World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Afrika-Európa téma.
Most haza fogok beszélni, de azért Európában sokkal nehezebb sikereket elérni, mert ott nem piskóta klánok játszanak (meg lehet nézni a toplistás klánok közöl melyiknek hol van területe). Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan klán, amelyik ne lenne egy nagy szövetség tagja. Akármilyen klánról is beszélünk, ha az egyikkel kikezdesz számíthatsz a többi szövetséges üdvözletére is. Anélkül, hogy bevennének egy szövetségbe szinte esély sincs boldogulni. Afrikával az egyik probléma, hogy azt a pár értelmes területet kivéve, egyáltalán nem éri meg ott szarakodni ilyen 100 goldos területekkel. Tankok ugyanúgy fagynak, mint Európában csak a gold hozam nem mindegy...
Magyar klánok szövetsége
Nagy általánosságban elmondható, hogy egyszerûen nincs kivel szövetséget kötni. A klánok többsége nem alkalmas arra, hogy egy területet elfoglaljon és akkor a terület megtartásáról még nem is beszéltem.
A szövetség akkor kezdõdik, amikor egy klán felkerül a térképre és ott eredményeket tud felmutatni. Addig nincs mirõl beszélni sajnos.
Ez természeten mind az egyéni véleményem, nem tükrözi a klánom hivatalos álláspontját. 😊
WoT account: cpt_Hungarian
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amitõl aztán az eredetiekbõl ottmaradtak felének megint elmegy a kedve, etc-etc. Nem szabad utánpótlás nélküli, csupa elit játékosokból álló klánokat csinálni, mert még középtávon sem mûködnek jól.
Viszont egy sok játékosból, nagy klánnak sincs értelme, mert az meg lassú, nem mehetne mindenki CWzni (az elején semmiképp), az pedig megint inaktivitást, esetleg sértõdöttséget szül.
Néhány, egymással a vezetõkön, és a játékosokon keresztül is jó viszonyt ápoló szövetséges klán a legjobb megoldás. Erre pl. WoT esetén egy közös TS szeró kitûnõen alkalmas lenne.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sehol nem teszteltek le, csak úgy hipp hopp gyere mert vannak jó tankjaid.Sehol nem beszélgettek el velem TS en pl egy parancsnok vagy a helyettese, ez is igénytelenség.Volt olyan ember mindkét klánba akik ott voltak de egy szót se váltottam velük. Fele ott csücsült csatornán de TS en csak egy része volt. Tudok rengeteg hibát sorolni amit egy mezei normál játékos elvárhatna egy klántól ha belép. ezernyi hibát tudnék még sorolni de szerintem sok értelme nincs, úgy se változik a színvonal. <#smile>#smile>
Mondhatja valaki, hogy elvárások 1800+ eff meg heti 6 nap aktivitás, csak akkor lesznek max 20-an a klánban és ezzel még lehet sokat is mondtam... Ebbõl elsõ napi védésen kifagynak 5-en (azért csak ennyien, mert tegyük fel, hogy nagyon ügyesek, és jó a taktikájuk is), második napon megint ennyien, harmadik napra meg már nincs meg a taktikájukhoz szükséges tankokból a szükséges mennyiség.
Aztán lehet várni, hogy 1 hónap alatt vagy jön még 2 játékos, aki megfelel az elvárásoknak, vagy elmegy másik 3 aki beleunt a sikertelenségbe. Ilyenkor pedig a klánok többsége kénytelen kicsit engedni az eredeti elvárásaiból és feltölteni valamivel a sorait. Ehhez pedig a meglévõ játékosállományból kénytelenek meríteni.
wow-ozni nem sokat wow-oztam, az nem ment nekem, egy noob low voltam ott 😄 hagytam is a francba... olyannal minek játszak amiben nem vagyok jó?
pont hogy sok.... csak kevés a pro 😛
Megint védtem az artyt.Amiért object leugatott,de nem bántam meg mert középen átjött pár lemming meg francica és egy is3.Gw panther közvetlen közelrõl lõtt fejbe mert is4 leláncolt,és sebzett belém vagy 20-at.T54 ágyúja megint megmutatta hogy kurva pontos tud lenni,szikla mögül leskelõdve kikaptam franciákat,is3-at hülyére lõttem úgy hogy alig látszott valami ki belõle szikla mögül ahová bemenekült.
(pénzfarmolásra kéne)
úgy néztem h jó kis tank
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ott szepen ketten bedaraltuk oket, megvedtuk a bazist majd a csapat nyert. Csodalkoztam, milyen jo, hogy ilyen okos jatekosok is vannak....akkor szolt be teamspeakon csapattarsam...ilsalon az vazze! 😄
Mint a regi szep idokben...hat ezert lehetett olyan jol vele dolgozni 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
jól mondod ez csak egy játék 😛
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
ha valóban pro gamereket akar a klán akkor nem kell szarozni.... legalábbis én kib***m akik nem jók..
anno volt cod2 klánom, gyerek vmit nem csinált jól már repült is 😄
ez annyit jelentett hogy egy idõ után 50 WAR-t nyertünk zsinórban
Poén volt, még meggondolom .D
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Sziasztok!
Klánunk új tagokat keres !
Rólunk:
Az egyik legrégebben létrejött magyar klán vagyunk . átmentünk már sok sikeren és kudarcon is de a klán mûködése sose vált kérdésesé ami szerintünk nagyon fontos a tagok számára és a klán keresõk számara is . Minden nap aktívan cwzünk és szakaszozunk . Többször volt már területünk is . Jelenpillanatban lehet hogy pont rád lenne szükségünk hogy sikeresen területet foglaljunk !
Elvárások:
Elsõdleges elvárásunk az aktivitás !
Elvárjuk még a TS 3 használatát is , DE mikrofonhasználat NEM kötelezõ !
Elvárjuk hogy ha cw képes tankod van akkor cw idején idõben megjelenj !
Ha úgy érzed ezeknek megfelelsz keresfel minket bátran játékban vagy pedig csak küld el a jelentkezésed a honlapon .
Fõleg top tier tankal rendelkezõkre lenne szükséges de kistankokal is bekerülhetsz a klánba.
www.ror.hu
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"