World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomorult WG, csak nem tolnak ki az IS-7 tulajokkal és a drága nemzeti hõs, a világot a gonosztól megmentõ orosz tankjukkal. Szegény dédnagyapáik, akik vezették az IS-7-est biztos forogni fognak a sírjukban.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Victory!
Battle: Serene Coast 2012. szeptember 18. 14:39:31
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 1 491
Credits received: 71 644
Battle Achievements: Confederate, Sniper
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
néha nem is hallom h meglõnek, csak levon életet. becsapódáshangok alig alig.
ugyanúgy mint sima gameben
a többit nem tudom.
A KV-1 igaz frontharcos, félelmetes, hogy mit kibír, ha a saját tierjében harcol. Bár a lánc könnyen és sok esetben leesik. Ezt észrevette más is?
A Hummel meg eléggé egy gyilkos jószág – persze csak akkor, ha a nem az ellenfél medjei elõl kell rohangálnom…az elsõ két killem TD üzemmódban volt vele…
Viszont volt két TK-ám, ami nagyon bosszant. Egy a Hummellel, amikor eleresztettem a lövést, és a csapattárs a 2 sec repidõ alatt berongyolt a cékörbe. Ez az én hibám volt, mert nem figyeltem, van-e a közelben valaki. A másik meg KV-val volt. Állok a saroknál, csiki-csukizunk, sniper módban. Abban a pillanatban, ahogy elsütöttem az ágyút, elémrobogott a menekülõ T50-es felderítõnk. Persze one-hit… Ez ellen nem tudom, mit kellett volna tennem, hiszen simán mehetett volna mögöttem is, nem elém a lõvonalba. Itt nem érzem magam hibásnak.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
igazi gyors franciahoz hasonlo med feeleinget szerintem az amerikai medek adjak vissza. vagy a forgotornyos amerikai td-k ehhez hasonlok.
szerintem.
T9-T10-ek ellen átlagba 3 lövés és már füstölök is.
In gém ném: MaxWell125
A Hetzerem meg pl. abszolút támadó, mert a 60mm-es döntöttrõl nagyon sok minden pattog, lehet is vele megnézni a statom. Igaz, csak t4-ig van tapasztalom TD-vel, szóval kussolok, de ezt a stratégiát tervezem a késõbbiekben is használni.
In gém ném: MaxWell125
A legunalmasabb játékmód a TD, ha nem megy elõre aktívan az ember, és vállalja a veszélyt (és ugye jó frontpáncél nélkül kb csak erre jók) akkor az a legunalmasabb, és a legnagyobb fikagyártó játékmód. 😊
Ahhoz képest artyal menni, egy hollywood-i akciófilm 😊 Fõleg ha pici pályára rak be. Vagy ha vörösek az ellenfél arty-k, azok a faxlámák mindig tracer-eznek. Hiába baszik ki a csapatával, mert engem ugyan ki nem szed, és nulla sebzést termel 10 perc alatt 😄
Legalább tudtam nyugodtan zenét hallgatni, meg enni játék közben 😄 Evvel a tempóval 😄
Nehéz tankkal és td-vel én sem szeretem az biztos,de T54-el meg igenis szeretem.Jó szórakozás artyra vadászni,bár már arra is volt példa hogy bejutottam 4 arty közé fullos T30-al úgy hogy észre sem vettek a repülõtéren.Az például veszett jó érzés volt,de T54-el is élmény ölni õket.Nincs is annál jobb mikor 3-5 arty ugat mert kinyírtad õket.De nekem is van arty,francia és amerikai.Ha már csak 1 arty van és nincs közelben aki védje még játszom is velük.<#mf1>#mf1>
Majdnemhogy sajnáltam eladni ezt a T95 -öt XD
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú