World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nem tudom...de én ugy érzem ez fizet a legjobban...igen,nem rush tank,de ha okosan a háttérbe maradsz,full álca-álcahálo kombo,akkor gyilkos gép..mivel ennek a lövegének van az álló helyzetbe levö oldalirányú mozgásank a legnagyobb szöge.Nekem ez a farm tankom..szintjén pedig a legerösebb löveg az övé.kell rá egy töltés gyorsitó...full legénység,elit alakulat...azt párja nincs:-)
Reggeli elsõ csaták Sluggerrel. Tetszeni fog, még így stockként is jó. Egy meccset fordítottam, de a másikat nem tudtam.

In gém ném: MaxWell125

Ha lenne pénzem,T25-öt vissza venném,nagyon szerettem.

Alien69
Szerintem már az alap lövege sem rossz. Csak kicsit sebez, de legalább átmegy a vasakon. Ergo, ez totál támogató TD, amúgy sem lehet vele rusholni. <#hehe> A 105-s elég kellemes, keveset pattan, és az MM is kegyes vele aránylag, nem rakja nagyon magas tierbe. Csak hát, eldönteni egy csatát nem tud, pont a lassúsága miatt. Más TD-vel át lehet menni a másik oldalra, ha segíteni kell (vagy menekülni), ezzel meg nem érsz át a meccs végére sem. <#vigyor>
Ne várj tõle túl sokat, szerintem, van nála JOBB TD, nem is egy. De, nem is nevezhetõ rossznak.<#vigyor5><#idiota>
(szerintem)

lol most nézem tier 5-ön stock tier 6 ágyú

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
Remek köszi!

Ferdit át üti a kis genya T5ös T49 amcsi TD....most ölt meg szembõl, 100 valamennyi HP-t, de akkor is...sírás szélén vagyok >.>
Pontosan...az egy király löveg:-)De amig nem fejlesztetted ki tökéletes az alap ágyu!Ne is vedd meg a többit...csak az alap...aztán a 105-öst tedd rá!!Többi az szimplán szar:-)
Master91
Remek, köszi!
Master91
Már alig vártam hogy fél áras legyen, kíváncsi vagyok rá! Fõleg hogy most több lóvét is hoz....
jól sejtem, hogy a 105mm-kellene majd rá ?
Na-felébredtek...él az AKCIO:-)Beért a szaki a melohelyre:-)
Egyébk´nt érdemes megvenni...nekem már 470 csata van vele....van ezenkivül még pár ilyen szintü tankom..KV-1...Su-100...su-85...de egyik se hoz annyi kreditet mint ez!!legjobb farmtank(német vonalat nem viszem,ugyhogy azt nem tudom)...és egy gyilkos tank..legjobb löveg/szint az övé!KV-1 et veri röhögve,ha egy kicsit is okosan játszik vele valaki:-)
hehe..épp ugyanezen bosszankodok!!!!!:-)Nem értem...elbénázzák..vagy még nem értek be a melohelyre beinditani az akciot??:-)
Eddig én sem raktam fel, de a T29-el játszva elgondolkoztam, hogy ezzel az ágyúval kell eljutnom a T9 elejéig, hát hmm. Most még nagyon baba, de T32-õn T10-ek ellen nem tudom mit csinálok majd, talán med útvonalakon fogok járni.
Üdv!Elméletileg TD akció van hétvégén:"From Friday September 21st at 07:30 CEST (05:30 GMT) until Tuesday September 25th at 07:00 CEST (05:00 GMT), you can benefit from the following offers in game:"
Ezzel szemben...nálam még mindig ugyanannyiba kerülnek a tankok....nálatok se él még?????
Master91
Nem úgy volt hogy ma hajnaltól

"50% discount on the following tank destroyers:

S-35 CA, the French tier V"

Mert 403k ezüst, úgy mint tegnap...
Jézus ne kezd már újra,nem volt aki etesse ezt a barmot így eltakarodott,de ha újra elkezded etetni visszaszokik az állatja.

Egyszerû bizony, annyira szarok az eredményeid, hogy nem mered közreadni õket, mert akkor felmerülne hogy szar eredményekkel mégis milyen alapon kritizálsz másokat.

Érdekes, akinek nincs takargatnivalója, az mindig hezitálás nélkül közzéteszi a játékbeli nevét.

Az ilyen kis görények pedig, mint te, magyarázkodni kezdenek hogy miért titkolják. Hát nem kell takargatni, tudjuk és értjük, miért nem teszed közzé. Elvégre egy 600 körüli effre senki se lenne büszke, még Mátyáshun se.

Ahogy nézem, amilyen népszerûek a hozzászólásaid a többiek körében, a fórumról is nyugodtan eltakarodhatsz, mert beláthatod hogy ennek így már nincs értelme.

Úgy tudom az csak bizonyos tankoknál mûködik.
pl T95

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Én örülök hogy nem jön még,inkább mint hogy megint kidobjanak egy bugos szart.

Master91
Én rá érek! Csak addig be adhatnák a támadás/védés kikapcsolása dolgot.
Jah, fps droppok meg hasonlók. Megint el akarják sietni a dolgot.

Most olvastam:
A héten érkezett volna a World of Tanks 8.0-s frissítése, de a fejlesztõk visszatartják a patchet, mert állításuk szerint még akadnak benne hibák, így muszáj csiszolni egy kicsit. Sajnos új megjelenési dátum nincs -- valószínû, hogy még a készítõk sem tudják, mennyi melóra van szükség a patch fixálásához.

két agyonbaszott magyar retardált megint
csak tudnám mit csinálnak reggel 7 kor a játékban

Nekem csak arty célkeresztem van,hogy tudjam mekkora területre hat,mikor ér oda mennyi a töltés.

patchaou
Szerintem a fenti dolgokból sem mind a legtisztább.
Lehet hogy nekem is ilyenekhez kéne folyamodnom, de nem lenne könnyû magam rászánni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mondjuk azt én sem, de nem is azzal foglalkoztam hol lõjem meg hanem hogy hol tudom átlõni egyáltalán.

Régen Pz3 csak arra volt hogy kiéljem vele a hülyeségeim,de már rég eladtam és T54 helyettesíti.Ma volt vele akkora kurva nagy mákom,megtaláltam ellenséges artykat,erre gw type és gw panther is megküldött,viszont túléltem de õk nem.

fsb1000
Szerintem sokat számít... meg a fák eltüntetése, a vonatok átrajzolása, a spec célkereszt, a sniper módban is full nézet, az extrém nagyítás, sõt még a töltés másodperc visszaszámlálója is.
Még egy automata tûzoltó mod kéne.... bár azt hiszem az már inkább csalás lenne mint a fentiek.

Lehet furinak tü'nik, de nem sok tankról tudtam, h hol van a motorja, ammo rackja stb... most se 😄

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Maala
Ááá, szarkazmus! Felismerjük ám! 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mert több mint 2k tier 10 csata után nem tudod még? 😄
Én kezdetekben raktam fel de most már nincs az a pénz hogy ezt az okádékot felrakjam még egyszer.

Asse tudom melyik skin ez,ami elcsúfítja a tankomat olyat én fel nem rakok.Meg ritka az amikor komolyan és megfontoltan játszok,általában inkább csak szórakozásból játszom,ahogy épp jólesik.T54-el ez néha kamikaze.<#idiota>

Xvm-en, meg zoom modon kívül sose volt semmim, kb. egy hónapja minden ilyen csicsás lett, kaptam egy packot...

#169808 Igazából ez csak az esl-es csapatnál mondható kötelezõnek, rájöttünk h érdemes komolyabban ráfeküdni a gémre, miután legutóbb már sikerült pénzt is nyerni...

patchaou
Lehet azért ilyen vagyok ilyen gyenge, mert nem vagyok hajlandó ilyesmivel rondítani a játékon?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

fsb1000
Nah... mik vannak újabban a HUNS-ban!
Egyébként nem szégyen, szerintem majdnem mindenki lenyomott több ezer csatát ezekkel a skinekkel.

Ja szóval ötelezõ cucc,célkereszt tetszik,én a Defiantomat is át festettem mikor a fleet logó bebugolt és buzi rózsaszín lett.<#nevetes1>

FC-nk rákényszerített erre a szarra, hogy betanuljam a gyenge pontokat 😄

Szerethettek.<#eljen>
De a tankod fesd át mert enyhén randa.

Jakuza001
Hallod throatbadger, hiaba ismetelgeted magad mint egy rossz papagaj a nickkel kapcsolatban,az mar egy lefutott lemez.

Ideje lenne, ha eljutna vegre a tudatodig, hogy semmi kozod hozza.
Nem meres kerdese, hanem egyszeruen semmi kozod hozza!!! Te a tieddel azt csinalsz amit akarsz en pedig ugyanezt teszem az enyemmel.

Noob hunting:

Szerintem hagyjátok ezt a meddõ vitát,látjátok hogy hülye szerencsétlen mit foglalkoztok vele?

fsb1000
Nem álmodtam, hanem javasoltam. És minden WoT-ra vonatkozó hsz-ednél ismét ezt fogom javasolni, jelezve hogy a WoT nicked nem mered megmutatni.
Szerintem ez jó módszer arra, hogy a hozzád hasonló szándékú fórumozók megtalálják a helyes utat a normális kommunikáció irányába.
Remélem más is ezt teszi majd, mert a pirospontozás kevés, mivel a többi nickeddel zöldpontozod minden hsz-ed.

Jakuza001
Azt almodsz amit akarsz, a te dolgod. 😄

vazzeeeee<#falbav><#action>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

fsb1000
OK.. akkor maradsz a gyenge játékos státuszban és javaslom mindenki ennek fényében ítélje meg a hsz-eid. Ez van...

"60% feletti a winratem, meg egyedul is random csataval." "semmi kozod hozza, se masoknak. Akikkel jatszom, azoknak eleg ha tudjak."
o rly

Maala
"Na remelem mostmar mindenki erti miert vetettem fel delutan egy alternativ forum keszitesenek lehetoseget..."

Aha! Szóval õk a te alteregóid, és ezzel a kis közjátékkal akartad bizonyítani, hogy igenis szükség van alternatív fórumra! Cseles, nagyon cseles... 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Jakuza001
Egyszeru a dolog, mert semmi kozod hozza, se masoknak. Akikkel jatszom, azoknak eleg ha tudjak.

patchaou
Úgysem fogsz választ kapni, szerintem tök fölöslegesen etetitek.

Na remelem mostmar mindenki erti miert vetettem fel delutan egy alternativ forum keszitesenek lehetoseget...<#shakehead>

Tovabra is tartom az ajanlatomat a host berles ugyeben <#integet2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU