World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(mond hogy menetbõl 50km/h-nál volt😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A Derp-Objectek nagyon ritkán merészkedik ki a fényre...a sötétséget szereti,mert a fejükben is az honol<#nevetes1>#nevetes1>.
(mivel a Bl-10 felfér alap láncra és megvan az Isu-ból(ugye???) ez a setup szimpla idiotizmus)
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Amúgy közben megcsináltam az xvm configot normálisra. A winchance-t lecseréltem a csaták számára, az mégiscsak reprezentatívabb (szerintem), meg alterbõl az idegesítõ csíkot is eltüntettem.
Lehet valami hiányzik az enyémbõl vagy bezavar más mod.
Talán a CPData.XVM-et is kéne odamásolni?
600m-re célzok. Lövök... várok... na mondom ez mellé.... Bang/találat.
Legalább 2 sec volt tank lövése (nem arty). 300m/sec lehet reális?
8 kill a rizsa-tankal,és látszik nem kíméltem a "márkatársakat"<#nevetes1>#nevetes1>.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Lövök pl su-100al 400x méterre volt az IS. Semmi. Mondom mellé ment a lõszer vagy mi van? Erre bumm talál vagy 2 sec múlva hogy kilõttem...
Elõbb is. 50 fos td-t oldalba küldöm t30al baja semmi de we hit them hard. t28 proto bele a tornyába. Penetration. Baja semmi.
Hogy azt ne is említsem, hogy 700 körül is ritkán csap a 155ös nem még hogy e felett.
WoT account: cpt_Hungarian
WoT account: cpt_Hungarian
Mert akkor te még mindig a 7.5 verzió (vagy még régebbi, attól függ melyik verzió óta költözteted mindig át az audió mappát a res_modsban) hangfájljait használod.
Gyõzelem!
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 30. 8:28:02
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 4 352 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 55 927
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Nem kell ide Tigris, elég egy Stug!
Nem tudom,hogy sírjak,vagy nevessek,de ezek után egy fillért nem fizetek ezért a szarért,az már biztos.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Csata: Widepark
Jarmu: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 2.023
Szerzett kredit: 42.451
Csataban elert achievement: Radley-Walters medal, Pascucci medal,
Top Gun, Mesterlovesz, Kivallo lovesz
Kivallo sofor jelveny: Tank Asz
Meglehetett volna az elso Kolobanov-om is, de az egyik tankunk eletben maradt. Lapitott mint szar a fuben mikor 6 tank ellen egyedul maradtunk. Aztan akkor nyiratta ki magat amikor mar csak 4-en maradtak.
[/url][/img]
[HUN]Kami*, kiskami*
[HUN]Kami*, kiskami*
problémám:
hiba
ilyesmirõl hallottatok?
Megjegyzés:
- nincs modom
- 0.8.0. test1 kifagyott
- 0.8.0. test2 ment gond nélkül
- 0.8.0. test3 ment gond nélkül
- 0.8.0. test4 nem próbáltam
Azt már megszoktam hogy JagPz meg E100 meg T30 képes ilyesmire, de ez most kicsit sokkkk volt. (valakitõl kapott egy 4.-et is, mert letrekkelõdött az uccsó lövésem elõtt)
Bocs a beszámolóért.... Számomra ez az igazi bug a EoT-ban Kiszámíthatatlan.