World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
javasolnám a wg-nek, hogy csináljon 1 vs 1 csata opciót is, ott legalább nem vagy összekötve a világ összes idiótájával. Ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy most velem van a hiba, tegnap is kifogtam egy hasonlót..már õszintén én se tudom, általában az ilyen csatákban is hozok egy normál dmg átlagot, szóval nem értem...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Hangok
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
1.Elég régi visszatérõ grafikai bug nálam az, amikor külsõ nézetben egy olyan tankra lövök ami bokor mögött van, a saját tankomat körülvevõ fehér kontúr összeugrik, és nem a tank szélein marad hanem "összecsíkozódik" (nvidia kari)
ha kilépek a játékból majd vissza akkor eltûnik majd a 5-10. játszmánál újra elõjön... régen egy alt-tab segített, de ma már muszály kilépnem ha nagyon zavar😊
2.tud valki 8.1el kompatibilis hangcsomagot? rettentõen gagyi a 8.0 óta....
még a réginek is nagyon örülnék 7.5, vagy elõttiek
Wins / Battles 8 / 22 36.3%
Avg. / Total Exp. 679 / 33 156
Credits total 254 979
napi 15x copyzod be a 30% koruli winrate-kat azt megis boven 50 felett vagy.
Esetleg van meg 1 accod???
nem rosszindulat, csak megneztem es tenyleg nem ertem mi a gond ,esetleg mikor meg nem manipulaltak a jatekot 90% volt a winrated es most leromlott 54re azt siratod??
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
de akkor sem merem megvenni most! jövõ7végén megint britt akció lesz (21st Army Group to the South), utánna meg karácsony....hátha lesz féláron a kicsike 😊

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
és még kell zsé a KT nagy gunjára, JP-re, az új amcsi tankokra T69-ig bezárólag + modulokra rá + stabilizátor féláron Kt-re 😄
- Nem!
- Akkor jól sz*psz.
😊
Csata: Ruinberg 2012. december 9. 15:50:15
Jármû: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 1 126
Szerzett kredit: 51 508
Csatában elért Achievement: Testvériség, Mesterlövész
😄😄😄 ilyen köröket mentem vele
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
wot nick: PsychoTrooper
Ha valaha lesz olyan, hogy ki lehet választani a nem kívánt pályákat, Serene Coast köztük lesz. A héten minden nap egyszer oda tesz be és mindig vesztettünk a dilettáns majmok miatt.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Wins / Battles 7 / 20 35%
Avg. / Total Exp. 677 / 29 960
Credits total 176 296
Wins / Battles 7 / 18 38.8%
Avg. / Total Exp. 683 / 28 710
Credits total 96 999
úgy látszik mégsem...