World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cél a Panther lenne, a DB közbeiktatásával...
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
múltkor majdnem összejött... 3 bázist foglaló tank kiszedése után kilõttek sajna 😞
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. november 24. 11:17:29
Jármû: T32
Szerzett tapasztalat: 4 662 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 77 205
Csatában elért Achievement: De Lagland medál, Acélfal, Top Gun, Védõ, Szárnysegéd, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Én ezt szedtem le, ahhoz hogy prém nélkül is lehessen prém garázsom. Ezután csak bemásoltam a hangár fájlait a res_mods-ba és mûködött.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

De az Enter és az Esc felváltott nyomogatásával egy idõ után beengedett.
Legeslegelsõ csatám vele, 100%-os, de újonnan vett, 0 skilles legénységgel:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan, mintha a két orosz heavy ág minden elõnyét összezsúfolták volna egy tankba, csak épp a hátrányaik nélkül. Az IS-7-nél mozgékonyabb, az IS-4-hez képest pedig még páncélozottabb is. Ráadásul bármelyik lövegét is nézzük, az pontosabb, gyorsabban céloz, és jobb a DPM-e is, mint az orosz top lövegeknek.
Azt hiszem, most még a szokásosnál is jobban sikerült túllõniük a célon... Ez így sokáig tuti nem fog maradni. Szerintem már a következõ teszt fázisra meg fogja kapni a magáét 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
1.
2.
3.
4.
<#banplz>#banplz>
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Persze szólóban is lehet "tuningolni" a statodat:
Módszer 1: vegyél egy kis tier tankot (tier 1-2 a legjobb), fullozd ki (crew, modulok mindent maxra) és csapd szét a noobokat. T1 Cunningham vagy MS-1 a legjobb, ízlés kérdése. T1 közelharcban nagyon jó, MS-1 snipernek durva, jobb napokon akár 80% is lehet a WR.
Módszer 2: azzal a tankkal csapasd jó sokat, amelyikkel a legjobb vagy, és az sem árt ha kicsit OP a cucc. Ilyenek minden tierben vannak, nekem a KV-1S nagy kevencem. Régebben ilyen volt a Minimaus, Marder II, a PZ IV és az E-75 is pl. Most ilyen talán a Black Prince, IS-8, Cromwell meg majd mondanak másikakat is, én csak ezeket próbáltam.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
nekem most csak 1 Papucs jött össze
Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. november 24. 2:13:49
Jármû: ISU-152
Szerzett tapasztalat: 493
Szerzett kredit: 15 823
Csatában elért Achievement: Pascucci medál
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
üdv a klubban <#hehe>#hehe>
Vehicle: T-54
Exp: : 4,568 (x2) Credits: : 82,470
Achievements: : Radley-Walters's medal (9 kill), Top Gun, Sniper
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.