World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
VAGYOK AKI VOLTAM,LESZEK AKI VAGYOK!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Pont oda akad be majd a 88-as 😊
Egy olyan országban ahol a nyersanyagkészlet és az élõerõ korlátlan, pont ez a megfelelõ tank 😊
De végülis bevált, elvégre tõlük tanulták meg a németek a döntött páncélzat titkát 😊
Saor Alba
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Az is érdekes mennyi munkaóra volt egy tank elõállítása.
Pl egy Panther 55.000, egy sherman 25.000 egy t-34 viszont csak 3.000 munkaórát igyényelt.
Igy nem csoda hogy az oroszoknak még az 1:10 veszteség se kottyant meg...
Saor Alba
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amugy hogy egyszerre pusztuljon be az amcsi meg EU szerver... Hm, erdekes...
Saor Alba
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
USÁ-n is ez van amúgy . Dolgoznak az ügyön, nyugi .
Amúgy 90k ember van fenn, nem lehet, hogy túlterhelt kissé ?
Elõször azt hittem az xmv-esek lettek kitiltva, de úgy néz ki szerencsére nem, másfél óra próbálkozás után bejutottam, semmit nem csináltam, csak indítgattam .
Saor Alba
egyebkent mit lehet tudni errol a MyReplays.ru oldalrol azonkivul hogy az altalam elkuldot gameplaybol videot csinalnak, a videok medig maradnak fent a JouTube-on?
Saor Alba
The Matrix has you...
Ha nem lép be, folyamatokból kilõni és újra
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
olyan mint, egy tesztszerver
Se launcherrel, sem exével nem indul. Próbáltam az ajánlott parancssort, az sem segített. Vártam, hadd forogjon a fogaskerék, de 10 perc elteltével sem történt változás. Kezd nagyon dühítõ lenni a dolog.
Saor Alba
Saor Alba
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Alapból sokallom a Matilda Black Prince átszámítva 1800 forintos árát, ezért tiszta szerencse, hogy most "akciósan" 3000 ft-ért is hozzá lehet jutni 😄
El vannak már ezek a ruszkik szédülve teljesen, mindenkit hülyének néznek...
Mindezt úgy, hogy közben folyamatosan szarakodtak a szerverek, letölteni, belépni kínszenvedés.
Mondanom sem kell, fikarcnyit sem jutottam elõrébb. Persze integrált VGA-s gyökér laptopon semmi baja, megy gond nélkül. Fórumokon egy hasonló problémás felvetés, arra sincs semmi okosság.
Talán nem kellett volna ezt a csodás 8.0-ás patch-et oly gyorsan lenyomni az ember torkán.
...és most, hogy jól felhúztak annyira, hogy szétdurrantsak pár bádogdobozt, nem lehet belépni...
No comment.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G