418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pett3rson #398880 Bár nekem sincs bekapcsolva ez a festés dolog, csak normálokat látok, de ezt hogyan szerezted meg? milyen dísz kell hozzá? van más is ami normális és így megszerezhető? -
Valami speciális tank árusításra a közeljövőben van esély? :D
WG-nek lesz valami "ünnepe"? -
Still_I_Rise #398878 A Wtnfo portál Holiday-ops-2018 cikkhez írt hozzászólásokban már 30k+ elköltött Ft-okról számolnak be a professzorok a ládavásárlás kapcsán.
Az 2+ top játék máshol.
Ettől még szpnak, mint a torkosborz.
Én vettem egy Fallout 3 GOTY-t 1.9k-ért, azzal most elvagyok.
-
Pedig olyan szép színes tankokkal lehet találkozni néha 
Kreatívak az userek nagyon
-
Plata #398876 Na nekem ugyanez T10-ben. -
Ma ez van nálam is,Sz..roller 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet így készít fel minket a wg,hogy a holnap kezdődő eventet szokjuk.
2X xp minden győztes csatáért
-
MuldR #398874 Ilyenkor örülök, hogy a WG berakta a non-historical kapcsolót. :) -
Plata #398873 Nekem sosem lesz meg.
A mai nap iszonyú rossz lett.Igen magas bukta arány,hihetetlen csapatokat kaptam,volt olyan csapat amiben a top tankok 0-s sebzéssel zártak.T8-10 csatában azért ne már hogy Maus meg hasonlók 0 sebzést csináljanak már.Szépen indult az a csata is,elindultunk a város felé,de meglátták hogy az ellenség is arra megy erre a top tankok megijedtek és vissza a bázisra.Persze keresztül a nyílt területen sok td szét lőtte őket,t10 fv is nulla sebzés maus dettó,ott maradtunk asszem talán három 8-as a sok 9-10 ellen. -
Vééégre,teljesült az álmom
lett keksztekercses tankom

Igaz ez a rohadt gép csinált előtte vagy 8db másmilyen 5-ös díszt,csak azt az 1et nem ami kellett volna.
-
Gyuszopapa #398871 Hát igen.De melyik 8-assal látok tier 6-ot én,semelyikkel se. -
Plata #398870 Na cseszhetem én az op páncélomat és a jó kis ágyúmat.
Ha dimbes dombos pálya van és sok gyors tank nem látok semmit.
Pedig padlógázzal repesztettem kb 7-8 átlag sebességgel.
-
besti #398869 Félő, hogy lecsökkenne akkor erősen a nézőszám. Bár talán volt egy streamer aki az összes arty-t "kimarkolta".
Előnye is van néha a gyengébb játékosállománynak, egy kis farming T26E5-tel, a végén 1 vs 6:
Ezért nem lehet megmondani, hogy melyik a legjobb farm tank, mert ebben a szituációban a Skorpion (páncél hiányában) vagy a Defender (ROF hiányában) is elvérzett volna.
Utoljára szerkesztette: besti, 2018.01.05. 12:22:02 -
kopaszeger #398868 Hali
A ping dologhoz hozzászólva nálam is jelentkezik ez a hiba kb 3 napja 1-2 másodperc és felszalad 800-999 ig brutál lagg de havernál is ugyanez a helyzet. Újra kell indítani a játékot nálam csak akkor szünik meg, pedig jó a gépem és a netem is. -
Plata #398867 Valami van,de nagyon állandóan 1-2 perc alatt elhull a csapat.Csak vesztünk,rekord sok vesztes csata.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 11:52:10 -
Gyuszopapa #398866 Ha nem is haldoklik de nagyon sok élőhalott játszik vele. -
Plata #398865 Tudom,ezt már mondta tigrincses is,hat vagy hét éve. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.05. 10:59:17 -
Lokker #398864 Haldoklik a WoT! -
Plata #398863 Nem hiszem,jó a netem.
Eu1-en nem tom mi van Eu2-n 9-35 közti ping van. -
Plata #398862 Jah most jut eszembe,azt mondod a Vk168 Op,még egy hónapja sincs hogy azt írták itt a fórumban ne vegyem meg mert szar,igaz nem azért vettem meg mert Op hanem mert első látásra beleszerettem.
Múltkor még azt mondták hogy az egész tank egy nagy weakspot,amit bárki bárhonnan belő.
Én szeretem,sajna lassú,elég nagyon lassú.Így ha gyors csata van esélyem sincs vele sebezni.Mert mire elérek vele félpályára vége csatának.
A páncélja meg hol van hol nincs,párizson sikerült már jpze100 és badgert is pattintani szemből. -
Biztos a Tanya.net-nél barkàcsolnak valamit:-DDDD -
Plata #398860 Mi a rosseb van?
A ping 490-es. -
A vert stab. minden tankra kötelező amire fel lehet tenni. Heavyre is, a szituációk háromnegyedében vagy többen eldönti hogy pl. eltalálod-e a gyenge pontokat időben....kb. facehugnál már nincs akkora jelentősége, de még ott is számít. -
Plata #398858 Nem bántottál meg,én már tudom hol kell lőni,ma szembe néztem egy tesóval,ketten voltunk szemtől szembe,szét szedtem mint foxi a lábtörlőt.
Végig a tornyom lődözte,én meg a hasát. -
Angelus1991ster #398857 Faszom. Mennék rá Badger-ral a 6. áldozatra erre naná, hogy kilő a csapattárs. Útjába álltam persze a szar töröknek, mert hát minek meghagyni bárkinek is a top gunra való kill-t. Minek, mi a fasznak.
Persze igaz nem az enyém a kill hanem bárkié, de már csak úgy illik megadni azt a szaros kill-t aki medálért gürizik.
Törökök. Hűek a színűkhöz. Mind vörös és szarnarancs.
Meg nemigaz, hogy nem lehet a szaros safe shot módot végre bevezetni. Akkor a funkcionális hülyék okozta bosszúság egy része eltűnne.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2018.01.04. 23:26:26 -
Gyuszopapa #398856 Nem akarlak megbántani de fel vagy háborodva hogy(De csak gold lőszerrel tudtak kilőni).
Némelyik 10-es tank nincs ilyen páncélozottsággal ellátva mint ez a szar.Az IS-4 elbújhat mellette.
Mégis hogy lőjjenek ki némelyik csőpályán szerinted.Van pár zsebkendőnyi weakspotja de azt csak közelről és akkor se mindig lehet eltalálni.
Nem kicsit túl vannak tolva páncélzattal ezek az új 8-as prémek.Még vaknak se mondható,nagy alfával türhető átütéssel.
Ja lassú,de azért legyen már hátránya is. -
Plata #398855 Néha azért a sebzésre is jól fizet.
Ha kicsit türelmesebb vagyok nyertem volna,de a végén eltoltam,vaktában lőttem hátra és elcsesztem.De csak gold lőszerrel tudtak kilőni.
Wz td-t nem lőttem le,próbált szemtől szembe belőni de nem tudott,én belőttem,két vagy három sikertelen próbálkozás után padlógázzal megindult felém és meg akart kerülni,de nem sikerült derékba kaptam és felkentem a falra,mint a csótány úgy roppant ketté.
Az egyik Kv2 ugyanígy járt,agyon lőtte magát,közvetlen közelről troll ágyúval meglőtt és ő belehalt engem meg lófing sebzés ért. -
Azt megnézném. hogy artykat hogyan gunmarkol. Kár, hogy azokra max Mestert akar szerezni. -
Akkor ezt benéztem,bocsi:-)
Azt az ipari hulladékot,azt meg minek:-DDD -
besti #398852 907 megvolt neki korábbról, a 121B-t, a VK-t és azt az amerikai Xes Pattonszerű medet kapta kölcsön. Egyedül a T22 med kell még neki, most arról egyeztet a WG-vel. -
Na kezdek ráérezni a stun-os artyra. 
-
Plata #398850 Bocsi,de ezen mit kell nézni?
Ki a mester?
Azt látom hogy te rajta vagy a képen,de hogy ki a rúzsa magdi bagdadi nagynénje az a mester azt nem tudom.
Az előbb egy Is3 szemtől szembe rammolni próbált.Nem bírt belőni én belőttem erre padlógázzal belém.Kapott 338-as pofont nekem meg 0 sebzés.
Igaz szuper nehéz rammer vagy mi a rák van a tankon meg 78%-os ramm skill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.04. 17:06:20 -
Lokker #398849 Fotosopp!!!4!!44!!44! :D GéZé -
Egy csatában a Mesterrel 
Letolta Lakevillen a várost.
Én meg a mocsárt

Ezek szerint mégis csak megtarthatta a tankokat amire felpakolta a Gm-et
-
pett3rson #398847 nem vagyok harckocsizó, csak virtuálisan...
ilyet viszont találtam:
Rammer szó jelentése
Ebben van olyan, hogy lövegcsővakaró és csömöszölő illetve töltővessző. ebből a csömöszölő nem tudom mi lehet, de talán ezért van köze az egész lövegtöltésnek ehhez a szóhoz. -
suba53 #398846 Filózok ennek a "rammer" szónak a jelentésén. Döngölés, sulykolás. Még ha el is fogadom, hogy a harckocsizók az angol nyelvterületen ezt a szót használták a löveg töltésére a szlengjükben, akkor is furcsa, hogy ugyanaz a szó jelenti az ütközéses műveletet. Bár akár még lehet is.
Meg esetleg ha otthon van, akkor megrammolja az asszonyt? Mondjuk a lövegtöltésre ez jobban illik.
Ha van olyan aki harckocsizó volt, vagy esetleg ma is az, az világosítson fel kérem, hogy hogy nevezik ezt a műveletet a magyar harckocsizó szlengben, és az oroszoknál!
Köszi.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2018.01.04. 12:39:05 -
suba53 #398845 Mert hülyén van elnevezve. Eleinte én is kapkodtam a fejem.
-
suba53 #398844 Závár nyit, vagy automatikusan kilöki az üres hüvelyt, és nyitva marad, majd új lőszer belök ütközésig, závár zár, tüzel.
Ez minden, csak nem rammolás.
-
pett3rson #398843 óó, basszus, ezt mindig keverem, de nem tudom miért....bocsi fiúk, így már tiszta a kép...
ja, nem. vertikális stabilizátor miért jó rá? ezt még nemtom.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.01.04. 12:17:39 -
endrodiz #398842 "de hogy logika nincs benne az biztos." Dehogy nincs! Csak gondold at ujra a rammer szo jelenteset es hogy hogyan raksz be egy lovedeket a lovegbe?! Ha ez nem logika, akkor mi az?
-
suba53 #398841 Talán mert a "rammer" - "döngölő" fogalom valahogy félrement. Lerammolni ugye azt jelenti, hogy ütközéssel sebezni. Ebből következne az, hogy a "rammer" az ezt a tömeggel arányos sebzési képességet növelő cucc lenne, de nem az.
Valamiért a rammer alatt a töltésgyorsítót értik, aminek semmi köze a rammoláshoz, sem tank tömegéhez.
Hogy miért így alakult arról gőzöm sincs, de hogy logika nincs benne az biztos.