World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Több mint 200 GB helyem van, azzal elméletileg nem lehet gond.
Álca 😊

Nekem már az elsõ/második skill az lett volna (legelsõ a majrélámpa 😊 )

voivod32
Hello! Lehet ,hogy hülyeséget írok, de van elég hely a merevlemezeden? Lehet , hogy nem fér el rajta a letöltendõ állomány.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Hardverhibára tippelek, túlmelegedhet a processzor vagy a memóriákkal van vmi gond. Ha nem félsz a géptõl, nyisd ki a dobozd, óvatosan fújd ki (mégjobb ha porszívózol) a rengeteg port a gépben ami összegyûlt benne, különös tekintettel a CPU és videókártya hûtõbordákon.

A memóriamodulokat vedd ki a helyükrõl, onnan is szivasd ki a port, aztán jól megnyomkodva tedd vissza.

Szinte biztos hogy ilyen jellegû probléma van, én legutolsóként gyanakodnék vírosra meg total reinstall szükségességére.

(ha laptopod van akkor szopacs, azt ugye nem szedjük szét 😊 )

Kérdés. type 4. skill. Parancsok és Rádiós. Mind a 2nek álca vagy minda 2nek látótáv növelés?
Más alternatíva nem igazán akad mert 100on aktiválódnának csak ami vagy 700 csata lenne.
A ban hossza tudtommal nem a killek (TK) számától függ, hanem attól hogy hanyadszor bannolnak TK miatt... elsõ eset 1 nap, második eset 3, harmadik talán egy hét...

Legalábbis ha az automatikus banrendszer osztja a büntit.

Egyelõre nem javul a helyzet, de köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor telepítem a Wot-ot, a 2. részben,amikor frissítéseket tesz fel, illetve az aktuális patchet tölti le, ki írja a felénél,hogy kritikus hiba, a letöltés nem folytatható tovább. Rengetegszer próbáltam újra feltenni, de semmi, tûzfal kikapcsolva, akkor sem volt jó. Olvastam,hogy a drivereket frissíteni, azt hogyan tudnám megtenni? Esetleg valaki tudna segíteni?
Nagyon szeretnék játszani ezzel a játékkal, amikor olvaslak benneteket, besárgulok az irigységtõl, szinte odaképzelem magam,olyan jókat írtok! 😊
lesz
Na ja, csak kéne a T44.
Koridor
Lesz féláru felszerelés az év végén?

toocha
Hát ezmeg miafaxom?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Pales27

5 TK-ért mennyi ban jár? Buzikámnak rossz lehetett a szentestéje, sorba szedte ki a csapatot. Lõttem screen-t is, csak ez a fos nem jól mentette el...Illetve 5-nél járt az agyhalott, amikor megszakadt a kapcsolat. 😊

voivod32
Nehogy megvedd! Ezerszer megbántam a 'fejlesztést'.

Ezt mos poénból írtad,vagy gúnyból ?
Centurion 7\1 kifejlesztve.
Most pedig következik a Farm ahol élünk címû mûsor.
Fõszerepben: T34 és SU122-44
Ez most komoly vagy csak viccnek szántad?

jah, tedd be a mikróba 2 percre õket, az leformázza a memóriát. <#banplz>

Ha minden meghajtót formáztál és így is gondok vannak,akkor csak a memóriával lehet gond.Ha persze vírusról van szó.
voivod32
Sajnos? Az XP ezerszer jobb a Winfos 7-nél!

Nálam ha csatázok, akkor az egér csak a játékban mûködik. Csak ctrl gomb után "szabadul fel".
Sajnos én még XP-t használok, így nem tudom, Win 7-ben hogy mûködik. XP-ben a tálcán rákattintottál jobb klikkel a wot ablakra és azt hiszem a mindig legfelül(always on top) szövegre mentél.

Ha a nod sem talált semmit és formáztál is és feltételezzük, hogy nem a memóriában bújt meg a dolog, akkor valami mással kapcsolatos progi fut a háttérben. Lehet, hogy valami frissíteni akar, de azt sem tartom kizártnak, hogy pont a nod akar valamit csinálni. Más vírusírtóval volt már ilyen nekem is. Játék közben úgy gondolta, hogy akkor most ellenõrzést futtat.
nem lehet hogy az egered dobta be a kulcsot és kattintgat össze-vissza?

a nod32 amúgy bukott egy legutóbbi teszten, utolsók között végzet .. :/

Tegnap este még semmi nem volt, a másik játék simán futott,ma reggelre lejött a wot(elég alap wifi net van itt,épphogy elmegy)és azonnal ez van.Tegnap leformáztam mind a 2 meghajtót...Az elsõ volt h felraktam a nod32-t az állítólag elég jó.
Win 7-em van, ott h lehet beállítani az h legfelül legyen?
Köszi a gyors választ!
Valami fut a háttérben, ami alkalmanként elõre lesz véve a fontossági sorrendben. A feladatkezelõben kellene keresgélned. Rosszabb esetben egy vírust, férget, vagy valami ilyesmit szedtél össze. Nem tudom milyen rendszert használsz, de valamilyen módon beállítható, hogy a wot mindig legfelül legyen. Ez talán segít.
Sziasztok!

Lett egy elég komoly problémám a játékkal, remélem tudtok segíteni!pár napja elkezdte azt csinálni, hogy akár a menüben álltam akár játszottam véletlenszerûen lerakott tálcára.Aztán(mivel nem tudtam vele mit kezdeni) újraraktam a gépet, felraktam a játékot és ugyanazt csinálja. Az érdekesség egyébként h ez az egész gépre jellemzõ lett, más játékokból is lerak tálcára, de tegnap amíg ez a játék nem volt fent nem csinálta.Találkozott már vki ilyennel?segítsetek légyszi!(ahogy írok ide innen is eltûnik a kurzor és újra be kell klikkeljek)
Mondjuk úgy, hogy ha a T-34/85 nem fekszik, ne játszd tovább azt a vonalat. Ennél csak nehezebb lesz, sokkal.

toocha
Bakker, egy ELC- vel pont ez történt a múltkor egy meccsen(nem én voltam vele), az ellenség kinyírt mindenkit, a fennmaradó idõben meg az ELC-t keresték. Döntetlen lett....LOL...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Solten

Saor Alba

A gyerek nem szarral gurigazott a T-50-2-vel.
A figyelmetlenebbeknek szolok, hogy ezt nem en mentem hanem az egyik csapattars.

[/url][/img]

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Roger6
Persze, mindenkinek más játékstílus, és ezzel együtt más tank fekszik. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Maala
Kicsit összezuhantál, hallod. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Pales27
No comment 😄

GaBenc
De tudod én kreatív vagyok, mindig más a nevem. Nézd meg, ezzel a tankkal szívok rendesen. A többivel elvagyok.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

GaBenc
Jobban. Pedig ott sem vagyok sztár.<#zavart1>

Roger6
Counter Strike jobban ment, mi? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Trabant93
Na a rossebbe,jó sokára eltolták,hogy a nyári villám húzkodja keresztbe õket...

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

hátha valakit ez is érdekel: "Alpha testing of World of Warships will not begin this year. Expect Spring or even Summer 2013."
GaBenc
Tudjátok én már tisztelem ezt a sz...tankot. Két napja küzdök a duplázással. Na jó most már 3. De még nem sikerült. ezt sértegessem? Nem vagyok hülye. <#zavart1>

GaBenc
Este ilyet ne rakj be, mert felröhögtem és a nejem meg csicsikálni szeretne. Szerinted mit kaptam....na nem vacsit. <#mf1>

GaBenc
Nem merem, hátha megsértõdik. Akkor mi lesz velem? <#idiota>

Trabant93
Igen,igen mondani is akartam 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Trabant93
Csak ennyit kell mondani neki:"Figyelj baszki,még egy ilyen nemá és esküszöm negatív puncinak foglak hívni"

GaBenc
AHHHHHHHHH, jövök panaszkodni, ez beválik. beszóltam a SU-85-nek, mindjárt 5 killes kör.
Hogy kéne ezt a T-34-85 megsérteni? <#ravasz1>

GaBenc
Jelzem a T-34 alvázra épült járgányokkal nem tudok játszani. A SU-85 sem megy. Míg a StuG III meg hozza a pénzt. A PZIV is elfogadható még a "frissítés" után is. De azt hiszem nekem a TD való. Az olyan öreges, békés mint én. <#ravasz1>

GaBenc
22 csatában 3 kill 63% találati aránnyal az nem kis szopatás.<#vigyor>
De akkor is végig csinálom. Lehet rá megy a billentyûzet, de annyit meg ér a kihívás. :-D

Nekem a T43 ki van fejlesztve, de nem merem megvenni még akciósan sem, fõleg hogy nagyon nincs annyi kreditem, hogy olyanra szórjam el, ami aztán nem jön be. A T-34-85 jó kis tank, nekem bejött, a papír testéért kárpótol a jó ágyú, de azért T7-ben már nem olyan jó az az ágyú, a test meg továbbra is papír, a mozgékonyság épphogy csak kielégítõ, plusz ég, mint a fáklya (CO2 tartályra meg ugye nincs keret). Épp ezért én még pihentetem a T43-at, aztán majd "ha egyszer sok pénzem lesz" <#nevetes1>
Trabant93
Hidd el,jó az a tank,engem is szopatott rendesen,amíg nem lett meg bele a top ágyú.Na onnantól kezdve t8-ban is,ha óvatos vagy,ritka szép dolgokat tudsz vele mûvelni<#papakacsint>