World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne várj tõle túl sokat, szerintem, van nála JOBB TD, nem is egy. De, nem is nevezhetõ rossznak.<#vigyor5>#vigyor5><#idiota>#idiota>
(szerintem)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ferdit át üti a kis genya T5ös T49 amcsi TD....most ölt meg szembõl, 100 valamennyi HP-t, de akkor is...sírás szélén vagyok >.>
jól sejtem, hogy a 105mm-kellene majd rá ?
Ezzel szemben...nálam még mindig ugyanannyiba kerülnek a tankok....nálatok se él még?????
"50% discount on the following tank destroyers:
S-35 CA, the French tier V"
Mert 403k ezüst, úgy mint tegnap...
Érdekes, akinek nincs takargatnivalója, az mindig hezitálás nélkül közzéteszi a játékbeli nevét.
Az ilyen kis görények pedig, mint te, magyarázkodni kezdenek hogy miért titkolják. Hát nem kell takargatni, tudjuk és értjük, miért nem teszed közzé. Elvégre egy 600 körüli effre senki se lenne büszke, még Mátyáshun se.
Ahogy nézem, amilyen népszerûek a hozzászólásaid a többiek körében, a fórumról is nyugodtan eltakarodhatsz, mert beláthatod hogy ennek így már nincs értelme.
pl T95
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A héten érkezett volna a World of Tanks 8.0-s frissítése, de a fejlesztõk visszatartják a patchet, mert állításuk szerint még akadnak benne hibák, így muszáj csiszolni egy kicsit. Sajnos új megjelenési dátum nincs -- valószínû, hogy még a készítõk sem tudják, mennyi melóra van szükség a patch fixálásához.
két agyonbaszott magyar retardált megint
csak tudnám mit csinálnak reggel 7 kor a játékban
Lehet hogy nekem is ilyenekhez kéne folyamodnom, de nem lenne könnyû magam rászánni.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Még egy automata tûzoltó mod kéne.... bár azt hiszem az már inkább csalás lenne mint a fentiek.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én kezdetekben raktam fel de most már nincs az a pénz hogy ezt az okádékot felrakjam még egyszer.
#169808 Igazából ez csak az esl-es csapatnál mondható kötelezõnek, rájöttünk h érdemes komolyabban ráfeküdni a gémre, miután legutóbb már sikerült pénzt is nyerni...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egyébként nem szégyen, szerintem majdnem mindenki lenyomott több ezer csatát ezekkel a skinekkel.
De a tankod fesd át mert enyhén randa.
Ideje lenne, ha eljutna vegre a tudatodig, hogy semmi kozod hozza.
Nem meres kerdese, hanem egyszeruen semmi kozod hozza!!! Te a tieddel azt csinalsz amit akarsz en pedig ugyanezt teszem az enyemmel.

Szerintem ez jó módszer arra, hogy a hozzád hasonló szándékú fórumozók megtalálják a helyes utat a normális kommunikáció irányába.
Remélem más is ezt teszi majd, mert a pirospontozás kevés, mivel a többi nickeddel zöldpontozod minden hsz-ed.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
o rly
Aha! Szóval õk a te alteregóid, és ezzel a kis közjátékkal akartad bizonyítani, hogy igenis szükség van alternatív fórumra! Cseles, nagyon cseles... 😄
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tovabra is tartom az ajanlatomat a host berles ugyeben <#integet2>#integet2>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU