World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
98K credites kör Type-al prémium nélkül... <#taps>#taps><#nyes>#nyes>
http://mwreplays.com/replay/NV9DZOU45SRT/
http://mwreplays.com/replay/NV9DZOU45SRT/
A kitartó munka meg(vissza)hozta gyümölcsét 😊
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 30. 19:39:50
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 640 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22 546
Battle Achievements: Master Tanker, Expert: France
Victory!
Battle: Ensk 2012. augusztus 30. 19:39:50
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 640 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 22 546
Battle Achievements: Master Tanker, Expert: France
Végeztem a JagdpzIV-el, free xp nélkül! Köszönöm a gratulációkat <#taps>#taps>
..nem is annyira amaus, mint inkabba aminimaus a hasznalhatatlan a franciak bejovetele ota..
Célzásgyorsító, stabilizátor, ventillátor kombót tenném rá. A töltési idõ nem olyan gázos hogy a töltésgyorsítóra egy helyet pazaroljon az ember, stabilizátor fontosabb helyette. Célzásgyorsító és venti nélkül meg nem lehet élni egy 2,9 célzási idejû medium tanknál. Mindkettõ durván javítja ugyanis a célzási idõt.
Azt figyeltem hogy alig látni mostanság VK4502B-t mostanában. Ennyire használhatatlan lett a Maus mostanában? Én azért úgy figyeltem meg, hogy még nagy átütésû tierX tankokkal is lehet pattogni róla, és ez nyilván a normalizáció változás miatt még durvább lesz 8.0-ban.
Úgy tûnik mintha az xp-t is lejjebb vették volna. Tegnap hasonló köröket mentem, mint ma, de sokkal több xp-t kaptam.
Sziasztok! Volt valami credit nref a löwénél? Kb. a 2/3-át hozza ahhoz képest, ahogy szokta.
Rammer, stab (vagy venti). De a legfontosabb a wet ammo rack. Mert szeret egy lövésbõl elpukkanni. Mostanság látok naponta 1-2 ilyen esetet.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Köszi mindenkinek.
Stabilizátor, töltésgyorsító lesz azt hiszem ideiglenesen szerszámosládával...aztán meglátjuk.
egész kellemes tank, bár még szoknom kell ezt a játékstílust
Stabilizátor, töltésgyorsító lesz azt hiszem ideiglenesen szerszámosládával...aztán meglátjuk.
egész kellemes tank, bár még szoknom kell ezt a játékstílust
még a biztonságos elhelyezés skill okvetlen kell mert gyenge a lõszerrekesz type esetében
egyik kedvenc tankom, ma is 11 csatát mentem vele, abból 5 db 100k kredit felett hozott és én a stabilizátor-töltés-célzásgyorsító trióval használom
legénység skilleknél a legfontosabb a pillanatkép, sima utazás, off road vezetés, javítás, ami nekem mind megvan, többi nem olyan fontos, de persze érdemes fejleszteni
legénység skilleknél a legfontosabb a pillanatkép, sima utazás, off road vezetés, javítás, ami nekem mind megvan, többi nem olyan fontos, de persze érdemes fejleszteni
Nincs ugyan Type-om, de valószínûleg sokszor fogsz menet közben lõni, így stabilizátor mindenképp kell. A ventillátor szintén alap. A harmadik a szerszámosláda, ha majd a legénységnek lesz 100% javítási képessége, utána el lehet gondolkodni, hogy esetleg lekerüljön a láda.
Engem is érdkelne egy type beszámoló.
Type-ra valaki?
Ez a játék Európai oldala és azon belül a letöltések
középen nagy piros gomb az egy kliens segítségével tölti le a játékot
bal alul a felsõ amit linkeltem egy közvetlen letöltés
alatta lévõ link a torrent verzió letöltése
jobb oldalt csak patchek azaz foltok vannak a régebbi verziókhoz .
középen nagy piros gomb az egy kliens segítségével tölti le a játékot
bal alul a felsõ amit linkeltem egy közvetlen letöltés
alatta lévõ link a torrent verzió letöltése
jobb oldalt csak patchek azaz foltok vannak a régebbi verziókhoz .
A CommView program, az olyan hálózatfigyelõ emlékeim szerint (pár éve használtam), hogy azt is lemonitorozza, ha a LAnon mondjuk egy másik gép frissíti az órát a Windows time segítségével. Persze ez csak egy példa a képességre, de anno sikerrel használtam.
Rendszergazdáknak, hálózatiprogramozóknak, stb. Le lehet tölteni trial verziót, nem is bonyolult, talán segíthet.
Rendszergazdáknak, hálózatiprogramozóknak, stb. Le lehet tölteni trial verziót, nem is bonyolult, talán segíthet.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Itt tesztelted pingtest? java update rendben,.net4...
A Win7-nél van olyan,hogy "Erõforrás-figyelõ" a Start menünél alul elkezded bepötyögni.... és itt katt a hálózat fülre vagy cfossped is tud hasonlókat + ott még nagyobb prioritást lehet adni a gaménak is.
Mindkettõ mutatja a kapcsolataidat nekünk anno egy online játék kliense stikában visszaosztotta a fájlokat.
A Win7-nél van olyan,hogy "Erõforrás-figyelõ" a Start menünél alul elkezded bepötyögni.... és itt katt a hálózat fülre vagy cfossped is tud hasonlókat + ott még nagyobb prioritást lehet adni a gaménak is.
Mindkettõ mutatja a kapcsolataidat nekünk anno egy online játék kliense stikában visszaosztotta a fájlokat.
na ez már valaminek tûnik, ez nem ismerõs, nem ilyennel raktam fel 😊 különben jó a link? semmit nem akar betölteni, különben nagyon köszi
Jót töltöttél le ? ez a 3,3GB méretû "WoT_0.7.5_eu_setup.exe" fájl a telepítõje.
Az asztali gépednek milyenek a paraméterei proci, vga ?
Itta körülbelüli minimum
Az asztali gépednek milyenek a paraméterei proci, vga ?
Itta körülbelüli minimum
Bevallom, a képet a facebook WOT oldalról loptam😉 De nekem is marhára tetszik.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ts szerint 20% packet lossom van, amibõl 17-18 % az Out.
Valaki ismer valami progit amivel kitudom szûrni hogy mi a franc zabálja a netemet, és laggoltat wotba?
Valaki ismer valami progit amivel kitudom szûrni hogy mi a franc zabálja a netemet, és laggoltat wotba?
Type-ra mit érdemes rakni?
stabilizátor-töltésgyorsító-ventillátor-célzórendszer-szerszámosláda vonalon gondolkodom...de akadnak kétségeim
stabilizátor-töltésgyorsító-ventillátor-célzórendszer-szerszámosláda vonalon gondolkodom...de akadnak kétségeim
Hát igen. Ilyenkor jó, ha az ember párja tud kötni, varrni, horgolni. <#eplus2>#eplus2>
Közbe azért csinálj gép restartot, meg lomtár ürítést is. Nekem volt olyan, hogy amíg benne volt a kukába amit ki akartam törölni, ugyanazt a hibát írta ki.
Kurvanagy <#vigyor2>#vigyor2>
na haladok valamit 😄 mikor újra feltettem nem hozott létre ilyen exe fájlt, ezért a netbookbõl másoltam át, mert ott volt, végre kiírta, hogy indítás, de végül megint hibát írt ki 😄 XD én már nem tudom mi van ezzel
😊 na odáig csak kilyukadtunk valaki vágtatott, de nagyon az orosz sztyeppén.
Ha hinni lehet a forrásnak ez egy lovas ezred volt a létszámát nem írja, de több száz ló garantált ha alapul vesszük egy ezred teljesen feltöltve min. 600fõ. Ez a több száz ló megindul vágtában akkor nem nagyon szokott berosálni semmitõl plusz elég jól porolnak ha száraz a terep és a hanghatásként a dübörgés sem utolsó ha volt is páncélozott ellenséges alakulat (gondolom nem IS-2 páncéljával) vágtázó ló lekövetése a toronnyal fõleg ha az orrod elõtt tép elfele nem olyan könnyû manõver és nem csak kardjuk volt pár gránát tuti akadt még az övön és a szárny két szélén a páncélkocsik fegyverzete lehet elégséges volt az ellenséges tornyát forgató páncélozott jármûvek megsemmisítéséhez.
És az idézet
"""Ezt a lovasrohamot az utókor "a történelem utolsó sikeres nagyobb szabású huszár rohama"-ként tartja számon. ( Nyikolajev 1941 augusztusa )."""
Dõry Lajos- Fegyver nélkül a frontra
Ha hinni lehet a forrásnak ez egy lovas ezred volt a létszámát nem írja, de több száz ló garantált ha alapul vesszük egy ezred teljesen feltöltve min. 600fõ. Ez a több száz ló megindul vágtában akkor nem nagyon szokott berosálni semmitõl plusz elég jól porolnak ha száraz a terep és a hanghatásként a dübörgés sem utolsó ha volt is páncélozott ellenséges alakulat (gondolom nem IS-2 páncéljával) vágtázó ló lekövetése a toronnyal fõleg ha az orrod elõtt tép elfele nem olyan könnyû manõver és nem csak kardjuk volt pár gránát tuti akadt még az övön és a szárny két szélén a páncélkocsik fegyverzete lehet elégséges volt az ellenséges tornyát forgató páncélozott jármûvek megsemmisítéséhez.
És az idézet
"""Ezt a lovasrohamot az utókor "a történelem utolsó sikeres nagyobb szabású huszár rohama"-ként tartja számon. ( Nyikolajev 1941 augusztusa )."""
Dõry Lajos- Fegyver nélkül a frontra
most újra teszem, aztán megpróbálom amit írtál, remélem összejön 😊 ha nem, majd jelentkezek 😊 köszi mindenkinek a segítséget
szegény gyereket átb***od 😊 (ez régi tech tree)
tier6-nál fog elágazni valóban de nem tier6-ra mész tovább SU-100ból hanem tier7-re.... olyan 30-35k exp minimum kell szerintem, habár a WG-nél sosem tudni
tier6-nál fog elágazni valóban de nem tier6-ra mész tovább SU-100ból hanem tier7-re.... olyan 30-35k exp minimum kell szerintem, habár a WG-nél sosem tudni
Nézd meg a játék fõ könyvtárát és keresd meg az A WorldofTanks nevû exe-t, índítsd azzal, lehet a launcher vmiért nem tudja indítani és az a gond, nekem volt már ilyen.
akkor tényleg felejtõs 😊 :S valahogy az asztalon kell megoldanom
Én is felraktam mazochista egy Celeron M 1,6 Mhz-es 1,5 Gb RAM-os Intel 3100 integrált vga-ás fosra és futott, igaz csak 2 FPS-sel és 250-es Ping-gel.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
<#nevetes1>#nevetes1>
ezt írja ki mikor frissíteni szeretném: Figyelem. Nem sikerült elindítani a játékot. "worldotfthanks.exe" hiányzik, ezt kéri, de nem tudom mit akar ezzel
Netbook valóban felejtõs legyen bármelyik cég alkotása is.
Figyelembe véve foxbat egy hete tartó folyamatos sirámait a SU-100-zal kapcsolatban, szerintem az után. <#vigyor>#vigyor>
Ha jól tudom SU-100 és kb. 30000-35000 xp kell.
Tegnap irta valaki.
Tegnap irta valaki.
Ha az asus, ez az asus, akkor szerintem felejtõs.
Hát valójában a röfiket nem gyújtották fel, ez csak Rome:TW játékban van így, a röfik sivító röfögése volt az ami megzavarhatta az elefántokat .
Mondjuk nekem kissé hihetetlennek tûnik a történet, de aki mondta hogy így volt, (tanárom) meg a könyvében is benne volt( Hódító Róma c. könyv)hát...ezek szerint van benne valami , disznókkal is lehet elefántot gyõzni.
Mondjuk nekem kissé hihetetlennek tûnik a történet, de aki mondta hogy így volt, (tanárom) meg a könyvében is benne volt( Hódító Róma c. könyv)hát...ezek szerint van benne valami , disznókkal is lehet elefántot gyõzni.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nem akarlak elkeseriteni, de ez netbook-on nem fog futni.
És notebook-on is csak a jobbakon megy.
És notebook-on is csak a jobbakon megy.
Egyébként, hogy mivel mi ellen megyünk, fanatizmus kérdése is, lásd Csendes -óceáni hadszíntér - japánok. Vagy pl a Spártaiak. A 300 címû film elég keményen adja vissza. Akár meg is történhetett.
2 legyet ütöttek egy csapásra, megnyerték (gondolom) a csatát és még kaja is volt frissen sülve