World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
SU-26 egy kis fereg, gyorsan tolt, gyorsan celoz es forgotornyos. Nem kisse OP a tierjeben. Russian Bias! 😊

Saor Alba

Su26 plusz prém lõszer és már van is egy tank ami húzza az effit. Rengetegen pedofilkodnak vele low tierben. De az se véletlen hogy a Bison szokott menni T8as ESl meccsekre.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Solten
A legenyseged halalra unta magat.

Saor Alba

Solten
Mazlista vagyok biztos lucky medal nelkul 😊 Mondjuk lassabb tankkal nem rohamozok artyt ha nem muszaj.

Saor Alba

en nem is ertem h gondoltak ezt a su18, su26 spgket. nem veletlen h ezeket toljak annyira..
Nem kell ahoz med ,hogy kicsavarjon😄 Jó mondjuk az AMX50 120 is papír,de az S-51-es artyhoz volna kis mementóm,mentem fel (tököm tudja már hol) dombon ,én naív mondm simán feltörök,oszt kiszórom a 4 skulót,minimum 1200 dmg egy körbõl(jó esetben)se apotter se semmi,1 x csak kapok a derült égbõl egyet,foggalmam sem volt honnan miképp,1750 hp-ból maradt 38 (komolyan) + lõszerrekesz ,egyik biciklilánc csûszz,driver its dead!! radio man same😄 mindez egy S-51-tõl ,a meccs legelején,spott nélkül, 6. érzésbõl,vagy nem tóm,ezért undorító az arty!!!!!!!!!!
T30-al megöltem saját magamat lövés nélkül.Nem tudom mi történt,csak kiírta hogy megöltem magam.Épp telefonáltam.

..akkor te vagy nagyon szerencses vagy uberartyvadasz vagy 😊
Egyébként én sokat hegesztek mostanában lowtierben T14-el (készül a T57 crew), és ott is rengeteg szívás van az SPG-k miatt, csak nem kerül annyiba... Lehet nincs splash, de kétszer gyorsabban lõnek és egy Su-26 is simán leveri a hp-d felét.

Rengeteg ilyen muksót látni, legtöbb tankjával 50-150 csata, 4x WR egyenként. Su-26-ban meg Grille-ban több száz vagy ezer lejátszott csata.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én mikor a végjátékban az artykért megyek,mindig olyan érzésem van mint gyerek koromban a homokozóban mikor kiástunk egy varangyos békát.Nem is szívesen dörgölöm hozzájuk a tankomat

WOT nick: tepi1

egy 10 masodperc letalapalasi ido, igen sokat dobna..
patchaou
Azok hát, délelõtt T-59-el indultam prokhorovkán az artyért, mert resetelgette a foglalást, persze véletlenül sem láttam meg addig amíg belém nem lõtt, tankocskám befordult keresztbe ahogy kell, de azért bele tudtam lõni, maradt is 40 hp-ja ami bõven elég volt ahhoz hogy eltûnjön és legközelebb csak akkor lássam meg amikor kilõtt.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

MMO és hozzá hasonló játékokban sosem lesz kiegyenlített "kasztrendszer" mindig lesz egy aktuális op. Ami a sírások hatására változik. Aztán mások sírásaira hallgatva megint más lesz a nyerõ. És mindig lesznek olyanok akik úgy szeretnek királykodni, hogy ezt kihasználják.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Solten
Egy kezemen tudnam max megszamolni hanyszor jartam igy a tobbezer csatabol, tobbnyire ha spotolom az ellen artyt kiszedi a sajatunk. Egyeb esetben frag vagy medal.

Saor Alba

Sippie
RL alap? a WoTban?
kackackac 😄😄
A való életben le kell õket rögzíteni talpakkal. Nem fordulnak ám össze vissza.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

vagy nulla sebzessel benyeli mintha mi sem tortent volna. azok is mokas jelenetek tudnak lenni..
Szerintem mindenki sorban tudná felpakolni a replayeket ahol közelharcban arty öli ki õket a medbõl/lightból. Kb jól bemutatná hogy mennyire esélytelenek.

Solten
Igy is pattanok a 2cm lemezukrol 120-as agyuval nem kell nekik pancel 😊

Saor Alba

Különben az életben simán odabasz egy önjáró löveg a pofádba ,tudnak közelre lõni,csak mire ráteszi a tankra a bazicsõõt,addigra simán szétszedik.Ha már mindennek van némi RL alapja,akkor ennek is kellene ,hogy ne úgy dobálja a csövet mint hülyegyerek a légpuskát!!
patchaou
Sõt telepítsenek maguk köré aknákat, nehogy körbe tudjuk kerülni õket.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

az igazán elvetemültek S-51el is TD-znek 😄 mint pl. én valamelyik nap Siegfried line-on 😊 Támadás volt és mi voltunk a védõk 😄 naná hogy bementem az utcába 😊 Löwe, T26 meg is puszilta a 203mm-ert
Na ez meg a másik. A bat artyk úgy rohangálnak a csata végén mint a medes társaik. Ha meglátják hogy valami ellövi magát annak a tanknak kb reszeltek onnantól kezdve. Persze jó hogy az arty az support fegyver, meg mennyire védtelenek szegénykék.

Jó volt 😄

WoT: Nishizumi77

Solten
Kozelre (relativ milyen kozelre) pontatlan, egy Lori arty is gyengen fordul, az Obj 261 meg mint egy pancelszekreny, siman eselytelen gyorsavb tank ellen.

Saor Alba

De miért? Ha mondjuk egy klasszikus MMO-ba öltetnénk át a WoT-ot akkor az SPG a varázsló. Annak meg kb 0 a túlélési esélye közelharcban. Nehogy már egy support fegyver top tier tankokat tudjon 1 lövésbõl kiszedni pusztán "önvédelem" címszóval. Ennyi erõvel adjunk nekik sniper nézetet meg páncélt is, hátha úgy még jobban meg tudják védeni magukat.

Na igen!közelre lõni :d :d láttunk sztem mindannyian olyat ,hogy a francia T6-T7-es arty aki a többi nemzethez képest fénysebességgel zsaggat,van olyan elvetemült ,hogy a végjátékban szinte td ként használja 😄
Solten
Ne tudjanak kozelre loni ez micsoda marhasag 😊) Meg kell adni mindenkinek az eselyt az onvedelemhez. Artistanak is.

Saor Alba

Az igazán fájdalmas sztem az, hogy másodpercekkel a spotter halála után is lát mûholdban az SPG. Ostoba noob-mankó. Ezt törölnék, közel se lenne annyi panasz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem.
Még kettõ elõtt indítottam de még nem ért végig a letöltés sem.

az biztos h ettol nem lesz kevesebb arty. csak megtobb siras. szepen oldalankent max 3-3 vagy kevesebb oldja meg ezt. mas nem nagyon.

ugy meg plane baromsagnak tunik az egesz, h amikor szethuzzak majd tier10ig oket, akkor ugyenezeket szepen visszakapjak majd.
Papír forma szerint szar az álcájuk. Csak annyi hogy kihasználják a bokrokat. Amit õk csinálnak azt ugyan akkora hatékonysággal el tudja játszani egy Maus is. Ha megnézed akkor nyílt terepen azonnal spottolódnak.

Solten
Csitt, az artista sziemkak meg a vegen rajonnek hogy van muholdnezet 😊

Saor Alba

A jó ég tudja, én se látom értelmét mert semmit se kell nekik rendes tank nézetbõl nézni. Ha meg megy rájuk valami azt úgyis elég közel van. Szerintem ez ilyen tessék lássék nerf, csak hogy szép hosszú legyen a lista.

Igen, ez jó ötlet hogy ne tudjanak közelre lõni. Én még hozzátenném, hogy az álcázásukon is lenne mit dolgozni, mert nevetséges hogy az artynak vagy a legjobb álcázása a játékban, van olyan hogy tíz méterrõl nem lehet õket felderíteni.

en igazabol, meg ennek a butitt latotavolsagnak sem latom ertelmet egy artyban. minek?
" Sötét és gyáva egy állatfaj a tiétek" - ???

te ezeket a sotet baromsagokat megis honnan szeded? nyugtass meg h segit valaki 😊

mert ha ilyen szinten nem tudsz elvonatkoztatni, h ez egy jatek, akkor ott komoly problemak vannak...

amugy ha mar altalanasitunk.. ugye lattunk mar eleg siemkat tankban? 😊))
Solten
Ja csak bena mm-je van, a nagyobbak kozt mar ingyenfrag meg az agyuja is hurka.

Saor Alba

Na igen, meg a HP. Szerintem még így is sok lesz. Mert egy T8 artyt még most se fogsz egy lövésbõl kiszedni egy meddel, vagy pl egy E5-el. Egyedül az FV42 fogja õket aprítani a HESH lõszerrel.

Én azt mondom hogy legyenek az artyk olyanok amilyenek, csak 2 dolgot változtassanak.
1. Ne tudjanak minimum 100 méteren belül lõni.
2. Le kelljen talpalni õket a lövéshez.
Már mocskosul idegesít hogy sokszor meddel sincs esélyem ellenük, mert ha több is van akkor valamelyik tuti kiszed egy lövésbõl. Most amikor a T71el játszottam, nagyon sokszor pusztultam meg amiatt hogy elbújt a bokorba és amikor elértem akkor 1 hitelt. Mert én ugye nem láttam õt, õ bezzeg simán lát mindent a bokrában.

csak nekem jön ilyen csigán a teszt peccs'?

2800/4200 MB még csak ..

ha jönne rendesen, 7 perc alatt lent kéne lennie .. milyen torrent ez?! :/

Na ne már,közelre ne tudjon lõni?Nincs is annál nagyobb buli mint amikor közvetlen közelrõl szemétkupaccá lõsz egy batmobilt.

patchaou
A második bekezdésedben van valami. Legtöbbször egypálcás a tankom mire meglátom az artyt és még véletlenül sem tudom egy lövéssel elintézni csak az isu-val.

Az arty elete abban nehez, hogy nagyon a csapatra kell hagyatkoznia. En a medemben, ha nem spottol senki, spottolok magamnak.... Ha jon a scout megolom... Az arty az elvezkedik a bokraban, es osztja a halalt a terkep tuloldalra, de ha a csapat szar, el van veszve. En legalabbis igy erzem az artyban, olyan mintha nem a csapat resze lennek, hanem egy pompomlany a kispadon. Nem is nagyon artizom, ez nem az a tankos gameplay ami az osszes tobbi jarmu eseten.

Az meg hogy kozelre is tud loni, vicc. En elvennem, ok ossza a halalt a tuloldalra, de 200 meteren belulre ne tudjon loni. Ha atvergodtem a fel vilagon erte, akkor legyen preda. Punktum.

ONE SHOT-olsz pár T10-es mazsolát, a kínai kacatban?<#nevetes1>
Ez egy jo patch lesz, csak sztem meg mindig tul sok hpja van az artiknak... Mert egy tierx meddel meg mindig nem lehet egylovesezni oket. Meg tobb nerf, meg tobb nerf! Kuldok meztelen luvnyakat a wg szekhaz ele tuntetni, hatha serb nem buzi 😊

patchaou
Hmmm, most teszten tényleg kipróbálom milyen nehéz is az artyk élete, aztán majd mutatok screenshotokat 😄

Premium td... Irtam par napja, en is beszivtam rendesen, amikor gyerekgyilkos kv1s tankommal belefutottam egy ilyenbe. Szembol ELVBEN az agyu forgato mechanizmusnal atloheto, amigy tierjeben serthetetlen (175 pen pattogott rola) raadasul eleg gyorsan forog. Ha nem lenne premium, mar grindelnek is erte.... 😊

Nem tudom volt-e már:

Azt kihagytad,hogy milyen rohadt nehéz artyval játszani.