World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy mazohisták.
A KV-1S meg mint írta, a következõben volt, ahhoz nincs kép. Bár csodálom, hogy az is-4-be neked az artyk 150 alatt sebeznek, szerencsés vagy. Ma mentem vele 1-2 kört és fel is adtam,-1100 Hp vesztésnél. így kezdtem a kört, pár elszálló modullal.
nem volt olyan egyszerûûûû a KV-1S meg majdnem levert 😄
Valljuk be ezeket lenyoni egy IS-4el nem nagy kunszt.
Én spec az LB-1-et és a D54S használtam a su100m-en és az uralmashon, nekem beváltak, és reméltem hogyha hozzájuk nyúlnak pont a "legjobb" ágyúkat veszik el tõlük 😄!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
na mondom arty nem ver rám ekkorákat xD de hála istennek kinyírta magát.... túl közel voltam és nem bírta a saját splashjét xDDDD
mármint ez xD
franc ez lemaradt :@
egyszer csak hív valaki gyakorlóba... mondom oké, nézzük meg ki az 😄
egybõl belépek már indítja is..... a többit már képekben xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/trzlyd4ssah01og9fp6f.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
necces volt de lehoztam 😄 XD
Én nem is farmolásra hasnálom, hanem egyszer akciós volt a gift shopban, adtak mellé 1000 aranyat és mivel megvolt, így megkaptam az árát és az aranyat, így lett 7 Euróért 1 havi prémem. Azóta meg csak van.
Én a Matildát tréner-tanknak használom,és a T-25-öt jobban élvezem,pedig az orosz medek a bejövõsek inkább.
A Matildámról csak olyanok pattognak amik amúgy sem igazi ellenfelei egy T5-nek(T3-4),nagy-nagy néha bejön egy Pz3/4 lepattanó de ennyi...(amúgy a T-25 tényleg egy átázott zsebkedõ kb minden penneli😊
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Nézzünk hozzá egy akarmilyen T8 prémet,máris halovány amit a csörcsi hoz 1 körre a konyhára.
T-25öm is volt... egészen 26 csatáig majd eladtam a g**ibe..... UNALMAS!!!!!!! papír hulladék.... matilda meg legalább pattogós... lövege pontos viszonylag és menet közben simán lõsz vele
A csörcsi még el-elvan T6-os mezõnyben,míg ez csak szenved(nálam legalábbis)+meg úgyis tuti jön szembe a Kv-1S az atom csúzlival,olyan nincs hogy nem én kapom szembe a top tankot😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mert igazán nagyot farmolni semelyikkel sem lehet abban az ármezõnyben...
Szórakozni+legénységet képezni ha fél áron van(de csak akkor!!!) jó lehet a német T-25 vagy az orosz Churcill,a többit vagy nem ismerem eléggé(RamII&T14) vagy nem ajánlom(Matilda).
Ezek alatt már csak a Valentine,Francia-Marder,meg néhány ilyen light tank van,azok meg csak tényleg szórakozni és "trollkodni a kicsik közt elit legényekkel"-játékhoz valók.
wot név: _bitang
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Köszi Toweliee, Bmsrt!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni /isimét/. Akció miatt T-44-esre és T29-esre milyen felszerelést ajánlotok? Aszem a töltésgyorsító mindkettõre mehet...
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Miért vették el a ruszki gunokat? értem ezalatt a su10m1 és su101-et...a su122-54 nem zavar ha nincs s70ese..:/ ha egyszer a tank papír akk minimum gyors legyen és azért sebezzen is valamennyi...összehasonlításként..Isu-152..gyors elég páncélozott és Bl10...oké nem pontos be mégiscsak bl10....az uralmash hozzá képest nagyon nagyon gyenge...
Mindenképpen másokat támogass kivéve ha biztos vagy benne egy tárral kiszeded a másikat ha közelharcra kerül a sor. Sajnos a kicsi AMX13-aknál alkalmas taktika nem mûködik vele mert ahhoz túl lassú.
Egy idõ után majd rááll az ember hogy mit hogyan merre mert ha eddig másik géppel játszott már megszokta azt a játékstílust.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hú de mennyivel másabb most a forum,"hangulata",a tegnap éjszakához képest.Már most kíváncsi vagyok mi lesz ma éjjel? 😊
ON
Kérnék egy kis helpet.A Lorrainne 40t-vel,hogy a viharba kell játszani?Nem a w s a d gombokra gondolok 😊.Mi a leginkább bevált taktika ezzel a páncélszörnyeteggel?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen