World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bázisvédelmi pontok: 0,69 km. He?
Addig is váruk mindenkit szerettel War Thunderezni, aki a WoTot szerette, kb ezt is szeretni fogja, az eltérõ téma ellenére nagyon hasonló a kettõ, csak a WoT hibái nélkül.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
A múltkor egy ellenséges E100-ra (piros volt) írtam is a csapatnak hogy most jön a Siema teszt, majd global cseten bedobtam. Kiderült, lengyel volt 😄
Amúgy sztem semmi gond nincs a lengyelekkel, átlagosan nem roszabbak mint mások, csak soan vannak és zajosak (mint a cigányok) a játékban, ezért lett a siema szállóige.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
- NARC+MIRV robbanófejek, amelyekkel csak annyi a dolgot hogy fellövöd az égbe, ott szétesik 9 databra és az általad a kistérképen látható 9 különbözõ célpontba csapódik be, darabonként 1000 HP sebzéssel
- VX ideggáz: amikor egy ilyen töltettel eltalálod az ellenséges tankot, a szerver annak a játékosnak a pingjét mesterségesen 300-500 ms nagyságúra nyomja, ezzel szimulálva hogy a tank legénysége gázmérgezést kapott. Ez ellen lehet prémium légszûrõ modult feltenni.
- Légitelepítésû aknák: meccs elején érdemes használni, artyddal a ctrl+bal klikkl a térképre kattintva kijelölhetsz egy térképterületet, ahova lövésenként 10-15 (véletlenszerû) termonukleáris aknát telepíthetsz. Ezek az ellenfél számára láthatatlanok, ha a tankjuk egy ilyen akna 5 méteres körzetébe ér akkor nyomban elporladnak a gombafelhõben. Ez annyira erõs fegyver hogy még a garázsban is megsemmisül az adott tank, igy a játékosnak azt újra meg kell vennie.
- robotrepülõgép: a magas szintû artik csövét átalakíthatod robotrepülõ kilövõ katapultnak az F7 billentyû megnyomásával (persze ehhez meg kell venned a megfeelõ modult). Ezután egy kis repülõgépet irányítasz a játékban, amelyik az adott nemzetre jellemzõ irányított levegõ-föld rakétával (pl amerikaiaknál Maverick, németeknél ÜberVergelStangtuffe X, oroszoknál ZeljonajaRakettya) támadhatod az ellenséget 3 percen keresztül.
OLvasd a FAQt, ezek mind benne vannak, neked (is) írjuk.
Szerintem nem tudod, hogy kéne használni a Hellcatet. Nekem a kedvenc td-m a játékban, és talán még jól is megy vele.
Itt a mai 2-ik csatám replay-je:
hellcat replay
A Hellcathez legjobban illõ taktikát jól példázza szerintem. 2ik sorból való sniperkedés, spottolás hulldownból, a torony páncél alkalmazása...
Itt pedig az eredményjelzõ:
eredmény_1
eredmény_2
eredmény_3
Tanulmányozd alaposan, ha a Hellcattel nem megy, akkor semmivel se fog. Szóval sok sikert!
en egyolyan opciot szeretnek az mm-be h ne kelljen siemkakkal mennem 😊

Amúgy,nem!
Másrészt aki sokat TD-zik az tudja hogy a sikeres TD-zés kulcsa a jó pozíció választás. Ha csak hátul kempelsz vele akkor max 1-2 szerencsétlen scout lesz az áldozata. Mert õ nem tud mûhold nézetbõl lövöldözni, hanem fel kell mennie a 2. vonalba legalább. A lövések között is folyamatosan pozíciót kell változtatni az aktuális helyzettõl függõen.
AZ is hülyeség hogy csak a TD olyan amivel 300 méterrõl nem tud mit kezdeni a heavy. Ugyan, egy Maus vagy E100, netán IS7 mivel lõhetõ át könnyebben ilyen távról? Sokszor inkább rá se lövök mert úgyis csak lõszer pocsékolás.
Csak nyilván könnyû úgy szidni valamit hogy csak tesztszerveren játszottunk vele, ott is csak top tierben a sok gyökér ruszki között.
Szóval egyelõre csak repülõs játék 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
a legviccesebb az egeszben, h idaig mindig mereven elzarkoztak meg a gondolattol is, h a spg ag, nem jo. most hirtelen kiderult h inbalanced..
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__2060__pid__3591947#entry3591947
A War Thunder weboldala
Screenshotgyûjtemény
A. Ugyan már, hiszen tudja hogy neki jobb a rejtõzködése mint mozgó támadónak. Nézd meg egy-két csatában mit csinálnak a saját TDitek, és küldj egy olyan replayt ahol a JT, T95 vagy E100 változtatgatja a helyét "a lehetséges SPG tûztõl" a meccs elején amikor várja hogy megjelennek a célpontok (tehát még nincs tûz alatt). Az nem ér ha elõrefele megy, mert az támad 😊
Még heavyk/medek de a spotter lightok se mozognak addíg amíg fel nem villan a majrélámpa vagy meg nem lövik õket. Hiszen mindenki tudja hogy a mozgó tank jobban látszik.
B. High tier TD lámpa nélkül? Az max piros siemka, addigra már minimum 2-3 skilles legénysége van mindenkinek.
C. Arra még mindíg nem reagáltál, hogy miért segítség a támadó heavyknek az, hogy a túloldalon is lesz van egy SPG, akinek a spotter ugyanúgy mutatja a célpontokat min a TDknek, és õ ronggyá lövi a támadókat...
D. Ez csak a WG marketingje, hogy az artyk a kempelés feloldására vannak. A gyakorlat azt mutatja, pont miattuk van a legtöbb bújkálás a házak meg sziklák mögött.
Most jön a 8. menetem,talán most sikerül,bár már kb mindegy is,mert szorzó nélkül is meglesz a maradék tapasztalat.
Csata: Redshire 2012. december 29. 10:33:05
Jármû: Type 59
Szerzett tapasztalat: 12 470 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 157 702
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Spártai
- with the new MM it's actually possible for no arties to appear at all in the battle

WoT: Nishizumi77
Hát ez nem jött össze a fejlesztõknek 😄
WoT: Nishizumi77
Csata: Port 2012. december 29. 10:18:33
Jármû: T-50
Szerzett tapasztalat: 2 705 (5x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 395
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Megszálló
LoL. Besunnyogtam, az ellenfél lusta volt visszaérni, ment támadni a mi artyjainkat. Én meg egyet kiszedtem az ellenfél bázisán, a másik meg totál beszari volt, de én meg nem mentem rá. Másodszorra is elkezdtem foglalni inkább, és igazam volt. A franciaarty cseszett kijönni rám idõben a házak közül, a többiek meg mire visszaértek már befoglaltam és akkor kaptam a lövéseket 😄
Az XP nem sok, a tankot se használom annyira már, de elsõ Kolobanovom.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Elõfordulhat mostanában, hogy egy kifejleszthetõ tankot át raknak premiumba?Mint annó a T34-et vagy az Is6t?Hallottatok ilyenrõl?
Köszi
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bár nem is tudom mi a neved játékban,és mondjuk nem is szoktam odafigyelni a nevekre játék közben.
Megszabadulunk valaha is ezektõl a férgektõl? Vagy eljött az idp, amikor át kell állni teljesen és végleg a WoT-ról a War Thunderra?
Annyit kérdeznék, hogy van értelme fölrakni a nagy tornyot rá? Te miért tetted föl?
0.7.1.1 # 8
0.7.2 # 7
0.7.3 # 87
0.7.3 # 93 - egy teszt üzemmódban
0.7.4 # 197
0.7.4 # 218
0.7.5 # 239
0.7.5 # 261
0.8.0 # 265 CommonTest
0.8.0 # 285
0.8.1 # 302
0.8.2 # 328 CommonTest
0.8.2 # 331 CommonTest
0.8.2 # 333
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Így kell a KV-4el nyomni.... persze tier10-esek ellen már nem olyan jó tank, de láthatod hogy 8asok között faszásan megállja a helyét, csak forgatni kell és leírtad a lényeget! aki melléd akar menni azt azonnal ki kell csinálni!!!! <#vigyor0>#vigyor0>
vannak ám még nagyon durva replay fájlaim de sajna azok régebbiek!
Nem tudom hogy, myreplays.ru-nak vannak-e már régebbivel is kompatibilis "szerverei"..... na majd délután megpróbálom, mert igen csak szép körök vannak pár KB-ba zárva és jó lenne õket kiszabadítani!
Lammaer, ha jól láttam te kérdezted a Redarmy choir soundmodot.
Red Army Choir mod
Itt van, némi videó is van a hsz-ben (igaz Arnie hangokkal meg motorhanggal, de a zene az változatlan).
Egy ilyen modder fórumja pár hasonló soundmoddal meg itt:
NoblePlatoon
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...