World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Három volt belőle a csatában,kettő még lőni sem tudott.
Sajnos az egyik a csapattársunk volt.

Basszus,ma a hülyék napja van.
Az utóbbi képen látszik,hogy egyedül védtem azt az oldalt,ahol aztán be is támadott hat tank,esélyem nem sok volt,bár azért sebeztem,de csak hatan voltak,T10-ek is,bár röhej hogy is7 nem tudott belőni meg E75 sem.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Srácok mikor lesz Is2M?
Szerintem ezek kimondottan élvezik hogy szopatják a népet 😄
Mennyi lesz az Is2?
Progetto nekem se lenne rossz meg Is3A,az is is,de az úgyis drága.
Lesz IS2, Plata asszem te mondtad, h az kell. Hajrá 😉
IS3A, meg Renegaden gondolkozok még. Szerintetek melyikbe érné meg jobban befektetni? Mondjuk őszintén szólva ha mindkettő kreditért lesz, akkor egyik se, mert a kreditesek iszonyat túl vannak árazva és a licit miatt még feljebb megy. 30-40 milla kreditet azért egyik sem ér.
A csávó amúgy miért van annyira ráizgulva az AFK Pantherre. Mondjuk ezt nem értem. Régen ugye tech tree tank volt, de nem volt vmi jó emlékeim szerint.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Aranyért.Minimum 5600 licit.
A kínaiaknak bejönnek ezek az arannyal túldíszített dolgok minden téren, de engem valahogy taszít az ilyesmi.
Ok van rajta sárkány,meg cseszett randa.
De attól nem látom miért lenne Harry Potter,szimplán kínai,szerintem ha Harry potter-es tank lenne akkor 200 milla is kevés lenne rá,.<#vigyor>#vigyor>
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Állitolag Daki és Iyouxin is eladogatott egy csomó tankot, hogy ezt behúzza.
Ez tuti nem lesz 40m alatt<#hehe>#hehe>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Baromi randa.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Utoljára szerkesztette: suba53, 2021.03.05. 17:02:18
Amúgy nem is értem mi ez a limitálós baromság a fix áras cuccoknál, nem az lenne a hasznos nekik ha minél többen lvernék rá a creditet meg a goldot? Pont azért vannak ezek a sinkek...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.05. 16:49:26

Erre most megint.
Meine Ehre ✠ heißt Treue
Meine Ehre ✠ heißt Treue
De van amelyik játékban csak 5+.
Akkor adták úgy rémlik.