World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor te meg ne csodálkozz, ha még egy pár buzi artista el fog szállni az éterbe. Amúgy kezdesz egy idegsítõ torll-ként viselkedni aki direkt csak provokálni akar.
Nagyon örülök, hogy nem vagy sem kollégám, sem szomszédom, barátom ilyen viselkedéssel nem lehetnél soha.
akkor mar inkabb a B2 740(f)-et probald ki.
Röviden
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Igazából engem a mozgékonyság egy tankban jobban érdekel, mint a páncélzat. Azt el tudom fogadni, ha egy tank harci trabant szintû páncélzattal rendelkezik, azt viszont nem, ha a fordulékonysága, mozgékonysága rossz.
Ráadásul szerintem T8as TDként elég sokszor felrak majd T10-es csatákba is, ahol már édesmindegy, mert minden át fog lõni a 200mm-es fronton is.
De majd ha odajutok, kiderül, mit választok, még úgy is csak stug3-nál tartok. (Bár most megtetszettek eléggé a német-amcsi-francia jószágok, felüdülés a szovjetek után, így lassabban haladok a sokkal egyszerre)
A T-44 meg... jó tank, de csak ha fullos motor van rajta. 😄 Addig kínszenvedés volt 1v1-ben heavyk ellen. T_T
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aztán élesben kb annyira fog zavarni mint egy T5-6os light.
WoT: Nishizumi77
BF3: Atomiccore
A buzikkal sem az a baj hogy buzik. A baj akkor van, ha nyílt téren rázzák a seggükkek, és örömmel mesélik el hogy kiket kukiztak seggbe a hétvégén.
Ha már arty-zol tennéd magadba, a szobád magányában. Ez van, és nem fog senki meg szeretni. Mégegyszer, az arty-sták közutálatnak örvendnek. Slussz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Lovagolsz az artista buzizáson. Ez még az átlag itteni fórumozó ingerküszöbét meg sem hatja.
Jobban tennéd amúgy ha niket váltanál és elkezdenéd újra itt a fórumon és mondjuk nem úgy, ahogy most tetted. Mert az az ember aki úgy indít mint te az sajnos itt elkapálta magát. Ráadásul az óvódás árulkodós, feljelentgetõs, embereket sem szeretik. De megsúgom a IRL (azaz való életben) sem túlságosan vonzó tulajdonság. Nem lennék a szomszédod, mert mindenért bíróságra, meg rendõrségre járhatnék...
Magam részérõl arra kaptam fel a fejem: Mire elég 120mm páncél?
😊 Hát nem tartanék elõadást.
Köszi, hogy megelöztél. 😉
-Jó páncél(tierhez+med-státushoz képest)
-Nagyon fürge(top motorral!)
-Szuper jó medes ágyú(LB-1 ofc)
(csak éld túl a stockot és meghálálja nagyon😊
Igazi flenkelõ és falka masina,én megtartottam a T-54 után is.
Itt a Stat vele,hogy nem a levegõbe beszélek.
Kerestem tech tree-t, de sehol sem találtam, tudsz adni egy linket?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Akkor megpróbálom minnél hamarabb átlépni ezt a csodát, de be kell ismernem, hogy már-már m3 lee magasságokba emelkedik, pedig azt hittem annál szarabb nincs 😄
"The Type 62 is a brand new addition to the EU World of Tanks server."
Ha még távol van a t8, akkor szerintem várd be a 8.0-ás teszt szervert, próbáld ki mind2-õt és az alapján dönts! Meg hátha kap egy kis buffot a p2 majd. De jp-rõl ferdire csak 8.0-ig lesz lehetõséged átmenni, azzal a pöccsel elveszik az átjárást, így jó lenne ha meglenne arra az xp.
A német fanokat elõszeretettel fejik meg, valszeg azért nincs átjárás a td ágak közt.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
[HUN]Kami*, kiskami*
http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/
http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/
A beoszlásokon meg ne csodálkozz. Mikor itt az emberek 80-90%-nak tele van a töke az artykkal, akik egy lövésbõl teszik tönkre a játékukat. Erre te beírod, hogy milyen frenki s-51-el kilõni egy lövésbõl egy t32-t, és jaj de fasza volt, meg éljen-éljen. Ez olyan mint bemenni egy bika karámba pirosra festve. Esetleg egy éhes oroszlán bajszát húzgálni.
Én is lõttem már ki GW pantherrel type59-et fullosat egy lövésbõl mikor full gázon ment. De nem jöttem örömködni ide publikusan, hogy ja de frenki. Sõt elnézést kértem a csávótól és nem hergelem. Tudod ha bemész a gettóba, hogy utálom a büdös nigereket, akkor ne csodálkozz, ha laposra vernek.
De most is nyugodtan szaladjál moderátor bácsihoz, hogy gonosz bácsik cunyákat mondanak, és igenis jöjjön és büntesse meg õket...
http://worldoftanks.com/news/1478-happy-tanks-day/