World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
IS-7 alsó front páncél meredeksége nõtt így könnyeben átlõhetõ lenne ha nem lenne olyan kicsi, jól eldugható stb
a felsõ front páncél meredeksége csökkent így nehezebben lõhetõ át.
HUNS - Ural Steel csapat
HUNS - 3on3 csapat
HUNS - Go4WoT csapat

Tényleg,inkább a pályára lehet tippelni mint a jármûre.😊
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
In gém ném: MaxWell125
Volt ahol 5-6-7 ember volt, de nem akartak hozzánk át jönni....vicc.
Pedig ha azt mondaná nekem a leader, hogy srácok, pakolunk, össze olvadunk egy másik aktív klán 30 emberével, simán benne vagyok.
Meg itt klán belügy / külügy nem szokott szóba kerülni.
Viszont hiányolom én is, valami heti / napi reportot jó lenne ilyen komolyabb magyar klánok cw-jérõl olvasni. Elég lenne az is hogy meg védtük/nyertük ezt -azt kész.
Valaki szokta figyelni a CW mapot az eu szerveren? Én megszokásból megnézem minden nap, alapból a Mediterránium térségére van állítva, ahol három magyar klán is szerepelt tegnapig a térképen. Ma vettem észre, hogy az 1MP két területébõl mára nulla lett Tunéziában, a HUNS klánt kitúrták Dél-Olaszországból, a HHR-nek pedig egy maradt a csizma alsóbb felén.
A CW ennyire hidegen hagy mindenkit, vagy közmegegyezés alapján nem esik itt sok szó róla?
In gém ném: MaxWell125