World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hogy több, inkább kevesebb kedvem van már játszani ettõl, hogy egyre távolabb kerül az alagút végén a fény, meg azt se tudom, mihez nyúljak, mert semmivel nem haladok eléggé.
illik úgy beállni (fõleg egy szutyok kv-5el), hogy ne zavard a nagyobbakat.....
replay
A továbbiakban nem kívánok ezzel a csatával és a jóemberrel sem foglalkozni, csak nagyon felbactam kicsi agyam a csata lefolyásán.
wot nick: PsychoTrooper
Igen, a moderátor.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
http://worldoftanks.eu/news/4562-chinese-are-coming/
kinai ag
5 uj us tank - igen az m7bol jonnek majd 😞
4 map adtolgozas

Igen, a moderátor.

Centurion (OQF 20-pdr Type A): 226 pen/230 dmg/7,5-10 rof/0,33/1,9-2,3 sec
P2 (88mm/L71): 203 pen/240 dmg/6,59-8,22 rof/0,34/2,9 sec
T-44 (100mm LB-1): 175 pen/230 dmg/7,59-8,7 rof/0,35/2,3 sec
M26 (90 mm T15E2M2): 180 pen/240 dmg/7,32-7,89 rof/0,37/2,3 sec
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Frissíteni próbálod, vagy már naprakész a verziód?
XVM van fent?
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Egyedül IS7,E75 és arty ellen megfordítottam a csatát 😄 (persze noobok voltak,de akkor is 😄 )
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Mondjuk a fejlesztéssel még nem tartok itt, majd free-bõl felteszem rá mert LB1-el mintha ott sem lennék a csatában.
Én is azt kérdeztem reggel, hogy vajon megéri-e a kevesebb átütést választani a kicsit pontosabb, gyorsabb és gyorsaban szûkülõ ágyúval.
Egyelõre passz. Én jelenleg felraktam az D-10T2C-t és tesztelgetem, de nagyon nem érzem a különbséget.
D-54-nek nagyobb az átütése 10-el.
Viszont a másik gyorsabb (0,3-al), könnyebb (200 kg-al)és pontosabb is. (0,39 helyett 0,35)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!