World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah en itt fejeztem be..
vagy 2144 tier9es csataban az nem szamit?
De szerintem még nem százas a rendszer.
wot nick: PsychoTrooper
1. Egy privát beszélgetést - legyen az bármilyen - nem illik közzétenni. Ezért hívják privát beszélgetésnek.
2. Úgy látom igaz a mondás: "Magyarnak, magyar a legnagyobb ellensége."
3. Trolokaa, ha érvelni akarsz, akkor azt valódi érvekkel és ne minõsíthetetlen hangnemben tedd. Ezzel csak magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
4. Szerintem Wlanseraf is némileg rásegített ennek eldurvulására. Ha nem válaszol, nem fajult volna eddig.
5. Ha valakinek van pénze, arra költi, amire akarja. Ha prémiumra, hát prémiumra.
6. Mindenki annyit játszik, amennyit akar és amennyi ideje van.
7. Ez a játék is egy verseny, amibe egy kis ügyesség is kell sok minden mellett. A versenyben vannak jobbak és rosszabbak. Ezt el kell fogadni Trolokaa.
8. A winrate nem mond el semmit. Vannak napok, amikor a napi duplázó elsõre összejön. Van, amikor csak az ötödikre. Random módban kiszámíthatatlan.
9. Trolokaa, a korrektség azt követelné meg, ha valamit bemásolsz másokról és favorizálod magad, akkor tedd mellé a sajátodat is. Persze nem csak kiragadott napi dolgokat, hanem a teljes egészet a tisztán látás érdekében. Az úgy kerek.
Srácok ez egyre jobb 😄 érdemes volt ma felkelnem.
#190628 huzamosabb ideig? ha valaki is játszott huzamosabb ideig az nagyon jól tudja mennyire bele lehet fásulni a dolgokba és egyre tompább lesz a játékélmény ami csak unalmas grindnek hat a késõbbiekben. Azért az ember egyre kevesebbet és kevesebbet játszik vele majd tart egy huzamosabb szünetet majd végleg abbahagyja vagy újult kedvel tér vissza.
Én is voltam így vele hogy csak a napi duplázókat vittem le mert kedvem nem volt hozzá már majd végül tartottam egy jó 2 hónapos szünetet is. Ha ezt nem érted meg vagy nem jártál még így akkor felesleges postolnod ide mert csak hülyét csinálsz magadból.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Köszönöm mindnyájatoknak a segítséget!!
IX 2144 csata 2014,47 eff
X 547 csata 1980,68 eff
Remélem nem maradt ki semmi......
Ha nem akkor elárulom... dupla XP-t kapsz az elsõ gyõzelmedért! semmmi más! és a statodban nem duplán szerepel!!!!!!!!!!!!!!!!!
"- Multicore support: "No work on multicore support has led to any actual results (so far)""
Itt van 3 nap eseménye mit játszik. Mint látszik is SU101 el ha 5 kört megy nem megy neki az 50% os winrate meg más tankoknál is így van. A kakaskodás meg ezen ment hogy erre veri magát hogy csak azzal játszik amivel lehet nyerni meg minden nagyobb tankját csak úgy tudja elérni ha fizet érte.
Légy szíves hagyd abba, mert hülyeségeket írsz. Magadat minõsíted vele...
Ha nem szimpi wlanseraf az a te dolgod intézzétek el egymásközt.
DE: a winrate = gyõztes csata/lejátszott csata...... ha ezt nehéz megérteni, akkor inkább maradj csendben.
A másik: wlanserafot cseszteted a stílusáért és közben te beszélsz minõsíthetetlen stílusban.
Végül, nem védem wlanserafot ,mert nem ismerem, de ha már basztatod legalább csináld jól és megfelelõ indokkal😄, ne ilyen szánalmasan😄!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
wagy neked valami extra wot editionod van, amiben grantalat a nap elso dupla?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tessék pörgesd végig a napi statisztikáit azt nézd hogy másért nincs játékba csak azért ha megvan 1 kör alatt a gyõzelem akkor nem is megy azzal a tankal többet aznap. Embertlen hogy ennyiféleképpen kell elmagyarázni hogy mirõl papolok.
Pedig õ maga mondja xD
Ebbõl banhammer lesz x)
- a statisztika nem szamit, de szar a statod
- ja nem szar, de csak napi duplazokat nyomsz, ezert vagy szar - lasd elozo pont
- nekem ne szoljon be senki, akinek jobb a statja mert - amugy lasd elso pont
- akinek jobba statja, az nolifer
- nekem nem szar a statom, mert ha akarnam napi 50 kort nyomnek es ultrakiraly lennek - lasd elozo pont
ultraidiota 😊))
Ennyi 😄
inkább add kölcsön egy jó képességû klánnak.