World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Letöltöd ezt. Kicsomagolod a res_mods/0.7.5/gui/maps/vehicles/decals mappába.

Megkérdezném harmadszor is. Hogyan tüntethetem el a "gyári" felségjeleket? A skin alatt kilátszik...

ez meglepõ...gondolom akkor a szívószállal, annyival jobb annak a DPM-je?
Nem frissíti azonnal.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Meg egymillióra pageview-ra is ki kéne találni vmi hülyeséget. Mug-shots már ellõve.

Sippie
2x megnyitottam de a "hits"-ek száma nem változott, csak 1x lehet növelni a statisztikát?
Én már megtettem amit megkövetelt a haza😊.

Klikkeljünk, még 1k letöltés és látogatottsági rekord lesz ma.

Sippie
Hát még ha csak ettõl szenvednének a magyar klánok, de konkrétan összedolgozni sem képesek, tisztelet annak az 1-2 kivételnek. A többi meg veri a mellét hogy nem szövetkezik senkivel, aztán csodálkozik ha hamar kiverik CW-rõl mert nincs aki védje a hátsójukat a tankok meg elõbb utóbb elfogynak. De ez is tipikus magyar szokás, azt hisszük mi mindenkinél jobbak vagyunk, és jobban tudunk mindent, egyesek meg hatalmas pofával vannak megáldva, pedig CW téren a HHR-en (és azok akik 100 napig tartották délolaszországot mellettük, nem jut eszembe a nevük hirtelen) kívül nemsokat tettek le az asztalra szvsz.
Panther.

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

jó hát ezek hülyék, és akkor még indokold is meg mit látsz xd
3on3 mit használtok? kv-13?
Gratulálok!
f24sg
Tesztszerón szerintetek is sokkal bénábbak az új lövés hangok?
fps jó
Szép eredmény!Gratula!

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

ximix
Az elsõ tippem Abbey, de az elsõ hatról már valszeg lecsúsztam 😊

IS-7 alsó front páncél meredeksége nõtt így könnyeben átlõhetõ lenne ha nem lenne olyan kicsi, jól eldugható stb
a felsõ front páncél meredeksége csökkent így nehezebben lõhetõ át.
Alapvetõen nem vagyunk mi annyira rosszak. Az Ural Steel bajnokságon a legjobb 8 között voltunk, a Company Cup bajnokságon 3. helyen végeztünk, Fun cup bajnokságon többször voltunk már 3. helyezettek és most legutóbb a Go4WoT-on a 4. helyet szereztük meg a HUNS-os csapattal. Körülbelül másfél hónapja kezdtünk el ezzel komolyabban foglalkozni, és eddig ennyit tudtunk letenni az asztalra.

HUNS - Ural Steel csapat

HUNS - 3on3 csapat

HUNS - Go4WoT csapat

Amõbák?

Arra a fórumra elvileg mindenki regisztrálva van, akinek van EU accountja.

Na lásd kivel van dolgod😄:

nem vagyok regelve erre a fórumra, na mind1 😄😄
Itt van a Spoiler alatt.
Tényleg,inkább a pályára lehet tippelni mint a jármûre.😊

szarabb
Master91
Nem.
Ha jól értelmezem akkor nehezebben lehet pattintatni az orráról.
linket tudsz dobni? Kíváncsi vagyok már erre a képre xd
505thZajcev[PT]
Es akkor most jobb lesz az is7?

Persze pecsnótból kimaradt <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

vinki1
Köszi!!

Ventillátort és célzásgyorsítót vagy távcsövet.
patchaou
Vertikális stabilizátor és venti

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

vinki1
A Tigris 2-öre mit lenne még célszerü fel rakni a töltés gyorsitó után?

A WoT Logger másnál is "Connection error to online database." üzenetet dob?

Hivatalos fórumra rakta fel valaki, Én se tudom, hogy csinálja. De egybevág azzal, amit én tapasztaltam tesztszerón meg azon kívül.

Valaki mondja már meg, hogy hogyan lehet lekapni a vörös csillagot, ami bekavar a tank skin-be?

ezeket honnan szeded? mármint ez megbízható?! írtad IS-4est is... de játékon bellül nem nagyon látszik a különbség 7.5 és 8.0 között.... vagy csak szabad szemmel nem látszik xd
Kmm..Ügyes. IS-7 8.0-ban, Hát ezért.

Master91
Matyashunt kellene meg kérni hogy szervezze össze az uniqum magyarokat, és nevezze el a klánt, büszkén vezetve dicsõ seregünket <#vigyor2>
patchaou
Igaz, költõi túlzás volt. Az a baj hogy kapásból fel tudnék sorolni legalább egy tucat magyar klánt, ha pedig utánajárnék szerintem simán közelítené a százat. Az a gond, hogy ennyibõl sem tusunk összehozni semmit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

498? Tizede elég lenne.

http://kepkezelo.com/images/f9617tk24akod850.jpg

Én is csak valamilyen kis esti híradóra gondoltam legalább. Amíg a legtöbb klán nemzetiségi alapon szervezõdik, mindig jó lesz olvasni, hogy hol tart egy-egy magyar klán. Pont, mint amikor az is leül megnézni az Olimpiát, esetleg foci VB-t, EB-t, akit nem érdekel, mert most éppen egy/a magyar csapat játszik.

In gém ném: MaxWell125

patchaou
Én is bármikor mennék a többiekkel szívesen, de ha nélkülük mennék azzal a "Nagy Magyar Helyzet" még nem változna. Inkább maradok lojális azokhoz, akikkel eddig toltam.

Master91
Az összes MMO-ba amivel játszottam ez volt a gond.
Volt ahol 5-6-7 ember volt, de nem akartak hozzánk át jönni....vicc.
Pedig ha azt mondaná nekem a leader, hogy srácok, pakolunk, össze olvadunk egy másik aktív klán 30 emberével, simán benne vagyok.
Master91
Ez se volt rossz Guess Fap 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
patchaou
Az a helyzet, hogy a magyar klánok 99%-a azért szenved, mert nincs elég aktív játékos, estérõl estére alig van meg a csapat cw-re, aha az aktív játékosok tankjai kifagynak, akkor baszott kemény dolog megtartani egy területet... Sajnos minden klánban az a helyzet, hogy nem hajlandó az aktív társaság átcsoportosulni egy másik klánba és inkább szenved. Egyszerûen nem vagyunk képesek összefogni és a 498 klánból összeszedni az aktív és viszonylag jó játékosokat néhány klánba. Így Mi Magyarok soha a büdös életben nem fogunk komoly ellenfél lenni senki számára.

Melyik jószágnak a legjobb a rejtõzése? Szerintem az lesz.

Master91
Szerintem csak 100 emberbõl 2 követi ezeket, a többieket nem érinti.
Meg itt klán belügy / külügy nem szokott szóba kerülni.
Viszont hiányolom én is, valami heti / napi reportot jó lenne ilyen komolyabb magyar klánok cw-jérõl olvasni. Elég lenne az is hogy meg védtük/nyertük ezt -azt kész.
Sippie
én is azt vizslattam, mintha ott állna valami. mindenesetre a minuszokat kapja rendesen 😄
Mivel mindenki szereti ha egyszerre 21 téma közül lehet válogatni a fórumon, bedobok még egyet:
Valaki szokta figyelni a CW mapot az eu szerveren? Én megszokásból megnézem minden nap, alapból a Mediterránium térségére van állítva, ahol három magyar klán is szerepelt tegnapig a térképen. Ma vettem észre, hogy az 1MP két területébõl mára nulla lett Tunéziában, a HUNS klánt kitúrták Dél-Olaszországból, a HHR-nek pedig egy maradt a csizma alsóbb felén.
A CW ennyire hidegen hagy mindenkit, vagy közmegegyezés alapján nem esik itt sok szó róla?

In gém ném: MaxWell125

Master91
Vaaagy, ott középen ahol a kis folt 80% az égbolt, a maradék 20% a fal, az alatt kettõvel van valami más a bokorba.
Lehet hogy picit ki lóg a tank lánctalpa?