World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sokkal nem, lehet h heavyvel már nem olyan könnyû megszívatni õket, de meddel még mindig😛 😄
Igen én is észrevettem, hogy nehezebb eltalálni a másikat és a találatok is jobban pattannak...elég sok minden fog változni.
Meg mintha minden tank lomhább lenne- nem tapad úgy a talaj mint eddig, a lánctalpak már tényleg csúsznak forduláskor is.
Td-knek viszont jobb dolga lesz nem egyszerû blokkolni õket - nem tapad a lánctalp egymáshoz sem mint a mágnes.

a 8.0val a tankok mozgása is megváltozik az új fizika miatt és a célzóka is jobban "kileng"? jobban "hintázik" a tank? vagy csak az fps szórakozik velem 😊
Akkor ha lesz féláras, kipróbálom a ládát is, repeszt is. Köszi!
patchaou
Mivel nem ez az elsõ klánjuk és nem az elsõ játék amivel játszanak ez nem lep meg...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
A commanderetek meg a diplomatátok ott az MSZH-ban gyanúsan ismerõs nekem máshonnan...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Alien69
Jaja, ahhoz, hogy a töltés mögé be tudjanak lõni, az artynak is veszélyeztetni kell magát, aránylag. Az tuti, hogy kereszt tûzbe kell fogni az ellenfelet, a dombon lévõ artyk erre képtelenek, szerencsére. Viszont, kiszedhetik az enemy artyjait. Onnan kezdve a támadók buknak. Kivéve, ha a legtávolabbi részen át megy a nagy része. Ott van esély, mert nem mindent látni a dombról (kivéve arty, és talán TD). Tehát, mind két oldalnak VAN esélye. Kérdés MINDIG az, melyik tudja az alapvetõ dolgokat felmutatni, azaz arty kereszt tûz, majd átrusholni. Aztán be középen a fa házak fedezékébe, onnan seggbe lõni az enemyt, és persze, a közelebbi oldalon is beparáztatni, hogy "jövünk" itt is, ezzel elvonva a figyelmet középrõl. Ennyi elég a támadóknak, csak ilyen ritka. <#hehe>

patchaou
Ja, valaki rám írt játék alatt, de ma este szenved a netem, ezért nem tudtam neki válaszolni, bocsi. Most újra fent vagyok.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Maala
Plusz amcsi heavyknek védõ oldalt közép (a felsõ átjáró felõli oldala) kitûnõ hulldown, és van egy +élet a vagonok miatt (az artynak elõbb azt kell kinyírnia).

Rendszeres a 2-3 frag ott t34-el csak ebbõl, akár win, akár lose.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

patchaou
Többnyire MZTier vagy CsukDa szokta vezetni a csatákat. De nyitottak vagyunk az értelmes ötletekre és században bárki levezethet egy csatát aki alkalmasnak találja rá magát.

ximix
-Ha védõk vagytok az elején a töltés mellett a nehéz és közepes tankok megtudják addig védeni míg a ti artytok kiszedi az ellenségét így mondhatjuk ha védõknél is van két értelmes arty már is más a szitu és egy TD kb középen betud segíteni a védekezésbe a három átjárót egyszerre tudja figyelni és védeni persze random csatában sok a változó egy csöppet 😊
Mocorgok elõre-hátra szinte egyfolytában, az azért segíteni szokott, meg a távolabbi átjáróba nehezebben lõnek be.
de ha lemész az se jó, mert kiartyznak a töltés mögül nem tudsz hova bújni, utálok rajta védeni, támadni még hagyján, amúgy szar map, simában is. Simában meg az kedvezményezett amelyik oldal közelebb van a dombhoz
Én is most nyomtam egyet, az összes zöld játékos megkérte a kedves egybegyûlteket, hogy takarodjanak le a dombról, de csak azért is fent maradtak. 😊 Azért hoztuk.
és ez így is van😛 2 normális arty és vége😄 most védekeztem rajta és kikaptunk mint a szar😄
Eagle16

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

fsb1000
Elsõsorban az érdekel ki az FC (nincs ilyen a taglistátokban jelezve), mert az én hangulatomat fõleg az határozza meg.
Lassan kialakult bennem egy elképzelés, hogy a WoT-on belül az FC-k feladata a legnehezebb és alapvetõen meg tudják határozni egy csapat sikerességét.

Eagle16
Changes from 8.0.3 to 8.0.4 Test
Fixed the disappearance of tank icons in team tab of after battle statitstics
Partly fixed the drop in productivity in Sniper Mode while big number of trees is displayed
Fixed the productivity drop when entering bushes
Fixed the loss of engine sound while changing followed tank in post mortem mode or switching between aiming modes
Final team statistics expanded to contain all 15 players in one window without necessity of scrolling
Fixed the disable of tank controls in the battle for cases when player left previous battle with in-game chat activated
Fixed to dark lighting of Ruinberg map with standard render
Fixed not working remapping of ‘number’ and ‘space’ buttons
Chinese camouflage patterns were tuned according to seasons
In the game terms lighting/scouting was replaced by ‘reconnaissance data’
Fixed incorrect work of ‘Grass display in Sniper Mode’ setting
Fixed acid colors of ‘Westfield’ landscape
Fixed game freezing upon changing already purchased emblem
Improved ‘Mines’ map graphics
Fixed the color and density fog on ‘El-Halluf’ map
Fixed display of black artifacts in the sky while vehicle is moving.

"értelmes védekezõ csapat" emmm bocsi.
de szerintem eltévedtél.... ez a WorldofTanks fóruma!
darki81
jöhetsz majd velünk játszani, és ha minden tetszik akkor szerintem jelentkezz!😊
ts-en elég jó szokott lenni a hangulat 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Ki állított ekkora hülyeséget? Egy értelmes védekezõ csapat ellen gyakorlatilag tehetetlen az ember támadóként. Persze, néha a támadók is nyerhetnek, ha valahogy sikerül átjutni a vasúton vagy az ellenfelek nagy része lõhetõ a dombon😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Hát a lancser ápdétel 60 megát

Megy a tesztszerver a WoT honlap szerint.
fsb1000
Tetszik ez a toborzó.
Ki(k) nálatok az FC? Ha van rá lehetõség szívesen mennék t10 századba pár kört veletek. Egy darabig nem akartam klánba menni, de a videód kedvet ébreszt...

Eagle16
Na hogy is volt ez a "Prokhorovka assault-on 90%-ban a támadók nyernek" ?

link

Erlenberg kivételével az összes assault támadó oldalon egy nagy szívás...mondjuk ezt statisztika nélkül is tudom.

Ezért fogom 8.0-ban bepipálni hogy többet ne is lássam.

Valami olyat képzeltem korábban, mint a SU-85B, csak nagy szinten, amivel könnyedén el lehet dönteni egy meccset, feltéve, hogy láthatatlan maradsz😊

Sajnos a legutóbbi update érzékenyen érintette a pen-t, ezért 9-es szintig szerintem csalódás lesz, pedig a 101 nagyon ígéretesnek tûnt kezdetben.
Majd kiderül, én ez alapján mégis úgy döntöttem, hogy a SU-152 felé fejlesztek tovább...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

***ott "M" gomb a keyboard-n neha nem muxik ,azert irok ilyen erdekeseket...<#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hat szerinte nagy tier-be ne erdemes ,amekkorakat sebeznek az artyk,(szegeny maus-on van,de hat annak az artyk a legkisebb gondja <#fejvakaras> )
tier 5-ben nekem hasznos a churchill-en grille-ek ellen....<#gun>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

patchaou
Fölösleges. Ha ventit kiváltod elit alakulat skillel, akkor már egy szerszámos láda sokkal többet ér.

Hát van benne némi pontatlan infó...
Jó pen a T7-esen???Háát ha a 175-pen olyan jó😊(volt,de elvették a top löveget)
A T9-esnek meg említi a 130mm-es lövegét is,ami tudjuk már nincs...

Ez csak ilyen beetetõ videó,milyen szupi is lesz az új Td-ág semmi több.

ximix
Ok megnyugotam , huhh már azt hittem, hogy az orosz TD-k jók lesznek, erre nem, mert csak kicsik, gyorsak, pontosak, láthatatlanok 😊
Szerintem nem.
A win chance-t meg a .flash számolja szerintem, azért tanácstalan a teszteken ha új tank jön be.

Ennyi spg mellett elgondolkodtam, hogy érdemes-e t10 tankokra(e100,is7) repeszpáncélt tenni?
Van valami érezhetõ hatása a 15%-on kívül? Gondolok itt pl.: splash jóval kevesebbet sebez, modulok közül érezhetõen kevesebb megy tönkre, ilyesmi? Valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? Érdemes feltenni?
ximix
Maala
Kifejlesztve:
A következõ tank kifejlesztve: AMX AC Mle.1946. Elköltött XP: 58 500. Elköltött szabad XP: 0.

Végre.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

A hangszóróért fáradjon a stúdióba.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Eagle16
T110E5

Utánanyomoztam, de a tippen is ez volt 😊

t110?😊 vagy patron 3, m103.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Gondolom IS7.

Még mindig... 😊

E-heti Guess What... Mi látható a képen?

Yoyo
Sziasztok. Mit ajánlotok a két T7-es amcsi TD-re?

patchaou

pointer4
A te érved is helytálló, vak tank, useless. De az én aggályomat is biztos megérted, a scoutolással szerezhetõ eff miatt.

Loptam.

Maala
Kell valami nagy durranás 8.1-re is, nem? 😄

Van valami hír a többmagos támogatásról? Merthogy ugye a licennszdíj probléma elhárult a BigWorld megvásárlásával. Vagy örök álom marad csupán?

Maala
És ez miért lenne érdekes? Az effi csak egyetlen paraméter a sok közül.

Bár, ahogy most visszaolvastam, igazad van, én a win chance számolásra gondoltam, õ pedig az effire. -.- Mea culpa.

Maala
Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 21. 18:02:31
Jármû: ARL V39
Szerzett tapasztalat: 1 414
Szerzett kredit: 53 836
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun

Hopp, új rekord, 9 frag... Bár az uccsó 2-t meghagyták nekem, mert olyan kurvarendes volt a csapat, pedig a jól teljesítõ t-50esünknek akartam adni... -.-

de mondok egy példát pl sigrfied line, meddel mindig kint maradok a mezõn spotolni az arra jövõket, nehogy átszaladjanak és felspotolják az artynkat, td-nket az saját artyjaiknak. Ezért alig kapok valamit, de mégis fontos feleadat, ha 2 féle eff rendszer van azt mondom basszátok meg bemegyek cowboyozni a városba, kiosztok 3000 damagot és rohadjon meg az arty meg a TD hátul, te meg ki lettél spotolva fél perc után és már csak a füstölgõ roncsodat nézed, illetve húzhatod le a kukán a 6000 dmgot 😊