabig vártam, aztán odajött az egyik csapattárs és kilõtte.
Amúgy ja. Azért az M40/43 már nem viccel😊. Én S51-el már one shootoltam IS3-at...

És nem...ilyen nincs...hát ilyet...hát minden csatában csak teljesen fogyatékosok? Sigfried Line. Zászlófoglalás. Nem hiszem el. Egyetlen egy tank se ment tõlünk foglani! Egy se! Ezeknek nem tûnt fel hogy mi a halál fasza a kicseszett játékmód amiben vannak?!

Ja és a legjobb...a Pz III/IV megindokolta, hogy azért nem kell foglalni mert azt kilövik. Ja, csak itt foglalni kell! Mert ha másik csapat befoglal akkor vesztünk! Ezt nem lehet felfogni?

Természetesen aki kioktatt 2690 csata alatt csinált 1483 kill-t...hihetetlen. (churchill-el, 54 kör alatt 26 killt csinált csak...siralmasan szar)és 44%-os pontosággal lõ.

Nem értem...ma az összes matyi klón játszik vagy mi van? Minden csatában csak ilyenek...

Ha jól tudom ezt a Tank Ace-t nem csinálják már egy ideje, mert elfogyott a lóvé. A grafikától eltekintve nem volt rossz. Battlefield stílusú, tehát újraéledsz kilövés után és adott frag elérésekor nyert az aktuális csapat. A lövedékre hat a gravitáció és a távolsággal csökken a sebzés is, míg egy bizonyos távolság után hiába lövöd az ellent, nem okoz sérülést. Ami igazán tetszett benne, hogy a sivatagos pályán egyszer csak jött egy homokvihar, amiben tényleg nem látsz szinte semmit csak a kis térkép alapján jutsz el a társakhoz. Volt egy nem tankos része is, ahol egy emberkét irányítottál harmadik személy nézetben és egy katonai bázison kóvályoghattál extrákért és PvE küldetésekért.
A csúnya megoldás leginkább az volt benne, hogy ha kilõttek egy tankot egy kupac szar maradt utána, amit át tudtál vizsgálni és fémet, aknát és ilyesmiket lehetett találni.
Sippie
?? ennyi? Azt hittem egy lövésbõl kiszedett, még olcsón megúsztad. 😛
Metalmilitiakid
Persze erõsíteni kellet az artykat, a pantheremre rálõtt egy m40/43 a következõ történt: track leesett, rádió meghalt, optika meghalt, ágyú szétment, lövész meghalt, rádiós meghalt és 884 sebzés. Nem volt elég a crit eddig.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Azt a büdös hétszentségit...El Halluf. Szóval a hülyeség újabb magas foka.

Na. Megyek elõre KV-5-l, erre egy KV2 keresztben el állja az utam. Ha kiakarom kerülni balra, akkor elém tolat ha jobbra megint. Bármerre akartam kerülni ezzel szórakozott a hülye idiótája! Amíg ki nem lõttem. Mi van ma? Álltalános hülyeség nap? Két team killer, meg ez az idióta mára egy kicsit már sok!

Neve amúgy: Bartek1314. 1547 csata alatt 476 kill!

De mivel kilõttem a hülyét, én fizetthettem 17 ezer creditet...

ok, akkor a többit priviben

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

9-10 körül, sötétedés után

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nohab
Még január elején volt a felháborodás miatta. Túl feltûnõen csökkentek a bevételek, és megpróbálták kimagyarázni magukat. Mivel a tömeg még akkor sem nyugodott le, ezért benyomtak egy "elsõ nyertes csata triplázót", ami már megtette a hatását, és csönd lett.
igen, ezt kegyetlenül beszoptam!!!!!!!!!
Mentem teszt szerón a legjobb gunnal, 105össel, a gyengébbik 90essel meg még ott van a long 75mm vagy mi a stock-on kívül....
erre mivan?
ARL V39 kifejlesztve! megveszem! na mondom akkó' tegyünk rá vmi gunt....
"nagyobb teherbíróképesség szükséges" <#wow1><#wow1><#wow1>
ha ezt tudtam volna félreteszek 5k free-t ......

nah megyek statot rontani ezzel a csoda gunnal xddd <#vigyor2>
Nem túl igéretes. Mondanám, hogy arra talán jó, hogy megijedjenek kicsit a WG-nél, és elkezdjék javítani a játékot, de sajnos nyilvánvaló, hogy a hülye ruszkik csak akkor fognak beszarni, mikor már vodkára se lesz pénzük. Az meg, a sok prémes vérpistának köszönhetõen még odébb van.
Ez valami ultra fosnak tûnik. Mik azok a rémesen megrajzolt emberek akik les fel szaladgálnak?
A tankok meg úgy mozognak mint a nem is tudom...ilyet utoljára az Need for Speed-ben láttam...és még arty sincs!

Nem, nem. Sikerült megértenie aztán ,hogy nem egy tier X-es ágyúról van szó.

Csakhát...sok olyan játékos van akinek valahogy bonyolult ez a játék.

Lefogadom, vannak akik úgy mennek IS4-el, hogy nem értik miért ilyen gyenge a ruszki tankjuk...tier X-es elvégre...és nem tûnik fel nekik ,hogy a D25T-t használják...nem tûnik fel nekik hogy csak 175 az átütése, el se olvassák.

Van valami tank ace, de ahogy látom ez egy fos a wot-hoz képest. Pedig már nyílt béta asszem.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Höhö... Matyashun?
Hát mert ezt szerintem direkt a hülyék miatt rakták bele...

Nézd, volt egy gyerek , aki azt mondta, hogy gonosz OP oroszok, mert a KV3 meg kapja az IS4 ágyúját...mennyire OP...( a 122-es D25T...banyek!!!!)