World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom nem érted a dolgot, de elmondom. Nem volt megbeszélve, ki mivel megy a gyakorlóba, és a srác azonnal indította. Véletlen. Gondolom õk is meglepõdtek rendesen 😄
vagy mazohisták.
A KV-1S meg mint írta, a következõben volt, ahhoz nincs kép. Bár csodálom, hogy az is-4-be neked az artyk 150 alatt sebeznek, szerencsés vagy. Ma mentem vele 1-2 kört és fel is adtam,-1100 Hp vesztésnél. így kezdtem a kört, pár elszálló modullal.

Jakuza001
Akkor valami rossz kepet linkelsz te, mert egy szemernyi KV-1S sincs az ellenfelek kozott. 😛

hát pedig beletelt 12 percembe......
nem volt olyan egyszerûûûû a KV-1S meg majdnem levert 😄
Jakuza001
KV-1S ? Latok a kepeken egy ELC AMX-et,M3-Lee-t,T-50-et es egy M2-MT-t.
Valljuk be ezeket lenyoni egy IS-4el nem nagy kunszt.

Remélem sokan így lesznek vele, és szar winratet produkálnak majd velük a következõ patchig, hogy ne nerfeljék õket 😄.
Én spec az LB-1-et és a D54S használtam a su100m-en és az uralmashon, nekem beváltak, és reméltem hogyha hozzájuk nyúlnak pont a "legjobb" ágyúkat veszik el tõlük 😄!
biztos az M2MT lõszerrekesze mellette robbant fel, és a széthulló darabkáktól sérült meg.

Szokásos venti vertical stab és guy laying drive de így is kibaszott hosszú idõ lesz célozni vele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ELC sebzett csak... de várjá... utána jött KV-1S 122mm-essel a srác... tudod mekkorákat vert belém szembõl? 😄 110-150-190....
na mondom arty nem ver rám ekkorákat xD de hála istennek kinyírta magát.... túl közel voltam és nem bírta a saját splashjét xDDDD
azért 4-en egy ellen, ez nem fair xd

😄D bar ahhoz kepest h 10es, eleg sokat sebeztek..

mármint ez xD

franc ez lemaradt :@
Mai FUN 😄 LOL
egyszer csak hív valaki gyakorlóba... mondom oké, nézzük meg ki az 😄
egybõl belépek már indítja is..... a többit már képekben xD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://kepkezelo.com/images/trzlyd4ssah01og9fp6f.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />

necces volt de lehoztam 😄 XD
Nekem van T14-em, általában top tank (szerencsére), mert a T6-osokat nem sebzi nagyon már. Viszonylag gyors ágyú, és a tornya jól védett, de a test papír. Prém nélkül 15-30.000 között hoz, ez az átlag. A legénygéget már kilakoltattam belõle M6-ba, most újabb adag képzõdik benne. ja és lassú mint a sebzett csiga. Lehet vele menni, de már néha ránézésre elmegy a kedvem tõle.
Én nem is farmolásra hasnálom, hanem egyszer akciós volt a gift shopban, adtak mellé 1000 aranyat és mivel megvolt, így megkaptam az árát és az aranyat, így lett 7 Euróért 1 havi prémem. Azóta meg csak van.

Ez ízlések és pofonok😄!
Én a Matildát tréner-tanknak használom,és a T-25-öt jobban élvezem,pedig az orosz medek a bejövõsek inkább.
A Matildámról csak olyanok pattognak amik amúgy sem igazi ellenfelei egy T5-nek(T3-4),nagy-nagy néha bejön egy Pz3/4 lepattanó de ennyi...(amúgy a T-25 tényleg egy átázott zsebkedõ kb minden penneli😊

Persze,a T5 mezõnybõl akciósan az az egyik legjobb választás(nálam Xp-rekorder is az a tank valami 2800 körüli eredményel).

De olcsóbb ism int egy t8-as.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

..losz vele, azt nem visz at semmit avval a 86os atutessel.. t25nek legalabb van egy epkezlab agyuja..
nezd mega result tarckerben fent mennyit hoznak!
Oké persze lehet,szeretem is csak mennyit hoz?
Nézzünk hozzá egy akarmilyen T8 prémet,máris halovány amit a csörcsi hoz 1 körre a konyhára.

pedig kirány egy tank.... 141 csata 257 kill
T-25öm is volt... egészen 26 csatáig majd eladtam a g**ibe..... UNALMAS!!!!!!! papír hulladék.... matilda meg legalább pattogós... lövege pontos viszonylag és menet közben simán lõsz vele
Személy szerint nem kedvelem,ez egy olyan "med" ami egy gyengécske heavy-t játszik tier limites oké,de még úgy se az igazi...Kv-1-et kicsinálni vele kész gyötrelem, csak villog az oldalába,minden 3-5. sebzi,és a lövege is olyan "oroszos"(célkör közepébe soha nem lõ gyak.😊addíg a csörcsi és a T-25 számára nem jelent akkora problémát.
A csörcsi még el-elvan T6-os mezõnyben,míg ez csak szenved(nálam legalábbis)+meg úgyis tuti jön szembe a Kv-1S az atom csúzlival,olyan nincs hogy nem én kapom szembe a top tankot😄

MAtildával mi a baj? 6 kör alatt kb 8K xp-t szereztem vele, ebbõl 2 vesztes kör volt, valamint elég szépen hoz kreditet is. Teljesen rendben van az a tank.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

igazából pénzszerzés lenne a célom, de akkor ez felejtõs. Az aranyat kaptam, nem vettem azért csak ennyi van.😞
Egyetértek. elcs*szték. mindent vissza!
Mert csak tenyérnyi helyen szõrös és az is lyukas... 😛

Csörcsillel már miért ne lehetne farmolni? Simán lehet vele.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Matildát miért nem ajánlod? 😄
Mi a célod vele?
Mert igazán nagyot farmolni semelyikkel sem lehet abban az ármezõnyben...
Szórakozni+legénységet képezni ha fél áron van(de csak akkor!!!) jó lehet a német T-25 vagy az orosz Churcill,a többit vagy nem ismerem eléggé(RamII&T14) vagy nem ajánlom(Matilda).
Ezek alatt már csak a Valentine,Francia-Marder,meg néhány ilyen light tank van,azok meg csak tényleg szórakozni és "trollkodni a kicsik közt elit legényekkel"-játékhoz valók.

8-as szintût érdemes venni, de ennyibõl talán Churhill, T14 , T-25, nem hoznak túl sok kredeitet.

wot név: _bitang

2050 aranyból melyik prémium tankot érdemes megvenni?
175-os átütés Tier7-ben és 219 Tier8-ban? Normalizácio nerf után ez lófasz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Köszi Toweliee, Bmsrt!

Mind a kettõre mehet a töltésgyorsító-venti-vertikális csomag.

T29-re töltésgyorsító, ventillátor, célzásgyorsító.
Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni /isimét/. Akció miatt T-44-esre és T29-esre milyen felszerelést ajánlotok? Aszem a töltésgyorsító mindkettõre mehet...

Beszarok. Minap még, hogy mondtam, hogy a T-43 nálam nem robban. 150 csata altt nem volt komoly robbanás. Erre tessék rövid idõn belül a második. Most 650 hp-ról szálltam el. Már csak tízen egynéhány xp oszt végre vége.
Mit érdemes rávásárolni,milyen kiegészítõt?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Szerintem az új grafika egyik legnagyobb bugja a sniper nézetbeli FPS visszaesés, remélem, javítják.

nyomd meg az "r"-t kétszer.. a többi megállja a helyét 😄
ugyanez a helyzet..a mostaniban több FPS van mint alapból (alap 31 Sniper 37) teszten nagyon rossz...:/

Miért vették el a ruszki gunokat? értem ezalatt a su10m1 és su101-et...a su122-54 nem zavar ha nincs s70ese..:/ ha egyszer a tank papír akk minimum gyors legyen és azért sebezzen is valamennyi...összehasonlításként..Isu-152..gyors elég páncélozott és Bl10...oké nem pontos be mégiscsak bl10....az uralmash hozzá képest nagyon nagyon gyenge...
Jelentem megvolt az elsõ, nem veszett fejsze nyele helyzetben történõ ammo rack robbanásom T-43-al. 850 hp-ról robbantam.
A leglényegesebb az vele hogy mindig mást lõjenek 😄
Mindenképpen másokat támogass kivéve ha biztos vagy benne egy tárral kiszeded a másikat ha közelharcra kerül a sor. Sajnos a kicsi AMX13-aknál alkalmas taktika nem mûködik vele mert ahhoz túl lassú.
Egy idõ után majd rááll az ember hogy mit hogyan merre mert ha eddig másik géppel játszott már megszokta azt a játékstílust.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

OFF
Hú de mennyivel másabb most a forum,"hangulata",a tegnap éjszakához képest.Már most kíváncsi vagyok mi lesz ma éjjel? 😊
ON
Kérnék egy kis helpet.A Lorrainne 40t-vel,hogy a viharba kell játszani?Nem a w s a d gombokra gondolok 😊.Mi a leginkább bevált taktika ezzel a páncélszörnyeteggel?

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Csak üsd az ENTERT mint az ökör úgy hamar beenged. 😄

Számomra ez nem jó hír, mert ez nekem már az elõzõ teszten is így volt. A mostani tesztszeróra délután óta nem tudok belépni, így a próba még várat magára.
De amúgy a standard rendering az miért nem a jelenlegi (7.5) állapotot mutatja?
másnak is drasztikusan visszaesik az FPS sniper módba? elõzõ teszten nem volt ilyen.. nagyon rossz, kb 10 fps van
köszi, megvan mit kerestem

ez a foch is egy elmebeteg cucc.. az egyik kill ramm volt, épp töltöttem, és az uccsó 100 hpt lerammoltam egy enemyrõl, úgy h lezúztam a hegyrõl 😄