World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem majd ha kijön a patch-hez a szokásos MM táblázat akkor lehet majd megtudni, hogy milyen is a valódi.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Elonye meg hogy nem 10k gold meg egy korrekt agyu van rajta.
Saor Alba

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ugyan az lesz vajon, mint a többinek, hogy határ a csillagos ég? Mert akkor lehet inkább a med ág elejére kéne tartogatnom a free xp-t...
Egyébként pedig fel a fejjel, nem kell kétségbe esni, nem vettél szart, csak meg kell tanulnod játszani vele. Nem kérdés hogy a Superpershingnek megvannak a maga hátrányai, de sok elõnye is van.
Én sok tankal játszottam már az SPn kívül, ami a frontpáncélzatra és a pontos ágyúra próbál építeni. Ha megengeded, megpróbálok néhány tanácsot adni a Superpershinghez.
Elõször is, a fronton lévõ különleges páncél nagyon komoly elõny, gyakorlatilag nemigen van olyan lehetséges ellenfél, aki át tudná lõni, hiszen a tank tier kedvezményes, emiatt Tier10ekkel sose fogsz találkozni, és Tier9ekkel is csak ritkábban. Tehát amíg az elöl lévõ spéci szuperpáncélodat lövik, addig szinte sebezhetetlen vagy. Neked annyi a dolgod, hogy igyezz az ellenfelél irányába mindig a szuperpáncélos részt mutatni magadból. Sose mutasd feléjük a tankod sebezhetõ oldalát. Ne engedd õket az oldaladba kerülni, hátrálj ha kell.
Mindenképpen kerüld el a közvetlen közelrõl zajló összecsapásokat, mert kis távolságról már nem kunszt a szuperpáncél mellett kilógó sebezhetõ részekre célozniuk az ellenségeknek. Ezért ha tudod sebezni õket, akkor messzirõl, ha nem, akkor legfeljebb közepes távolságból harcolj az ellenséggel. Ha jönnek, hátrálj, és próbáld meg tartani tõlük a távolságot, amennyire lehet. A tankok ágyúinak szórása a játékban van akkora, hogy 200 méterrõl már szinte lehetetlen eltalálniuk a páncélodon lévõ nyílásokat. Ezt kell kihasználnod.
Az ágyú pedig pontos és villámgyorsan szûkül a célkereszt, ez is nagyon jó. Tanuld be, hol van az ellenséges tankoknak a gyenge pontja, és ott lõdd õket. A bannerben található 'Online Tech Tree'-n megnézheted a legtöbb tank gyenge pontját(rámész a tankra, és alul a Vulrneability gomb, a zöld színnel jelölt részekre kell céloznod).
Kiegészítõ felszerelésnek feltétlenül tegyél fel ventillátort és függõleges stabilizátort. Ha sok fölös pénzed van, töltésgyorsító is mehet, de az már annyira nem fontos.
Végül sose fejeltsd el, hogy a prémium tankkal azért játszol hogy pénzt termelj, nem azért hogy megnyerd a csatát. A csatáért kapott pénz független attól hogy nyertek vagy vesztetek, csak az számít, mennyi sebzést vittél be az ellenségnek. Minél több bevitt sebzés, annál több pénz jön majd. Egy vesztes körrel is kereshetsz óriási pénzösszegeket, fõleg prémium számla mellett.
Tesztelték volna le õk mert ez egy médium tank nem pedig egy 200 tonnás monstrum ,figyi egy Maus megeleõz menjenek a picsába.
Óriási csalódás nekem. A med ág lassú T8-tól, az ágyúk tök átlagosak, páncél is. Semmit nem tudnak, ami miatt érdemes lenne kihúzni õket. Heavykkel nem mentem még, de õk is valahogy tök átlagosnak tûnnek.
Azon gondolkodom, hogy végleg abbahagyom a wotot. Kiégett ez a játék teljesen.
http://www.tenke.hu
37 csata,kilõve 54,kiosztott sebzés 61936,találati arány 81%
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Vagy tiltsák le az XVM-et, érdekel is engem.
Ha ezt behozzák, én többet nehéztankot nem viszek randomba.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Engem a Superpershing leginkább erre emlékeztet:
Nagy elõnye, hogy a "pajzsba" (spaced armorba) becsapódó lövedékek tényleg nem sebeznek. Viszont már szembõl nézve is a tanknak csak a 80%-át takarja el a "pajzs", oldalról ugye nem véd.
De a fõ probléma a lassúság. A T95 effektus itt is mûködik, mire odaérsz valahová vele, addigra már nincs kit kilõni, vagy éppen minden csapattársad halott és éppen nyolc ellenség jön szembe veled. 😄
Emitt a bevitt találatok száma kevés, tehát a pénz is kevés lesz a végén. Ezt még súlyozsbítja az ágyú, ami a maga 170-es átütésével meglepõ módon rengeteg minden olyanról pattog, amirõl nem kéne neki. A tûzgyorsaság is gyatra. Összességében szerintem nem ér meg 7200 aranyat, kicsit több aranyért már jobb cuccokat is kaphatsz.
M10 Panthert szintén leteszteltem, szerintem teljesen halott dolog. Egyszerûen a 130-as sebzés az már nem elég Tier7 és Tier8 tankok között, márpedig õ gyakran megy Tier8ak ellen. A mozgékonyság, fordulás, toronyforgás sokkal jobb mint az alap Pantheren, de ez sajnos az ágyún nem segít. Egyszerûen senki nem engedheti meg magának egy relatíve papírtestû tankban, hogy tíz-tzienkét lövést kelljen belelõnie egy mezei Tigerisbe mire az megpusztul. És ehhez jön még a totál érthetetlen 8.000 aranyas vételár, azaz a gép drágább mint a Type59 és a Superpershing. Ha sürgõsen nem javítanak a Matchmaker besorolásán és nem csökkentik az árát legalább egyharmadával, ez is fejeltõs lesz. Vagy ugyanúgy a hozzánemértõk prémium tankja lesz, mint az IS-6. Felejtõs.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Viszont a nagykaliberes mozsár,csutka lövegekbe az való,Kv2-152,Su-152 stocklöveg,német rövid 10,5...ect