World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az acc.omhoz akarom hozzá adni a telefon számom , de válaszként ezt kapom Correct number format required.....Pontos számot elõírt formátumban.
Hát mit lehet elcseszni ? A saját számom csak be tudom pötyögni 😊
Ötlete valakinek ?
sumc LvL26
régi töltés idõ jelzõ OK
ami kiveszi a robbanás videót indítás után OK
damage panel FAIL
XVM még nincs fent 😄
lehet hogy találtam egyet: http://wow-clear.ru/mody-dlya-world-of-tanks/6730-ckachat-damage-panel-074-dellux.html
amúgy láttátok a tier9 tank exp árát?
elbaszta a WG vagy tényleg ilyen kevés EXP-be kerül????
Ráhúzta a custom garázsra a helloween jelmezt 😄
Inkább mondj nekem arról valamit, hogy igaz-e.
Hogy, a ruszkiknál 1 nap után kivették az ezüstért arany lõszer opciót ?
Ezt hallottam, de nem találtam róla infót, hogy megerõsítsem magamnak.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Optimized drawing speed of some small objects
Fixed incorrect brightness of effects (too dark or too light) on some maps.
Fixed the productivity slump for several hardware configurations
Kíváncsi vagyok jobban fog-e futni.
Aranyért mindent. 😊
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Innen World_of_Tanks\res\packages\hangar_premium_Halloween.pkg\spaces\ másold a World_of_Tanks\res_mods\0.8.1\spaces\-be a hangar_premium_Halloween-t és nevezd át simán hangar_Halloween-re.
Restart és ismét prémium garázsod van alap fiókkal is.
Event Start: 31 October, 2012 (Wednesday)
Event End: 04 November, 2012 (Sunday)
x1.7 Increased profits for the following tanks:
TD VI M18 Hellcat
MT VII PzKpfw V Panther
SPG IV M7 Priest
50% discount on the following tanks:
TD VI M18 Hellcat
MT VII PzKpfw V Panther
SPG IV M7 Priest
58% discount on premium shells
Halloween Decorated Garage!
Haloween event délkelet ázsiai szerón
Nocsak, nocsak.
Mi van a telefonnal?
• Fixed the slop angle of lower armoring plate of IS-3 (changed to historical). Fixed armoring of tank’s bottom
valaki meg tudja mondani ezek mit takarnak és mivel jár ez?
NOOOOOOOOOOOO 😞
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
Purchased:
'Caernarvon' successfully purchased. You have spent credits: 2 520 000, gold: 800 .
Elõbb fel tudtam hozni, de le is rakta magát, valahol 80% körül járhat.
Mé gecizik mindig ez a hülye telepítés a wg-tõl nem fogom meg érteni...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ezek a megadott tûzgyorsaságok elég viszonylagosak. Harckocsiknál maximum addig bírják tartani amíg van lõszer a toronyban. Utána biztosan csökken.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Victory!
Battle: Westfield 2012. október 31. 12:19:01
Vehicle: Churchill VII
Experience received: 2 952 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 31 819
Battle Achievements: Steel Wall, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "1st Class"
á már mind1... mindjárt kész a telepítõ.... max majd leszedem a teljeset....