World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Boldog Karácsonyt a keresztényeknek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ui: megtörtént eseményeken alapul?
Odakint a szabadban már hull a hó,
de mi idebent vagyunk a melegben mert tankozni jó.
Család már noszogat.. fiam/férjem díszítsük a fát..
"jól van, jól van, csak hadd lõjjem szét ennek a siemkának a farát"
Weso³ych ¦wi±t!<#eplus2>#eplus2>
Xmas
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A végére már AP-val lõdöztem artykra,szerintem majom arty pályafutásom csúcsterméke ez a kör😊
De nem tudok semmit mondani, hogy hogy használd. Egyszerûen csak mész, és a tank teszi a dolgát! 😄
Amúgy pont a SU100-M1 miatt hagytam abba azt az ágat.
A Francia TD ágat is viszem, T7-ben fényévekkel jobb.
,hogy ezt hogy oldod meg... viszont ha ráérzel nagyon fun cucc
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Tudom, mert mentem vele bõven.
Persze nem hoz úgy mint a T34-em, de sokkal élvezetesebb.
A nevezéseket január 5 éjfélig kell beküldenetek a [email protected] címre.
Az e-mailnek mellékletként tartalmaznia kell:
a csata replay fájlját
egy screenshotot a csata végeredményérõl, amin látszanak a megszerzett kitüntetések
egy screenshotot a csata végeredményérõl, amin amin a csapat eredmények látszanak de úgy, hogy a kurzort a megszerzett kitüntetéseidre viszed és így látható legyen azok listája is.
Emellett az e-mail üzenetben tüntessétek fel az elért kitüntetések és az értük járó pontok listáját és ezek összegét is.
Az e-mail tárgyát az alábbi formátumban adjátok meg:
http://wotinfo.hu/index.php/item/241-better-safe-than-sorry-verseny
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Üdítõ változatosság a sok "noob team" meg "idiots" chat olvasása helyett 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Hogy lehet írni a wotosoknak email-t ?
Bannoltak 24-órára mert megöltem két csapattársamat szakaszban játszottak de egymás lõtték rájuk szóltam elkezdek lõni lelõttem õket majd meccs után bannoltak és felfüggesztettek.
Nem találtam meg hol lehet nekik írni.
elõre is köszi a segítséget.
miez? hagyjuk már ezt!
pz2 a csatában! végig akadályozza a tier8 tankokat. kilövöm. tk.
megköszönik.
is3 munk kilõvi a vk36-ot!
a t34 meg késõbb kilövi az is3-mat!
retardált ******* elegem van.
Amúgy ez a második accom. Elsõ accomat is eladtam 20kért.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
számomra: pontosan nullát, mivel prémtank nem kell, high tierrel meg nem is nagyon játszom. Meg sztem a kihúzás az értelme a játéknak, aki TierX accot vesz az kb olyan, mint aki egy regény utolsó oldalát olvassa csak el 😊
a pénzügyes számára: annyit amennyi a prémtankok ára goldban, játékidõért nem fizetünk, mert az nem munka 😊
gazdag kövér amerikai kisfiú: a bankár apuka napi fizetésének kétszeresét 😊
http://img215.imageshack.us/img215/5075/13000214.png
Az a két henger is weakspot én mindig ott lõttem ha frontból támadott és 90%-ba sebeztem is vele (175pennel).
az zavar, hogy általában senki s tud mit kezdeni ezekkel.
a t30-am maximális 345mm-es átütésével nem fogok/tudok flankelgetni.
még lower hullon se lehet lõni.
type 59,type62,kv5,batchatarty,amx50b,e50m,m48,centurion7/1 -a garázsban
és pár 10es kifejlesztve csak eladtam😊