World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Fordításért amúgy gratulálok, de én nem szeretem magyarul játszani a játékokat, megy az angol 😄
Szóval Skyline0021, azt kapcsold ki. S ne nézd le az itteni embereket, mert te 1, nem tudhatod, ki van a nick mögött; 2, te is csak egy nick vagy azt mondasz amit akarsz.
Leo will be on 10-1.
And there'll be a little harder with the location of the tanks. Something built into the existing branches.
Similarly while I can not say.
By levels:
- DW - 5
- VK 2001 DB - 4
- VK 3002 DB v1 - 6
- Indien Panzer - 8
- Prototype Arbeltsgruppe A (confused with these prototypes, they are very similar) - 9
- Leopard 1 - 10
- Aufklarerpanzer Panther - 7 (it will be LT)
Ez lenne a második med ág felépítése? A db-t meg visszasorolják t6-ba?
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nekem ez az ag tetszik legjobban az osszes kozul. A T-54 a legjobb tank amivel eddig mentem beleertve a T-62-ot is bar az is nagyon jo.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
De én már swors of the stars 2-t szoktam tologatni közben, az úgyis lassú game 😊
2 és fél perc múlva, miután kinyírtuk az ellenfél nagy részét:
sikeresen hoztuk a 13v15-öt <#bohoc>#bohoc>
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
u.i: kocsog artyk<#action>#action>
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Ettõl függetlenül marhaságot mondtál. Ehhez nem titkosított iratokat kell olvasni, hanem Marx és Engels mûveit, vagy legalább az értelmezésüket.
De hogy konkrét legyek. A Wot készítõi kapitalisták, a szó minden értelmében. Lehet, vadkapitalisták, de semmi közük a kommunizmushoz. Ez egy nyereség orientált cég, ami (szellemi)terméket állít elõ.
A kommunizmusban ilyen nincs. És mielõtt azzal jönnél, hogy de a rendszerváltás elõtt...akkor elmondom ,hogy soha sehol nem volt a világon kommunizmus. Valószínûleg nem is lesz. Magyarországon se volt. Eleve a kommunizmus, csak egy fejlett, tõkés kapitalista társadalomból jöhet létre a proletárok forradalma után. Történt ilyen, és minden közös lett, és mindenki egyaránt részesült mindenbõl? Én nem tudok róla hát te?
Továbbá, a rendszerváltás elõtt is, a kommunizmust legfeljebb csak építettük...hogy majd valamikor eljön, és bekövetkezik. De soha nem mondták, hogy már bekövetkezett!
Na ennyit errõl röviden, nem ide tartozik abszolút. Csak tudod, legyél tisztában az izmusok és ideológiák jelentésével. Nem kéne rosszul használni! Megsértõdni ha kijavítanak, és pattogni, azt meg végképp nem kéne. Tanuld meg melyik kifejezés mit jelent, ne húzd fel az orrod, és helyesen használd õket. Különben hülyének néznek és kiröhögnek. (Mellesleg amúgy a tököm ki van azzal, hogy se a kommunizmus, se a fasizmus, nácizmus, nacionalizmus, liberalizmus, stb, stb kifejezéseket nem ismerik az emberek, teljesen rosszul, rossz értelemben használják õket!)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De akkor a csapat ne remekelt a végjátékban sajnos.
Mert csak annyi infót kaptam, hogy "el lett baszva" 😄