World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jelenleg majdnem 85ezren vannak,lehet túl van terhelve már
patchaou
Ja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak nekem nem akar belépni a játékba?

VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!

Igazából a célnak tényleg megfelelt, mert megnyerték vele a háborút.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jól néz ki 😊
Pont oda akad be majd a 88-as 😊

Jaja, mondjuk eleve a gyártástechnológia is gyorsabb volt, de tény hogy nem pepecseltek hogy lereszeljék a varratokat meg leszedjék a sorját.
Egy olyan országban ahol a nyersanyagkészlet és az élõerõ korlátlan, pont ez a megfelelõ tank 😊

De végülis bevált, elvégre tõlük tanulták meg a németek a döntött páncélzat titkát 😊

Solten
Meg is van hehhe

Saor Alba

Solten
Talaltam egy kepet anno (belinkeltem ide) a hivatalos forumon, a T-34 lemezei kozt kb ujjnyi hezag volt... 😄 Szoval nem tokoltek vele sokat az szent, gyorsan osszekalapaltak, aztan mehetett a frontra Tigris-golyofogonak.

Saor Alba

TDantesnek a Turcsányi is németbuzi. De ha mondjuk a Földi Pali bácsi a Þ-34-et istenítené, akkor az lenne a biblia.

Sippie
lál, Turcsányi tanított az egyetemen 😄
ja, mire beírtam válaszoltál. akkor nem az 😊 de attól még igaz.

The Matrix has you...

Ez nem Földi Pál féle könyv lesz? Ahogy hallottam összeollózza a könyveit, túl sok új infót nem oszt meg - ezt most ettõl a könyvtõl függetlenül mondom, de abban is hasonló van leírva, plusz T-34-esek is kb ilyen arányban léptek be a képbe.

The Matrix has you...

De nem is mondtál semmi újat amit ne tudtunk volna 😊

Az is érdekes mennyi munkaóra volt egy tank elõállítása.

Pl egy Panther 55.000, egy sherman 25.000 egy t-34 viszont csak 3.000 munkaórát igyényelt.

Igy nem csoda hogy az oroszoknak még az 1:10 veszteség se kottyant meg...

fsb1000
Nem akarom újra indítani az 1 tigris 5 Sherman vitát, de ezt a könyvet a Zrinyi adta ki és Turcsányi Károly jegyzi, aki azért nem bulvár sajtó huszár, hanem komoly szakmai háttere van és sok hadtudományi publikációja.

Egész jó, ha figyelembe vesszük hogy egy tigris csak 3x annyiba került mint egy sherman... azt hittem drágább volt 😊

Solten
Szvsz a Ryan kozlegeny huen adta vissza, km-rol is hallottak ahogy duborog felejuk az acelmonstrum, mar a hangtol tele lett a bugyi. Olyan moralis-pszichologiai hatasa lehetett mint a Stuka-k futomuvere erositett "hangszoro".

Saor Alba

kicsit azért idegesítõ, hogy ketyeg a prémium a semmiért...

Na mi van függõk, vodkát borítottak megint a szerverre?😊

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

fsb1000
Elõvettem a Harckocsik könyvet és mire bukkantam?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Solten
110k emberrel is vigan futott anno az EU szerver.

Amugy hogy egyszerre pusztuljon be az amcsi meg EU szerver... Hm, erdekes...

Saor Alba

Erre mondjuk lehetne egy olyan megoldás,hogy aki afk-zik,az össz krediteinek a 10%-a elvételre kerül és a csapattársai kapnák meg.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Tuvok
Itt a topikja a hivataloson, szerver oldali probléma, iszonyat packet loss-a van a szervernek .
USÁ-n is ez van amúgy . Dolgoznak az ügyön, nyugi .

Amúgy 90k ember van fenn, nem lehet, hogy túlterhelt kissé ?

Elõször azt hittem az xmv-esek lettek kitiltva, de úgy néz ki szerencsére nem, másfél óra próbálkozás után bejutottam, semmit nem csináltam, csak indítgattam .

Solten
Forumjuk is doglodik.

Saor Alba

Solten
7850 OC, mindent maximumrol high-ra allitottam (nem veszek eszre kulonosebb valtozast), a tobbi max-on, vegre stabil 60 fps, sniper nezetben se esik le 30 ala. Hovatovabb a GPU-t allandoan 90-100%-on jaratja... (ha a garazsban vagyok akkor is) :/ Ruszki programozok bravo.

Saor Alba

Hát jelentem nálam sem megy az attack. Egyfolytába csak szinkronizál..... S*jsze....:@
nyugalom szerver hiba lehet, az ameroikai szerver sem muxik.

egyebkent mit lehet tudni errol a MyReplays.ru oldalrol azonkivul hogy az altalam elkuldot gameplaybol videot csinalnak, a videok medig maradnak fent a JouTube-on?
Solten
Meg 1x kosz, bevalt, pont ez kellett ezt hasznaltam eddig is. Patchaou pakkjaban levo is klassz de az az atomtamadasra figylemezteto ruszki haromszog kisse zavar 😄

Saor Alba

Ha kilépek és mást csinálok közben vajon az számít? mert közben nézek bunyót, unalmas azt a forgó izét bámulni...

The Matrix has you...

Met
Jaja, próbálgatni kell.
Ha nem lép be, folyamatokból kilõni és újra

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

próbálgassátok, elõbb-utóbb menni fog...
olyan mint, egy tesztszerver
Esetleg nem megy a szerver,vagy esetleg valami más lehet a gond?Valaki tud valami róla?
Nekem sem lép be, akármit is csinálok...
Se launcherrel, sem exével nem indul. Próbáltam az ajánlott parancssort, az sem segített. Vártam, hadd forogjon a fogaskerék, de 10 perc elteltével sem történt változás. Kezd nagyon dühítõ lenni a dolog.

sajna nekem sem tölt be😞
Solten
<#szeret> Elloptak az oroszok szerbek a tankot...

Saor Alba

Én megcsináltam a cmd-s dolgot,mostmár nem fogyócikkeket ír hanem azt hogy belépés a játékba.És csak forog forog,már több mint 7 perce.

Én akárhonnan indítom a WoT- ot, leragad a töltöképernyõnél. Egyszer a fogyócikkeket, másszor a boltot szinkronizálva áll le.
Solten
Louis de Funès

Saor Alba

Solten
<#hehe> Mekkora tre ezaz oktoberi gift shop, a Matildan kivul RAM II meg PzKpfw S35 739 (f). Utobbival mentem par kort tesztszeron, az erosebbnel is erosebb idegzetueknek ajanlott 😄

Saor Alba

Ezek a fránya frag lopó artyk <#eplus2>

Solten
Francba, majdnem kilottem egyet a SU-26-al (2 talalat, 3 kellett volna), erre a kancso AMX arty kiszedte elolem.

Saor Alba

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tele lett a hócipõm az AFK-sokkal, kinyírják a játékot.

Én csatában voltam, de a garázsba már nem rak vissza.
Láttátok már az októberi Gift shop ajánlatokat?
Alapból sokallom a Matilda Black Prince átszámítva 1800 forintos árát, ezért tiszta szerencse, hogy most "akciósan" 3000 ft-ért is hozzá lehet jutni 😄
El vannak már ezek a ruszkik szédülve teljesen, mindenkit hülyének néznek...

...Na erre beengedett
Hócipõm tele az orosz informatikai hozzáértéssel. Egész napom elment rá, hogy a tank oldalán a felségjelzés helyén díszelgõ fekete négyzetrõl kiderítsem, hogy ugyan miért van ott, és miért nem tudok emblémát rátenni.
Mindezt úgy, hogy közben folyamatosan szarakodtak a szerverek, letölteni, belépni kínszenvedés.
Mondanom sem kell, fikarcnyit sem jutottam elõrébb. Persze integrált VGA-s gyökér laptopon semmi baja, megy gond nélkül. Fórumokon egy hasonló problémás felvetés, arra sincs semmi okosság.
Talán nem kellett volna ezt a csodás 8.0-ás patch-et oly gyorsan lenyomni az ember torkán.

...és most, hogy jól felhúztak annyira, hogy szétdurrantsak pár bádogdobozt, nem lehet belépni...

No comment.
az xvm el engem se ,de alap exe vel igen.

Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G

Engem sem enged be, sem xvm-mel sem nélküle
patchaou
Alapból nem launcherrel indítok az xvm miatt, de így is csak a cmd-be írkálás után engedett be. Kicsit tovább kell várni amíg pörög a fogaskerék.

Hát ez nem enged engem se belépni.