World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csata: Fjords 2012. október 13. 2:36:59
Jármû: AMX 13 75
Szerzett tapasztalat: 3 554 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 916
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Sok mindenért érdemes néha lemenni kikapcsolódni a kicsik közé,többek közt a 4-500 effis E100-ak és társaik,az 5-6 arty/csata okozta idegeskedés,de leginkább a gondtalan szórakozás az ami miatt idõnként benézünk oda a haverokkal.
Ez a két,közvetlen egymás utáni csata azt hiszem magáért beszél. 😊
(aki azt hiszi hogy könnyû a kezdõk közt,annak elárulom hogy sokszor sokkal több jó játékos(1200 effi felett) játszik ott mint tier6-7-ben ahol sokszor szinte az egész csapat 1000 alatt van)
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Gyõzelem!
Csata: Westfield 2012. október 13. 1:59:22
Jármû: Object 212
Szerzett tapasztalat: 2 144 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 21 553
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Így elsõre a Comet érdekel meg a Black Prince. Többi nem igazán.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Eddig sikeresen lemaradtam minden újonnan bevezetett ág top tankjainak OP korszakáról, de errõl most nem fogok! Már több mint fél éve gyûlik a free xp, és azonnal az elejétõl neki fogok állni teljes gõzzel.
[/url][/img]
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Meg aztán jelenleg Tier9 med létére a maga kis 268 mm átütésû ágyújával nemigen illeszkedik bele a T-54/E-50/Patton/Lorraine sávba. Õk ugye mindössze 220/230 átütéssel dolgoznak. Szóval nem értem, hogy kaphatta meg az L7 löveget.
Ja és még emelett majd ezer lóerõs, ötven tonna súllyal, szóval szerintem simán megy úgy, mint a Lorriane top motorral.
Amúgy tényleg egyik sem kiemelkedõ annyira, a 215-ös is csak a brutális ROF miatt az, de ezen kívül arany középút az összes, kiváló ágyúk, átlagos páncél és átlagos sebesség jellemzi õket. Alsóbb tierekben sem tûnnek nagyon egyedinek, használható scoutjuk nincs is, a Cromwell 64-es végsebessége impresszív, a többi az futottak még kategória.
De már eldöntöttem, hogy a heavy ágat fogom választani, med ágat vagy soha vagy jóval késõbb, nem igazán jönnek be.
De a t9 centurion valami eszméletlen kemény lesz.😄 Az elõbb a batmobile 3 lövésbõl egyszer sem sebzett közvetlen közelrõl szembõl.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A HESH lõszer csak egy felupgradelt átütésû HE, akkor is sebez ha nem üt át, puhák ellen kurvajó az FV4202 gold lõszere, de mivel nem kap kompenzációt így ez csak az amcsi tankok seggére meg a franciákra jó, no meg az artykra. De amúgy vicces, a sok noob betárazta és csak ezt aztán csodálkoznak, hogy 20-30-akat lõnek az ellenfélbe, pedig gondolták hogy na most majd adnak a gold ammoval. :-D
Az FV215B 6.75 alatt tölt, brutális, ezt tuti nem hagyják így. Nagyon jól gyorsul, egész pattogós, legjobban ez fordul az összes heavy közül torony ügyileg is, helyben is tud fordulni, sztem most eljátsszák azt amit az E5-el anno, kijön ilyen OP-nak aztán majd nerfelik. Nem számít hogy papír, mert úgy vettem észre hogy sok nullást lehet neki lõni.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A lövészemet Marmaduke Cherrynek hívják! Halálkomoly!xD
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Elsõsorban a Valentine érdekelne. Mert ha megy ugyanúgy tier8-ig, mint az a nyomorult 38na, akkor felejtõs, de egyébként vicces kis cucc lenne 😊
Én is azt hiányolom a legjobban egyébként. 😄
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ezért egyetlen klánvezetõ se rúgna ki játékost, fõleg ha szüksége van rá valamiért.
(félre ne értsd, én távol tartom magam az ilyen emberektõl, de elfogadom, hogy vannak, lesznek)
(oké az amcsik meg már 6-ba megkapják,de a többiek meg csak 8-ba)
Kb akkora, mint a tier4-ek, és ráadásul médium, nem is light.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Csak mert a sima L/70 súlyban 2x olyan nehéz mint a panther M10é.
WoT: Nishizumi77
8000 arany egyébként a Panther M10.

Csatában egyelõre Tier8al nem találkoztam, de mondjuk ez nem mérvadó, sokan tesztelik az új prémtankokat, és azok Tier6-osok vagy Tier7-esek, így most sok van belõlük a játékban.
WoT: Nishizumi77
Nekem még csak 50%-nál tart.😮