World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam az szokott a probléma lenni, hogy nem másolom át az xvm.xvmconf fájlt, így csak a verziószám és az idõ jelenik meg a stat nem.
darki81
ez az xvm modhoz kell!
csak simán telepítsd fel és ennyi 😊
http://www.2shared.com/file/8_YOyIWL/DokanInstall_060.html

Ezt csak akkor másold a fõkönyvtárba, ha érdekel az xvm mod.
Ha bemásoltad akkor a wot-xvm-proxy exéjére jobb klikk tulajdonságok,
és a kompatibilitásnál jelöld be azt hogy rendszergazdaként indítsa!
Majd ezzel az exével indítod a játékot!
(ha felugrik egy dos ablak vagy mi, azt hagyd úgy)

(a res_modsba már benne van minden, az én könyvtáramból másoltam ki.)
azt a 2 fájlt a wot fõkönyvtárba kell másolni, és azzal az exével indítani! Jónak kell lennie!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Eagle16
Persze.

link

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Igen, az elején elhullottam. Gyûlölöm ezt az M7-est..

Dettó.

Pales27
Én se tudtam még sose mûködésre bírni. Dokant feltelepítem az adott exe-vel (rendszergazdaként pipa) indítom, dos ablak feljön, de játékban semmi nem jelenik meg a mod-ból.
Hol a hiba?

Meg tudnád mondani, mi ez a térkép mod, amit használsz?
Elõre is köszi!

Nálam nem megy az XVM.

Eagle16
Ez amúgy 5k sebzés volt...gyökérség csúcsa, mikor háromszor annyit sebzek mint a tankom HP-ja és a többiek meg elhullanak 5 perc alatt. Folyamatosan ilyeneket adott délelõtt, azt hittem hozzá vágok valamit a falhoz.

A tankot ettõl függetlenül imádom, egyik kedvencem.

Nem is tudtam. Csak vagy 2 hónapja még láttam ban-t osztogatni a hivatalos fórumon.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Mondjuk itt szerintem te se tettél hozzá sokat az xp-bõl ítélve...

Nekem viszont ilyeneket adott kb. 5-öt egymás után. 800-1000 xp és vereség.

A 8-9.-re sikerült leduplázni a tankot, akkor is csak véletlenül nyertünk...

Silverwind már jó régóta nem WG-s. Otthagyta a céget.

Csak abból hogy most már egy másik WG-s nevét emlegeted 😄. Sajnálom hogy nem volt érhetõ a poénom 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ezt hogy raktad össze a lenti mondatból?
Ha majd veled beszélek akkor te vagy a csajom vagy mi? 😊

Na, már nem LiannaSilverwind a csajod? <#nevetes1>

Úgy beszéltük meg szergejjel, hogy mivel a tesztereknek még kell 2-3 nap hogy befejezzenek mindent, csütörtökön fogjuk kirakni a tesztszerverre a 8.0-át. De elõször csak az orosz játékosokat engedjük rá, az EU valamikor szombaton ha lesz még hely nekik.

Sziasztok! Tud valaki valamit a 8.0-ás teszt szerver indulási idõpontjáról? Elvileg a hét elejére ígérték, de még semmi sehol...
Sztem õk se tudják, bámulják csak a csajokat ahogy a ketrecben táncolnak miközben irkafirkálnak vmit...

..a masodik td agban a most kijott jagdpather2 lesz, vagy a ferdinand? overlord blogjan talaltam egy final techtree-t abban a ferdi szerepel. tehat megint kavaras lesz? csak mert akkor a ferdin kezdek el xp-t gyujteni az uj tier9re. bar igy akkro a jagdpather2nek enm sok ertelme van.
Gratulálok, nem sajnálom tõled, megdolgozol érte 😊

darki81
itt a tökéletesített modpackom:
Letöltés
(a kissebbik download feliratra katt, ne a nyagyobbikra)
garázsóra
nem prém garázs hasonlít a prémgarázsra
A legújabb xvm mod
árkád - arty - sniper célkereszt! (tökéletes)
damage panel (alap kinézet, találatok feljegyezve)
kamera zoom (artyra is)
minimap (jobban látszik hol vagy, és merre áll az ágyú és a tank test, továbbá szebb zászló ikonok!)
és egy kis óra a játék képernyõ bal felsõ sarkán 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Öt számjegyû és csak nõ, hát el.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pedig tudjuk hogy 1-2 SPG kilövése megfizethetetlen élményt jelent 😄.

Eladtad a lelked a pénzért 😄

Magyarul éppen anyázhatok, hirdetési bevétel csak angol klikkek után jön.

Most viccen kívül szerintem értelmesebb lenne egy olyan rendszer, ahol nem kell stock tankkal menni, inkább 5xnék meg azt az xp mennyiséget amivel ki lehet fejleszteni a köv tankot, de ennek semmi értelme nincs hogy kb 10 vesztest húzom le sorozatba stock pattonnal és még a 3x sincs meg
De örülök, hogy én is megismerkedhettem ezzel a kifagyós majd vissza sem engedõs buggal... Hogy a francba lehet így elcseszni valamit?!

Én tegnap 913 yp-s vereséggel kezdtem, hál istennek 3,5k lett tripla. egy nap alatt sikerült prem accal 25k xp-t beleölnöm ígymost csak 7k és e50m :d

Na, mivé lesz a világ, ha már nem anyázhatsz oda az SPG-nek 😄. Szerencsére ha szólok nekik akkor nem értik a magyart, ha meg mégis akkor az õ bajuk 😄. De mostanában ilyen lengyel örökzöldeket is meg szoktam ereszteni nekik 😄.

Ja és persze teljesen tiszta maradt a kezem, se TK, se kompenzáció.

A végén a csávó kiakadása csak hab volt a tortán, fõleg mivel az elején nem is tudta hogy most mit miért 😊

Én így oldom meg 😊

Miután normális hangnemben megkértem az amxet hogy fejezze be a spammot, a platoontársa beküldött egy STFU-t. Gondoltam a csávó jó lesz fedezéknek 😄

tenkenorman
nekem sem volt rossz napom, egész jót húztam az e-75-tel, meg a többi sem teljesített rosszul.

http://www.tenke.hu

szabii98
csak hogy felvidítsalak, eddig két meccsbõl kettõt nyertem, ráadásul nem voltak olyan nagyon rossz triplák sem

I met God. She's black

patchaou
Azt vettem észre, hogy ha fáradt vagyok, vagy eleve rossz passzban/hangulatban ülök le játszani, akkor mindig sokkal szarabbnak érzem a csapatom. Kicsit gondolkodtam ezen és rájöttem, hogy ilyenkor nem a csapat szarabb mint szokott, ugyanolyan növények, csak a balfaszságaikat a fent említett okok miatt nem tudom kompenzálni. Ráadásul csak felhúzom magam rajtuk és szarabbul játszok. A jövõben igyekszem majd változtatni ezen.
Ha gyökér a csapat meg kell próbálni letojni az egészet és még többet kihozni magunkból.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Az én "számon" azért néha még kiszalad 1-2 irgum-burgum 😊

Védenem kell a brandet. Már káromkodni se merek chatben.

Helyesen 10-20 HP-t.

A napi egy belefér szerintem 😄.

Ahhoz külön accot kéne csinálnom, mert nem engedhetem meg magamnak ban miatt a kiesést, mert sok a meló a tesztekkel. Arra meg nem lesz idõ.

Most nekem a 105-ös van HE-vel, ventillátorral, és 80%-os legénységgel. Marha pontatlan, és nagyjából két lehetõség van, vagy beadja, és egy lövés az ellenfél, vagy levesz kb. 10-20%-ot.

Én most azon agyalok, hogy feldobom a 7,5-öst, és majd a 100%-os legénységgel újra megpróbálom a tízésfelest.

Éjjel segbekúrtam egy grillét, micsoda felháborodás volt! 😄
2 másodpercen belül lenulláztak csapattársaim 😊)

Nem kell megkérdeznem, reagáltál rá, tehát igen 😄
Ha nem érdekelt volna simán ignorálod.

(fellengzõs duma perked még nem érte el a 100%ot).

Jót reggeliztél Bat.Chattel?
kerezd meg h erdekel-e? 😊
45xp.. keményen odatetted a vasat te is 😄

csak mert nincs koze a napszakhoz..

11 vereseg
1 dontetlen
6 gyozelem
Az pont ugyanaz a téma... sirám...

Igazi harcos revansot vesz a csatában, pl agyonlövi az SPGket helyben. Ezt te tudod a legjobban 😄

Nem csak te vagy ma így ezzel...0-15...
[/url][/img]

Vki tippet tud adni mit fejlesszek Ac.ml46-n elõször? Teljesen stock, egyedül a hosszú 90-s van kifejlesztve, és vmi eszméletlen lassú, amellett h batár nagy és rettentõen lassan fordul.

Komolyan mondom még az arlv39 és jobb volt ennél...😄 (lehet túl sokat vártam tõle arl után...pl. v csak t25 miatt van olyan érzésem h ez a tank szar...😄)