World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nem nyelvtannácizni akarok, csak megakadt a szemem. A második oldal: Fan fact. Nem fun fact akar lenni? <#gonosz1>#gonosz1>
Második:Ensk: lemmingtrain, a lassú S-35-el nem tudtam õket utolérni, ellenben engem utolért pár ellenséges tank.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Prokhorovka 2012. augusztus 10. 17:09:34
Jármû: JagdPz IV
Szerzett tapasztalat: 45
Szerzett kredit: 1 626
Vereség
Csata: Ensk 2012. augusztus 10. 17:12:13
Jármû: S-35 CA
Szerzett tapasztalat: 40
Szerzett kredit: 2 683
És ezek prémiumos körök. Ilyen csapatokat kapok zsinórban.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Felvisítottam!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Tegnap is ugyan ez volt, ugyan ez a pálya, játékmód. Kérem, hogy hova menjenek az artyk. Õk kijelentik, hogy nem. Pedig többen is beírták, hogy nem hülyeség amit mondok, de nem mennek.
Ám azon a pályán ha az artyk nem mennek olyan helyre ahol belõnek a sínek mögé, lehetetlen gyõzni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Jéééé!
Ha tudom, hogy Tk-ért plusszokat kapok a fórumon, akkor belehúzok.
<#nevetes1>#nevetes1>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
A fórumon azt hol tudom megnézni hány mínuszom, illetve pluszom van?
De tudtam, hogy hétvégén úgysem játszok, így úgy gondoltam ezt ma megtehetem. <#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
prohorovka támadó oldal. 3 artynik van, és 1sem megy olyan helyre, hogy be tudna lõni a sínek mögé.
5 percig könyörögtem, és spotoltam a sínek mögött lévõket, de nem mozdultak ki a kezdõkör környékérõl.
miután már csak 4 perc volt a csatából, és még csak 1 tankot sikerült az ellentõl kilõni beírtam még 1x. hogy plsssssssssssss menjenek már oda.
Az 1k beírta, hogy a hegyet onnan is látja, ahol van. (senki nem volt a hegyen)
Ezután eldurrantam, és sorban végig mentem rajtuk BC-vel.
Jöhetnem a mínuszok. <#banplz>#banplz>
WOT nick: tepi1
I met God. She's black
Am mit gondoltok most h ez az új heavy tankos akció van + az 1 napos prém, melyik tankkal érdemes neki állni a farmolásnak?
VK3601H-m volt már bár eladtam 54%-os win rátám volt vele, hát nem utáltam de pl az ARL44-hez képest a 132-es átütõerõ az ARL 212-es átütõerejéhez képest vicc.
KV-1S már ki van fejlesztve, de nem szívesen venném meg. M6-hoz kellene a T1 kifejlesztése leebõl és az M6-é utána. Lee épp a garázsban áll, mert elkezdtem kifejleszteni a 125%-os akció miatt épp ma.
ARL44-hez semmim sincs, de ha nem csak a paraméterei alapján ilyen jó akkor lehet kifejleszteném holnapra.
Kronos79: Én már megtanultam, hogy az akciók végét az életben is érdemes kivárni (persze elsõsorban az olyat, ahol van "készleten" folyamatosan), mert elég gyakran jön egy még jobb/nagyobb akció.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
I met God. She's black
https://wotinfo.hu
Körülbelül két kattintás lehet a szerveren, egy ilyen event.
I met God. She's black
1 nap premium - arra a napra minden tankodra amikor aktivalod a premium miatt +50% tapasztalati potntot kapsz, illetve +50% kreditet. akkor erdemes aktivalni, ha tobb idod van jatszani, h maximalisan ki tudd hasznalni.
a tobbi, egyszer hasznalhato fogyoeszkoz, mint a gyogycsomag, vagy a porolto. a legenyseg jartassagahoz plusszt egy csata alatt. Velmenyem szerint nyugodtan add el. valaki irta korabban, h ez +250ezer kreditet jelent.
Easter Special
Anniversary bonus code
Az évfordulós event.
Meg volt még egy TD hétvége is.
1 day of free premium
5x Extra Combat Rations
5x Case of Cola
5x Chocolate
5x Improved Combat Rations
5x Strong coffee