World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

milyen sör? 😊
sör+bor+pálinka meg orosz likõr 😄
oroszok megint nem okoztak csalódást.... magyarországon egy likõr 17%-os... oroszéknál 40% 😄DDD
<#pias><#eljen><#taps>

Ez maradjon a warhammer 40kban...

csgery
BOcsi megszaladt az agyam😄
Hypo
<#taps>

csgery
Magyar heavy tankok!

ONd nehéz harckocsi

Kond nehéz harckocsi
kond 😄

Nyilas Misi páncélvadász XD
Nyilas misike

M2000 Orban "károkozó"
Orban
XD
Ez mar szerintem kicsit eroltetett dolog. Az mar nem magyar, hanem scifi tankag lenne... Erted mitol lenne egy altalad vagy barki mas altal kitalalt szupernehez tank magyar? A tobbi csak papiron letezett tank akar meg is epulhetett volna, mert az adott orszagban megvoltak hozza a megfelelo eszkozok, gyarak, ipari kapacitas... Ne kelljen mar egy kiralytigrissel a red alert 2 meg 3 tankjai ellen harcolni 😊

Õt majd átdobjuk az ellenséghez segíteni nekik. 😊

csgery
de attól még tervrajzon volt ergo....😄 ha már volt tervrajzon nyugodt szivvel berakható a wot-ba elvégre a fele tank még meg sem épült:?D😄😄
Mi lett volna a sorsuk? Nem kaptuk meg a svédektõl és annyi.

Hypo
Vagy egy megafont szerelni rá ahonnan Matolcsy szol az ellenséghez tuti nyerünk....

csgery
Jó de sokan mondták hogy az nem lehet hogy ez magyar tank...😄 pedig a magyaroknak gyártották itt írja..😄 de hogy mi lett a sorsuk vagy az oroszok rátették a mancsukat a tankokra nem tudni... semmi feljegyzést nem találni az 1949-es és az 1952-es idõszak után. ha engem kérdeztek elvitték a méhtelepre ócskavasnak😄
Amúgy ha valaki érez magában lelkesedést és tehetséget tervezhetne ilyen kitalált fantazmagória II. vh-s harckocsikat, tier X-ig. Tier X-re valami böhöm szupernehéz harckocsit, mert hát a németeket követtük, biztos olyan lett volna. Az E110 TD is fantázia, akkor nekünk is lehetnek fantázia tankjaink. Nem tudom van-e aki vállalná.

Hmm,nem semmi ez a jagdpzIV.a stugg topgunja van rajta,vagyis azza érdemes menni,mert a jpz nem a top gunja nagyobb dmg kisebb pen!!ez most vicc? vagy valami hûség próba,hogy szenvedj át egy szintet,hogy jobbat kapj ? vagy mi a fos ?
Mit találtál? Ez eddig is megvolt.Else volt veszve

Meg Szameg.Ugyanis Árpád nem hét,hanem nyolc vezér élén foglalt hont. A történelem megfeledkezett Szamegrõl, a nyolcadik vezérrõl.
Pedig a Kárpátokról letekintve egy nemrégiben megtalált, rovásírással íródott agyagtábla töredékszavainak tanúsága szerint Árpád így szólt két legkedvesebb vezéréhez:
- Huba, Szameg, hová hoztatok?
(én kérek elnézést)

csgery
Hoppá mit találtam😄 ha engem kérdeztek ezt az oroszok eltusolták vagy valami ahhoz hasonló
Hungarian tank: Strv 74

Story
The Strv 74 was a upgraded version of the Strv M/42. It was made by Landsverk. The tank was made for the Hungarian army. It was a test to meet the standard in the cold war.

Details
Went in to service in: 1958
Crew: 4 man
Weapons: 75mm gun and 2 7.62 mm machine guns
Armour: 80mm
Speed: 45 km per our
Moter: Scania-Vabis diesel 239 kw
Hungarianve8
Én már annak is örülnék, ha T6-T7-ben lenne használható magyar tank vagy td.
Na és Hapci, meg Szundi? <#idiota>

Miért? Ha Tas lehet, lehet Töhötöm is. A teljes hét vezért be lehet vetni. Elõd önnyû tank, OND -KOND két közepes HUBA nehéz tank, Töhötöm szupernehéz tank...

csgery
töhötöm😄😄😄😄
Igaz. Elõttem is itt a könyv, megnéztem, ezt írja. Ám de ez könnyû tank. 80 mm-s páncélzatával, és a 75-ös ágyúval kevés tier x-ben mint mackósajtban a brummogás.

Ugyanígy, a Zrínyi TD-k is kevesek magas tier-ben, meg a TAS TD is. Ezeket lekéne vinni két tier-el legalább.

És az is kissé fura, hogy magyar nehéz tank( ami a németeknél csak közepes volna, TAS) majd német nehéz tank, majd orosz közepes, majd svéd könnyû? Nem sok teteje volna-

Akkor már inkább tier X-es legyen a Strv 103 S...bár rohadtul semmi köze a magyarokhoz,de legalább faszán néz ki<#mf1>

Vagy tegyünk be, egy nem létezõ kitalált magyar nehéz tankot. Elvégre Jagdpanzer E100 TD sem létezett, szóval találjunk ki a 48M 100 t-TÖHÖTÖM magyar szupernehéz harckocsi, 200 m-es fronntal, és 122-es ágyúval...

Torzonborz
"through the Stridsvagn m/40 and m/42 to the original 16,257 kg/16-ton Lago tank, manufactured by the Swedish firm Landsverk for the Hungarian Army.<1> " ez a lényeg.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lehet volt rá rendelés, csak épp nem lett belõle semmi. Nem lenne egyedi eset.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

csgery
strv 74 ezt találtam a svéd tankról! a History rész második sorában nyíltan kimondja hogy a magyar hadseregnek volt gyártva!! stóval nem értem:S
Ezért is kellene, hogy a magyar TD-k forgótornyosak legyenek, mert tudniuk kell menekülés közben hátrafelé lõdözni.

Elsõre a sörre gondoltam.
Hi all! Tegnap jól kiütöttem magam és egész nap nem voltam gépközelben így nem tudtam reklámozni a HB-t 😄 Így megteszem most!
Szombaton 17:00-kor lenne az El Alamein-i csata "történelmi" verziója!
Hely még van sok! Ha nem leszünk meg akkor én nem is foglalkozom többet a HB-vel <#nemtudom>
ha 1 hét alatt nem jön össze 30 ember kis tierben akkor nagy tierben gondolkodni felesleges!
http://wothistorical.mlap.hu/#/html/25679557/render/kovetkezo-csata
Sunsetjoy
Mindenkinek más jön be, én úgy belejöttem a grindbe, hogy 41k xp-vel vártam fullos M7-el az új ágat... kb. 60 csatánál már megvolt a továbbjutás (persze a cuccok ki voltak fejlesztve + prém).

Ugyanúgy félteni kell, mint minden más papírtankot, én többször statikus, vagy fel-le rohangáló spotternek is használtam, ha jól adta a csapatot, kaptam érte a pontot. Viszont másodvonalból trollkodásra is jó volt, ha az ellen nem szemben állt velem, a gyors csipkelõdés sokakból kihozta a menekülést...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Vicces....Brumbär? Tiger II? Svéd izé?
Tas TD mint tier X? A TAS TD-t ha betennék max tier7-8-ba lehetne berakni egyébként is, az adatok alapján.

A Zrínyi mint t8-as? 75-ös ágyúval, vagy a 105-ös röviddel? Ennyi erõvel a Stug is lehetne német ágon tier 8-as.

Ez abszolút rossz .

57es van de az is egy fos. páncél nincs, 105 pennel vk 3001p oldaláról pattantam. orbit esetééna célkör akkor amint egy ház... pfuj

De elõzõ csata adott egy ötletet. 550XP egy mesterlöész vagy mi. 10 találat és ennyi. Az menni fog remélem 😊
bedy68
Ritkán írok az eredményeimrõl. Viszont ez mai kezdésnek jól esett <#buck>

Gördülő kövön nem nő moha

kisTekila
van a csávónak azóta(?) egy 5.356-os max. xp-je
profile

remélem minimum egy stat törlést kap

xfire: kistekila

az m7 nagyon jó kis tank, csak a megfelelõ ágyúval kell használni(57mm), majd a t21... na az lesz nagyon szar tank és szenvedés összekaparni vele a T71-re az xp-t! Viszont utána a T71 imádni való és élvezetes 😊
Hali!

Szerintem ez a fa med és heavy vonalon tier 7ig ok, td vonalon stugot és a brumbart kivéve, a többit lejjebb csúsztatva volna korrekt.
Nem feltétlenül kell t10ig elmennie az ágaknak. Az összeurópai fa tuti más lesz, mint a mostaniak.
Kérdés. ezzel az ócska szar M7el mit lehet kezdeni? 28k tp a t21. :S
Tegnap 0-7-el indítottam a Type-al, ma kárpótlás van (prémiummal):

Victory! Map: Cliff 2012. december 27. 8:04:08
Vehicle:: Type 59
Exp: 5 110 (x2) + Credits: 113 448 (Fine: 90)
Achievements: : Steel Wall, Defender, Confederate
Ha jól emlékszek akkor az volt a Toldi alapja, de nem akarok hülyeséget írni, guglizni meg lusta vagyok most 😄.
De a lényeg az hogy 45 után tényleg nem volt svéd tankunk, csak szovjet.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha jól értelmezem a Wikit, a 74-es elõdje, a Stridsvagn m/42 (alias) volt az amit magyar megrendelésre gyártottak, csak kicsit hülyén fogalmaz a 74-es leírása. Bár az sem derül ki hogy az m/42 valaha is eljutott magyar földre. Azt tuti hogy 45 után svéd tankunk nekünk nem volt....

Királytigris tuti nem volt nekünk, csak az elit német ezredek kaptak belõle. A svéd tank se lehet, mivel ez már egy jóval a háború utáni konstrukció. Mi meg csak szovjet technikát rendszeresítettünk. Meg am is csak light tank volt, szóval érdekes lenne heavy vonalon 😄.
A kínaiaknak meg csak pár low tier fos van amit nem õk gyártottak.
De hátha felbukkan Oddball vagy Davidb mester, õk biztosan jobban vágják a dolgot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

csgery
http://www.hadakutjan.hu/feladatok_3_cikk.php 😊
csgery
de nem én csináltam csak mutattam nektek, hogy ezt találtam ma a wot fórumban😄
csgery
nem az én érdemem😄 fent van a fórumokon.😄

de olvassatok utána pl: tigrist királytigrist és panzer 4-es tankokat kaptunk a németektõl, (lásd a kínai harckocsik között is van zsákmányolt vagy kapott egységek)

a t10 heavy lehet svéd tank, de Magyarország rendelte és volt is állományban😊 most találtam linkelem is
Solten
Na aki low tier fun tankot keres... 😊

Victory! Map: Arctic Region 27 December 2012 00:18:00
Vehicle: M8A1
Exp: 4,388 (x2) + Credits: 25,983
Achievements: : Top Gun, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Legenyseg meg vagy nyocvanvalahany' %-os.

Saor Alba

Csgery, hallottad a mestert, tessék a hibákat javítani 😊

Leginkább a német tankok. Nem egy olyan van ami még csak a közelébe se került a honvédségnek. De pl a T10 heavy is egy svéd tank, amihez szintén semmi közünk.
Az önálló magyar ágnak kb semmi értelme. Viszont egy össz eu ágon belül teljesen jók lesznek.

Gondolom a német tankok egy részével van baj...

Igy van, mi nem féreg módjára harcolunk, hanem kiállunk a pusztába, és úgy lövünk szét mindent. 😊

Gondolom magyar tech tree nem tartalmazhat artyt, mert tiltják az elveink.

Sok értelme így nincs hogy ezeknek a jó része köszönõviszonyban sincs a magyar harckocsi gyártással. Van olyan amelyik még csak hadrendben se volt nálunk.