World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Samu borzalmas, de S35C egész jó tud lenni. Baromi pontos az ágyúja.

ARL v39 messze elmarad nálam élményben az S35C-tõl, de még mindig jobb mint a samu. Ennek is pontos az ágyúja, ráadásul még gyors is és igen nagyokat tud harapni.

Igazából én meg a német ágban csalódtam, legalábbis a hetzer kivételével egyik se jött be túlzottan (Jagdpanzer 4 következne egyébként, Stug-ig kimaxoltam az ágat).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A nyalóka (ARLV39) szerintem teljesen korrekt a nagy löveggel.
megkonnyebules! kosz!
Aha. A francia samu s-40 ami jellemformáló ,hát még az ARL pöcsömtudja mennyi TD...iszonyat.

Lammaernek van S51, még titokban játszani is szokott vele. Oddballnak tényleg nincs.
Lexlutor: Az E3 az a maga a megváltás a T95-höz képest, megéri szenvedni érte. Az a TD kb minden aminek a T95nek lenni kéne.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Neee, ne tedd. A Francia TD ág sokkal jobb. Legalábbis most jobbnak tûnik.
T9-nél tartok, de már "csak" 50k az F155.
ééééééééés persze hogy victory lett.

Victory! Map: Ruinberg 2012. december 28. 18:38:16
Vehicle: StuG III
Exp: 714 (x2) + Credits: 9 792

faszomat aztat' 😊

Ekkora egetverõ baromságokat már megcáfolni sem érdemes...
ööö .. az elõbb egy Stug III elnyelt kettzõt az én Stugom gold 105-ötösébõl, majd egy SU-100 oldala úgyszintén, majd oneshotolt egy T-28 .. ez már a vég kezdete, megharagudott rám a randomisten .. wtf van?!

JP-ig húztam élesben a német TD-ágat( bétában tovább) de valahogy nem éreztem hogy milyen rohadtul erõs lenne. Bár lehet, hogy én annyira szar vagyok...hogy nagyon, mert ezzel a TD-vel a hülyék is lealáznak mindenkit...nulla skill-el.

t95 utan minimum mennybemenetelre szamitok. mar csak 20k kell a t95. mennyire mas ahhoz kepest?
Lammer pl nem, pedig elég sokat szidta az artykat! 😄 Nem tudom Oddballank van e, sokan vannak így te is tudod😛 😄
hát én hülye megyek E4-re, most a stock T28 Prot az ami nagyon fáj azzal a 170 pennel 😊

van olyan 30% win rate-em vele, és az eff-em is esett úgy 30at amióta megvan .. useless 😊

Ja, nekem van.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

De neked az E4 a free T30ból van meg. Egyéb ágat meg nem húztál ki. Meg ha valamit ennyire bizonygatsz akkor azt illik alátámasztani. Max keress egy rossz játékost aki tonnányi sebzést csinál TD-vel. Ha mutatsz egy pár ilyet akkor aláírom hogy igazad van a 0 skill dologban.
Mellesleg én kihúztam egy arty ágat, meg szerintem itt elég sok mindenki, szóval elsõ kézbõl tapasztaltuk meg hogy milyen játszani vele.

jut eszembe t110e3 van vakinek?
Az E4-et a nulláról kezdted, vagy a T30 csere által jutottál hozzá?

t110e4 megvan😛
Ajánlom figyelmedbe az egyik USA TD ág végigszenvedését.
Szerintem igen jó személyiség fejlesztõ.
A Francia TD azután már maga a mennyország.
én biztos, nem fogom kihúzni, elég nekem a t110e4, nekem nem jön be ez a hátul kempelés, volt su-85, meg francia tier5 nem voltam rossz velük, de nem szerettem velük játszani.

Amúgy meg kíváncsi vagyok hányan szidják itt az artyt úgy hogy életükbe egyetlenegy kört nem mentek tier4-5 felett. De az artyt szabad, azzal mindenki tisztában van😄
miért hogy van? 😄
Aha,persze,szép álom....
Ha tényleg mentél 100 csatát top TD-vel akkor tudnád hogy nem így van,bár ezután kétlem,hogy akár 10 kört is mentél velük...
IS4, T110, meg talán az FV szintén annyit tud penre golddal. Mellesleg ne hasonlítsuk már össze a tesztszerós 100 csatát azzal az 1000 csatával amíg kihúzol egy teljes ágat. Továbbra is azt mondom hogy majd akkor mondd hogy 0 skilles dolog amikor kihúzol egy full ágat, meglehetõsen jó eredménnyel (elvégre 0 skill). Addig meg nem mondanám hogy bármilyen szinten is mérvadó a véleményed a témában. Olyan mint ha egy könyvkritikus valami olyanról írna lehúzó kritikát amit soha el se olvasott, csak pár oldalba belekukkantott.

Szánalmas...

az meg külön abszurd, hogy 400mm átlag pennel rendelkeznek, nehogy már kritikus pontra kelljen nekik célozni😄
Epherandes
A kínai T10 heavy nagyon bejövõs jószág, sok mindent pattint, az ágyúja is jó, és még sebessége is van. (Nekem még a kinézete is bejön.)
Szóval OP mint minden eddigi tank a teszteken. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nerfelik le.<#eplus2>
mentem vagy 100 csatát biztosan tesztszerón top td-kkel tudom milyenek, biztos, hogy nem húzom ki, utálom ezt a kempelõs stílust, cwre használhatatlan, egyedül arra jó, hogy randomba verje a mellét a pistike hogy kilõtt 8 leHPzot tankot a bokorból
Tesztszerveren csak gyakorlóban van értelme kipróbálni az újdonságokat!
azért durva hogy a T10 kínai med-nek SEMMIT nem hajlik lefelé a csöve .. 😊
ennek ellenére bejövõs, kár hogy mindenki a gold ammot spammeli, így nem tudni mennyire pattog ..

Márhogy a jagdpanzer túl erõs? Meg a Jagdpanther? Ha nyár lenne azt hinném megártott a napsütés , azért beszélsz ilyen bõdületesen nagy baromságot.

Most nem azért, de a teszt szeró nem mérvadó. Majd ha kihúzol mondjuk egy német TD ágat akkor beszéljünk újra a 0 skill témáról.

De egy pzIII is nevetve átlyuggatja. De azért lehet hogy kel...attól függ, milyen tier, mennyi gold...olyan jópofa tank.

Akkor észre sem veszed, ha 3-4 emberedet kiüti egy arty. <#nyes>
játszottam velük eleget a tesztszerón😛 hát ahhoz baromi sok skill kell hogy hátra beállok no risk fel se villantanak és lövöldözöm egy olyan ágyúval a tankokat ami még a maust is keresztül viszi bárhol, nelhogy már célozni is kelljen a tankokra😛 az meg vérlázító, hogy obj268 és foch gyorsabb pl az m48nál vagy az angol mednél, de még könynedén rá is fordul, egyedül a bat és a t-62 tudja õket becumiztatni
hat en minden szart megvettem mar kis tierben premiumtankbol, de ezt kihagyom. egyszeruen ocsmany..
Max tier 4 és tier limittel, mint a B2. Ágyúja a T-28 stock ágyúja volt, ami egy t2-es ágyú 37mm pennel, túl magasra nem lehet rakni, még tier 3 is elképzelhetõ, de sok hp-val talán lehet belõle tier 4 heavy.

Nem tudom mire alapozod ezt a 0 skillt. Meg szerintem egyik felsorolt TD-vel se játszottál.

De legalább 11-en ülnek benne.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

128 pennel elég jó arányban át lehet lõni a teknõ homloklemezét. 80mm 45 fokban, és mivel alacsony, általában kisebb szögben kapja. Semmi extra.

mijki
Ez a szépség:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

beteg rofja van, pontos ágyúja nagyon jól rejtõzködik, jó mozgékonyság, heavyvel lehet könnyedén átlövöd, de a kisebb gunok pattognak róla szépen és sokat is benyel, mostanában lett ez is jó, mint a KV-1S
Olvastam még régebben itt
es ezt az izet megis milyen tierbe tervezik?
Te jó ég, ez mi frász?
Olyan mint egy önjáró pálinkafõzõ.
patchaou
De ezt honnan veszed?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tesztszerveren elvileg goldot és kis prém tankot lehet kapni ajándékba. De ehhez mennyit kell tesztszerón játszani naponta?
Hosszabb pihenõt követõen úgy érzem, megérte ma benéznem 😊

Arty nerf, arty limit, teszt szerver, T-35... csupa móka és kacagás 😊

Bár a T-35 egy kalap szar lesz. Papírból van, de legalább lassú és akkora mint a Queen Mary hajó.

JpzIV túl erõs Tier6-ba???? Mit szívsz? M1A2-vel átlövöm.

Nekem kell az is