World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy gondolom,összehozhatnának egy igen ütõképes német ágat,szerintem méltatlanul alulértékelt a náci ág,a vh-alatt mutatottakhoz képest!Persze van azért jó kis tank közöttük,de azért nem lehet azt mondani,hogy a legjobb német tank,(bármelyik)a saját tierjében ,egyeduralkodó lenne!
Túl szépen is hangzott hogy egybõl T8ban lehet majd kezdeni az új ágat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

menten padlót fogok, tényleg mûködik 😄 10-15 fps növekedés csak az által, hogy ezt kikapcsoltam, köszi 😊))
Más is tapasztalta tesztszerveren, hogy a kínai 121 med gyenge ammorack miatt gyakran durran. Már láttam egy-néhányat elpukkanni.
Az ES nekem csalódás... ahogy írtam a topikjában is, frankón indult, fasza UI, és azt ígérték hogy a csatákon fognak majd csiszolni az új DLCkkel. De ebbõl nem lett semmi, csak apróságokat adnak hozzá. Sots2 végülis jobb lett, így egy évvel a kihozatal után...

Fordításért amúgy gratulálok, de én nem szeretem magyarul játszani a játékokat, megy az angol 😄

erdekesen hangzik.. tier6ban azert eletkepesebb lenne. azt viszont furcsalom, h ma tier4tol inditanak.
Nos senki nem ugatott le téged, mindössze marhaságot mondtál, amit mentegettél és igyekszel megmagyarázni, de mindegy, ne szaporítsuk feleslegesen a szót ,ebben egyetértek ez nem ide tartozik.

Mond ki a varázsszót: utólagos feldolgozás.

Szóval Skyline0021, azt kapcsold ki. S ne nézd le az itteni embereket, mert te 1, nem tudhatod, ki van a nick mögött; 2, te is csak egy nick vagy azt mondasz amit akarsz.
Storm:
Leo will be on 10-1.
And there'll be a little harder with the location of the tanks. Something built into the existing branches.
Similarly while I can not say.

By levels:
- DW - 5
- VK 2001 DB - 4
- VK 3002 DB v1 - 6
- Indien Panzer - 8
- Prototype Arbeltsgruppe A (confused with these prototypes, they are very similar) - 9
- Leopard 1 - 10
- Aufklarerpanzer Panther - 7 (it will be LT)

Ez lenne a második med ág felépítése? A db-t meg visszasorolják t6-ba?

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

mert ez a játék a World of Tanks😄.. ilyen egyszerû, amúgy a motor nem támogatja a többmagos gépeket ezért is lehet a teljesítményvisszaesés többi játékhoz képest + a fejlesztett grafikán ott a sok csilivili effekt bloom/hdr stb. ezek lezabálhatják a géped.

A T-44 nem annyira, de a T-54 szinte ugyan az a tank csak mozgekonyabb es jobb agyuja van meg persze tobb hp-je.
Nekem ez az ag tetszik legjobban az osszes kozul. A T-54 a legjobb tank amivel eddig mentem beleertve a T-62-ot is bar az is nagyon jo.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

systemrequirementslab-on az opt felett vannak a paraméterek és mégsem megy rendesen... normál grafikával minden max-on átlag 80-90fps, fejlesztett közepesen pedig 25-30fps és közelharcnál belassul teljesen
no para, elõbb azért ugattak be nekem mert az elméleti részt kezdtem a gyakorlati felé elvinni és azt mondták ne mentegetõzzem! sokat tudnék írni errõl ha ki kellene fejteni, de ez nem az a fórum/nap/emberek ahol ezt meg kell tennem... visszatérve a wot-hoz szerintetek miért lassul be nekem a játék fejlesztett grafikán? még közepesen is, pedig zsír új gépem van😊
dante3
védték az artyt, vagy fordítva <#idiota>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Sunsetjoy
Az jó játék? Inkább játssz te is újra ES-t, ha már lefordítottuk 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

psszt, ne áruld el neki 😉

credittel is meg lehet venni a goldammot, mr. paytowin

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ja nem arra értettem, csak általában. Ha nem teszik tönkre a tankot, engem nem zavar a balansz. A löwénél egy dolog zavart, hogy elõre rakták a váltót. Anélkül tudtam volna élni.

pay to win, fogy a gold ammo is

Azért nem tiltakoztál volna ha kerül egy kis hab is a tortára 😄

Jaja, az a baj hogy két csata közt túl sokáig tata visszaszámlálás, olyankor az ember jobb híján megnézi a topikot 😄

De én már swors of the stars 2-t szoktam tologatni közben, az úgyis lassú game 😊

piros platoon 1 A1-be

2 és fél perc múlva, miután kinyírtuk az ellenfél nagy részét:

sikeresen hoztuk a 13v15-öt <#bohoc>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

latom hangulat az a szokasos szombat esti... <#pias>

u.i: kocsog artyk<#action>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A diktatúra az lenne, ha a WG emberei idõnként rádtörnék az ajtót, összevernének, majd puskát nyomva a fejedhez kényszerítenének, hogy goldot vegyél😊 Ez azért elég messze van azért attól.
A kitûzött célt teljesítettük. 😊

Én úgy vagyok vele, hogy a diktatúra az diktatúra, akármilyen ideológiai mázzal öntik is le. 😊

Tényleg? Elolvashatom a dokumentumokat? Nahát. Bár szerintem több idõt töltök levéltárban mint te, de azért jó hogy kioktatsz, minek nézhetek utána és minek nem. <#mf1>

Ettõl függetlenül marhaságot mondtál. Ehhez nem titkosított iratokat kell olvasni, hanem Marx és Engels mûveit, vagy legalább az értelmezésüket.

De hogy konkrét legyek. A Wot készítõi kapitalisták, a szó minden értelmében. Lehet, vadkapitalisták, de semmi közük a kommunizmushoz. Ez egy nyereség orientált cég, ami (szellemi)terméket állít elõ.

A kommunizmusban ilyen nincs. És mielõtt azzal jönnél, hogy de a rendszerváltás elõtt...akkor elmondom ,hogy soha sehol nem volt a világon kommunizmus. Valószínûleg nem is lesz. Magyarországon se volt. Eleve a kommunizmus, csak egy fejlett, tõkés kapitalista társadalomból jöhet létre a proletárok forradalma után. Történt ilyen, és minden közös lett, és mindenki egyaránt részesült mindenbõl? Én nem tudok róla hát te?
Továbbá, a rendszerváltás elõtt is, a kommunizmust legfeljebb csak építettük...hogy majd valamikor eljön, és bekövetkezik. De soha nem mondták, hogy már bekövetkezett!

Na ennyit errõl röviden, nem ide tartozik abszolút. Csak tudod, legyél tisztában az izmusok és ideológiák jelentésével. Nem kéne rosszul használni! Megsértõdni ha kijavítanak, és pattogni, azt meg végképp nem kéne. Tanuld meg melyik kifejezés mit jelent, ne húzd fel az orrod, és helyesen használd õket. Különben hülyének néznek és kiröhögnek. (Mellesleg amúgy a tököm ki van azzal, hogy se a kommunizmus, se a fasizmus, nácizmus, nacionalizmus, liberalizmus, stb, stb kifejezéseket nem ismerik az emberek, teljesen rosszul, rossz értelemben használják õket!)

a stílusoddal van egyedül gond, pl ebben a kommentedben is feleslegesen hülyézed le õket szvsz. és ilyen és ehhez hasonló kis botlások miatt fogsz kapni pár virtuális nyaklevest az elkövetkezendõ órákban.

A kommunizmus sztem ott jött a képbe hogy a WG az ugye ex szovjet országban honol, ergó õk komcsik.

Sky, sztem te a diktatúra szót akartad használni a WOT kapcsán (mivel az jelenti azt, amire te gondolsz, nevezetesen hogy bármit megtehet a WG a játékban, úgymond törvények felett áll), a diktatúra viszont nem egyenlõ a kommunizmussal.

Igen és milyen jól tette. Egy tisztán üzleti dolog jóval közelebb a kapitalizmushoz. Nem tudom hogy mégis miért függ össze neked a WG üzletpolitikája a kommunizmussal.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tehát szerinted mikor az x multi felkínálja utca emberének az x terméket, utca embere ezért kiperkálja az x összeget, majd hazaviszi, ennek ellenére a változtatás minden joga, és úgy általában a hatalom a termék, és a tõke tulajdonosa, nevezetesen x multi kezében van, akkor ez kommunizmus? Nem tudom mit tanultál, de akkor én valami egészen mást😊
hát de most mondd, hogy nem hülyék ezek 😄 vissza sem olvasnak aztán mégis itt menõznek XD
na kezdõdik a szokásos esti kakaskodás😄

"talán kommunizmusnak 😄 a kapitalizmus az pont az ellenkezõje 😊" ezt írtam kicsi srác és ebbe kötöttek bele, olvass vissza mielõtt írásra veted a pici gondolataidat
ja és én tisztában vagyok mindennel, sokat tanultam róla, de ha úgy gondolod marhaság amit mondtam, akkor a neten is gyorsan utána olvashatsz
Akkor szerinted kommunizmusban élünk? Mert a Juhasz által felvázolt helyzet igencsak igaz manapság szinte minden megvásárolható árucikkre, ahogy magára a kis- és nagykereskedelemre egyaránt. Ne keverjük a kommunizmust a kapitalizmussal, nagyon nem ugyanaz.
A gyakorlati megvalósulástól függetlenül a elméleti kommunizmusban még nincs magántulajdon. Szóval hiába mentegeted a hülyeséged.

az ideológia egy dolog, nem tükrözi a valóságot teljesen, de az anno titkosított állami dokumentumokat már mindenki kérvényezheti elolvasásra ajánlom tedd meg te is, vagy pedig ülj be Honvári gazdaságtörténet elõadására és hallgasd végig!
ez sem teljesen igaz, ugyanis volt csak sokszor eljátszották az államosítást(fõleg a stratégiailag fontos iparágakban ill. a mezõgazdaságban), de sok magántulajdon volt még ennek ellenére is😊
Jó nagy marhaságot mondtál. Te nem tanultad az ideológiák jelentését az iskolában?

A kommunizmusban nincs is magántulajdon😊
talán kommunizmusnak 😄 a kapitalizmus az pont az ellenkezõje 😊 nem kötekedésbõl, csak hogy nem legyen téves kép
Na az alapból egy vicc, hogy nem képesek egy új special battlet-t megoldani.
De akkor a csapat ne remekelt a végjátékban sajnos.
Mert csak annyi infót kaptam, hogy "el lett baszva" 😄

Bedöglött a rendszerük, ezért gyakorlóban játszottuk le a csatákat. Röhej.

Néha szoktam még lõni. Ha valószínû, hogy többször fel kell állni a gép elöl, akkor nem tankozok, hanem TF2-zök CTF mapon. Ott nem akkora gond, ha otthagyom. Itt nagy köcsögség lenne.

Exciting Encounters-t elbasztuk kaptok 4k-t az pofátok lapos?

Mert a Löwe nem a tiéd, hanem a WG tulajdona, ezért azt tehetnek vele, amit akarnak.

Igen? Mire ingyenes lett a játék, addigra felfüggesztették a steam accountomat, úgyhogy a rajta lévõ játékok is mentek a levesbe, azóta meg nem is nagyon csináltam újat.
Bueno nacho
Forever alone. 😊

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.