World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, javítva. A proofreaderem dél-afrikai és nem szinkronban toljuk.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Jó cikk. 😊

Nem nyelvtannácizni akarok, csak megakadt a szemem. A második oldal: Fan fact. Nem fun fact akar lenni? <#gonosz1>

Hi.Itt gondolom 1-et nem lõttél😞

ez a cikk nagyon jól jött, köszönöm! <#worship>
Semmit. Elsõ csata: prokhorovka védekezni kéne. Senki egyetlen egy tetves métert nem tesz meg. Ülnek a hegyen. Lementem kicsit lejjebb, hátha mozdulnak...semmi. Rámrohant egy nyavajás scout, és kifilézett. Nem ám hogy segítenének...vagy legalább arra fordítanák a csövüket...védekezni kéne csak, de úgy 3 percen belül az ellenséges csapat fele sértetlenül ott táncol a zászlónál. Ezt így hogy? Megint sokszor jeleztem,mhogy arra lefelé ház mozduljunk már...de semmi.

Második:Ensk: lemmingtrain, a lassú S-35-el nem tudtam õket utolérni, ellenben engem utolért pár ellenséges tank.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ezekben a csatákban mennyit sikerült lõnöd összesen? <#banplz>

Ferdinand vagy Jagpanther II?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Vereség
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 10. 17:09:34
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 45
Szerzett kredit: 1 626

Vereség
Csata: Ensk 2012. augusztus 10. 17:12:13
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 40
Szerzett kredit: 2 683

És ezek prémiumos körök. Ilyen csapatokat kapok zsinórban.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Most a T-54-gyel leginkább. Elõször a német vonalat húztam ki, de annyira kretén vagyok az E-50-nel, hogy inkább váltottam az oroszra.

Milyen vassal Medikázol? 😊

Úgy látom tényleg mûködik. Már pluszban is vagy. 😊

Ez marha jó volt!
Felvisítottam!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

<#rinya>

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Toby0501
Ma már megvolt az arty mészárlásért járó + osztás, te már nem kapsz.<#duhos2><#idiota>

Ugyan ilyen szitu során kiszedtem kedden egy GW Panthert én is. Elvégre haljon meg aki hülye <#nevetes1>.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Medezek, nekem többször jönnek jól, mint rosszul. Általában, ha kiszednek, az az én hibám is. Nem mozgok, nem kanyarodok idõben. Bár, amióta megvan a lámpácska az embereken, kevesebb az ilyen. Felvillan és lehet azonnal random mód riszálni. 😊

Én gyûlölöm õket, (bár most én is húzom a francia arty ágat, és rájöttem, hogy tényleg nem könnyû artyzni. Az a sok lövés ami nem talál, meg nam adja be a max sebzést... <#nevetes1>) de ez most nem azért volt.
Tegnap is ugyan ez volt, ugyan ez a pálya, játékmód. Kérem, hogy hova menjenek az artyk. Õk kijelentik, hogy nem. Pedig többen is beírták, hogy nem hülyeség amit mondok, de nem mennek.
Ám azon a pályán ha az artyk nem mennek olyan helyre ahol belõnek a sínek mögé, lehetetlen gyõzni.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Köszi!
Jéééé!
Ha tudom, hogy Tk-ért plusszokat kapok a fórumon, akkor belehúzok.
<#nevetes1>

Master91
Kaptál egy +-t, lásd kivel van dolgod. 😄
rányomsz a saját nevedre... iparkodj a teamkillekkel, mert mínuszban vagy srác! 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Csak kattints a nevedre.

Off:
A fórumon azt hol tudom megnézni hány mínuszom, illetve pluszom van?

Én nem vagyok arty ellenes, márha nem nyóc van a pályán, de azt mondom, hülyékért sosem kár. 😊

Az egész hetem olyan volt, hogy pfff.
De tudtam, hogy hétvégén úgysem játszok, így úgy gondoltam ezt ma megtehetem. <#nevetes1>

+1000000000000000 <#nevetes1>
Ez a játék egyszerûen kihozza az emberbõl az állatot. <#nevetes1>

Nem is 3 csak 1 nap bann. Teljesen megérte!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Na asszem megkapom a 3 nap bannt.
prohorovka támadó oldal. 3 artynik van, és 1sem megy olyan helyre, hogy be tudna lõni a sínek mögé.
5 percig könyörögtem, és spotoltam a sínek mögött lévõket, de nem mozdultak ki a kezdõkör környékérõl.
miután már csak 4 perc volt a csatából, és még csak 1 tankot sikerült az ellentõl kilõni beírtam még 1x. hogy plsssssssssssss menjenek már oda.
Az 1k beírta, hogy a hegyet onnan is látja, ahol van. (senki nem volt a hegyen)
Ezután eldurrantam, és sorban végig mentem rajtuk BC-vel.
Jöhetnem a mínuszok. <#banplz>

http://wot-news.com/index.php/stat/calc_new/en

WOT nick: tepi1

Master91
Hetente vagy 10 naponta frissül, nem tudom...
mindegyik jó fog hozni nagyon premmel fõleg, de arl44 elég szar sztem, vk36 vagy m6 ami jó ezek közül sztem
szabii98
Akkor sem kellene 0,5tel több zászló húzásnak 100zal több pontot érnie.. én magamnak elhiszem, hogy jobb vagyok nála, nem 1x vertem meg KTval 1v1ben 😊 csak kicsit rossznak érzem ezt a dolgot.. a másik eff módot betudja linkelni valaki? az újabbat, azthiszem volt egy olyan is 😊

I met God. She's black

Ha az a játékos irányítja a tankot, akinek az addig elért effje van odaírva, akkor nagyon jó. Tudod kire számíthatsz és kire nem.
Keretnek tényleg nincs értelme, max h meghatározzák, nehogy túl ingyenesen játszható maradjon a játék.

Am mit gondoltok most h ez az új heavy tankos akció van + az 1 napos prém, melyik tankkal érdemes neki állni a farmolásnak?
VK3601H-m volt már bár eladtam 54%-os win rátám volt vele, hát nem utáltam de pl az ARL44-hez képest a 132-es átütõerõ az ARL 212-es átütõerejéhez képest vicc.
KV-1S már ki van fejlesztve, de nem szívesen venném meg. M6-hoz kellene a T1 kifejlesztése leebõl és az M6-é utána. Lee épp a garázsban áll, mert elkezdtem kifejleszteni a 125%-os akció miatt épp ma.

ARL44-hez semmim sincs, de ha nem csak a paraméterei alapján ilyen jó akkor lehet kifejleszteném holnapra.

Kronos79: Én már megtanultam, hogy az akciók végét az életben is érdemes kivárni (persze elsõsorban az olyat, ahol van "készleten" folyamatosan), mert elég gyakran jön egy még jobb/nagyobb akció.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Az effi mód azt mutatja meg, hogy mennyire vagy hatékony, és nem azt, hogy mennyire vagy jó játékos. 😊

szabii98
Az eff mód szar. Nem mutat igazi dolgokat szvsz. haveromnak 100zal több effje van, pedig csak 0,5tel többet húzza a zászlót, meg 0,1gyel többet védekezik és többet spotol..minden másban odaverem, mégis 100zal több effije van

I met God. She's black

Érdemes volt beírni a kódot. Mindjárt jött az új event. Úgy hívom a Szarvasmarhák bõgésének napja event. Ennyi marhát, akikkel összerak. Hihetetlen. Nem védekezik, nem segít, mozizik. Jó ez a eff mod, csak az a baj, hogy nem tudja megmondani, hogy eladták az accot. Airfielden egy Löwe 1370-es effel campelte végig a csatát a bal oldali tábor feletti platón. Mikor eljutott volna hozzá az ellenfél 6-8 tankja, akkor elkezdett menekülni. Addig ment, amíg egy KV-4 bele nem durrantott. Aztán kilõtte az AMX13-70-et, akit elõtte én szedtem le 200-as HP-ra. Kétlem, hogy ekkora effel ennyire tellett volna.
Visszavettem a Tigrist pár napja. Nagyjából minden 3. meccsen felgyújtják és gyakorlatilag semmi nem pattan le róla. Mondjuk utóbbit már megszoktam az M18-ban...

https://wotinfo.hu

Höhö... az év vicce. A semminek van kerete.
Körülbelül két kattintás lehet a szerveren, egy ilyen event.

Virtuális javaknál keretet emlegetni elég vicces azért. 😊

..igen. gondolom ezert is van ez a pangas azota. Mintha valami olyat irtak volna, h egy evre egy adott keretuk van, abbol osztjak ezeket.
Én nagyon szerettem azt a tankot. Csak rég nem játszottam vele és most vicces volt visszaülni bele. Ráadásul a meccs negyedénél ellõtték a motoromat és onnantól 12 km/h-val száguldoztam a porban. A javítócsomagot meg elhasználtam elõtte már.

szabii98
öcsém...ma harmadszorra gyújtják ki a kt-t elölrõl és harmadszorra kapják ki a mocit ...

I met God. She's black

..ja h most kezdted:

1 nap premium - arra a napra minden tankodra amikor aktivalod a premium miatt +50% tapasztalati potntot kapsz, illetve +50% kreditet. akkor erdemes aktivalni, ha tobb idod van jatszani, h maximalisan ki tudd hasznalni.

a tobbi, egyszer hasznalhato fogyoeszkoz, mint a gyogycsomag, vagy a porolto. a legenyseg jartassagahoz plusszt egy csata alatt. Velmenyem szerint nyugodtan add el. valaki irta korabban, h ez +250ezer kreditet jelent.
Április az egy jó hónap volt
Easter Special
Anniversary bonus code
Az évfordulós event.
Meg volt még egy TD hétvége is.

..igen , lattam, kozbe megvalaszolta.
After inputting the bonus code you will receive all of the following:

1 day of free premium
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee
közben virkir meg is válaszolta 😊
EUba mikor? én tavaly ilyenkor kezdtem, és nemsokkal utána volt vmi évfordulós dolog EU ban is nem? lehet rosszul emlékszem