World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak simán telepítsd fel és ennyi 😊
http://www.2shared.com/file/8_YOyIWL/DokanInstall_060.html
Ezt csak akkor másold a fõkönyvtárba, ha érdekel az xvm mod.
Ha bemásoltad akkor a wot-xvm-proxy exéjére jobb klikk tulajdonságok,
és a kompatibilitásnál jelöld be azt hogy rendszergazdaként indítsa!
Majd ezzel az exével indítod a játékot!
(ha felugrik egy dos ablak vagy mi, azt hagyd úgy)
(a res_modsba már benne van minden, az én könyvtáramból másoltam ki.)
azt a 2 fájlt a wot fõkönyvtárba kell másolni, és azzal az exével indítani! Jónak kell lennie!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Hol a hiba?
Elõre is köszi!
A tankot ettõl függetlenül imádom, egyik kedvencem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nekem viszont ilyeneket adott kb. 5-öt egymás után. 800-1000 xp és vereség.
A 8-9.-re sikerült leduplázni a tankot, akkor is csak véletlenül nyertünk...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ha majd veled beszélek akkor te vagy a csajom vagy mi? 😊
Letöltés
(a kissebbik download feliratra katt, ne a nyagyobbikra)
garázsóra
nem prém garázs hasonlít a prémgarázsra
A legújabb xvm mod
árkád - arty - sniper célkereszt! (tökéletes)
damage panel (alap kinézet, találatok feljegyezve)
kamera zoom (artyra is)
minimap (jobban látszik hol vagy, és merre áll az ágyú és a tank test, továbbá szebb zászló ikonok!)
és egy kis óra a játék képernyõ bal felsõ sarkán 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
A végén a csávó kiakadása csak hab volt a tortán, fõleg mivel az elején nem is tudta hogy most mit miért 😊
Miután normális hangnemben megkértem az amxet hogy fejezze be a spammot, a platoontársa beküldött egy STFU-t. Gondoltam a csávó jó lesz fedezéknek 😄
http://www.tenke.hu
I met God. She's black
Ha gyökér a csapat meg kell próbálni letojni az egészet és még többet kihozni magunkból.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én most azon agyalok, hogy feldobom a 7,5-öst, és majd a 100%-os legénységgel újra megpróbálom a tízésfelest.
2 másodpercen belül lenulláztak csapattársaim 😊)
Ha nem érdekelt volna simán ignorálod.
(fellengzõs duma perked még nem érte el a 100%ot).
11 vereseg
1 dontetlen
6 gyozelem
Igazi harcos revansot vesz a csatában, pl agyonlövi az SPGket helyben. Ezt te tudod a legjobban 😄
[/url][/img]
Komolyan mondom még az arlv39 és jobb volt ennél...😄 (lehet túl sokat vártam tõle arl után...pl. v csak t25 miatt van olyan érzésem h ez a tank szar...😄)