World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már az elsõ/második skill az lett volna (legelsõ a majrélámpa 😊 )
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A memóriamodulokat vedd ki a helyükrõl, onnan is szivasd ki a port, aztán jól megnyomkodva tedd vissza.
Szinte biztos hogy ilyen jellegû probléma van, én legutolsóként gyanakodnék vírosra meg total reinstall szükségességére.
(ha laptopod van akkor szopacs, azt ugye nem szedjük szét 😊 )
Más alternatíva nem igazán akad mert 100on aktiválódnának csak ami vagy 700 csata lenne.
Legalábbis ha az automatikus banrendszer osztja a büntit.
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor telepítem a Wot-ot, a 2. részben,amikor frissítéseket tesz fel, illetve az aktuális patchet tölti le, ki írja a felénél,hogy kritikus hiba, a letöltés nem folytatható tovább. Rengetegszer próbáltam újra feltenni, de semmi, tûzfal kikapcsolva, akkor sem volt jó. Olvastam,hogy a drivereket frissíteni, azt hogyan tudnám megtenni? Esetleg valaki tudna segíteni?
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, amikor olvaslak benneteket, besárgulok az irigységtõl, szinte odaképzelem magam,olyan jókat írtok! 😊
Most pedig következik a Farm ahol élünk címû mûsor.
Fõszerepben: T34 és SU122-44
Ha a nod sem talált semmit és formáztál is és feltételezzük, hogy nem a memóriában bújt meg a dolog, akkor valami mással kapcsolatos progi fut a háttérben. Lehet, hogy valami frissíteni akar, de azt sem tartom kizártnak, hogy pont a nod akar valamit csinálni. Más vírusírtóval volt már ilyen nekem is. Játék közben úgy gondolta, hogy akkor most ellenõrzést futtat.
a nod32 amúgy bukott egy legutóbbi teszten, utolsók között végzet .. :/
Win 7-em van, ott h lehet beállítani az h legfelül legyen?
Köszi a gyors választ!
Lett egy elég komoly problémám a játékkal, remélem tudtok segíteni!pár napja elkezdte azt csinálni, hogy akár a menüben álltam akár játszottam véletlenszerûen lerakott tálcára.Aztán(mivel nem tudtam vele mit kezdeni) újraraktam a gépet, felraktam a játékot és ugyanazt csinálja. Az érdekesség egyébként h ez az egész gépre jellemzõ lett, más játékokból is lerak tálcára, de tegnap amíg ez a játék nem volt fent nem csinálta.Találkozott már vki ilyennel?segítsetek légyszi!(ahogy írok ide innen is eltûnik a kurzor és újra be kell klikkeljek)
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
A figyelmetlenebbeknek szolok, hogy ezt nem en mentem hanem az egyik csapattars.
[/url][/img]
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Hogy kéne ezt a T-34-85 megsérteni? <#ravasz1>#ravasz1>
De akkor is végig csinálom. Lehet rá megy a billentyûzet, de annyit meg ér a kihívás. :-D