World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, a Pz38H-t csúnyán nerfelték, lényegében már egy MS-1 is képes átlõni.

Sokan nem képesek megérteni, hogy az arty tulajdonképpen miért is van bent a játékban és milyen szerepet tölt be, de ezek az emberek soha nem is fogják. Sok jó játékost ismerek, akik több ezer csatát játszottak le artyval, de ennek ellenére tudnak mással is játszani, sõt tankkal sokkal eredményesebbek, mint az ominózus fekete báránykánkkal. Mondjuk az eddigiek alapján te biztos nem tartozol közéjük, de még nem vagy menthetetlen. A döntés a te kezedben van; mert vagy maradsz trollkodni és moderátorhoz futkosni, mert egy csúnya bácsi rosszat mondott rád, vagy felülemelkedsz ezen, és játszod tovább ezt a játékot funból(?). Ennyi a történet.

Tudod kinek életcélja ez vagy bármilyen játék. Annyira az élet célom, hogy kb 5 napja ha 1 órát nyomtam vele.
Hamár London, meg olimpia

Sajnos amíg egy játékot életcélnak veszel addig csak csalódás fog érni.Emlékezeted meg szelektív és sekélyes mert nem emlékszel arra miért játszok.
Azért még azzal az bónusz kóddal is megdobhatnának minket😊.

"Ne is várjátok hogy abba hagyjam mert fogok én még ide pár egyhitelést linkelni az tuti"

Akkor te meg ne csodálkozz, ha még egy pár buzi artista el fog szállni az éterbe. Amúgy kezdesz egy idegsítõ torll-ként viselkedni aki direkt csak provokálni akar.

Nagyon örülök, hogy nem vagy sem kollégám, sem szomszédom, barátom ilyen viselkedéssel nem lehetnél soha.
..sajnos mar nagysagrendlileg sem oylan mint regen. anno nagyon kellett celozni hol lovi az ember,d e ez mara mara mult. gyakorlatilag bmilyen szogbol. emellett, nagyon lassu. ha pedig bekerulsz tier3 csataba, akkor nagyon halovany azok ellen mar.

akkor mar inkabb a B2 740(f)-et probald ki.
Hát a videó alapján inkább aranyos, mint használható. 😊

Engem valahogy jobban érdekel a PzKpfw 38H735
😊)
Dixtroy
Ez hatalmas. NassusXDD
Röviden

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Maala
Ah, már megtaláltam (most bezzeg egybõl, lol), szóval hasonló lesz, mint oroszoknál az S-51es volt anno a KV-ból.

Igazából engem a mozgékonyság egy tankban jobban érdekel, mint a páncélzat. Azt el tudom fogadni, ha egy tank harci trabant szintû páncélzattal rendelkezik, azt viszont nem, ha a fordulékonysága, mozgékonysága rossz.

Ráadásul szerintem T8as TDként elég sokszor felrak majd T10-es csatákba is, ahol már édesmindegy, mert minden át fog lõni a 200mm-es fronton is.

De majd ha odajutok, kiderül, mit választok, még úgy is csak stug3-nál tartok. (Bár most megtetszettek eléggé a német-amcsi-francia jószágok, felüdülés a szovjetek után, így lassabban haladok a sokkal egyszerre)

A T-44 meg... jó tank, de csak ha fullos motor van rajta. 😄 Addig kínszenvedés volt 1v1-ben heavyk ellen. T_T

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mondja ezt aki napi szinten 30 hsz bõl 20 kapásból sírás mert kitalált elvek alapján játszik. 😄 Legjobb mikor mindenkit hülyének nézel a játékban csak te vagy okos.
Type 62nek csak a hypeja lesz nagy, mindneki be van sózva tõle hogy fúúúúú meg a sírások, hogy minek kell ezt? pl ez: god, why?! Type 62 is T6 :o AMX12 can start to dig it's own grave 😞 brühühü brühühü
Aztán élesben kb annyira fog zavarni mint egy T5-6os light.

WoT: Nishizumi77

Vhol van fent lista az EU serveren várható eventekrõl?

BF3: Atomiccore

Jaja nem rossz, kb mint a chaffee ágyúja.

rosszabb
..kb mint egy amx12t.
Az ágyúja egész korrekt T6 szinten.

20 euro túl sok érte, max 15öt ér meg szerintem.

Basszus, sikerült elérned, hogy alig várjam, pedig már azt hittem nem fogok semmilyen tankot várni 😊 Az lb1 az tudtam, hogy kurva jó gun, akkor már csak azt a rohadt 30k-t kell összeszedni 😄

Ilyen szabály nincs, de mit nem értesz? Utáljuk az arty-stákat. Ennyi. Aki meg még veri is magát és büszke rá, azt még jobban.

A buzikkal sem az a baj hogy buzik. A baj akkor van, ha nyílt téren rázzák a seggükkek, és örömmel mesélik el hogy kiket kukiztak seggbe a hétvégén.

Ha már arty-zol tennéd magadba, a szobád magányában. Ez van, és nem fog senki meg szeretni. Mégegyszer, az arty-sták közutálatnak örvendnek. Slussz.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Na meg 690 a HPja, egy T10 TD csúnyán néz rá és szétszakad.

elsõre tényleg nem túl meggyõzõ...
Pontosan, azért van szaggatottan jelölve.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Ó, hogy light.. Úgy már mindjárt más a leányzó fekvése.

Type 62 ránézésre nem nagy szám, páncélja szinte semmi, még a leo is viszi szembõl és mivel light ezért repül T10es csatába is, scoutra meg nem tudom hogy alkalmas e, mivel 50 a max sebessége, max flankelgetni lehet vele, de T10be az nem valami hatásos.

Igen olvastam, no hát majd meglátjuk. Már látom a sok type 62-t ahogy ellepik a T6 csatákat:Ð..

Istenkém, nem érted, nem érted. Ha ennyi magyarázatból sem eset le, hogy mit rontottál el a kezdeteknél akkor kész feladom.

Lovagolsz az artista buzizáson. Ez még az átlag itteni fórumozó ingerküszöbét meg sem hatja.

Jobban tennéd amúgy ha niket váltanál és elkezdenéd újra itt a fórumon és mondjuk nem úgy, ahogy most tetted. Mert az az ember aki úgy indít mint te az sajnos itt elkapálta magát. Ráadásul az óvódás árulkodós, feljelentgetõs, embereket sem szeretik. De megsúgom a IRL (azaz való életben) sem túlságosan vonzó tulajdonság. Nem lennék a szomszédod, mert mindenért bíróságra, meg rendõrségre járhatnék...
Mutass egy szabályt hol van leírva hogy itt nem lehet artys statot belinkelni. Akkor ne hõbörögjön senki ha nem foglaljátok írásba. Ezen elgondolkodhattok ha esetleg kiírjátok nem lenne ilyen többet.Ne is várjátok hogy abba hagyjam mert fogok én még ide pár egyhitelést linkelni az tuti. Szedjetek lónyugtatót ha nem bírjátok a feszültséget.
Na, roppant módon a lényeget vázoltad.
Magam részérõl arra kaptam fel a fejem: Mire elég 120mm páncél?
😊 Hát nem tartanék elõadást.
Köszi, hogy megelöztél. 😉

A T-44 (személyes magán vélemény következik!!!)a legjobb T8 med,amivel játszottam eddig(csak pershing nem volt még de már T20-nál járok).
-Jó páncél(tierhez+med-státushoz képest)
-Nagyon fürge(top motorral!)
-Szuper jó medes ágyú(LB-1 ofc)
(csak éld túl a stockot és meghálálja nagyon😊
Igazi flenkelõ és falka masina,én megtartottam a T-54 után is.
Itt a Stat vele,hogy nem a levegõbe beszélek.

Maala
Ezt úgy érted, hogy a Ferdinandra csak tiger P-rõl lehet majd átmenni?

Kerestem tech tree-t, de sehol sem találtam, tudsz adni egy linket?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Köszi, legalább nem szarból lépek fosba 😄
Akkor megpróbálom minnél hamarabb átlépni ezt a csodát, de be kell ismernem, hogy már-már m3 lee magasságokba emelkedik, pedig azt hittem annál szarabb nincs 😄

..pedig nem nyomdahiba. a leirasban:

"The Type 62 is a brand new addition to the EU World of Tanks server."
A tech tree-ben sehol nincs feltüntetve átjárás a 2 td ág közt, úgyhogy szerintem egy elég halvány reménysugár miatt ne szívasd magad a p2-vel feleslegesen, mert nagyon nem dicsérik.😄

Ha még távol van a t8, akkor szerintem várd be a 8.0-ás teszt szervert, próbáld ki mind2-õt és az alapján dönts! Meg hátha kap egy kis buffot a p2 majd. De jp-rõl ferdire csak 8.0-ig lesz lehetõséged átmenni, azzal a pöccsel elveszik az átjárást, így jó lenne ha meglenne arra az xp.

A német fanokat elõszeretettel fejik meg, valszeg azért nincs átjárás a td ágak közt.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Különféle okokból, divat itt bizonyos témákban durva kiszólásokat elereszteni. <#rolleyes> Ezeket a helyükön kell kezelni. Szerintem lépj túl rajta, néha van hasznos infó is.<#wave>

[HUN]Kami*, kiskami*

szabii98
Kíváncsi vagyok erre a type 62re
lehet vennék egyet o.o

I met God. She's black

érdekes..

😊
type62 eu szerveren?

http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/
EU szerón pedig lehet venni 24-tõl 31-ig Type 62-t.

És nálunk dettó:

http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/
Maala
Nálunk is lesz 24-31 közt, nyugi. 😊

Azért arra kíváncsi lennék hogy állnád a sarat a helyemben mikor kb 4. ember ügyeskedik azon hogy tudjon kiútálni innen vagy csak találjon egy pontot rajtad hogy érvényesüljön az õ akarata egy olyan dolog miatt amit itt kb nem több mint 10 ember talált ki. Mégpedig hogy aki nem áll ki a tankjával a másik elé az gerinctelen és homoszexuális. Poén hogy már linkeltem is az adatlapomat és így se esik le nekik mit mûvelnek.
Még annyit amúgy, ha nem értenéd az elõzõ hasonlatomat (életkorból fakadóan ugye). Bejössz a fórrumra és frenkizel, hogy jaj milyen nagyon jó vagy s-51-el AP-vel (átlag sebzésed 900). Erre írnak, nagyon harmatos a 900-as meccsenkénti átlag sebzés, és hogy az s-51-et inkább HE-vel kéne használni. De nem te véded a véthetetlent.

A beoszlásokon meg ne csodálkozz. Mikor itt az emberek 80-90%-nak tele van a töke az artykkal, akik egy lövésbõl teszik tönkre a játékukat. Erre te beírod, hogy milyen frenki s-51-el kilõni egy lövésbõl egy t32-t, és jaj de fasza volt, meg éljen-éljen. Ez olyan mint bemenni egy bika karámba pirosra festve. Esetleg egy éhes oroszlán bajszát húzgálni.

Én is lõttem már ki GW pantherrel type59-et fullosat egy lövésbõl mikor full gázon ment. De nem jöttem örömködni ide publikusan, hogy ja de frenki. Sõt elnézést kértem a csávótól és nem hergelem. Tudod ha bemész a gettóba, hogy utálom a büdös nigereket, akkor ne csodálkozz, ha laposra vernek.

De most is nyugodtan szaladjál moderátor bácsihoz, hogy gonosz bácsik cunyákat mondanak, és igenis jöjjön és büntesse meg õket...
jenkiknél Happy Tank Day és akciós Type

http://worldoftanks.com/news/1478-happy-tanks-day/