World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Az arty megmentésrõl sztem bárki-bármikor lemondana ha cserébe a túloldalon se lenne sose.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Van ilyen. Esc+back to garage azt gyá a következõ tankkal.
Szerencsére nem duplázó kör volt
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egyszer leverték a lánctalpat...de csak egyszer. Leverik, egjavítod, ,egint leverik, majd a két másik arty is megküld egy-egy ezres szeretet csomaggal.
Az IS7 fogalmam sincs hova célzott. És az ellen E100-asa sem tudom hova a faszba célzott. Simán átlõhették volna a vékony haspáncélt. Szóval igen. Mázli.
thx
!Forza Ferrari!
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
-T34-85 vs M4A3E8 vs M4A3E2
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Csata: Widepark 2012. december 30. 11:09:34
Jármû: Churchill VII
Szerzett tapasztalat: 961
Szerzett kredit: 26 103
Csatában elért Achievement: Top Gun
Hát persze, hogy vereség.
Esélylatolgatás
Majd a szokásos elsõ kill
A végeredmény érdekes sebzéssel, magam sem tudom hogyan sikerült spottolnom
http://kepkezelo.com/images/xqiao9g6iz3fp2bgbqwp.jpg
És végül ahogy úriember módjára megköszöni a csapattag az artysta munkáját xD
Tessék ez volt a tegnapi duplázom, még szarul is játszottam, mert mellé lõttem néhányszor, de meg lehet nézni mennyi sebzést osztottam ki, és jelezném, hogy amikor az elsõ találatot bekaptam az a lorraine arty volt és kemény 130 HP-t sebzett belém, úgy hogy a tank hátulját kapta el valahol!!!!!!!! Ja azt hozzá teszem, hogy nyilt a pálya is. Az E-100 a legjobb heavy! Tessék tanulj!
Szerintem meg neked kéne menni artyval és meglátnád mikor a lorraine artyval 200-t sebzel az is-7be vagy a Mausba. Fogalmad nincsen az egészrõl, mert su-26-d a legnagyobb arty, de okoskodni mindig tudsz a témában 😛
Azt mondod a t92 1000-et sebez kb.Oké,de ha egyszer spotolodsz,akkor min 3 arty odabasz,és meg is döglöttél,viszont TD-bõl,több mint valószínû hogy nem fog tudni odalõni egyszerre 3 is.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Ez a faszom Ac mle'48 meg kiakaszt. Jagdpanther 2 nagy ágyúval nem bírtam átlõni kétszer 67 méterrõl! Bezzeg amikor én vezetem Spershing 500 méterrõl lealáz.
Nyerni tényleg nem lehet. Vagy mindenki berohan vagy campelnek leghátul. De miért mindig az én csapatom?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Persze, igazad van, nincs semmi baj az artykkal, teljesen rendben van az amikor egy lövésbõl kinyírnak egy Tier10es heavyt. Aztán van velõlük vagy négy legalább. <#levele>#levele>
Szerintem neked az lenne a leghasznosabb, ha mennél egy 40 kört Maussal /E-100al, hogy lássad már, milyen a másik oldalon szendvedni. Bár a tesztszeró mindig torzít, mert mindenki az új tankokat próbálgatja, kábé negyedannyi arty játszik rajta mind a normál szerveren. Szóval még képzelj hozzá oldalanként +3 artyt.
Komolyan mondom némelyik annyira egyszerû, hogy a faék hozzá képest mikrocsip.
Ha nem vezetik be hamarosan a fejlesztõk, hogy a matchmaker vegye figyelembe a játékosok hatékonysági mutatóját, akkor ezt a játékot hamarosan tömegével hagyják el a jó játékosok.
Néha úgy érzem, mintha a fejlesztõk leszarnák a játékosok igényeit, egyszerûen csak a saját elképzeléseiket valósítják meg.