World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhez a CW témához szeretnék pár dolgot hozzáfûzni.

Afrika-Európa téma.
Most haza fogok beszélni, de azért Európában sokkal nehezebb sikereket elérni, mert ott nem piskóta klánok játszanak (meg lehet nézni a toplistás klánok közöl melyiknek hol van területe). Arról nem is beszélve, hogy nincs olyan klán, amelyik ne lenne egy nagy szövetség tagja. Akármilyen klánról is beszélünk, ha az egyikkel kikezdesz számíthatsz a többi szövetséges üdvözletére is. Anélkül, hogy bevennének egy szövetségbe szinte esély sincs boldogulni. Afrikával az egyik probléma, hogy azt a pár értelmes területet kivéve, egyáltalán nem éri meg ott szarakodni ilyen 100 goldos területekkel. Tankok ugyanúgy fagynak, mint Európában csak a gold hozam nem mindegy...

Magyar klánok szövetsége
Nagy általánosságban elmondható, hogy egyszerûen nincs kivel szövetséget kötni. A klánok többsége nem alkalmas arra, hogy egy területet elfoglaljon és akkor a terület megtartásáról még nem is beszéltem.
A szövetség akkor kezdõdik, amikor egy klán felkerül a térképre és ott eredményeket tud felmutatni. Addig nincs mirõl beszélni sajnos.

Ez természeten mind az egyéni véleményem, nem tükrözi a klánom hivatalos álláspontját. 😊

WoT account: cpt_Hungarian

De mióta nincs Sg század azóta el is adtam a legtöbb T6 járgányom.

Igen emlékszem,volt legalább hat T6 tankom csak az Sg századok miatt.

Én olyan klánt keresek ami nagy létszámú tier 1 tõl 10 ig minden van és nem CW zik. Sajna ilyen nincs.

patchaou
Én is indítottam párszor, de mióta klánozgatok inkább velük megyek 😊 Tényleg jó csatákat mentünk!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kb hat évet wowoztam,voltam komoly klánba is,de véleményem szerint a magyar komolyan raidelõ fullos geart szerzõ játékosok 90%-a hülye gyökér.Én is voltam ilyenben,jártam is állandóan minden este megadott idõpontban raidekre,de nem az igazi.Legtöbb pro pve-snek elszáll az agya ha már van komolyabb gearje,jobb a baráti klán,ott jobb a hangulat.

Most ha csinálnának, rengeteg egymást ütõ játékos lenne egy csapatban. campertõl az idétlen elõre szaladó tudatlantól kezdve a megfontolt tapasztalt elit játékoson át a csak prémiummal játszó épp hogy plusszos a köröm tier 10 el én vagyok a király a csatornán játokosig.

Röviden ez a lényege amit leírtam nemrég! Ezért is látom értelmetlennek az egészet.De nem én leszek a megváltó aki felnyitja az emberek szemét.

Régen voltak jó kis sg század fõleg t6-ra emlékszem,az nagyon jó volt,de már rég nem láttam hogy csinált volna valaki,én is jönnék t6-t8 századba.

Anno WoW-ban voltam klánvezetõ, meg jártam pár klánban. Az emberek között nagyon kevés az, aki komolyan vesz annyira egy játékot, hogy érdekelje a fejlõdés, és a zömük eléggé - khmm - egyszerû...
Mik a "CW"-re alklamas tankok most? Is 7, is 4, T110, T110EX? Medek, Artik, TD-k?

Maala
"Ehhez pedig a meglévõ játékosállományból kénytelenek meríteni."...

Amitõl aztán az eredetiekbõl ottmaradtak felének megint elmegy a kedve, etc-etc. Nem szabad utánpótlás nélküli, csupa elit játékosokból álló klánokat csinálni, mert még középtávon sem mûködnek jól.

Viszont egy sok játékosból, nagy klánnak sincs értelme, mert az meg lassú, nem mehetne mindenki CWzni (az elején semmiképp), az pedig megint inaktivitást, esetleg sértõdöttséget szül.

Néhány, egymással a vezetõkön, és a játékosokon keresztül is jó viszonyt ápoló szövetséges klán a legjobb megoldás. Erre pl. WoT esetén egy közös TS szeró kitûnõen alkalmas lenne.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nah nem sikerült rendesen szerkeszteni amit írtam. Fuckba mmár ezt a régi SG fórumot! 😄DD

Ma nem a legalkalmasabb, de holnaptól valószínûleg jobban ráérek majd.

Neki kéne este ülni vmikor a Su-101-nek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pár személyes tapasztalat mikor beléptem egy klánba. Egyik az az volt hogy majd 1 napig hozzám se szóltak úgy hogy volt alkalmas tankom 8 as századozáshoz és hasznára lehettem volna a klánnak vagy akár közösen fejleszteni a klán tudását.Ehelyett barátkozzak össze mindenkivel meg kuncsorogjak hogy gyere már szakaszolni.Szerintem ez igénytelenség. Másik ami volt mikor megcsinálták aznap a 8 as századot egy másik klánban hogy akkor gyakoroljanak, hozzáteszem én nyaggattam az ottlévõket hogy nehogy már egész nap szakaszoljatok mikor van elegendõ ember 8 as századra. Akkor lett az hogy csináltak egy századot de engem nem vettek be mert nem volt csak max tier 8 as medium tankom.Nem tudom ez miért megkülönböztetõ ha alkalmas lettem volna akkor és maximum a gyõzelem vagy a vereség számított volna semmi más.

Sehol nem teszteltek le, csak úgy hipp hopp gyere mert vannak jó tankjaid.Sehol nem beszélgettek el velem TS en pl egy parancsnok vagy a helyettese, ez is igénytelenség.Volt olyan ember mindkét klánba akik ott voltak de egy szót se váltottam velük. Fele ott csücsült csatornán de TS en csak egy része volt. Tudok rengeteg hibát sorolni amit egy mezei normál játékos elvárhatna egy klántól ha belép. ezernyi hibát tudnék még sorolni de szerintem sok értelme nincs, úgy se változik a színvonal. <#smile>

Marha jó,utólag vettem észre hogy én meg T54-el klántársat öltem meg.Hiába csata közben se csetet se mást nem figyelek.

Ahogy Sippie is mondja, nem az elvárásokkal van gond, hanem a megfelelõ mennyiségû és minõségû aktív játékosok számával.

Mondhatja valaki, hogy elvárások 1800+ eff meg heti 6 nap aktivitás, csak akkor lesznek max 20-an a klánban és ezzel még lehet sokat is mondtam... Ebbõl elsõ napi védésen kifagynak 5-en (azért csak ennyien, mert tegyük fel, hogy nagyon ügyesek, és jó a taktikájuk is), második napon megint ennyien, harmadik napra meg már nincs meg a taktikájukhoz szükséges tankokból a szükséges mennyiség.

Aztán lehet várni, hogy 1 hónap alatt vagy jön még 2 játékos, aki megfelel az elvárásoknak, vagy elmegy másik 3 aki beleunt a sikertelenségbe. Ilyenkor pedig a klánok többsége kénytelen kicsit engedni az eredeti elvárásaiból és feltölteni valamivel a sorait. Ehhez pedig a meglévõ játékosállományból kénytelenek meríteni.

én most WOT-ra értettem hogy sok a palyer....
wow-ozni nem sokat wow-oztam, az nem ment nekem, egy noob low voltam ott 😄 hagytam is a francba... olyannal minek játszak amiben nem vagyok jó?
Jó, a lvl85-ön lvl 80-as heirloomban bohóckodó, meg clothos palákról nem beszélek...
kevés a player? hát ezt nem mondtam volna 😄
pont hogy sok.... csak kevés a pro 😛
Gondolom ugyanaz a probléma, mint WoW-ban. Kevés a player. Ott is sokszor inkább vittük a gyökeret, hogy meglegyen a raid.
Na úgy látszik rosszul linkeltem.

[/url][/img]
Megint védtem az artyt.Amiért object leugatott,de nem bántam meg mert középen átjött pár lemming meg francica és egy is3.Gw panther közvetlen közelrõl lõtt fejbe mert is4 leláncolt,és sebzett belém vagy 20-at.T54 ágyúja megint megmutatta hogy kurva pontos tud lenni,szikla mögül leskelõdve kikaptam franciákat,is3-at hülyére lõttem úgy hogy alig látszott valami ki belõle szikla mögül ahová bemenekült.

Sippie
Azért kuncsorognak mert kevés az aktív ember klánonként, és ha fagynak a tankok akkor kell más akinek nincs befagyva. Egyelõre több a klántöbblet van, és nem klántkeresõ játékos többlet. Ha utóbbiból lenne több akkor lehetne emelni a szintet.
Amíg nincs egy bizonyos szint amit megkövetelnek addig ilyen lesz a magyar színvonal. Szerintem minden klánra ráférne egy szint emelés. Mert az hogy legyen tier 10 es meg TS3 on legyél aktív azt szerintem bárki tudja hozni csak annyi kell hogy kihúz pár tier 10 es tankot.Meg is lehet nézni miért kuncsorognak csatornán meg fórumon hogy gyere legyél tag. (kicsi az elvárás)

szerintetek az ELC AMX megéri a pénzét?
(pénzfarmolásra kéne)
úgy néztem h jó kis tank
Viszont senki sem születik úgy, hogy mindent tud, tehát a klán arra is jó, hogy tanulj. Mindig veszünk fel játékosokat, akik lõni sem tudnak, vagy tier tizük van, de nem értik, hogy miért rottyannak össze olyan hamar a nyilt mezõn. Pár hónap és sokan túlszárnyalják a mestereket. Nem egy embert vettem fel, akik most már sokkal jobb játékosok, mint én.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Tegnap volt egy jo csatam....attortunk az ellenfelen, de a masik oldal bukott. Mondom visszamegyek vedeni es meglepodtem, hogy a mellettem levo tank is elindult vissza vedeni.
Ott szepen ketten bedaraltuk oket, megvedtuk a bazist majd a csapat nyert. Csodalkoztam, milyen jo, hogy ilyen okos jatekosok is vannak....akkor szolt be teamspeakon csapattarsam...ilsalon az vazze! 😄
Mint a regi szep idokben...hat ezert lehetett olyan jol vele dolgozni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Kérdés. Van olyan mod, amivel gombnyomásra letiltható a cset és vissza? Ha nem akarom látni, miket írkálnak?

nem muszáj az összes klánt így futtatni, elég csak azokat amelyeknek nagy tervei vannak 😄😄
Amíg hiányzik az emberekbõl az egymás iránti nyújtott kölcsönös tisztelet, akkor a másik nem elnyomása mert ez elsõdleges szinte minden játékban. Ki ha nem én akarok a legjobb lenni és senki nem érdekel. Amit foxbat is írt úgy kéne futtatni az összes klánt. Nemrég láttam csatornán egy ROR os sírt hogy a saját typejával nem bírta átlõni a másik typeot ami ellene volt. Bocs ha sértõ volt, én is hozzászóltam. <#smile>

köszi, de azért a végén az e-75 nélkül semmire sem mentem volna, nagyon jó coop munka volt, örülök, hogy vannak jó képességû csapatjátékosok is randomban😊
xD nem az utcára tettem ki õket, csak a klánból....
jól mondod ez csak egy játék 😛
Emberekrol beszelunk, ez meg csak egy szaros jatek....mindent meg lehet normalisan is oldani.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

játékon belül a HUN ROR klán tagfelvétel csatornán is tudsz érdeklõdni este 8 után leszek fenn
másoltam a fene nézte hogy a toborzó tisztem nem tud írni😊
nem muszáj mondani h helóbeló, anélkül is nyomható a kick gomb 😄
ha valóban pro gamereket akar a klán akkor nem kell szarozni.... legalábbis én kib***m akik nem jók..
anno volt cod2 klánom, gyerek vmit nem csinált jól már repült is 😄
ez annyit jelentett hogy egy idõ után 50 WAR-t nyertünk zsinórban
Sunsetjoy
Ó kösz a felajánlást, de ilyen helyesírási hibákkal... 😄 xD

Poén volt, még meggondolom .D

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Solten

Bravo, szep volt.

Saor Alba

Renegade Operatives Regiment

Sziasztok!

Klánunk új tagokat keres !

Rólunk:
Az egyik legrégebben létrejött magyar klán vagyunk . átmentünk már sok sikeren és kudarcon is de a klán mûködése sose vált kérdésesé ami szerintünk nagyon fontos a tagok számára és a klán keresõk számara is . Minden nap aktívan cwzünk és szakaszozunk . Többször volt már területünk is . Jelenpillanatban lehet hogy pont rád lenne szükségünk hogy sikeresen területet foglaljunk !

Elvárások:

Elsõdleges elvárásunk az aktivitás !
Elvárjuk még a TS 3 használatát is , DE mikrofonhasználat NEM kötelezõ !
Elvárjuk hogy ha cw képes tankod van akkor cw idején idõben megjelenj !

Ha úgy érzed ezeknek megfelelsz keresfel minket bátran játékban vagy pedig csak küld el a jelentkezésed a honlapon .
Fõleg top tier tankal rendelkezõkre lenne szükséges de kistankokal is bekerülhetsz a klánba.

www.ror.hu
Solten
Mert anyukad pro gamer Te meg noob vagy 😊)

Saor Alba

Sippie
najó, de ha rendszeresen CW-re jár, meg látszik hogy próbálja odatenni magát, nem mondhatjuk azt hogy helóbeló 😄
T10 med és 1355 eff vajon mire lenne elég? 😄 😄

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

pedig csak 1 gomb nyomás 😛
Sippie
érdekes gémer mindenhol van, fõleg akiket még az effi kalkulátorok elõtt vettek be, utána meg már nehéz megszabadulni tõlük 😊
akkor jelentkezhet a HUNS-ba 😄
pointer4
Anyukámnak is megvan az 1500 eff-je 😛
tudom..... de azért van 1-2 "érdekes" gamer is ott