World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg mintha minden tank lomhább lenne- nem tapad úgy a talaj mint eddig, a lánctalpak már tényleg csúsznak forduláskor is.
Td-knek viszont jobb dolga lesz nem egyszerû blokkolni õket - nem tapad a lánctalp egymáshoz sem mint a mágnes.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rendszeres a 2-3 frag ott t34-el csak ebbõl, akár win, akár lose.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Lassan kialakult bennem egy elképzelés, hogy a WoT-on belül az FC-k feladata a legnehezebb és alapvetõen meg tudják határozni egy csapat sikerességét.
Fixed the disappearance of tank icons in team tab of after battle statitstics
Partly fixed the drop in productivity in Sniper Mode while big number of trees is displayed
Fixed the productivity drop when entering bushes
Fixed the loss of engine sound while changing followed tank in post mortem mode or switching between aiming modes
Final team statistics expanded to contain all 15 players in one window without necessity of scrolling
Fixed the disable of tank controls in the battle for cases when player left previous battle with in-game chat activated
Fixed to dark lighting of Ruinberg map with standard render
Fixed not working remapping of ‘number’ and ‘space’ buttons
Chinese camouflage patterns were tuned according to seasons
In the game terms lighting/scouting was replaced by ‘reconnaissance data’
Fixed incorrect work of ‘Grass display in Sniper Mode’ setting
Fixed acid colors of ‘Westfield’ landscape
Fixed game freezing upon changing already purchased emblem
Improved ‘Mines’ map graphics
Fixed the color and density fog on ‘El-Halluf’ map
Fixed display of black artifacts in the sky while vehicle is moving.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
de szerintem eltévedtél.... ez a WorldofTanks fóruma!
ts-en elég jó szokott lenni a hangulat 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ki(k) nálatok az FC? Ha van rá lehetõség szívesen mennék t10 századba pár kört veletek. Egy darabig nem akartam klánba menni, de a videód kedvet ébreszt...
link
Erlenberg kivételével az összes assault támadó oldalon egy nagy szívás...mondjuk ezt statisztika nélkül is tudom.
Ezért fogom 8.0-ban bepipálni hogy többet ne is lássam.
Sajnos a legutóbbi update érzékenyen érintette a pen-t, ezért 9-es szintig szerintem csalódás lesz, pedig a 101 nagyon ígéretesnek tûnt kezdetben.
Majd kiderül, én ez alapján mégis úgy döntöttem, hogy a SU-152 felé fejlesztek tovább...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
tier 5-ben nekem hasznos a churchill-en grille-ek ellen....<#gun>#gun>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Jó pen a T7-esen???Háát ha a 175-pen olyan jó😊(volt,de elvették a top löveget)
A T9-esnek meg említi a 130mm-es lövegét is,ami tudjuk már nincs...
Ez csak ilyen beetetõ videó,milyen szupi is lesz az új Td-ág semmi több.
Van valami érezhetõ hatása a 15%-on kívül? Gondolok itt pl.: splash jóval kevesebbet sebez, modulok közül érezhetõen kevesebb megy tönkre, ilyesmi? Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? Érdemes feltenni?
A következõ tank kifejlesztve: AMX AC Mle.1946. Elköltött XP: 58 500. Elköltött szabad XP: 0.
Végre.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utánanyomoztam, de a tippen is ez volt 😊
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Még mindig... 😊
Loptam.
Bár, ahogy most visszaolvastam, igazad van, én a win chance számolásra gondoltam, õ pedig az effire. -.- Mea culpa.
Csata: Redshire 2012. szeptember 21. 18:02:31
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 414
Szerzett kredit: 53 836
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun
Hopp, új rekord, 9 frag... Bár az uccsó 2-t meghagyták nekem, mert olyan kurvarendes volt a csapat, pedig a jól teljesítõ t-50esünknek akartam adni... -.-