World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dehogy felejtjük. Mind a két alkalomra tökéletesen emlékszem. <#mf1>

Igen ez igaz, de mostanában úgy 10-10 ott van mindkét oldalon... Elég idegölõ tud lenni <#falbav>

A 300 effes az kétélû fegyver. Igen rossz, ha veled van, de NAGYON jó ha a túloldalon van. Szóval számomra teljesen ki van egyensúlyozva 😄

Mondjuk ez ruinberg. Szóval nem hiszem hogy itt kempelve csináltad volna ezt az eredményt. Ott a TD kb heavyként mûködik. Inkább tegyél be egy sok artys malinovkét vagy serene coastot.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaja, nagy g*ci a francia TD, belõ a ház mögé a térkép végérõl láthatatlanul, splasshel kinyír 2-3 modult/legénységi tagot, ja és persze neki sem kell rálátnia az ellenségre.

Az arty megmentésrõl sztem bárki-bármikor lemondana ha cserébe a túloldalon se lenne sose.

Igen mi EUn játszunk és igen, nagyon sokan az amcsi szerót jobbnak tartják. Ha nem itt kezdtem volna és öltem volna bele ennyi idõt és újra átgondolhatnám, én is inkább ott kezdenék, kevesebb 300 effes SIEMKA warrior van és sok special jóval jobb, mint itt.

dante3
Sokan az artykat szidják, de amikor kihúznak a szarból, akkor érdekes módon mindenki elfelejti ezt! Nem beszélve arról, hogy ha megnézzük a T10-es francia td-t, háát nem ártana neki egy kis nerf, simán felér egy artyval!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Hehehehe több mint fél éves😊))

sziasztok!mi a véleményetek arról hogy az amcsi szervert minõsibbnek tartják az európainál?aki itt van annak többsége eus szerón van,nem?
Most ezt úgy írod mintha ez kizárólag téged sújtana minden körben.
Van ilyen. Esc+back to garage azt gyá a következõ tankkal.

Szerencsére nem duplázó kör volt

Nem mondok semmit mert csak felhúznám magam.

E-100 az egyik legpáncélozottabb cucc, ha nem tudod használni te vagy a béna. Igazából csak egyszer kockáztattam, mikor a amx atd elõtt átgurultam fedezékbe, de bejött, mert csak láncolt, utána kontrollált volt végig. Tudtam ha ellövi magát az IS-7 ki kell sezdni az e4et mert akkor oldalba szedne, utána meg már esélye nem volt az IS-7nek. E-100 meg béna volt, de tele van béna játékosokkal aj áték. Jagtigert átütöttem bárhol gyakorlatilag. Az arty meg 130-t sebzett belém ennyi. Ez nem szerencse kérdése.
..ellopta a lelkedet.. mar csak paria, kitaszitott lehetsz ebben a jatekban..
dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Ahahah, részvétem 😄D

Igen. Mázli. Például. Három arty volt és nem öt.
Egyszer leverték a lánctalpat...de csak egyszer. Leverik, egjavítod, ,egint leverik, majd a két másik arty is megküld egy-egy ezres szeretet csomaggal.
Az IS7 fogalmam sincs hova célzott. És az ellen E100-asa sem tudom hova a faszba célzott. Simán átlõhették volna a vékony haspáncélt. Szóval igen. Mázli.

aha mázli😄 jó 😄 majd am is felrakok 1-2-t 😄
oneal1
ilyen célkeresztet ill irányzékot vagy nem tudom, hogy hívják, hogy lehet csinálni?

thx

!Forza Ferrari!

oneal1
ez az m4 nem is rossz ezzel a 105 mm-es löveggel😊

!Forza Ferrari!

A szar, lassan szûkülõ artyba bele

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Ki az ász tier 6 közepes tankok közül?
-T34-85 vs M4A3E8 vs M4A3E2

Ismerõs az érzés...Nekem eddig kétszer volt olyan, hoy egy ház sarkából egy laza mozdulattal full hp-ról kiszedték az IS-8-amat😊😊

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Meg. Tetszett. Mázlid volt.

mijki
Vak tyúk is talál szemet.<#eplus2>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Akkor lehet hogy a GwTiger volt...ez változtat valamin is?

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

igen és a lorraine 130 HP-s lövésére is reagálnál? Megnézted egyébként a videót? Tetszett?
Na a harmadik kép rendesen

Az lehetetlen. 1000-et nem is lehet sebezni, max papír páncélba.

Vereség
Csata: Widepark 2012. december 30. 11:09:34
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 961
Szerzett kredit: 26 103
Csatában elért Achievement: Top Gun

Hát persze, hogy vereség.
Várni akartam ezzel a poszttal holnapig a szokásos artynapig de ha már ma felmerült akkor itt az ideje 😄
Esélylatolgatás

Majd a szokásos elsõ kill

A végeredmény érdekes sebzéssel, magam sem tudom hogyan sikerült spottolnom
http://kepkezelo.com/images/xqiao9g6iz3fp2bgbqwp.jpg

És végül ahogy úriember módjára megköszöni a csapattag az artysta munkáját xD

mijki
SZOPJON LE AZ ÖSSZES FASSZOPÓ ARTISTA GECI...kis 500effis nyomorék hülye gyerekek GwPanther-ral elõbb oneshotolta a Ferdimet, majd a kövi körbe az E75-ömbe 1000DMG-t, majd 500-at lõtt, és kivégzett...

Tessék ez volt a tegnapi duplázom, még szarul is játszottam, mert mellé lõttem néhányszor, de meg lehet nézni mennyi sebzést osztottam ki, és jelezném, hogy amikor az elsõ találatot bekaptam az a lorraine arty volt és kemény 130 HP-t sebzett belém, úgy hogy a tank hátulját kapta el valahol!!!!!!!! Ja azt hozzá teszem, hogy nyilt a pálya is. Az E-100 a legjobb heavy! Tessék tanulj!
flashpointer
When You See It You'll Shit Bricks

Emancipate yourself from mental slavement!

Természetesen rendes szerverrõl, persze.

Ez engem is érdekelne....de ne tesztrõl...
Nem, de ennek mi köze ennek bármihez. Tegyél fel videót, had tanuljunk tõled.

te a HPTS-be vagy?
ja, azt még hozzá teszem, hogy volt lorrainem is, mert meg van az összes medium tankom kivéve az angol. És pl lorrainel sokkal jobb a Kill/Battle arányom, mint mondjuk a lorraine artyval, maradjunk annyiban.
Tegyél fel errõl videókat. Megnéznénk. Szerintem sokan szeretnének tõled tanulni, ha igaz amit mondasz, mert valahogy például én ilyet nem tudok.

hallod van E-100am és most, hogy aranyat lehet bele tenni kreditért, kb 5000dmg-t osztok ki vele körönként, egyik kedvenc tankom lett. Hihetetlen jó tank. Csak nem vagyok olyan hülye, mint egyesek, hogy kiállok a mezõ közepére, mert azt hiszi õ az Optimus Prime, és akkor persze szarrá lövi az arty.

Szerintem meg neked kéne menni artyval és meglátnád mikor a lorraine artyval 200-t sebzel az is-7be vagy a Mausba. Fogalmad nincsen az egészrõl, mert su-26-d a legnagyobb arty, de okoskodni mindig tudsz a témában 😛
Van IS7-em,Jgpze100-am,de szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni,hogy arty találatnál mikor volt a sebzés 400 alatt.A Splash üt akkorát nem az ha még el is talál.5-ös T54-embe vert 1000-et,egymás utáni két menetben is.Mindegyik hummel volt.És vér piros az xvm szerint.

Azt mondod a t92 1000-et sebez kb.Oké,de ha egyszer spotolodsz,akkor min 3 arty odabasz,és meg is döglöttél,viszont TD-bõl,több mint valószínû hogy nem fog tudni odalõni egyszerre 3 is.
Trabant93
Ezen már én is elgondolkoztam,hogy miért lenne nekik nehéz megvalósítani pl x efftõl y effig ezek a játékosok összekerüljenek.A 400 effis pirik meg hadd lõjjék egymást orrba szájba,már ha eltalálnak valamit.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

mijki
Úgy sajnálom azt a kibaszott artyt. Tegnap elõtt tesztszerón kipróbáltam a T92-õt, nagyon nehéz volt...a tankok úgy hullottak mint õsszel fáról a levelek. Nagyon nehéz és bonyolult artyzni. De nekem legjobban a batchat arty jött be, viccesebb mint a T92. Bár egyszer egy ismerõsömnek volt triplekillje T92-vel, szóval artyzni nehéz...a zöldségeknek...

Ma is szaggat, beszarok. Tavaly írták havonta mennyire sok profit jön be, mégis hogyan nem telik jobb serverekre?
Ez a faszom Ac mle'48 meg kiakaszt. Jagdpanther 2 nagy ágyúval nem bírtam átlõni kétszer 67 méterrõl! Bezzeg amikor én vezetem Spershing 500 méterrõl lealáz.
Nyerni tényleg nem lehet. Vagy mindenki berohan vagy campelnek leghátul. De miért mindig az én csapatom?

nem fogják elhagyni tömegével mivel a játékosok 70%-80%-a totál béna csak mennek a világba néha lõnek valamerre a játék lényege a farmolás, hogy gyüjti az exp-t meg a creditet a t10-es tankjára.
patchaou
Tegnap úgy döntöttem, hogy amíg tart az 5x, addig nem játszom. Eddig mûködik 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Na akkor most menjál fel a tesztszeróra, és Lorraine-el(a mediummal természetesen) vagy M46 Pattonnal szállítsál jó eredményeket.
Persze, igazad van, nincs semmi baj az artykkal, teljesen rendben van az amikor egy lövésbõl kinyírnak egy Tier10es heavyt. Aztán van velõlük vagy négy legalább. <#levele>

Szerintem neked az lenne a leghasznosabb, ha mennél egy 40 kört Maussal /E-100al, hogy lássad már, milyen a másik oldalon szendvedni. Bár a tesztszeró mindig torzít, mert mindenki az új tankokat próbálgatja, kábé negyedannyi arty játszik rajta mind a normál szerveren. Szóval még képzelj hozzá oldalanként +3 artyt.

Az Obj268-at nem szabad bántani, szovjet, teljesen rendben van. 😉

Döbbenet mi megy most a játékban. A nyerési esély erõsen konvergál a nullához. Ennyi agyhalott játékost még nem láttam. Egymást lövik a saját bázison, a taktika fogalom, mint olyan ismeretlen. A csapatjáték szót még életükben nem hallották. Új trend is van kialakulóban, mely alapján a nehéz tankok hátrább helyezkednek el és kempelnek, mint a tüzérek. Az, hogy minden irány le legyen zárva, az a vágyálom kategória.
Komolyan mondom némelyik annyira egyszerû, hogy a faék hozzá képest mikrocsip.
Ha nem vezetik be hamarosan a fejlesztõk, hogy a matchmaker vegye figyelembe a játékosok hatékonysági mutatóját, akkor ezt a játékot hamarosan tömegével hagyják el a jó játékosok.
Néha úgy érzem, mintha a fejlesztõk leszarnák a játékosok igényeit, egyszerûen csak a saját elképzeléseiket valósítják meg.
max 3-at szabadna engedni egy csatába