World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Simán hihetõ.
Láttam már olyat, hogy 4 átütésbõl 0 sebzést sikerült bevinnem, amíg a Hummel be nem figyelt oldalról.
Persze hogy nem vigasztal 😊. Engem sem szokott. De ha utánagondolsz, veled is elõfordult már, hogy minden lövésed átment 1v1-ben, míg az ellenfélé meg lepattant. És még valami. Gyakorlatilag semmi sem garantálja neked, hogy pontosan oda lõsz kétszer egymás után (a szórás miatt), kivéve ha a két tank olyan közel van egymáshoz, hogy tulajdonképpen már összeütköztek.
Korrekt! kosz! fel sem tunt. de a leiras szerint valoban kizaro tenyezo a csapatsebzes.
Talán a 179dmg "Baráti tüzet" nem honorálta a rendszer.
Sziasztok,
egy kis segitsegre lenne szuksegem, h kideritsuk, miert is a type kapta a sniper medalt?

ezzel szemben:

Akarhogy nezzuk, ez valahogy nem kerek.

Koszi!

Lehet hogy van benne valami de nem ritka hogy 1v1-ben õ ahányat lõ annyit sebez míg nekem meg módszeresen adja. De nem is ez a baj hogy elõfordul hanem az hogy sorsdöntõ pillanatokban adja be és ráadásul úgy hogy elõtte egy ugyanoda menõ lövés meg sebzett... biztos az ellenfélnél is elõfordul de ez engem valahogy nem vígasztal

rosszul teszed, igaz elveszegetik tõlük az ágyúkat, de az új MM nagyon sokszor rakja topnak tier6-t de még a tier-5 is. KV-1, PZ4 PZ3/4, VK3601, Cromwell, stug3, su-85, de tényleg szinte bármelyik tier5 kivéve a dedikált scoutok.
Roger6
Akkor 4 percre ez nem is olyan rossz.

Köszi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

7 perc.

Nekem van még pár darab 1 napos prém kódom(plusz tank).Nagyon szívesen adok ha kell.Nem nagy segítség,de egy napig hawaii-lesz 😊.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Roger6
Amúgy ez a csata speciel mennyi ideig tartott?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szerintem jó hogy betette,sosem szoktam anyázni a játékban.Max kacsa felmenõjét szidom de az más tészta.Nem lehet értelmes ha ettõl így elgurul a gyógyszere.

Na gyorsan gurultam egyet az M4-el ami lényegében ugyan az a konfig.

A javítás+lõszer volt 5,8k.
És nem ritkák az ilyen körök, ha sikerül még platoon-ba is menni akkor meg brutális tud lenni mostanában ez a két tank.

Erre azért ne köss fogadást! Ugyanis az ellenfélnél is vannak ilyen lövések. Ha mindenkinek minden lövés bejön, akkor teljesen másként alakulhat a csata menete, de a végeredmény nem biztos.
Solten
KURUC
Mi egy CW-zös klán vagyunk,csak akkor jelentkezz ha jössz velünk.

48 - matyashun - Recruiter

<#banplz> <#banplz> <#banplz>

Saor Alba

Életed egyik nagy hibáját követted el.
A PzIV jelenleg az egyik legjobb T5-ös tank a 105-ös ágyúval, némi prémium lõszerrel megtöltve.
Lazán hozza a nettó 10-15k profitot prémium nélkül, igazán élvezhetõ játékkal.

Nekem pl a pzIII/IV eddig a kedvencem, de a VK3601H sem rossz, az elején szívás egy kicsit.
Ha nem sajnálsz egy kis befektetést, jó választás lehet egy T-25, vagy egy PzIV Schmalturm is akár.
Ha csak az ingyenes tankok jöhetnek szóba, lényegében egyik tier5-6 tankkal sem nyúlhatsz mellé. Mindegyik hozza a pénzt, ha csak ez számít. Sõt, igazából még a tier7-esek is.
Hogy rövidre zárjam, egy Stugra vagy egy Su85-re például nem panaszkodott még senki.

tenkenorman
Sziasztok! Eladtam a 1500 csatás panzer iv-emet. az új torony fos, az új ágyuk meg nem érnek szart sem... a kv-m ból lett kv-2vel ugyan ezt fogom csinálni. mit gondoltok mit kéne vegyek kredit farmolásra? nincs prémiumom és kéne a pénz az e-100.ra

http://www.tenke.hu

Köszönöm a gyors választ.
Sippie
Mármint a törlés módjánál mit választassz, ingyenest, kreditest, goldost. Legalább a kreditest érdemes választani.
Sippie
Mindent nulláz, és úgy építheted fel újra a karaktert ahogy akarod, csak kevesebb XP-vel. De ha rányomsz a drop perks-re megmutatja hogy melyik változatnál mennyi fejlettség lesz, ha azt választod.
Ha szeretnék egy perket/skillt lecserélni (drop) akkor mindig az aktuálisan fejlõdõt cserélhetem le vagy vanválasztási lehetõségem több skill/perk esetén?
Nekem inkább az ultra retardált debilekbõl van elegem megint. Ma olyan csapatot fogtam ki, hogy a végén már csak röhögni bírtam.

Fjordot kaptuk. A meredek, hegyre vezetõ útnál lévõ pontról kezdtünk. Indulásnál a top tankunk KT elõbb afk volt, majd feltámadás után egyenesen elõre féloldalasan felállt a hegyre ahonnan sehova tovább. Persze a full gáz megmaradt. Lehet, hogy bot volt.
Mellé kaptunk 3db IS-t. Na ezek vertek mindent. Kettõ közülük egy KV-1S és egy med kíséretében felmentek a meredek úton. Mire megkerülték a hegyet odaért egy ARL, amit elõtte 208HP-ra lõttünk le. Ez a tank feltartotta mindannyiukat, amíg ki nem lõttem. Ezután jó másfél percig meg sem mozdultak. Ezalatt természetesen a földnyelvnél hullottak fiaink rendesen a túlerõvel szemben. A kettõ végül elért a bázisig, de végül kilõtték õket.
A 3. IS zseni volt a legdurvább. A pusztán sokáig célzott egy 50 120-ra és nem is érdekelte, hogy a tõle balra nem messze lévõ JagdPanther már a második lövést ereszti belé. Felébredt, majd toronnyal ráfordulva a JP-re kétszer belelõtt a TD-t félig-meddig kitakaró kilõtt tankba. Ezután hátratolatott, ahol egy szikla mögött, egy erõsen leamortizált AMX AC Mle. 1948 kapta oldalba, de mire rá tudott volna fordulni, szembõl kapott egy pattanósat egy T-50-tõl. Visszafordult és halál.
Ó nem ismeri a "rush" kifejezést, csak a "blitzkrieget" 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Bugi Misi
honnét kerülnek ezek elõ

<#banplz>
2 T8 prém tankja már megvan meg még pár apró is😊

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Lehet, hogy lefulladt a gép. 😊 Vagy nem tudja mit jelent a szó "rush".
Hát ezzel valahogy én is így vagyok,pedig én még a tagja is vagyok😊
Nem mintha én profi lennék,sõt,de ami itt folyik az már vicc kategória.

Az emlegetett kolbászos ma CW közben gondolta úgy hogy elõad egy rögtönzött rap szólót nekünk.

Matyirol meg ne is beszéljünk,mikor elõre meg lett mondva hogy rush lesz,õ volt az egyetlen aki a bázisunkon állt mint egy fallosz.
De rohadtul kezd elegem lenni ezekbõl a 0 sebzéses átütõ találatokból! Ma csak mióta számolom minimum 10 csatám ezen ment el...

Én nem latok egy szot sem arrol, hogy milyen klanban van. Szerintem kicsit tulerzekeny vagy es ha nem irod, akkor szoba se kerult volna... 😊

WoT account: cpt_Hungarian

Sunsetjoy
És tele van WoT-ból való képekkel😊 Hol egy Battlefield 3, hol egy Resistance: Fall of man 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Bugi Misi
T95 csak T9-s xd

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Bugi Misi
😄😄😄

Gyengébb tankkal talán nem menne? 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vigyázz azért,hogy mit kívánsz!
Õ nem szarozik,tud lõni,kikeres és megszór...mivel olyan tehetséges!😊
(ez nem az "eredeti" csupán paródia)
Bugi Misi
remélem szembe jön velem amikor T110E5 vagy T95 megyek<#hehe>

Ja nem. Már megérkezett...

Ha jobban megnézed,van 255 csatája E-100-al...
(az eredménye pedig...gondolom sejthetõ😄)
És már E-75-nél jár. Nemsokára megérkezik tier 10-be.

Tényleg. <#taps><#taps><#taps>

Bugi Misi
A Legnagyobb magyar Játékos!!😊

És van egy "legendás" játékosuk is...itt mindenki ismeri "Õ-t kit nem nevezünk nevén"😊
Ejj, még honlapjuk is van. 😊

Móricka beállt a sarokba faggatni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

..ennek csupan ahhoz lesz koze, h egy gyoker paraszt a kedves klantarsad.
A szemét, milyen dolog már az hogy szóvá tesz egy ilyen nyilvánvalóan lényegtelen dolgot, nemde? Mindjárt szórjuk neki a kukoricát a sarokba 😊.

mijki
Let's the fight begin!!!

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Te meg még sopánkodjál rajta 10 csata múlva is biztos miatta vesztettetek...
Lehet h jó játékos vagy de az arcod nem fér a tankba, mellé még bunkó is vagy. Voltam már században veled, de inkább nem kérek belõle többet...

Ilyenkor nem a klán vezetõjét kellene megkeresni?
Ahelyett, hogy nyilvánosan alázod?

Oké, parasztnak paraszt, de akkor is.

(Ebben a klánban vagyok én is, ismerem cw-rõl a srácot, de ha nekem -HHR- es ilyet írna, amit nem feltételezek természetesen, akkor klánokon belül lerendezném, nem tartanék klánt is lehúzó, megszégyenítõ napot - ez a post csupán ezért született)

Replayt a népnek! 😄