World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARL v39 messze elmarad nálam élményben az S35C-tõl, de még mindig jobb mint a samu. Ennek is pontos az ágyúja, ráadásul még gyors is és igen nagyokat tud harapni.
Igazából én meg a német ágban csalódtam, legalábbis a hetzer kivételével egyik se jött be túlzottan (Jagdpanzer 4 következne egyébként, Stug-ig kimaxoltam az ágat).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lexlutor: Az E3 az a maga a megváltás a T95-höz képest, megéri szenvedni érte. Az a TD kb minden aminek a T95nek lenni kéne.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
T9-nél tartok, de már "csak" 50k az F155.
Victory! Map: Ruinberg 2012. december 28. 18:38:16
Vehicle: StuG III
Exp: 714 (x2) + Credits: 9 792
faszomat aztat' 😊
van olyan 30% win rate-em vele, és az eff-em is esett úgy 30at amióta megvan .. useless 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mellesleg én kihúztam egy arty ágat, meg szerintem itt elég sok mindenki, szóval elsõ kézbõl tapasztaltuk meg hogy milyen játszani vele.
Szerintem igen jó személyiség fejlesztõ.
A Francia TD azután már maga a mennyország.
Amúgy meg kíváncsi vagyok hányan szidják itt az artyt úgy hogy életükbe egyetlenegy kört nem mentek tier4-5 felett. De az artyt szabad, azzal mindenki tisztában van😄
Ha tényleg mentél 100 csatát top TD-vel akkor tudnád hogy nem így van,bár ezután kétlem,hogy akár 10 kört is mentél velük...
Szóval OP mint minden eddigi tank a teszteken. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nerfelik le.<#eplus2>#eplus2>
ennek ellenére bejövõs, kár hogy mindenki a gold ammot spammeli, így nem tudni mennyire pattog ..
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Olyan mint egy önjáró pálinkafõzõ.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Arty nerf, arty limit, teszt szerver, T-35... csupa móka és kacagás 😊