World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem pl az egér középsõ gombjára van rátéve.
Pláne ha egy marad a tárban, és tudok tölteni, ellövöm és pause.
El bírnék viselni még vagy két tárnyit.
Elég kellemes eventek ígérkeznek ebben a hónapban. A prototype akcióban remélem lesz E-75! Álmodozok egyet 😄
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Szóval a legénység csak a csatában szerzett XP-t kapja most, plusz még elosztva a tagok közt ugyanannyit egyenlõ arányban, ha épp elit volt a tank (plusz 10% mentorral a parancsnokon kívül, amit én mostanában minden tankra elkezdtem pakolni elsõ skillként).
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szerintem 😊.
Én védõként szoktam idegbajt kapni a csapattársak hülyeségeitõl 😄!
BattleTag: kabel15#2672

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Toweliee: meg is érdemelték amit kaptak értük, nem kevés munka lehet egy ilyenben.
110-es átütéssel nem lesz valami veszélyes, fõleg hogy a normalizációt is csökkentik.
Kifizetésrõl meg annyit hogy a kamikaze egy hónapig tartott nekik szóval ettõl se várjuk hamarabb.
Depression of 7,5 cm KwK 40 L/48: -17 deg -> -20 deg
Depression of 7,5 cm KwK 40 L/48: 6 deg -> 8 deg
Dispersion of 7,5 cm KwK 40 L/48: 0.42 m -> 0.39 m
Penetration of Pzgr 40 for 7,5 cm KwK 40 L/48: 143 mm -> 158 mm
Penetration of Pzgr 39 for 7,5 cm KwK 40 L/48: 106 ->110 мм
Az ágyú kitéríthetõségnél gondolom azért van két adat mert kétfajta tankra vonatkozik. Mondjuk fogalmam sincs melyik tankon van most -17 fokos kitéríthetõség. Pz III/IV?
Rgo 3nap,napi 30-50k xp,ami 90-150xp.Ez 3 napig volt.(Feltéve,h 3napig csináltad.)
Vagyis napi 30k szorozva 3 nappal(90)+ szorozva,h 3x szorzó volt a legénységen kill-jén.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amúgy köszi az infót a skillekre,az hasznos.
Vagyis a számaid alapján 3 skill-t vidáman fel lehetett húzni az általam számított napi 30k xp-vel(3x30k x3=270k xp).A napi 30k xp nem is sok,azt csak"alapnak írtam".
Prototype weeknél remélem dobnak valami bónuszt arra a nyomorult T28 protora is, mert a játszhatatlanság határát súrolja... alulról 😄
És még kapok mellé egy félárú VK DB-t, és meg is leszek elégedve mindennel 😊
Amúgy (50-)100-200-400k XP a skillek...
Minden ilyenkor meló van javarészt.vagy én dolgozok sokat,inkább ez.
A múltkor 3x szorzó a legénységnek is 1napot húztam mindössze.
Vki,végigment ekkor a 3x szorzón?Érdekesség képen kérdem,h mit lehetett elérni?
Gondolom átlag 30xp/napx3=90kx3x a legénységnek.Az mit ért?Tuti legalább 2 skillt,de sztem a 3.skill is vastagon húzható volt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"