World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
ennyi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Milyen netet akarsz te itt konfigolni? Ez nem a mikrotik topik. xD
Ui😄e lehet hogy én voltam vaksi és nem vettem észre!
XDDDD
"Olvastam valahol, hogy te, a fejlesztõk, vannak modellek tartályok jobb minõségû. Szóval, minden azt tervezi, hogy tegye be a játékba? Csak most a szemem ragasztott nyomás alatt görgõk kiálló sarkokat"
😄DDDDD kell ennél jobb? 😄
Fõleg hogy angolból könnyebb fordítani magyarra, mint ebbõl kihámozni, mit is akart. Még a fordítós angolból is 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Hadd kérdezzek három kérdést egyszerre. Van esély, hogy a nerf mûvészetek elhalaszthatja I 9 - 10 szint? Miért nem vágja funkciók franzuzskoy ART-ACS negyedik szint? Mármint premiumnyh technikával. köszönöm számának korlátozására fegyvereket a bab, a játék lett, sokkal kényelmesebb. De most volt egy másik probléma - a száma a fény tankok a csatában jön az abszurd. Valami, amit kezdeni ezzel?
Egyébként furcsa módon a számok szerint sokkal hatékonyabb, mint a konkurens Tier7 medek(fõleg a T-43nál, annál minden jobb). És készülj fel rá, hogy a Párduc a saját tierjében jobb és hatékonyabb mint a Párduc2 egy szintel feljebb.
Ezt egy kedves kis T5ös Su-8tól kaptam, hozzá kell tenni, hogy eredetileg "csak" 400+ hpra lõtt le, de aztán még valami megkínált, a miheztartás végett!
gondolom egy szimpla tier6 platoont azert illene tudnia lekezelnie 130k jatekosbol.. szerintem..
mert eza jo leosztas, azt jelenti h tuezerben siman legyalultak minket mert az is3on kivul emlitesremelto heavy nincs is a csapatunkba..
jo leosztas. tenyleg. tuti bukta.

Én a képen nyolcas tankokat látok, az alján néhány hetessel, meg egy hatos marhával, aki platoonban hozatta be magát. És oldalanként egy artyval és egy platoonnal.
Én ezt tökéletes leosztásnak nevezném. De tényleg, semmi baj nincs vele.
Nyugta.
Dátum: 2012. december 29. 14:47:49
Jármû érkezett: M4A2E4 Sherman
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ebben a zöldséginvázióban meg ami ma van különösen nagy élmény vele a játék.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Görgesd lejjebb, lehet, hogy a fogyócikkekkel van valami. Ha úgy sem jó akkor nem tudom.