World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.solidfiles.com/d/0ed7726c69/
http://www.cblwot.com/downloads.php?cat_id=1&download_id=17
Második német páncélvadász ág mikor lesz? Már egy jó egy évre benne kellene lennie a játékban.
akinek esetleg kellene: Wot tweaker 8.1
XVM, wot tweaker, garázsóra, töltésidõ jelzõ, vertikális tech tree, prém garázs, damage panel...... aaaaaaaaa fukk 😄
második kurva nagy 😄 megáll kiszáll baseball ütõért, erre a másik meg kiszáll baltával xDDDDD
van 1 olyan videó (amit most nem találok) hogy robogós áll a pirosnál elsõnek, mögötte az autó.... átvált a lámpa zöldre de a robogós nem indul mert vmit matat a robogón 😄 autós rádudál, csávó robogoról hátranéz, majd folytatja a matatást, autós megint rádudál, erre a robogós leszáll és elõkap egy fejszét 😄 de hol a picsába fér el egy fejsze egy robogón azt nem vágom xD
autós rükverc padlógáz xDDDD
sry az OFF-ért 😄DDD
Kiváncsi leszek az új brit tankokra.. bár azért van tempó a wo-t sooknál (igaz nem használok prémiumot) de az új orosz ágnál is még csak a 8 as van meg erre ittvan újabb 2 ág áh... 😄
Nekem a T-150-esem parancsnokának hiányzik a 6. érzék. Már 99%-nál jár a kill-je, csupán néhány kör kellene annak is és meglenne.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ettõl függetlenül tanúsíthatnál némi együttérzést a 128 millis ágyú utáni sóvárgásomban 😊
Most komolyan aki használja annak olyan nehéz egyszer egy ctrl+D-t nyomni a böngészõbe és akkor nem kell többet keresgélni.
A 3.1.1 a nem béta legutolsó.
Áll. van valami 4-es verzió is
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Minden megy hibátlanul, legalábbis az én pakkomból, csak az ikonmodokat és az XVM-et kell frissíteni értelemszerûen az új tankok érkezése miatt.
forrás
BF3: Atomiccore
Legalább jól ki panaszkodtam magam olyanok között akik maximálisan megértenek 😊
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
Jó elõérzetem van,lehet poénos lesz a dolog 😊 Vagy az igazi horror a német tankosoknak lesz,mert agyon nerfelik megint õket"<#eplus2>#eplus2><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!