World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

patchaou
Lehet hogy felétek úgy hívják, ám legyen igazad. Mifelénk nem fordítjuk meg a dolgokat 😊 Mint ahogy az fps is amikor leesik, nem azt értjük rajta hogy felugrott 120-ra, hanem le esik 15-re. Pingel ugyanez a helyzet, ha nõ az érték akkor fölmegy. Bár lehet hogy Én vagyok maradi...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

polluxware
éééén is akarok ilyet😞 olyan szép tank..<#vigyor5>

itt letölt->telepít->kienged tûzfalon->játszik
ennyi

lucyboy
A le az az,hogy nagy szám értéke lesz 😄 ping low 😄

patchaou
Itt ilyesmirõl nem tudok. Sajnos semmitõl nem esik le a ping 😊 Viszont ha vagyunk 150k-en a szerveren akkor fölmegy.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

lucyboy
nem esik le a ping

lucyboy
Pl: quake live is úgyan ilyen mint a wot kliens kell a telepítéséhez csak net kapcsolatkor lehet futatni a progit ott vannak ezek a paraméterek a quake livében,hogy snaps,rate maxpackets a szerver és az én gépem közti kapcsolatot stabilabbá szinkronizálja

patchaou
Ez már költészet! 😄

Na fussunk neki mégegyszer.
Milyen netet akarsz te itt konfigolni? Ez nem a mikrotik topik. xD

OMG<#wow1>

lucyboy
Hali páncélos gépszörnyek vezetõi szeretnék kérni 1 kicsi segítséget,mert nem találtam semmit a fórumokon az optimális net config be állításról. Ilyen paraméterek hogy snaps rate léteznek-e?
Ui😄e lehet hogy én voltam vaksi és nem vettem észre!

Hogy van optimalizálva a játék? Miért ilyen kegyetlen hangár hajót kártya? Miért van az azonos súlyú, mint a fû, mint simítás?

XDDDD
de azon nem tudsz ennyit nevetni 😄

"Olvastam valahol, hogy te, a fejlesztõk, vannak modellek tartályok jobb minõségû. Szóval, minden azt tervezi, hogy tegye be a játékba? Csak most a szemem ragasztott nyomás alatt görgõk kiálló sarkokat"

😄DDDDD kell ennél jobb? 😄
nem tudom elhinni, hogy alap m6-tal bedob 8as tankok közé, még a sarat sem tudom lerobbantani a sárvédõrõl <#duhos2><#taps>

Sunsetjoy
LoL, ezért szoktam angolra fordíttatni az oroszt. Ez a magyar nyelvtan betesz a fordító algoritmusoknak 😄
Fõleg hogy angolból könnyebb fordítani magyarra, mint ebbõl kihámozni, mit is akart. Még a fordítós angolból is 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

én imádom lefordítani az orosz wotos interjúkat google chromeal magyarra <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Hadd kérdezzek három kérdést egyszerre. Van esély, hogy a nerf mûvészetek elhalaszthatja I 9 - 10 szint? Miért nem vágja funkciók franzuzskoy ART-ACS negyedik szint? Mármint premiumnyh technikával. köszönöm számának korlátozására fegyvereket a bab, a játék lett, sokkal kényelmesebb. De most volt egy másik probléma - a száma a fény tankok a csatában jön az abszurd. Valami, amit kezdeni ezzel?
Vannak azért érdekes leosztások.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

De rég volt már német-sírás! Már el is felejtettem, hogy a német harckocsik voltak a legjobbak csak a játékban direkt lenerfelték õket a hülye orosz fejlesztõk. Apropó, a legyõzhetetlen tigris tank sem legyõzhetetlen a játékban ügyebár!

Hát sajna a Párduc ebben a játékban ilyen. Mindenki a hosszú 75-ös ágyúval megy át rajta, és messzirõl lövöldöz, mert csak az az egyetlen vállalható taktika vele.

Egyébként furcsa módon a számok szerint sokkal hatékonyabb, mint a konkurens Tier7 medek(fõleg a T-43nál, annál minden jobb). És készülj fel rá, hogy a Párduc a saját tierjében jobb és hatékonyabb mint a Párduc2 egy szintel feljebb.

Artyköpés

Ezt egy kedves kis T5ös Su-8tól kaptam, hozzá kell tenni, hogy eredetileg "csak" 400+ hpra lõtt le, de aztán még valami megkínált, a miheztartás végett!
..jo, mondjuk nincs hatosuk, de legalabb egy-egy is van a mieninkre, plussz ket extra tier8as..

gondolom egy szimpla tier6 platoont azert illene tudnia lekezelnie 130k jatekosbol.. szerintem..

mert eza jo leosztas, azt jelenti h tuezerben siman legyalultak minket mert az is3on kivul emlitesremelto heavy nincs is a csapatunkba..

jo leosztas. tenyleg. tuti bukta.

Szegény marder.. még csak platoonba se volt

Pontosan mi a gond vele?
Én a képen nyolcas tankokat látok, az alján néhány hetessel, meg egy hatos marhával, aki platoonban hozatta be magát. És oldalanként egy artyval és egy platoonnal.

Én ezt tökéletes leosztásnak nevezném. De tényleg, semmi baj nincs vele.

Jó ez..
..az uj matchmaker.. csodas..

TOMSILENT
<#puszis><#puszi>
Nyugta.
Dátum: 2012. december 29. 14:47:49
Jármû érkezett: M4A2E4 Sherman

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

nem ertem miert az is-hez hasonlitod magad, amikor az heavy, te meg med vagy.
Csak az, hogy ha én beleverek 1-et és õ arrébb mászik oda ahol már nem tudom lõni akkor sebeztem bele 110-et. Ha õ csinálja ezt akkor õ sebzett belém 400-at. Ha fedezékbõl tud lõni ugyan ez. És akkor még csak az IS-rõl beszéltünk, de a T9-es csaták Párduccal külön színfoltjai a WoT-nak. Semmi visszatartó ereje nincs ennek a tanknak, a többi T7 med is lazán kicsinál, fõleg ha az elsõ lövéstõl elszáll a legénység fele meg 2-3- modul.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

tenkenorman
0-ra?

http://www.tenke.hu

😄 Ehh inditsunk már valami petíciót, hogy limitálják az artyk számát 3-ra...
akkor megveszem és akkor menni fog
Sippie
na ez mekkora f*sság... én mindig átképeztem amint ki lett fejlesztve, hogy ki tudjam húzni 100-ra még a régi tankon mielõtt beleül az újba. Kapják be
A vicces az, hogy a prémium Panther az átütést leszámítva jobb mindenben. Lövegkitérítés, modul-sérülékenység, mozgékonyság, toronyforgatás.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sippie
vkp az med, tiger meg heavy, váltsd át az ikont és akkor feldobja a tigerp-t is.
Maala
Mindegyik jó. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Mert 8.2 óta szimplán kifejlesztett tankba nem, csak kifejlesztett ÉS megvett tankba tudod beleképezni a legénységet.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Ööö, az IS 11mp-nként lõ egyet, azalatt te lõsz 4-et. Szóval hol a problémád? Pontos az ágyú, jó a penje... Nincs vele semmi baj.

Miért nem tudom átképezni a vk3001p legényséfét a tiger p-be?
Van egy T-34 -em, melyik irányba érdemes továbbmenni? Melyikkel lehet több sikerélményem, T-54, vagy IS, esetleg páncélvadászok? Eléggé idegesítõ hogy olyan ellenfeleket kapok akikrõl lepattan a lövedék. :S
Az is tipikusan platoon tank. 😊

Ezt a szerencsétlen Párducot hogy tudták így elb*szni a kedves fejlesztõk arra azért kíváncsi lennék. Az egyik legjobb II. vh-s páncélosból egy ilyen borzadvány lett. Páncélja semmi, szembõl is átlõnek, ráadásul a motor minden körben elszáll, és ha szerencsém van még ki is gyullad. Az meg pláne, hogy egy darab normális ágyúja sincs. A rövid 88-as még használható valamennyire, na de ez a hosszú csövû 75-ös az évszázad vicce. 130-as sebzés T7-ben? Csak az nem röhög szembe, aki éppen nem lát. Hiába hogy pontos meg gyors de már egy sz*ros IS-be is 10 lövés kell hogy kifeküdjön! Értem én, hogy nem elsõ soros csatahajó, de ha nincs mellettem min. 5 másik tank teljesen használhatatlan.
Ebben a zöldséginvázióban meg ami ma van különösen nagy élmény vele a játék.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

És tényleg 😊
Görgesd lejjebb, lehet, hogy a fogyócikkekkel van valami. Ha úgy sem jó akkor nem tudom.
ez jó<#eljen>😄

huh akkor közelebb vagyok hozzád mint gondoltam..😄

patchaou
Hogy egy kedves klántársamat idézzem: "Nem az számít mekkora az efficiency ratinged", hanem hogy ki tudod e mondani." 😄

nem, "csak" 1650 körül.... de az mindegy most, ennek nem sok köze van a Panther M-10-hez 😄 sztem azt bárki szétszedi egy tier 6 vassal (kivéve matyashunt)
neked nem?😄

kinek van annyi?
nálam van, hogy azonnal beenged van, hogy elszámol 15-20-ig aztán talál csatát

hiába az 18xx eff odaver😉